Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł IIcz. wątku "Mamuś Majowo-Czerwcowych 2012" podoba Wam się najbardziej?
Zimę z brzuszkiem przechodzimy, w maju-czerwcu urodzimy 29 54,72%
Nasze brzuszki szybko rosną, urodzimy późną wiosną 20 37,74%
Majowo-czerwcowe mamy, na nasze dzieci jeszcze trochę poczekam 1 1,89%
Na święta czekamy i po brzuszkach się głaskamy 3 5,66%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-08, 07:47   #3631
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012

Cytat:
Napisane przez Timii Pokaż wiadomość

moze taki artykul w czyms pomoze?

https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/Ciaza/Biustonosz-ciazowy

Dziękuję, ja właśnie po tym artykule się wybrałam do sklepu poszukać tego cuda, ale na razie bezowocnie Jednak się nie poddaję.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:18   #3632
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość

Dasti, gratuluję świetnych wieści Czy teraz Kochana przestaniesz się już martwić i nie dowierzać w urodzenie dziecka?
Zaznaczyć Ci na liście dziewczynkę, czy póki co nie przywiązujesz się do tej myśli?
Dziękuję powoli przestaje się martwić na razie to nic pewnego z tą dziewczynką może po następnym usg dopiszemy jak będę pewniejsza

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:32   #3633
_agata
Zakorzenienie

Po Waszych wczorajszych postach przyjrzałam sie dokładniej mojej skórze, żeby odkryć jakieś niespodzianki. Na szczęście nic poza kilkoma niewielkimi wypryskami na plecach i jakimiś pojedynczymi krostkami z tyłu pod włosami nie zauważyłam. Nigdy nie miałam problemów skórnych i cieszę się, że w ciąży póki co nic się nie zmienia.
Włosy na początku nieco bardziej mi wypadały, teraz wszystko się unormowało. Paznokcie za to mam mocne jak nigdy dotąd.
I niech tak zostanie.

Miłego dnia dziewczyny!

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:33   #3634
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Same dobre wiadomości
Duuuuży ludzik.

cate_ może ona potrzebuje oswoić się z sytuacją, może jest zmęczona...?
Nie wchodźcie sobie w drogę po prostu, nie ma co szukać zwady Wrzuć na luz i puszczaj mimo uszu jej ataki, a wszystko się ułoży.

Myślałam dziś rano o tym, która z nas urodzi pierwsza.

debesciara, zdjęcia R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-E

Ja dziś mierzyłam śliczny płaszcz ciążowy. Póki co nie bardzo mam czym go wypchać od środka, i zastanawiam się kiedy będę miała taki brzuch żeby go nosić...
Jest idealny, ciepły, u góry dopasowany, u dołu rozkloszowany na brzuch, z kapturem, śliczny szary kolor... i niedrogi, 280 złotych.
http://www.topone.waw.pl/aktualnaoferta/paszcze/348-136

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Za jaką ilość tabletek?
Bo są opakowania 20 sztuk, i są 14 sztuk z importu równoległego.

hahaha

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
gratulacje blizniakow

U nas tez byla mozliwa ciaza blizniacza ( kuzynka meza wlasnie urodzila dwie dziewczynki ) a jak bylismy na usg i bylo widac jedno serduszko to jeszcze dla pewnosci zapytalam czy sie nic nie zmieni polozna sie usmiechnela i mowi " nie nie juz napewno bedzie jedna dzidzia" z jednej strony mi uzylo .. ale z drugiej .. kurcze fajnie tak blizniaki miec

heheh spoko .. i tak za duzo chce

super ze wszystko ok
o wow! juz mnej wiecej widac czy chlopczyk czy dziewczynka?

Kupilam sobie wczoraj Pamietnik Ciazowy .. i biore sie za uzupelnianie
też chcę taki pamiętnik na allegro kiedyś czaiłam

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie

Ale super, mamy podwójne Mamy wielkie gratulacje! przyznam się, że sama liczyłam, że może akurat

Byliśmy dzisiaj na wizycie i badaliśmy przezierność, kość nosową i narządy Maluszka, wszystko jest dobrze: jupi:

Widzę, że u Dasti udało się coś podglądnąć, u nas też Maluszek był tak ułożony, że obydwoje z lekarzem widzieliśmy COŚ między nóżkami ale mówił, że to bardzo wcześnie jeszcze i że na następnej wizycie się przyglądniemy
Jakby Kism się tutaj gdzieś kręciła to poproszę o zmianę na liście, termin porodu 15.05.2012r.

Lecę nadrabiać resztę
coś czyli będzie chłopak ??

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ja tez tak mam .. wole wczesniej wymacac to co mam kupic

Powaznie? Kurcze to jestes pierwsza osoba ktora nie poleca tej ksiazki ...

Dziekuje

Czyli jest nastepna osoba na tak jesli o ta ksiazke chodzi

Ja tez sie kiedy opiekowalam blizniakami .. dwa chlopczyki 4 latka .. totalnie rozni od siebie az sie w glowie nie miescilo ze blizniaki maja byc tak inni ...

super wiadomosc

Ja mam wizyte juz w srode Nigdy sie tak nie cieszylam z wizyt u gina
to jak ja zaczynam dni odliczać

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Dziękuję powoli przestaje się martwić na razie to nic pewnego z tą dziewczynką może po następnym usg dopiszemy jak będę pewniejsza

aaaaaaa przestań będzie nas więcej mam nadzieję że ja się w pon już dowiem co nam się wykluje

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:35   #3635
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Po Waszych wczorajszych postach przyjrzałam sie dokładniej mojej skórze, żeby odkryć jakieś niespodzianki. Na szczęście nic poza kilkoma niewielkimi wypryskami na plecach i jakimiś pojedynczymi krostkami z tyłu pod włosami nie zauważyłam. Nigdy nie miałam problemów skórnych i cieszę się, że w ciąży póki co nic się nie zmienia.
Włosy na początku nieco bardziej mi wypadały, teraz wszystko się unormowało. Paznokcie za to mam mocne jak nigdy dotąd.
I niech tak zostanie.

Miłego dnia dziewczyny!
ja miałam takie długie paznokcie że musiałam je obciąć bo się połamać nie chciały a włosy to mam lśniące i gładkie prócz jednej krostki na dekolcie której już nie ma to rewelacja jesli chodzi o skórę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-11-08, 08:54   #3636
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
aaaaaaa przestań będzie nas więcej mam nadzieję że ja się w pon już dowiem co nam się wykluje
Pewnie Ci lekarz powie co tam widzi między nóżkami a na koniec doda że to jeszcze nic pewnego ale tak jak widzę po moich koleżankach to tak jak powiedział lekarz to się sprawdziło

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2011-11-08 o 08:58
Stary 2011-11-08, 08:59   #3637
śliweńka
Zakorzenienie

mam nadzieję że się dowiem bo nie wytrzymam do kolejnej wizyty w grudniu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-11-08, 09:03   #3638
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję że się dowiem bo nie wytrzymam do kolejnej wizyty w grudniu
Kiedy masz wizytę?? Ty jesteś kwietniowa to na pewno już Ci powie Też nie mogłam się doczekać chociażby sugestii małej

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2011-11-08 o 09:07
Stary 2011-11-08, 09:17   #3639
debesciara
Zadomowienie

a my chyba zrobimy sobie niespodziankę pierwsze dziecko i zasadniczo jest nam obojętne co będzie.. decyzja jeszcze nie zapadła, ale chyba tak właśnie będzie
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:25   #3640
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
a my chyba zrobimy sobie niespodziankę pierwsze dziecko i zasadniczo jest nam obojętne co będzie.. decyzja jeszcze nie zapadła, ale chyba tak właśnie będzie
Pewnie teraz można wszystko neutralne kupić ja mimo tego że będę znała płeć to i tak wszystko w neutralnych kolorach kupię np. beżowy, biały, ecru, brązowy, pomarańczowy, żółty nie za bardzo mi się podoba różowy i niebieski i jak dziecko całe jest tak ubrane.

