Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-08, 10:28   #1861
malinka_070190
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Tak właśnie jest, zawsze miała wszytsko na co chciała. Chciała samochód, tatuś kupił,(którym pojeździła 2 lata) chciała nowego laptopa nie ma problemu. Poznałyśmy się w liceum i wtedy nie była taka. Ja samochód też dostałam od rodziców ale oni żeby go kupić odkładali rok.

Współczuję okresu, mi się zbliża wielkimi krokami... a mam okropny. ani no spa ni apap nie działają na mnie. Ibuprom to tylko max, ostatnio wziałam Ketanol to nawet pół dnia miałam spokój. a tak to pierwszy dzień czasem muszę sklep zamykać bo wytrzymać się nie da ni i jeszcze wymiotuję zawsze....

Owieczka jaki masz temat? Ja broniłam się w lipcu ale może coś pomogę jeszcze

No ja niestety też mam bardzo bolesne miesiączki i pomagają tylko tabletki na recepte...

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
w katedrze TŻ tak się tam podoba że tam weźmiemy. Niech ma, a co

Byłam rano. Dostałam leki na alergię i skierowanie na badanie krwi, bo to też mógł mi potas spaść albo coś z tarczycą
a tż mówi że wyglądam dziś jak śmierć - jestem blada i mam podkrążone oczy

Ale się wkurzyłam. Bo już było tak pięknie z tymi korkami a dziś jedna zrezygnowała całkiem, ostatnio jedna też odwołała...
No to dobrze, ze u lekarza byłas u lekarza

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:33   #1862
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Mała biegaczka ja leniem patentowanym jestem ale mam nadzieję że wezmę się za siebie. bo schudnąć muszę!! mino tego że wszyscy mi mówią że teraz jak przytyłam to lepiej wyglądam ale ja źle się czuję. I muszę wziąć się za siebie!!
to tak jak ja
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:34   #1863
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
No my tak samo właśnie... Jakos to będzie. Na szczęśćie mamy jeszcze trochę czasu.

Ludzie sa beznadziejni i nie wiedzą ile mają. Dopóki tego nie stracą. Ciekawe jakby nagle straciła ten dom i jakby zostali z niczym. :/ W *upach się niektórym przewraca :/

Ambitnie brzmi

Moja promotorka powiedziała, żebym przyszła do niej w lutym, bo teraz ona nie wie jeszcze co będzie w mojej pracy ;| A ja do końca tego semestru muszę oddać spis literatury na zaliczenie pracowni inzynierskiej. Nie wiem jak to zrobię bez promotorki

o mamo...faktycznie masz pecha - musisz uważać na siebie bardzo kochana !

Hej dziewczyny Ja dziś spędziłam nudny dzień na uczelni. Tyle tylko, że pośmiałam się z prowadzącego, bo jego inglisz był zabójczy
with - łit; keyChar - kichar itd W domu już spokój. Dowiedzieliśmy się z TŻ że nie dostaniemy kaucji z mieszkania, czyli jesteśmy 800zl w plecy. Rzekomo jak się rozwiązuje umowę przed czasem to kaucja zostaje u właściciela. Napisałam mu tylko co o tym myślę, bo faktycznie umowa jest za nim. Ale zachował się okropnie nie fair, bo my mieszkanie dostaliśmy w okropnym stanie - był smród, brud i ubóstwo dosłownie, a oddaliśmy czyściutkie i pachnące. Całe 10 miesięcy dbałam jak o swoje. No, ale kolejny raz się przekonaliśmy się, że nie można absolutnie nikomu ufać... Trudno, raz się żyje - płakać jakoś bardzo nie mam co, ale przykro nam i tyle. A ogólnie depresje coraz większą łapię... Mam dni z tych - nie lubie się, nie podobam się sobie. Oj nie.
O kurcze... 800 zł to kupa kasy...

30/30 shred
Stary 2011-11-08, 10:37   #1864
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cześć kochane dzięki za wsparcie w mojej niedoli

Cytat:
Hej dziewczyny Ja dziś spędziłam nudny dzień na uczelni. Tyle tylko, że pośmiałam się z prowadzącego, bo jego inglisz był zabójczy
with - łit; keyChar - kichar itd W domu już spokój. Dowiedzieliśmy się z TŻ że nie dostaniemy kaucji z mieszkania, czyli jesteśmy 800zl w plecy. Rzekomo jak się rozwiązuje umowę przed czasem to kaucja zostaje u właściciela. Napisałam mu tylko co o tym myślę, bo faktycznie umowa jest za nim. Ale zachował się okropnie nie fair, bo my mieszkanie dostaliśmy w okropnym stanie - był smród, brud i ubóstwo dosłownie, a oddaliśmy czyściutkie i pachnące. Całe 10 miesięcy dbałam jak o swoje. No, ale kolejny raz się przekonaliśmy się, że nie można absolutnie nikomu ufać... Trudno, raz się żyje - płakać jakoś bardzo nie mam co, ale przykro nam i tyle. A ogólnie depresje coraz większą łapię... Mam dni z tych - nie lubie się, nie podobam się sobie. Oj nie.
to bardzo przykre że tak was potraktowane. Uważam że kaucja powinna być gdy dostajesz zadbane mieszkanie i na wypadek uszkodzen jakie by zostały po użytkowaniu. A jak otrzymujjesz syf i zostawiasz porzadek to nie wiem za co masz jeszcze dopłacać. Ludzie sa nieuczciwi, ja juz sie wiele razy o tym przekonałam

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Dobry wieczór nadrobiłam
Z TŻem pierwszy raz tak długo ze sobą nie gadaliśmy dopiero dziś rano się pogodziliśmy.
Dopiero wróciłam z uczelni i padam. Jutro robię sobie od niej wolne i w środę chyba też
W piątek impreza urodzinowa TŻ
Kupiłam dziś sukienkę i tuniczkę oraz 3 paski w komplecie Od dziś koniec na jakiś czas z chodzeniem po sklepach

Musimy jechać z kotką do weta, spytać kiedy ją sterylizować
Chciałam oglądać M jak Miłość, a nie ma kablówki Tak więc chyba zaraz pójdę spać, więc Dobranoc i do jutra piękne
dobrze że pogodziliście się a z wetem to też słyszła że dopiero po 6 miesiacu mozna robić sterylizację

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
biedactwo

ale szczerze, nie rozumiem Twojego TŻta, w końcu to lekarz i nie było to z Twojej strony specjalnie[COLOR="Silver"]
no i tak jest dużo lepiej, kiedyś był tak choro zardrosny że rozstaliśmy sie ze sobą. Nie mogłam mu nie odpisywać, nie chciał zebym spotykała sie z kolegami nawet z uczelni na piwie w okienku. A z ubraniami jak mnie kontrolował...Masakra to była. Teraz zrozumiał mnie krzywdził i jest 100 razy lepiej. I powiedziął ze nie bedzie mi robić pretensji o tego lekarza, bo zdrowie jest b wazne , ale uważa że mogłam to inaczej zorganizować i iść w inny dziń do kobiety.

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nie pisałam wczoraj prawie nic choć cały czas Was podczytywałam. Nie miałam nastroju przez to wszystko ale mam nadzieję, że sobie dzisiaj z Tż-tem już wszystko wyjaśnimy i będzie ok. Mamy się dzisiaj spotkać.
Sayuri piękny sen choć szczerze mówiąc mi jak na razie odechciało się dzidziusiaWoalał abym, żeby go raczej teraz nie było. Mój instynkt macierzyński został uśpiony

Też wczoraj oglądałam HankęRzeczywiśc ie tak na koniec zrobili jakby ta aktorka naprawdę umarłaSzkoda trochę, że już jej nie będzie. Po raz pierwszy wzruszyłam się na tym serialu kiedy oglądałam kulisyGłupi serial ale jednak

