|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
porobisz coś przyjemnego, a dodatkowo będziesz mieć lepszą kondycję Jak z D. ? ![]() Antośka, nie da się pójść w innym terminie lub donieś zaświadczenia za kilka dni? Gotka, współczuję potyczek z pielęgniarkami. Ja mam to szczęście że mogą mnie kłóć i mnie to nie rusza. Nawet patrze się mogę. Jedyne co to jakieś zabiegi bez narkozy- muszę mieć z mega mocnym znieczuleniem miejscowym. Parę lat temu lekarz który przeprowadzał kilka zabiegów chirurgicznych na mojej ręce proponował mi żebym sobie po całym zabiegu pooglądała jak mi zaszywa |
|
|
|
|
#1142 |
|
MBZ♥
|
Maju jutro idę dowiedzieć się więcej o tych wynikach
i może już zaczynam się denerwować. zostało mi jeszcze 6 tabletek na wywołanie okresu mam nadzieję, że dostanę a potem chyba monitotorowanie cyklu. tylko nie wiem jak siędo tego zabrać bo ja się budzę w nocy i co w tedy z mierzeniem tempki? trudne to wszystko. jeszcze miałam za✂✂✂isty sen, że byłam w ciąży-z sześcioraczkami a moim doktorem był Budzyński z MJM dziękuję, że pytasz![]() Kawka współczuję bólu może spacer z Lolą potem przegoni migrenę![]() Gothko ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- hej Sanrioo ![]() Glen no w końcu jesteś
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, z D. tak, jakby nic nie było właściwie, więc szkoda gadać
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam wam w klubie co u mnie
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
I chyba jako jedyna nie ekscytowałam się tym że ma zginąć Hanka z MJM. Ba, gdyby nie cała ta 'reklama' na fb to bym pewnie aż do przerwy w pracy nic nie wiedziała ;P
I jestem zła bo pojawiła się super oferta pracy w której prawie idealnie spełniam wymagania. Prawie, bo jedyne co nie znam to języka rosyjskiego. A wiem że praca super, firma świetna. A jedyne inne oferty w mojej pipidówie to murarze, operatorzy itp.. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- szkoda |
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, no co zrobić... szkoda z tym rosyjskim
![]() By, no właśnie miałam pytać, jak tam leczenie. za @ ![]() Wskoczyłam wczoraj na orbitrek na trochę ponad 15 minut i dzisiaj wszystko mnie boli - wtf!?!?!?!?!?! i mam dreszcze, ale nie mam gorączki (tylko świecące oczy).
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
chociaż ktoś o mnie pamiętał kciukam za @ but why??? ![]() Cytat:
ja też się nie ekscytowałam pewnie teściowa tak, bo ogląda zawsze![]() szkoda z tym rosyjskim... oglądam zdjęcia Bisi i
|
|
#1150 |
|
MBZ♥
|
Tysia
za Twój też kciukam![]() a Ty chcesz z Nim tańczyć? chyba ogólnie jesteś robita i nawet mały wysiłek daje takie efekty ja prawie nigdy nie mam gorączki tylko własnie ból mięsni i szklane oczy.---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Choji szkoda z tą ofertą rosyjski coraz bardziej pożadany jest. ale znajdziesz coś
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, nie wiesz ile u Was wyniesie cena albumu "A Foot In The Door Best Of Pink Floyd" ?
bo w Polsce w przedsprzedaży wynosi ok 58 zł.
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
By
a mi nie przeszkadza taniec z nim, tylko ogólnie nie jestem w formie i najchętniej bym się zaszyła pod kołdrą, tylko ile tak można... No i kurs jest o 21, co znaczy, że w domu bym była na 23:00, a wyjechać muszę o 20:30, a ja ostatnio o tej porze to już jestem w piżamie ![]() Gienia, ano tak... w niedzielę nie miałam telefonu, w poniedziałek rano patrzę - nic nie ma. Napisałam smsa, okazało się, że całą niedzielę nic nie robił, więc mógł napisać albo coś tak że wczoraj był sms ode mnie, sms od niego, sms ode mnie m.in. z pytaniem, na który od wczoraj rano nie odpisał mi do teraz
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pokłóciliście się albo coś, czy tak nagle sam z siebie przestał pisać/dzwonić?
|
|
#1154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może w ciąży jetseś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Smerfetko, obyś się wkrótce zaręczyła Dżem dobry!
|
||||
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może znowu potrzebował pomocy w sprawie ZUS-u
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dziś do szkoły na 19 hehu mnie jak pobierają krew to mają problem z żyłami i zawsze myślą,że mdleję bo jestem blada bardzo.
|
#1157 |
|
MBZ♥
|
Tysia może to Jego milczenie jest związane z tym o czym pisałaś w k? sam nie wie jak to ugryźć i woli milczeć? daj Mu troszkę czasu
![]() to ja głosuję żebyś tańczyła przerwiesz ten marazm, spotkasz sięz ludźmi, wylaszczysz się jeszcze bardziej wszystko na plus![]() ja od 3 dni skaczę na bbl pot się leje, TŻ patrzy z niedowierzaniem ale nie poddam się
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj ryczałam przy piosence Adele "Set fire to the rain" (czy jak to się nazywa). Zawsze przy niej płaczę,kojarzy mi się z tym dniem jak odbierałam kieckę ślubną i wracałyśmy z Krakowa i ona leciała i też ryczałam.Jestem nienormalna
![]() Justyna rozumiem Cię,bo z moją formą też nie jest dobrze. Ale martwię się bardziej o Twoją psychikę patrząc na Twoje posty z ostatnich dni.Chyba faktycznie dopadł Cię jesienny dołek ![]() Byou ciągle myślę o Twoich jutrzejszych badaniach.Mam nadzieję,że lekarz coś wymyśli i będzie już dobrze Majasn śliczny ten pierwszy pierścionek.Ale cena też sliczna Nie chciałabym nosić takiego drogiego.Smerf wkurza mnie Twój TŻ. CO to za teksty?Mogłaś mu wyparować coś niemiłego,bo przegina:/ Gra Ci na emocjach i trafia w najczulszy punkt... |
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może ma związek, nie wiem... Chociaż jestem zdania, że jak ktoś jest w stanie iść na browara z kolegami, to jest też w stanie napisać choćby "Miłego weekendu" w ogóle ostatnimi czasy zero inicjatywy z jego strony (od czasu zaproszenia).
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku
no, też się martwię... ale to chyba stres, zobaczymy. Jak nie minie za tydzień to już postanowiłam, że odwiedzę moją panią psycholog.
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, a Ty skorzystałaś z tego zaproszenia (bo nie pamiętam?). Bo jak nie to może mu po prostu jest przykro?
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Nie skorzystałam, ale powiedziałam, że skorzystam, nawet się upewniał raz.
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
na poczcie w wysłanych reszta fotek ze zlotu pomorskiego
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- zmykam na uczelnię, wieczorem gramy w planszówki z kolegami (wreszcie otworzyliśmy "Cywilizację", którą dostaliśmy na ślub - piewsza partia zajęła nam 3 godziny (a to była wersja uproszczona, bez dwóch epok ). Także tego, do jutra
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę planszówkę
a TŻ mnie nie słucha i nie wie co chcę dostać na urodziny heh
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic to..znajdę innyCytat:
![]() poza tym chcę podwyżkę by móc kupić sobie kinecta
|
||
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdaję relację ze sprzątania: łazienka i kibelek zrobione, podłogi lśnią, 1. pranie wstawione, zabieram się za kuchnię i przedpokój ;]
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

porobisz coś przyjemnego, a dodatkowo będziesz mieć lepszą kondycję 

a moim doktorem był Budzyński z MJM

za @ 
i mam dreszcze, ale nie mam gorączki (tylko świecące oczy).

ja prawie nigdy nie mam gorączki tylko własnie ból mięsni i szklane oczy.
bo w Polsce w przedsprzedaży wynosi ok 58 zł.

Po co do cholery on Ci takie rzeczy mówi?! Normalnie brak słów...
może znowu potrzebował pomocy w sprawie ZUS-u

i kartę obiegową, bo mi dyplomu nie dadzą