Stary 2011-11-08, 09:28   #3641
Mirabelka7
Raczkowanie

Dzień dobry

Ale mamy piękną jesień, prawda? oby jak najdłużej... już połowa listopada prawie więc zostanie grudzień styczeń i luty tej okropnej zimnicy brrrrr

Co do kondycji skóry, włosów to u mnie idealnie. Włosy zawsze wypadają mi garściami, taki mój urok, bo mimo to mam ich bardzo dużo, paznokcie się nie łamią, a i wypryski nie pojawiają, zobaczymy jak będzie dalej...
Zastanawiam się tylko czy pojawią się nowe rozstępy potem.....to moja zmora, na szczęscie zajmują tylko brzuch, oszczędzając piersi, nogi, pupę....
Stary 2011-11-08, 09:37   #3642
rinco
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki Dwa dni mnie nie było i mam chyba z 10 stron w plecy, ale już sobie je daruję, mam nadzieję, że nic ciekawego nie pisałyście

Ja mam dziś po południu bliskie spotkanie z moim dzidziusiem Ostatnio jak je widziałam 4 tyg. temu to wyglądało jak taki mały bałwanek, ciekawe co będzie teraz Trochę się stresuję czy wszystko tam w środku jest OK, ale mam nadzieję, że tak. Nie mogę się skupić w pracy, następnym razem umówię się na wizytę rano
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:40   #3643
anulka4771
Wtajemniczenie

U mnie nie ma pięknej pogody-mgła,że nic nie widać.Jak wiozłam młodego do przedszkola to masakra nic nie widziałam,a jeszcze jeżdżą takie dupki bez świateł.Jeszcze dwa dni i do lekarza,już nie mogę się doczekać a pamiętam jak miesiąc temu pisałam że nie wytrzymam.
Co do płci dziecka to ja nie wiem ale mam jakieś przeczucie że bedzie dziewczynka-mam nadzieje że się ono nie myli
Czy wy też tak macie że nic ciężkiego nie możecie zjeść,ja wczoraj najadłam się bigosu i to był błąd(zdychałam).ogólnie żadnej kiełbachy,nic smażonego nawet jabłko mi się odbija niemiłosiernie

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:00   #3644
Mirabelka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Czy wy też tak macie że nic ciężkiego nie możecie zjeść,ja wczoraj najadłam się bigosu i to był błąd(zdychałam).ogólnie żadnej kiełbachy,nic smażonego nawet jabłko mi się odbija niemiłosiernie
mnie w sobote wzięło na kwaśnice, zanim ją ugotowałam dostałam takich mdłości że nie byłam w stanie jej zjeść, zapach mnie zabił, dopiero wieczorem się przemogłam, ale potem umierałam więc myślę że nie dane nam jest ciężkostrawne jedzenie
Stary 2011-11-08, 10:18   #3645
debesciara
Zadomowienie

Ja w niedzielę zażyczyłam sobie kapuśniaku i mama zrobiła, taki kwaśniutki z ziemniakami i skwarkami aj aj aj.. jeszcze wczoraj jadłam. Ale no niebo dla podbniebienia, z kolei "z drugiej strony" była hiroszima, dobrze że mężu na szkoleniu, bo by mnie chyba z sypialni wyprosił
Ale warto było
Stary 2011-11-08, 10:50   #3646
katka_19
Wtajemniczenie

Dziewczyny a ja już wymiękam....
cokolwiek zjem innego jak słodkie od razu wymiotuję, mój organizm dosłownie jest w stanie przyjąć na śniadanie mega słodkiego pączka z toffi, a suchą bułkę zwracam:/
W ogóle bardzo mało jem, bo czuję się jakby mnie ktoś zjadł i wypluł, strasznie wymięta jestem i od niedzieli nasiliły mi się wymioty
Kurcze powoli nastawiam się jak powiedzieć Szefostwu o ciąży...
Ja właśnie dziś kończę 9 tydzień

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:54   #3647
aneczka240
Wtajemniczenie

muminek82, Sylwka1988rr, Maloka, ribeiro7 - Witamy serdecznie na pokładzie pełnym rozwrzeszczanych bab z humorkami

Cytat:
I niech tak zostanie.

Miłego dnia dziewczyny!
U mnie też pazury jak u kota są. Ja zawsze miałam mocne, długie i pokaźne szponki, ale teraz to już przegięcie... Włosy natomiast za młodu miałam długie, grube, a jak zaczęłam farbować, to mi została kiteczka grubości 1,5 palca. W sierpniu tak mi zaczęły wypadać kudełki (poszłam chwilowo do pracy i zmiana otoczenia stres, to budzenie o 4.40 rano mnie dobijały), więc zaczęłam łykać Humavit Skrzyp i pokrzywa - sobie połykałam miesiąc
Cytat:
My jak powiedzieliśmy znajomemu o ciąży, to NAKAZAŁ nam kategorycznie nie dowiadywać się o płeć - on chciał mieć niespodziankę i żona wszystko zepsuła, bo w imieniny mu powiedziała, że będzie synek
My mamy przeczucia co do facecika i chcemy sprawdzić nasze intuicje.
Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Dwa dni mnie nie było i mam chyba z 10 stron w plecy, ale już sobie je daruję, mam nadzieję, że nic ciekawego nie pisałyście

Ja mam dziś po południu bliskie spotkanie z moim dzidziusiem Ostatnio jak je widziałam 4 tyg. temu to wyglądało jak taki mały bałwanek, ciekawe co będzie teraz Trochę się stresuję czy wszystko tam w środku jest OK, ale mam nadzieję, że tak. Nie mogę się skupić w pracy, następnym razem umówię się na wizytę rano
Koniecznie daj znać, jak już będziesz po wizycie
Cytat:
Ja w niedzielę zażyczyłam sobie kapuśniaku i mama zrobiła, taki kwaśniutki z ziemniakami i skwarkami aj aj aj.. jeszcze wczoraj jadłam. Ale no niebo dla podbniebienia, z kolei "z drugiej strony" była hiroszima, dobrze że mężu na szkoleniu, bo by mnie chyba z sypialni wyprosił
Ale warto było
My jesteśmy otwarci na "ludzkie odruchy" i się śmiejemy - choć czasem są one odrzucające

Ja już obudzona, po śniadaniu... Tak mówiłam o skończonych mdłościach, ale chyba jeszcze za wcześnie - zjadłam chleb z serkiem twarogowym i tak lekko mnie muli. Nie jest to silne jak przedtem, ale strachu się troszkę najadłam
Idę zaraz obiadek zrobić - zupa gulaszowa na serduszkach drobiowych. Dawno nie jedliśmy takich potraw, bo mi się nie chciało robić, nie chciałam jeść, więc mężu sobie sam szykował obiady
Dziś skończyliśmy 11 t

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:58   #3648
anulka4771
Wtajemniczenie

Cieszę się niezmiernie że ze sprawami "żołądkowymi" nie jestem sama

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2011-11-08, 10:59   #3649
GaTTa
Raczkowanie

Witam wszystkie Mamuśki
Od jakiego czasu cały czas regularnie Was podczytuje więc czas się przywitać
Jestem Agata l.25. teraz jestem w 13 t 2 d. Termin porodu na 15 maja 2012r
Mogę dołączyć ??
GaTTa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:07   #3650
liveinhope
Raczkowanie

Cytat:
ja miałam takie długie paznokcie że musiałam je obciąć bo się połamać nie chciały a włosy to mam lśniące i gładkie prócz jednej krostki na dekolcie której już nie ma to rewelacja jesli chodzi o skórę
Zaczynam podejrzewać, że mogę być przypadkiem, gdzie "dziewczynka odbiera urodę" u mnie włosy matowe a skóra jak u nastolatki (niestety dojrzewającej)...
Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Tak, a najgorsze jest to, że właśnie na te ciężkie rzeczy mam smaka

Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamuśki
Mogę dołączyć ??
Witaj
liveinhope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:15   #3651
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam wszystkie Mamuśki
Mogę dołączyć ??
Witaj
Masz taki sam termin porodu

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2011-11-08, 11:18   #3652
_agata
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;30385347]Dziękuję, ja właśnie po tym artykule się wybrałam do sklepu poszukać tego cuda, ale na razie bezowocnie Jednak się nie poddaję.[/QUOTE]

Ja na cuda przy noszeniu stanika ciążowego bym nie liczyła.
Ile będę mogła, tak długo będę nosiła normalną bieliznę

Cytat:
Witam wszystkie Mamuśki
Mogę dołączyć ??
Hej

Cytat:
Napisane przez liveinhope Pokaż wiadomość
Zaczynam podejrzewać, że mogę być przypadkiem, gdzie "dziewczynka odbiera urodę" u mnie włosy matowe a skóra jak u nastolatki (niestety dojrzewającej)...
Słyszałam też, że od chłopca hormony buzują i stąd te wszystkie niespodzianki na skórze.
I bądź tu mądry...

o
Stary 2011-11-08, 11:18   #3653
Mirabelka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liveinhope Pokaż wiadomość
Zaczynam podejrzewać, że mogę być przypadkiem, gdzie "dziewczynka odbiera urodę"
Ja jestem tego żywym przykładem... straszliwie mi się twarz zmieniła po porodzie, sama to zauważyłam, a Nadia jak ogląda jakieś moje zdjęcie to tatusia poznaje a mamusia to "pani", kolor włosów mam ten sam, a twarz jakaś taka poważniejsza, nie wiem jak to opisać, ale wcale mi się to nie podoba
Stary 2011-11-08, 11:19   #3654
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja już wymiękam....
cokolwiek zjem innego jak słodkie od razu wymiotuję, mój organizm dosłownie jest w stanie przyjąć na śniadanie mega słodkiego pączka z toffi, a suchą bułkę zwracam:/
W ogóle bardzo mało jem, bo czuję się jakby mnie ktoś zjadł i wypluł, strasznie wymięta jestem i od niedzieli nasiliły mi się wymioty
Kurcze powoli nastawiam się jak powiedzieć Szefostwu o ciąży...
Ja właśnie dziś kończę 9 tydzień
A może po prostu potrzebujesz konkretnych smaków? Czy po kwaśnym albo ostrym też masz rewolucje?

o
Stary 2011-11-08, 11:20   #3655
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam wszystkie Mamuśki
Mogę dołączyć ??
Witamy

Ja pierdziu, jaka mgła A już myślałam, że śnieg pada, bo się tak biało zrobiło za oknem i aż musiałam wstać i sprawdzić

15

Stary 2011-11-08, 12:03   #3656
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Witam Was

ja siedze sobie w pracy i jakoś leci Olo dziś w żłobku dziś sie dowiedziałam, że mam dostać umowę na czas nieokreślony

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:08   #3657
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Witam Was

ja siedze sobie w pracy i jakoś leci Olo dziś w żłobku dziś sie dowiedziałam, że mam dostać umowę na czas nieokreślony
Super Gratuluję umowy
Chyba najwyższy czas żeby wstać z wyrka i zrobić obiad - małż za dwie godzinki przyjdzie z pracy Jutro na drugą zmianę pójdzie, to ja sobie przepisy poogarniam, bo czas najwyższy te tony gazet uprzątnąć.
Miłego dnia

15

Stary 2011-11-08, 12:15   #3658
debesciara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Witam Was

Kurcze, gratulacje napewno lżej na sercu się zrobiło

a co do zmian "urodowych" to na przykładzie znajomych twierdzę że chyba coś jest w tym zabieraniu urody przez dziewczynki i wręcz przeciwnie jeśli chodzi o chłopców. Tak się łudzę w sumie, bo wszyscy mi mówią że wyładniałam, a synuś mamusi się troszku po cichu marzy ;p
Stary 2011-11-08, 12:21   #3659
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

ja już mam synusia i co z tego 100% xero TATY ale licze, że 2 też będzie synio będą mnie bronić na stare lata

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:22   #3660
Tacca
Zakorzenienie

Napisałam dużo i mi wcięło... Nie chce mi się od początku...

Witajcie!

Włosy mi się strasznie rozdwajają... A pazurki twarde.

Zaraz się biorę za podlewanie kwiatków, wczoraj zaczęłam i nie skończyłam...

Do dentysty umówiłam się... Dopiero na 30. I to prywatnie...

A jutro mam jazdy... Trzeba zdolności prowadzenia autka odświeżyć...

Chyba wyciągnę maszynę do szycia... Zalegają mi w szafie firany do rodziców. Trzeba się w końcu za nie wziąć. Kurczę, dawno nie szyłam.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości