|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy temat do nowego wątku ! ![]() |
|||
. Chwyty, obroty i pierwsze zęby – letnie maluszki robią postępy! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 8,93% |
Pierwsze miesiące szybko zleciały, a dzieci jeszcze nam wypiękniały. |
0 | 0% |
Drodzy państwo, oto wątek najpiękniejszych na świecie dzieciątek! |
6 | 10,71% |
Pierwsze ząbki i w głos śmiechy - cudnie rosną Nam pociechy. |
16 | 28,57% |
Nasi chłopcy i dziewczęta, już czekają kiedy święta. |
1 | 1,79% |
Pierwsze ząbki dzieci mają i już zupki zajadają. |
3 | 5,36% |
Już tak dobrze się wszystkie znamy, ze swoje dzieci wesoło swatamy! |
1 | 1,79% |
To już pierwsze ząbki i zabawy, a my dalej się wspieramy. |
0 | 0% |
Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. |
24 | 42,86% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Przyznać się - kto pisał o Dziadku Lulku i jego farmie??? Chciałam osobiście podziękować
![]() Znalazłam na yt. Dominik jest zachwycony ![]()
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
zapomniałam napisać że Lilka kończy dziś 4 miesiące!!
![]() ![]() właśnie zrobiłam jej butlę i wypiła 210ml ![]() codziennie przed spacerem pije 150ml, a dziś jej bylo malo, dorobilam jeszcze 60 i wszystko wypila... a teraz produkuje meeega kupę ![]() My też nei mamy tv, bo mamy razem z neostradą która dalej nie działa, i jakoś mi w ogóle nie brakuje Cytat:
![]()
![]() |
#4083 |
Zadomowienie
|
Hej. Nie mam czasu za bardzo na nadrabianie i odpisywanie - u nas w domu szpital
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w kościele jakiego wyznania chrzciliście Emila? Dziewczyny ja z pytaniem, bardzo proszę was o odpowiedzi. Te które z was karmią mieszanie lub tylko na MM ile kup na dobę robią wasze dzieci? Ja karmię mieszanie, ale mojego mleka jest już bardzo mało. Do tej pory zazwyczaj było do 3 kup dziennie, rzadko 5. Od dwóch dni jest tego więcej. Wczoraj naliczyłam 7, z czego 2 były takie symboliczne - małe. Nie wiem czy to nie za dużo, ale konsystencja jest dobra, więc raczej nie biegunka, co??? Proszę o odpowiedzi.... troszkę się martwię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zadomowienie
|
mam chwile wiec klikam
![]() u mnei masakry wirusowej ciag dalszy..... ja chodze na rzesach a moj Tż uwaza ze nic nie robie i wcale mu nie pomagam w niczym ![]() ![]() ![]() boshe czy kazdy facet chory jest taki.............upierdli wy i czepiasty???? no nic zmykam bo pranie musze nastawiac....... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w końcu nie można żyć na samym chlebie i jakaś przyjemność z jedzenia by się przydała, do tego za bardzo lubię karmić piersią, żeby przejść na mm i świadomość, że to tymczasowe też jest pocieszająca agni82 super, że chrzciny się udały i fajnie, że teściowa z organizacją się spisała. A jak Twoja mama? bo coś mi się kojarzy, że nie była zbytnio zadowolona, że chrzciny nie w Polsce? no chyba, że coś pokręciłam Cytat:
![]() karolinee1983 ![]() Dziń dybry ![]() po 8 zaliczyłam spacerek do przedszkola i muszę Wam powiedzieć, że powietrze o tej porze już jest bardzo rześkie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
Bartessa to straszne, przyjmij kondolencje z powodu śmierci kuzyna. Taki młody...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4088 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a próbowałyście olejuszki na ciemieniuchę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zadomowienie
|
Nie wiem dlaczego, ale czuję w tym podstęp. Takie gadanie, żeby zachęcić kobiety do długiego karmienia??? Naprawdę nie wiem skąd mam takie myśli....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żanetko bylismy w Middlefart -45 km od Odense na wyspie Fynen. Mnie równiez bardzo podoba się Dania i mam nadzieję, że kiedyś tam w końcu trafimy. ![]() ![]() ![]() No i rzeczywiście moja tesciowa zasłużyła na wielkie brawa i super prezent. dlatego jak przyjedzie do Londynu na święta to dostanie bilety na musical jaki bedzie chciała. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Wtajemniczenie
|
#4093 |
Zadomowienie
|
![]() ZA chrzciny ![]() Potwierdzam ![]() ![]() ![]() Co do karmienia cycem w samochodzie, tudzież w innym miejscu niż własne łóżko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() :cmok jeśli kogoś nie zacytowałam a trzyma za nas kciuki to dziekuje ![]() powoli sie szykujemy o 12 jedziemy po szczepionke i do lekarza ...jakos dziwnie sie stresuje ![]() u nas nocka super, spanie od 19 do 4 (nie chwale ) a potem dospalismy juz w 3 do 8:40 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Wtajemniczenie
|
dziubku za szczepienie
![]() agni za chrzciny ![]() dziewczyny jak Wy to robicie, że Wasze dzieci tak śpią w nocy?? moja Hanka maksymalnie spi 4 godziny i musi zjeść cyca, a potem co 2 godziny je... i mimo, że nie płacze w nocy bo zjada i śpi dalej, ale ja zmęczona jesem po nocy... my idziemy dzisiaj z Hanią do pediatry na kontrole wagi bo ostatnio za mało przybrała - już mam stresa czy tym razem będzie ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() Tak już drugi dzień próbuję nadrobić i jakoś mi nie idzie ![]() ![]() ![]() A w ogóle to zmiana mleka to chyba była najlepsza decyzja - koopy już nie są zielone, mały wygląda na zadowolonego i ze smakiem zajada się tym hippem. A teraz wytrąbił 200 herbatki i śpi ![]() W niedzielę byliśmy na urodzinach u chrześnicy mojego P. i wszyscy zachwycali się naszym cudownie spokojnym dzieciaczkiem, który zasnął przy stole i żadne hałasy mu nie przeszkadzały, a płakał tylko przez moment jak się wystraszył jak zaczęli 100 lat śpiewać ![]() No i w piątek znowu młody będzie się mógł popisać, bo jedziemy na roczek do kuzyna naszego brzdąca ![]() W ogóle to mam dylemat jak powinnam się ubrać i chyba się po lumpkach przejdę w poszukiwaniu jakiejś sukienki lub tuniki ![]()
#4098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie ok na pewno !!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dziubek -
![]() Cytat:
![]() Bez tego to nie ma życia! ![]() Cytat:
![]() Kochana moja, paczuszka doszła. Pięknie dziekuję!!! ![]() Dziś nadaję liścik do Ciebie, bo dopiero teraz mam adres ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A chrzciny jak marzenie ![]() ![]() ![]() ![]() I tak sobie myślę, że Ty masz teściową idealną - uczynna i ... mieszka parę tysięcy km od Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To i ja lecę obejrzeć, co to za hit ![]()
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2011-11-08 o 10:17 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój Tż kończy dzisiaj 30 lat! ![]() ![]() ![]() Ale impreza w niedzielę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Witam. ja ✂✂✂✂✂✂✂e, mam doła jak stad do chin ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry.
Na poczatek: Bartessa przykro mi z powodu wujka i kuzyna. Domyslam sie co czujesz. Ja kilka dni temu dziadziusia straciłam. Agni witaj spowrotem. Gratuluje udanych chrzcin i super teściowej. Mam tez pytanko. Jak Emilek zniósł lot? My za 2 tygodnie lecimy do PL i Troche sie obawiam. Musze sie tez pochwalić. Udało mi sie upolowac wczoraj na Ebay ten przyrząd gimnastyczny PLAYSKOOL za UWAGA 3,89Ł ![]() Jeśli chodzi o koopy to moja Wiki tylko na MM robi jedna lub dwie koopy dziennie. Iustyna najlepsze zyczenia dla Tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
E, to młodziaczek jeszcze
![]() Życz mu ode mnie wszystkiego naj naj naj! I wieeelu wygranych w zawodach dla kierowców! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- I zapomniałam napisać jak nasza noc. No więc... zaspałam ![]() ![]() ![]()
#4105 |
Wtajemniczenie
|
Brumku ja sie nadziwić nie moge Jakim sposobem Ci sie taki spioch trafił. Całkowite przeciwieństwo mamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4107 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Już nic nie będę pisać o nadrabianiu ![]() Po weekendzie u rodziców jesteśmy obie zadowolone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje dziecię zdrowe, zadowolone, gadatliwe i w ogóle ![]() Wstawię zaraz kilka zdjęć do klubu ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
polecam również takie http://www.lupolska.pl/6008.dhtml o ile oczywiście lubisz takie zbożowe tez ostatnio się troche zapomniałam i Hanię znowu wysypało ![]() wszystkiego naj dla Tżta ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moja dorosła kobieta już tak jeść nie chce i puszczę doope podnosić, aby ją nakarmić ![]() U mnie też nakładka spadała i zrobiłam w ten sposób, że najpierw Emi układam wygodnie mi i jej żeby było, a potem dopiero nakładkę którą trzymam do momentu aż ona ją weźmie do buzi i gra gitara. Daje jej na ramię pieluszkę, bo często jej z tyłu nakładki ulatuje. Cytat:
![]() jest mi źle kiedy jej nie zrobi w tych godzinach ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam serię ćwiczeń ![]() nie bylo tego dużo, bo boję się o zakwasy. Czuje jakie moje ciało jest klockowate, muszę je porozciągać małymi kroczkami. A Ja już myślę o lasagnie, albo kapuśniaczku z Eclerka ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Agni a to na drugiej wyspie. Ja mieszkałam w dzielnicy Kopenhagi. W Kopenhadze pracowałam,zakochałam się w tym mieście i w ogóle w Danii. Ja chce do Danii ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do nocy się nie wypowiadam, bo mnie zazdrość zżera ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.