Życzę Wam wszystkim miłego dnia
będe trzymać kciuki aby sie ułożyło z TŻtem a przez ten odcinek czekałam godzine w pustym szpitalu, bo jak przyjechałam to akurat leciał odcinek i panie w recepcji oglądały. Pani była bardzo niezadowolona że jej przeszkadzam wyrazając to pytaniem: o co chodzi?! A to był juz 3-ci szpital bo w krakowie z kolei takie kolejki że

Cytat:
kawkę już piłam, ale taką pół na pół z mlekiem, za chwilę pójdę do pracy i zrobię czarną kawę

a u nas mamy imię dla synka - Aleksander - to ukochane imię mojego TŻa mi w sumie też się podoba a dla córeczki nie mamy imienia. Zresztą u mnie w rodzinie jest więcej chłopaków niż dziewczyn, co ciąża to chłopak. u TŻa to już w ogóle. On ma samych braci, jego bracia mają samych synów. Więc pewnie i my będziemy mieć syna - kiedyś

chyba zacznę robić szóstkę weidera, mam nadzieję że dam radę
bardzo ładne imię
Stary 2011-11-08, 10:38   #1865
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mała biegaczka ja leniem patentowanym jestem ale mam nadzieję że wezmę się za siebie. bo schudnąć muszę!! mino tego że wszyscy mi mówią że teraz jak przytyłam to lepiej wyglądam ale ja źle się czuję. I muszę wziąć się za siebie!!

ooooo nawet nie zauważyłam że przekroczyłam 100 postów
ja też musze schudnąć, ale muszę raczej nie mam wielkiej nadwagi, do otyłości mi zdecydowanie daleko, ale no chcę ;p teraz tego shreda zaczęłam bez mierzenia się - doszłam do wniosku, że będę patrzyła na znikające fałdki, a nie na wagę bo waga mi poszła akurat w górę, ale wierzę, że to dlatego, że mięśnie ważą więcej niż tłuszczyk a i ogólnie zauważyłam, że po tych 2 tygodniach zmalały mi fałdki troszkę co mnie bardziej motywuje do ćwiczeń głównie chodzi mi od pasa w górę, żeby zejść do sukienki - i tu jest moja wieeeelka motywacja ud nie zrzucę, bo to u mnie genetyczne mamy grube kości

No ja zaliczyłam 14. dzień shreda - juprawie połowa za mną dołożyłam 5 minut skakanki i 5 minut brzuszków I od razu dół sobie poszedł Nie ma nic lepszego na dołki, jak ruch i zmęczenie fizyczne

Ide się wykąpać, bo tż przybędzie zaraz

ps. a co do imion to właśnie ja wybrałam Hania, a tż dla chopczyka Kuba albo Emil. ja obstaję przy Emilku, bo Kuba to jest dziecko kuzynki mojego tż, a on jest tak zakochany w tym chłopczyku, że chyba chciałby, żeby nasz też taki był i chce zacząc od imienia (?) zobaczy się mamy jeszcze czas byle były zdrowe... byle były

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:38   #1866
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
to tak jak ja
i ja
Stary 2011-11-08, 10:39   #1867
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
O kurcze... 800 zł to kupa kasy...

no kupa... ale nie mam zamiaru się wykłócać, bo jeszcze możemy sobie zaszkodzić. kolejny raz przekonałam się, że ludzie im więcej mają kasy tym więcej jej chcą - właściciel mieszkania ma jeszcze 2 inne mieszkania, firmę i był kierownikiem w heliosie :/

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:40   #1868
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Dobry wieczór nadrobiłam
Z TŻem pierwszy raz tak długo ze sobą nie gadaliśmy dopiero dziś rano się pogodziliśmy.
Dopiero wróciłam z uczelni i padam. Jutro robię sobie od niej wolne i w środę chyba też
W piątek impreza urodzinowa TŻ
Kupiłam dziś sukienkę i tuniczkę oraz 3 paski w komplecie Od dziś koniec na jakiś czas z chodzeniem po sklepach

Musimy jechać z kotką do weta, spytać kiedy ją sterylizować
Chciałam oglądać M jak Miłość, a nie ma kablówki Tak więc chyba zaraz pójdę spać, więc Dobranoc i do jutra piękne

Malinka zrobiłaś test?
Nie robiłam, bo okres dostałam...

30/30 shred
Stary 2011-11-08, 10:41   #1869
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
Nie robiłam, bo okres dostałam...
i cieszysz sie czy rozczarowana jestes?
Stary 2011-11-08, 10:41   #1870
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Piękna jest katedra ale faktycznie późno się zapisuje może oni dopiero tak po zakończeniu jednego "sezonu" zapisują, żeby nie napędzać tak terminów, bo ludzie by się zapisywali już na 2015, żeby tylko mieć ślub w katedrze

Zrób te badania lepiej, bo to nie wygląda fajnie mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

I ja

Oj biedna
A TŻ lanie się należy powinien się cieszyć, że o siebie dbasz

PKP

Hej Kochane
Przetrzymali mnie wczoraj w pracy i siedziałam pół nocy nad projektem żeby nie musieć go robić dziś przed pracą na szczęście tylko kilka godzinek i mam tyylee wolnego muszę chyba psychicznie odpocząć, bo moja psychika szwankuje
Jaki miałam dziś piękny sen i był taki realistyczny jak się obudziłam to myślałam, że tak było serio a mój sen zaczął się od tego, że robiłam test ciążowy noi były 2 kreseczki i powiedziałam TŻ, on się ucieszył, ale zestresował i poprosiłam go, żeby nie mówił nic nikomu, nawet mamie, dopóki nie pójdę do lekarza i tak przewijały mi się obrazy jak spędzam czas z rodziną, a brzuszek rośnie takie to było pięknee
I w sumie jeśli do weekendu nie dostanę okresu to zrobię test, bo mój organizm sobie ze mną pogrywa i zaczynam się stresować, tylko nie wiem czym bardziej - tym, że mogę być w ciąży, czy raczej tym, że pewnie nie jestem
Ach ta kobieca logika
No tak kobiece myślenie nie jest zrozumiałę dla nikogo hihi
JAk zrobisz test to daj znac

30/30 shred
Stary 2011-11-08, 10:44   #1871
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nie pisałam wczoraj prawie nic choć cały czas Was podczytywałam. Nie miałam nastroju przez to wszystko ale mam nadzieję, że sobie dzisiaj z Tż-tem już wszystko wyjaśnimy i będzie ok. Mamy się dzisiaj spotkać.
Sayuri piękny sen choć szczerze mówiąc mi jak na razie odechciało się dzidziusiaWoalał abym, żeby go raczej teraz nie było. Mój instynkt macierzyński został uśpiony

Też wczoraj oglądałam HankęRzeczywiśc ie tak na koniec zrobili jakby ta aktorka naprawdę umarłaSzkoda trochę, że już jej nie będzie. Po raz pierwszy wzruszyłam się na tym serialu kiedy oglądałam kulisyGłupi serial ale jednak

Życzę Wam wszystkim miłego dnia

3mam kciuki żebyście sobie wyjaśnili

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że się dogadacie i wszystko wyjaśnicie będę trzymać kciuki
No racjonalnie też wolałabym, żeby bobo poczekało do ślubu, ale no jak się trafi to będzie
Uciekam do pracy jak wrócę to Wam napisze co inteligentnego wczoraj zrobiłam cały zakład się ze mnie śmiał
Miłego dnia kochane

Zaciekaweiłaś mnie;D ciekawe co zrobiłaś

30/30 shred
Stary 2011-11-08, 10:47   #1872
zytka26
Zakorzenienie

kurcze 800 zł.... dlatego ja nie podpisuje umowy jak wynajmuje stancje. raz podpisałyśmy z kolezankami to okazało się nagle że umywalka pęknięta a jak nie podpisywałyśmy to zawsze wszytsko w porządku, ponieważ ten kto wynajmuje mieszkanie wg prawa musi założyć działalność gospodarczą. nie pamietam dokładnie ale jeżeli robi się coś (w tym wypadku wynajmuje) z czego są pieniądze, robi to ciągle i przed długi okres czasu to obowiązkiem jest założenie działaloności gosp. no i zameldowanie nejemców....

niestety ludziom ufać nie można, ja już tyle razy się o tym przekonałam, niestety, nie raz przychodziły "rumunki" do mnie do sklepu, brały długopis i płaciły 200 zł potem stwierdzały ze jedak długopisu nie chcą i oddwały mi pieniądze ja im te 200 zł no i okazwało się ze ukradły mi 100zl! ale udało mi się dogonić, poszarpałam się z ta oszustka, zagroziłam że zadzwonie na policję i oddała mi pieniądze. od tamtej pory 3 razy były u mnie ale już inne i jak zwykle scenariusz się powtarza ale ja już teraz jak widzę ze chce zapłacić banknotem 200 zl to pokazuje im drzwi! zawsze przeklinaja mnie i w ogole ale ja sie drugi raz oszukać nie dam. Teraz mam uraz do takich ludzi. raz też "rumuńskie" dziecko chciało mi ukraśc ze skelpu samochodziki dwa po 20 zl. to też złapałam gówniarza. mój TŻ kupił mi gaz pieprzowy i pokazał jak mam go używać, no i noszę w torebce. Przecież wtedy jak się szarpałam z ta baba to ich było z 5 a ja jedna ale na szczęście odzyskałam kase, ale zaufania nie
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 10:48   #1873
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
no kupa... ale nie mam zamiaru się wykłócać, bo jeszcze możemy sobie zaszkodzić. kolejny raz przekonałam się, że ludzie im więcej mają kasy tym więcej jej chcą - właściciel mieszkania ma jeszcze 2 inne mieszkania, firmę i był kierownikiem w heliosie :/
wybacz, ale 800 zł na drodze nie leży. Takie zachowanie jest bezprawne i ja bym się wykłócała. Żeby jeszcze potrącił 100-200 zł to może bym i na Twoim miejscu odpuściła, ale nie jeśli chodzi o całą kaucję. No litości . U ustawie o najmie lokali jasno i wyraźnie masz zapisane że kaucja spełnia funkcję zabezpieczającą pokrycie należności z tytułu najmu lokalu, przysługujących wynajmującemu w dniu opróżnienia lokalu. Czyli kaucja zapewnia wynajmującemu pokrycie ewentualnych szkód powstałych w wynajmowanej rzeczy, a także pokrycie powstałych zobowiązań nie uregulowanych przez najemcę w trakcie trwania najmu.

A czym możecie sobie zaszkodzić?
Stary 2011-11-08, 10:51   #1874
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
A była odrobaczona i szczepiona na to takie podstawowe szczepienie ? (nie pamiętam na co, ale coś zakaźnego chyba ). Moja musi być najpierw poszczepiona. właśnie we czwartek idę na druga dawkę tego szczepienia. A sterylizacja około 6. miesiąca zycia. Najlepiej po pierwszej rui
Tak mówił mój wet

Fajny sen Mnie się już 2 razy w życiu sniła moja córeczka Raz, jak się urodziłą i była taka śliczna, a drugi raz jak już 3 latka miała i mówiła My już wiemy, że córeczka, to będzie Hania Wyśniła mi się właśnie Hania i tak będzie

Też tak chcę, po ślubie itd. Mam tylko nadzieję, że się tak uda, bo z tego co ostatnio słyszę, to czasem trudniej zajść w ciążę niż nie zajść

Dzień Dobry Dziewczyny Dziś mam dzień wolny. tzn. robię sobie dzień wolny od uczelni Zaraz idę shreda pyknąć i tż przyjedzie

Kawki ?
Ja poprosze zielona herbatke

Cytat:
ja kiedyś 6. zaczęłam, ale nie dałam rady - bardziej chyba z lenistwa;p ale teraz widzę, że zdecydowanie wole shreda, bo tutaj też brzuch pracuje praktycznie cały czas a przy okazji też kondycja i siła

studiuję inzynierię biomedyczną
Ja dotrawałąm do 28 dnia 6 widera, ale nudne to było jak cholera.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksmaslanka Pokaż wiadomość
i cieszysz sie czy rozczarowana jestes?

Jeśli mam być szczera to sama nie wiem...

Hej piękne
Brzusio mnie boli no ale dałam rade poćwiczyć shreda jeszcze tylko jutro i koniec

Tęsknie za Moim D.

30/30 shred
Stary 2011-11-08, 10:57   #1875
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze 800 zł.... dlatego ja nie podpisuje umowy jak wynajmuje stancje. raz podpisałyśmy z kolezankami to okazało się nagle że umywalka pęknięta a jak nie podpisywałyśmy to zawsze wszytsko w porządku, ponieważ ten kto wynajmuje mieszkanie wg prawa musi założyć działalność gospodarczą. nie pamietam dokładnie ale jeżeli robi się coś (w tym wypadku wynajmuje) z czego są pieniądze, robi to ciągle i przed długi okres czasu to obowiązkiem jest założenie działaloności gosp. no i zameldowanie nejemców....
ja też nie mam umowy i jakoś żyję. Bo może dlatego że mam świadomość, że zwykle umowy to pic na wodę, którymi można w piecu napalić a nic więcej. Większość nie ma nic wspólnego z zapisami w prawdziwej umowie najmu. Kiedyś pokazałam prawnikowi, u którego byłam moją starą umowę najmu to ją wyśmiał i nie mógł przestać się śmiać .

Każdy chroni swoją . Powiedz przy ludziach od których wynajmujesz mieszkanie słowo Urząd Skarbowy to od razu zzielenieją z przerażenia

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Hej piękne
Brzusio mnie boli no ale dałam rade poćwiczyć shreda jeszcze tylko jutro i koniec

Tęsknie za Moim D.
ajjj . Weź może jakąś tabletkę przeciwbólową

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2011-11-08 o 10:56
Stary 2011-11-08, 11:06   #1876
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie mam umowy i jakoś żyję. Bo może dlatego że mam świadomość, że zwykle umowy to pic na wodę, którymi można w piecu napalić a nic więcej. Większość nie ma nic wspólnego z zapisami w prawdziwej umowie najmu. Kiedyś pokazałam prawnikowi, u którego byłam moją starą umowę najmu to ją wyśmiał i nie mógł przestać się śmiać .

Każdy chroni swoją . Powiedz przy ludziach od których wynajmujesz mieszkanie słowo Urząd Skarbowy to od razu zzielenieją z przerażenia
Dokładnie tak jest. Umowy to pic na wodę fotomontarz. Koleżanka wynajmowała mieszkanie ze znajomymi i ktoś doniósł do US i musieli się wyprowadzić wszyscy
Stary 2011-11-08, 11:11   #1877
uzunia
Wtajemniczenie

Ojej cieżko Was nadarzyć czytać. Już nawet nie chc emyslec jak to będzie wieczorem :P ,bo teraz szykuje się do pracy na 2 zmianę

sayuri_69 mnie się jeszcze nigdy nie śnil mój dzieciaczek,ale myśle,ze to moze jakas podświadomość Twoja zadziałała;

Osobiście to z jeden str moze bym i chciala z drugiej sama nie wiem. Dziecko to też dużo obowiązków i niestety pieniędzy,a teraz czasy takie kryzysowe,ze z dnia na dzień moze się okazać,ze jest redukcja etatów lub pensjii (((

Ale o imionach już myslałam...synka chciałabym nazwać Maxmilian a córkę to w zasadzie TŻ się wykluca,ze chce Alicje, tak miała na imie moja ś.p babcia, no i jego babcia też tak miała na imie. Bardziej nie podoba mi się jednak fakt,ze jego pierwsza milosc też miala na imie Alicja zatem nie bardzo chce się na to imie zgodzić ><!!!

mala_biegaczka współczuje całej sprawy z mieszkaniem i tego jak Was potraktowali,ale niestety jak napisala wiecznie_pod_wiatr to każdy chroni swoją d*** i chce się nachapać. Mysle,ze pewnie ten wlaściciel to w ten sposób sie "chronil" jakby komuś np mieszkanie się nie spodobalo.

Ok... Lece do pracy )))) Miłego dnia

NEW~!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25471289

uzunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:16   #1878
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

jak wyciskałam z tubki bazę pod makijaż to wleciała mi do kawy a nie na gąbkę , a mimo to kawa smakuje tak samo
Stary 2011-11-08, 11:19   #1879
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
jak wyciskałam z tubki bazę pod makijaż to wleciała mi do kawy a nie na gąbkę , a mimo to kawa smakuje tak samo
Dobre
na szczęscie nie mam z tym problemu, mój makijaż to kredka i tusz do rzęs a jak od święta zrobię pełny makijaż to TŻ zły, on nie lubi jak się mocno maluje
Stary 2011-11-08, 11:24   #1880
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre
na szczęscie nie mam z tym problemu, mój makijaż to kredka i tusz do rzęs a jak od święta zrobię pełny makijaż to TŻ zły, on nie lubi jak się mocno maluje
pełny makijaż to nie znaczy mocny . Ja uwielbiam się malować i cudować coś nowego . A moja praca na to mi pozwala
Stary 2011-11-08, 11:28   #1881
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki ja zaraz na zajęcia będe zmykać kumpel do mnie dzwonil pół nocy, jak w koncu odebralam to sie okazalo, że sedzi pijany niedaleko mnie i chciał mnie na piwo wyciągnąć....
a co do imion to Oliwka i Szymon
Córka jednej mojej siostry to Oliwka a syn drugiej to Szymek

Cytat:
Dzień dobry . Dziś na popołudnie do pracy mam, więc poleniuchuje sobie .
Widzę rozmawiacie na temat imion. My mamy też od dawna wybrane: Gabrysia i Tymoteusz .
Gabrysia ładne

Cytat:
Hej piękne

Tęsknie za Moim D.
a co po shredzie?
nie smutaj
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:29   #1882
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
pełny makijaż to nie znaczy mocny . Ja uwielbiam się malować i cudować coś nowego . A moja praca na to mi pozwala
no ja to wiem. pełny to kredka, tusz, cienie, podkład ale dla TŻ to juz mocny, on jest typowym facetem. kiedys nałożyłam cienie jakieś jasne, chyba szare a on zapytał czy gdzieś się wybieram że tak się wymalowałam
Stary 2011-11-08, 11:30   #1883
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
no ja to wiem. pełny to kredka, tusz, cienie, podkład ale dla TŻ to juz mocny, on jest typowym facetem. kiedys nałożyłam cienie jakieś jasne, chyba szare a on zapytał czy gdzieś się wybieram że tak się wymalowałam
no to ładnie
Stary 2011-11-08, 11:39   #1884
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
no to ładnie
Albo też założyłam jakiś czas temu dresy to zakazał mi iśc w nich do sklepu bo wg niego za seksownie wyglądam - W DRESACH: hahaha:
Stary 2011-11-08, 11:58   #1885
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:

niestety ludziom ufać nie można, ja już tyle razy się o tym przekonałam, niestety, nie raz przychodziły "rumunki" do mnie do sklepu, brały długopis i płaciły 200 zł potem stwierdzały ze jedak długopisu nie chcą i oddwały mi pieniądze ja im te 200 zł no i okazwało się ze ukradły mi 100zl! ale udało mi się dogonić, poszarpałam się z ta oszustka, zagroziłam że zadzwonie na policję i oddała mi pieniądze. od tamtej pory 3 razy były u mnie ale już inne i jak zwykle scenariusz się powtarza ale ja już teraz jak widzę ze chce zapłacić banknotem 200 zl to pokazuje im drzwi! zawsze przeklinaja mnie i w ogole ale ja sie drugi raz oszukać nie dam. Teraz mam uraz do takich ludzi. raz też "rumuńskie" dziecko chciało mi ukraśc ze skelpu samochodziki dwa po 20 zl. to też złapałam gówniarza. mój TŻ kupił mi gaz pieprzowy i pokazał jak mam go używać, no i noszę w torebce. Przecież wtedy jak się szarpałam z ta baba to ich było z 5 a ja jedna ale na szczęście odzyskałam kase, ale zaufania nie
o kurcze, ale niemiłe zdarzenie. Niektórzy ludzie są naprawdę okropni...

Cytat:
Albo też założyłam jakiś czas temu dresy to zakazał mi iśc w nich do sklepu bo wg niego za seksownie wyglądam - W DRESACH: hahaha:
hehe, dobre

moje dzieciaczki będą miały na imię Marysia i Karol, ew Mikołaj
postanowiłam w ten sposób wyrazić moje silne uczucia patriotyczne

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

o, przekroczyłam 200 postów, też nie zauważyłam ;p
Stary 2011-11-08, 12:14   #1886
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksmaslanka Pokaż wiadomość

moje dzieciaczki będą miały na imię Marysia i Karol, ew Mikołaj
postanowiłam w ten sposób wyrazić moje silne uczucia patriotyczne

z imion dla dziewczynki podobają mi się Natalia i Łucja. ale syn obowiązkowo będzie Aleksander
Stary 2011-11-08, 12:15   #1887
dudusiu
Wtajemniczenie

Zbijcie mnie mocno, przestałam robić shreda

co do moich dzieci to Paulina i Jakub żeńskie Tżta, męskie moje

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:15   #1888
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69
Jaki miałam dziś piękny sen i był taki realistyczny jak się obudziłam to myślałam, że tak było serio a mój sen zaczął się od tego, że robiłam test ciążowy noi były 2 kreseczki i powiedziałam TŻ, on się ucieszył, ale zestresował i poprosiłam go, żeby nie mówił nic nikomu, nawet mamie, dopóki nie pójdę do lekarza i tak przewijały mi się obrazy jak spędzam czas z rodziną, a brzuszek rośnie takie to było pięknee
I w sumie jeśli do weekendu nie dostanę okresu to zrobię test, bo mój organizm sobie ze mną pogrywa i zaczynam się stresować, tylko nie wiem czym bardziej - tym, że mogę być w ciąży, czy raczej tym, że pewnie nie jestem
Ach ta kobieca logika
Dla mnie taki sen byłby koszmarem Zdecydowanie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69
Uciekam do pracy jak wrócę to Wam napisze co inteligentnego wczoraj zrobiłam cały zakład się ze mnie śmiał
Już mnie ciekawość zżera

Cytat:
Napisane przez zytka26
u TŻa to już w ogóle. On ma samych braci, jego bracia mają samych synów. Więc pewnie i my będziemy mieć syna - kiedyś
U Twojego TŻ-a też? Witam więc w klubie, u mojego TŻ-a w rodzinie jest identycznie - sami bracia, a ci co mają już dzieci - chłopaki Cieszę się więc, że nie tylko mój los co do ewentualnej płci moich dzieci jest przesądzony

A jeśli chodzi o imiona - nie myśleliśmy jeszcze nad tym z TŻ-em Pomyślimy jak trzeba będzie

Cześć Wam dziewuszki
_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:18   #1889
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
Zbijcie mnie mocno, przestałam robić shreda

co do moich dzieci to Paulina i Jakub żeńskie Tżta, męskie moje
no Paulina to piękne imię!
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:20   #1890
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
no Paulina to piękne imię!
rozumiem, że Twoje

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości