Zazdrośnice vol 44 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-08, 10:10   #1141
Choji
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice vol 44

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Masz za karę, że nie szukasz teraz tego kolesia od masażu

Dobry
Frezi, nie martw się, na Ciebie Evra na pewno podziała dobrze, ja źle odbieram hormony, bo - tak podejrzewam - coś jest nie tak z moimi, więc muszę się po prostu przebadać. A plastry ogólnie super sprawa i bardzo żałuję, że nie mogę stosować
Ja zaraz z wielką premedytacją zmiażdżę ostatnią tabletkę Yasminelle, nie będę jej brać. Dzisiaj mam mega wrażliwe cycki, ale z kolei mniej spuchnięte, idzie oszaleć

Chyba wrócę dzisiaj na kurs tańca. J. jest na 2. stopniu i potrzebuje partnerki, no a ja potrzebuję ruchu co o tym myślicie?
Wybieraj się porobisz coś przyjemnego, a dodatkowo będziesz mieć lepszą kondycję
Jak z D. ?

Antośka, nie da się pójść w innym terminie lub donieś zaświadczenia za kilka dni?
Gotka, współczuję potyczek z pielęgniarkami. Ja mam to szczęście że mogą mnie kłóć i mnie to nie rusza. Nawet patrze się mogę. Jedyne co to jakieś zabiegi bez narkozy- muszę mieć z mega mocnym znieczuleniem miejscowym.
Parę lat temu lekarz który przeprowadzał kilka zabiegów chirurgicznych na mojej ręce proponował mi żebym sobie po całym zabiegu pooglądała jak mi zaszywa

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:12   #1142
BYou
MBZ♥

Maju jutro idę dowiedzieć się więcej o tych wynikachi może już zaczynam się denerwować. zostało mi jeszcze 6 tabletek na wywołanie okresumam nadzieję, że dostanę a potem chyba monitotorowanie cyklu. tylko nie wiem jak siędo tego zabrać bo ja się budzę w nocy i co w tedy z mierzeniem tempki? trudne to wszystko. jeszcze miałam za✂✂✂isty sen, że byłam w ciąży-z sześcioraczkami a moim doktorem był Budzyński z MJM dziękuję, że pytasz

Kawka współczuję bólu może spacer z Lolą potem przegoni migrenę

Gothko

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

hej Sanrioo

Glen no w końcu jesteś

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:14   #1143
justyna_dt
Zakorzenienie

Choji, z D. tak, jakby nic nie było właściwie, więc szkoda gadać

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:14   #1144
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Maju jutro idę dowiedzieć się więcej o tych wynikachi może już zaczynam się denerwować. zostało mi jeszcze 6 tabletek na wywołanie okresumam nadzieję, że dostanę a potem chyba monitotorowanie cyklu. tylko nie wiem jak siędo tego zabrać bo ja się budzę w nocy i co w tedy z mierzeniem tempki? trudne to wszystko. jeszcze miałam za✂✂✂isty sen, że byłam w ciąży-z sześcioraczkami a moim doktorem był Budzyński z MJM dziękuję, że pytasz
Przepraszam, ale padłam
Stary 2011-11-08, 10:17   #1145
BYou
MBZ♥

Magda a ja Go zapytałam: co ty tutaj robisz

Stary 2011-11-08, 10:19   #1146
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

napisałam wam w klubie co u mnie
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:23   #1147
Choji
Zakorzenienie

I chyba jako jedyna nie ekscytowałam się tym że ma zginąć Hanka z MJM. Ba, gdyby nie cała ta 'reklama' na fb to bym pewnie aż do przerwy w pracy nic nie wiedziała ;P

I jestem zła bo pojawiła się super oferta pracy w której prawie idealnie spełniam wymagania. Prawie, bo jedyne co nie znam to języka rosyjskiego. A wiem że praca super, firma świetna.
A jedyne inne oferty w mojej pipidówie to murarze, operatorzy itp..

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
szkoda

Stary 2011-11-08, 10:25   #1148
justyna_dt
Zakorzenienie

Choji, no co zrobić... szkoda z tym rosyjskim
By, no właśnie miałam pytać, jak tam leczenie. za @

Wskoczyłam wczoraj na orbitrek na trochę ponad 15 minut i dzisiaj wszystko mnie boli - wtf!?!?!?!?!?! i mam dreszcze, ale nie mam gorączki (tylko świecące oczy).

Stary 2011-11-08, 10:31   #1149
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:

Glen no w końcu jesteś
chociaż ktoś o mnie pamiętał

kciukam za @

Cytat:
but why???

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
I chyba jako jedyna nie ekscytowałam się tym że ma zginąć Hanka z MJM. Ba, gdyby nie cała ta 'reklama' na fb to bym pewnie aż do przerwy w pracy nic nie wiedziała ;P

I jestem zła bo pojawiła się super oferta pracy w której prawie idealnie spełniam wymagania. Prawie, bo jedyne co nie znam to języka rosyjskiego. A wiem że praca super, firma świetna.
A jedyne inne oferty w mojej pipidówie to murarze, operatorzy itp..

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

szkoda

ja też się nie ekscytowałam pewnie teściowa tak, bo ogląda zawsze

szkoda z tym rosyjskim...

oglądam zdjęcia Bisi i suuuuper!!!
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:33   #1150
BYou
MBZ♥

Tysia za Twój też kciukam
a Ty chcesz z Nim tańczyć?
chyba ogólnie jesteś robita i nawet mały wysiłek daje takie efekty ja prawie nigdy nie mam gorączki tylko własnie ból mięsni i szklane oczy.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Choji szkoda z tą ofertą rosyjski coraz bardziej pożadany jest. ale znajdziesz coś

Stary 2011-11-08, 10:33   #1151
Choji
Zakorzenienie

Simply, nie wiesz ile u Was wyniesie cena albumu "A Foot In The Door Best Of Pink Floyd" ? bo w Polsce w przedsprzedaży wynosi ok 58 zł.

Stary 2011-11-08, 10:38   #1152
justyna_dt
Zakorzenienie

By a mi nie przeszkadza taniec z nim, tylko ogólnie nie jestem w formie i najchętniej bym się zaszyła pod kołdrą, tylko ile tak można... No i kurs jest o 21, co znaczy, że w domu bym była na 23:00, a wyjechać muszę o 20:30, a ja ostatnio o tej porze to już jestem w piżamie
Gienia, ano tak... w niedzielę nie miałam telefonu, w poniedziałek rano patrzę - nic nie ma. Napisałam smsa, okazało się, że całą niedzielę nic nie robił, więc mógł napisać albo coś tak że wczoraj był sms ode mnie, sms od niego, sms ode mnie m.in. z pytaniem, na który od wczoraj rano nie odpisał mi do teraz

Stary 2011-11-08, 10:40   #1153
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
By a mi nie przeszkadza taniec z nim, tylko ogólnie nie jestem w formie i najchętniej bym się zaszyła pod kołdrą, tylko ile tak można... No i kurs jest o 21, co znaczy, że w domu bym była na 23:00, a wyjechać muszę o 20:30, a ja ostatnio o tej porze to już jestem w piżamie
Gienia, ano tak... w niedzielę nie miałam telefonu, w poniedziałek rano patrzę - nic nie ma. Napisałam smsa, okazało się, że całą niedzielę nic nie robił, więc mógł napisać albo coś tak że wczoraj był sms ode mnie, sms od niego, sms ode mnie m.in. z pytaniem, na który od wczoraj rano nie odpisał mi do teraz
kurcze no w szoku jestem trochę... przecież było tak dobrze ale pokłóciliście się albo coś, czy tak nagle sam z siebie przestał pisać/dzwonić?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2011-11-08, 10:40   #1154
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Laseczki a ja się poryczałam na MJM. Chociaż to chyba dziwne,że walnęły w głupie kartony i od tego umarła?Chyba,że wczesniej miała tego tętniaka?W ogóle to się poryczałam jak widziałam zapowiedź dzisiejszego odcinka,gdzie Mateusz będzie spał z tymi butami,które mu kupiła...
I jak były kulisy MJM i Kożuchowska się żegnała to też się wzruszyłam.Ja chyba jestem ostatnio płaczek.
to słodkie a może w ciąży jetseś?
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

jak mi się dzisiaj nic nie chce to tylko ja wiem..
byłam dzisiaj w pracy o 7:45
i zasypiam :ziewa:

a w ogóle to zakochałam się w pierścionku:
http://www.yes.pl/pierscionki-zarecz...00-025-0344W2H
lub
http://www.yes.pl/pierscionki-zarecz...00-025-0344M2H

i co z tego, że go nigdy nie dostanę..może kiedyś będzie mnie stać na takie szaleństwo, że sama go kupię
1. ładniejszy
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
ale mnie wkurza ten Twój TŻ! Po co do cholery on Ci takie rzeczy mówi?! Normalnie brak słów...
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
Smerfetko, ale jak on może gadać takie rzeczy i nic nie robić? trzyma ten pierścionek jakby był wyjściem awaryjnym..nie podoba mi się to..
zgadzam się z przedmówczyniami...
Smerfetko, obyś się wkrótce zaręczyła

Dżem dobry!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:41   #1155
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
kurcze no w szoku jestem trochę... przecież było tak dobrze ale pokłóciliście się albo coś, czy tak nagle sam z siebie przestał pisać/dzwonić?
No właśnie, ja też jestem zaskoczona... Nie pokłóciliśmy się ani nic. Może się wydarzyło coś, o czym nie wiem może znowu potrzebował pomocy w sprawie ZUS-u

Stary 2011-11-08, 10:43   #1156
kasia0912
Zakorzenienie

Hej dziś do szkoły na 19 heh
u mnie jak pobierają krew to mają problem z żyłami i zawsze myślą,że mdleję bo jestem blada bardzo.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:43   #1157
BYou
MBZ♥

Tysia może to Jego milczenie jest związane z tym o czym pisałaś w k? sam nie wie jak to ugryźć i woli milczeć? daj Mu troszkę czasu
to ja głosuję żebyś tańczyła przerwiesz ten marazm, spotkasz sięz ludźmi, wylaszczysz się jeszcze bardziej wszystko na plus

ja od 3 dni skaczę na bblpot się leje, TŻ patrzy z niedowierzaniem ale nie poddam się

Stary 2011-11-08, 10:46   #1158
butterfly20
Zakorzenienie

A ja dzisiaj ryczałam przy piosence Adele "Set fire to the rain" (czy jak to się nazywa). Zawsze przy niej płaczę,kojarzy mi się z tym dniem jak odbierałam kieckę ślubną i wracałyśmy z Krakowa i ona leciała i też ryczałam.Jestem nienormalna

Justyna rozumiem Cię,bo z moją formą też nie jest dobrze.
Ale martwię się bardziej o Twoją psychikę patrząc na Twoje posty z ostatnich dni.Chyba faktycznie dopadł Cię jesienny dołek

Byou ciągle myślę o Twoich jutrzejszych badaniach.Mam nadzieję,że lekarz coś wymyśli i będzie już dobrze

Majasn śliczny ten pierwszy pierścionek.Ale cena też sliczna Nie chciałabym nosić takiego drogiego.

Smerf wkurza mnie Twój TŻ. CO to za teksty?Mogłaś mu wyparować coś niemiłego,bo przegina:/ Gra Ci na emocjach i trafia w najczulszy punkt...
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:46   #1159
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Tysia może to Jego milczenie jest związane z tym o czym pisałaś w k? sam nie wie jak to ugryźć i woli milczeć? daj Mu troszkę czasu
to ja głosuję żebyś tańczyła przerwiesz ten marazm, spotkasz sięz ludźmi, wylaszczysz się jeszcze bardziej wszystko na plus

ja od 3 dni skaczę na bblpot się leje, TŻ patrzy z niedowierzaniem ale nie poddam się
Co to bbl? może ma związek, nie wiem... Chociaż jestem zdania, że jak ktoś jest w stanie iść na browara z kolegami, to jest też w stanie napisać choćby "Miłego weekendu" w ogóle ostatnimi czasy zero inicjatywy z jego strony (od czasu zaproszenia).

Stary 2011-11-08, 10:47   #1160
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

BBL= te ćwiczenia na tyłek, które prowadzi taki bardzo gejowaty latynos?My z moją psiapsiółą od jutra też będziemy przy tym skakać
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:48   #1161
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
zgadzam się z przedmówczyniami...
Smerfetko, obyś się wkrótce zaręczyła
dzięki

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:49   #1162
justyna_dt
Zakorzenienie

Motylku no, też się martwię... ale to chyba stres, zobaczymy. Jak nie minie za tydzień to już postanowiłam, że odwiedzę moją panią psycholog.

Stary 2011-11-08, 10:53   #1163
Choji
Zakorzenienie

Justi, a Ty skorzystałaś z tego zaproszenia (bo nie pamiętam?). Bo jak nie to może mu po prostu jest przykro?

Stary 2011-11-08, 10:55   #1164
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Justi, a Ty skorzystałaś z tego zaproszenia (bo nie pamiętam?). Bo jak nie to może mu po prostu jest przykro?
Nie skorzystałam, ale powiedziałam, że skorzystam, nawet się upewniał raz.

Stary 2011-11-08, 10:58   #1165
Gleniusia
Zakorzenienie

na poczcie w wysłanych reszta fotek ze zlotu pomorskiego

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

zmykam na uczelnię, wieczorem gramy w planszówki z kolegami (wreszcie otworzyliśmy "Cywilizację", którą dostaliśmy na ślub - piewsza partia zajęła nam 3 godziny (a to była wersja uproszczona, bez dwóch epok). Także tego, do jutra
Karinka
Maleństwo

Stary 2011-11-08, 10:59   #1166
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

zmykam na uczelnię, wieczorem gramy w planszówki z kolegami (wreszcie otworzyliśmy "Cywilizację", którą dostaliśmy na ślub - piewsza partia zajęła nam 3 godziny (a to była wersja uproszczona, bez dwóch epok). Także tego, do jutra
!!!!!!! Wiem! Mam nadprogramowe 300 zł i już wiem!!! Wydam na planszówkę!!!

Stary 2011-11-08, 11:01   #1167
kasia0912
Zakorzenienie

Ja też chcę planszówkę a TŻ mnie nie słucha i nie wie co chcę dostać na urodziny heh

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:02   #1168
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj ryczałam przy piosence Adele "Set fire to the rain" (czy jak to się nazywa). Zawsze przy niej płaczę,kojarzy mi się z tym dniem jak odbierałam kieckę ślubną i wracałyśmy z Krakowa i ona leciała i też ryczałam.Jestem nienormalna

Justyna rozumiem Cię,bo z moją formą też nie jest dobrze.
Ale martwię się bardziej o Twoją psychikę patrząc na Twoje posty z ostatnich dni.Chyba faktycznie dopadł Cię jesienny dołek

Byou ciągle myślę o Twoich jutrzejszych badaniach.Mam nadzieję,że lekarz coś wymyśli i będzie już dobrze

Majasn śliczny ten pierwszy pierścionek.Ale cena też sliczna Nie chciałabym nosić takiego drogiego.

Smerf wkurza mnie Twój TŻ. CO to za teksty?Mogłaś mu wyparować coś niemiłego,bo przegina:/ Gra Ci na emocjach i trafia w najczulszy punkt...
no właśnie cena przybija ale nic to..znajdę inny

Cytat:
BBL= te ćwiczenia na tyłek, które prowadzi taki bardzo gejowaty latynos?My z moją psiapsiółą od jutra też będziemy przy tym skakać
no ja chyba dzisiaj zacznę
poza tym chcę podwyżkę by móc kupić sobie kinecta
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:02   #1169
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:

miłęgo dnia i grania

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:02   #1170
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
siemka siemka

Was nadrobić po weekendzie to dwa kolejne dni zajmuje

Wchodzę wczoraj na pocztę, patrzę tytuł maila: suknia Carmi i gdański zlot Zazdrośnic - zanim mi się załadowały foty to już zdążyłam się na Was wkurzyć, że jak to tak? spotkałyście się w weekend i żadna nie dała znać? dopiero potem patrzę, że to stare zdjęcia i mi ulżyło i muszę znaleźć moje zdjęcia, bo na nich jest Capri!!!

Capri kciukam, by udało Ci się to wszystko dzisiaj zrobić przypadkiem nie zacznij oglądać serialu, bo sprzątanie pójdzie w kąt

Olka kciukam za spotkanie

dzisiaj wreszcie idę odebrać legitkę, bo jeżdżę bez zniżki a już tamtej ważność się skończyła i kartę obiegową, bo mi dyplomu nie dadzą a już miesiąc od obrony mija i się cieszę jak głupia, bo z legitką wreszcie sobie pójdę do biblio i wypożyczę coś fajnego do czytania
noooo!!!

Zdaję relację ze sprzątania: łazienka i kibelek zrobione, podłogi lśnią, 1. pranie wstawione, zabieram się za kuchnię i przedpokój ;]

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości