![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co się dzieje z tymi facetami....?? :(
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Effi może problemem nie jest to, że nie ma normalnych facetów (bo są), tylko problemem jest to, iż kobiety chcą w dupkach dostrzec coś "normalnego"? Ewentualnie resocjalizować? Albo też jestem skłonny napisać, że lecą one na patologię i mocno je kręci..
Są też sytuacje, że facet spoko jest ale nie ma uczucia. Tacy chyba nie są źli? Na to wychodzi, że kobiety narzekają na dupków dlatego że nimi po prostu są ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-11-08 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przypomniała mi się rozmowa z koleżanką. cośtam się święciło na związek z jednym typkiem, ale jej nie podobało się, że ma on zamiłowanie do dresów. i mówiła jak to się z nimi nie rozprawi od razu jak tylko zaczną być ze sobą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby związek był udany to wygląd nie może "gryźć się" z charakterem ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-11-08 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przykre to co piszesz,ale niestety prawdziwe....większość moich znajomych-a są to osoby bądź dobiegające do 30tki lub już po 30tce,żyje tak jak napisałaś,bez ambicji byle od weekendu do weekendu....
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja po prostu myślę, że nawet jak trafią na porządnego to nie potrafią docenić. Więc nie mają prawa narzekać na dupków skoro same potem nie doceniają kogoś, kto tym dupkiem nie jest
![]() Jak to jest z facetami? Po prostu nie należy wymagać od dupka wierności/lojalności/czułości... Poza tym to o czym teraz dyskutujemy to tak naprawdę temat dupków. A są jeszcze właśnie Ci normalni. I nie to że nie dbają o przyszłość.. bo ja np. mam tak, że żyję chwilą. Owszem mam tam gdzieś zapisane aby wziąć ślub, mieć dzieci, dom. Mam też takie coś, że aby do tego doszło to muszę po drodze TO I TO zrobić. To nie jest do końca tak, że nie dbają o swoje kobiety. Dbają na tyle na ile umieją, tutaj jest właśnie kwestia dobrania się. Ja nie zdradzam, nie wiem jak inni nie obchodzi mnie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ale powiem Ci, że często obserwuję u dziewczyn tendencję do wyszukiwania sobie "byle kogo", aby później próbować go zmieniać pod swoją modłę; byleby tylko nie być samej. nawet w sumie i ja też tak kiedyś robiłam ![]() przykre to, bo sama nie chciałabym, żeby ktoś tak zachowywał się wobec mnie. ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Aha i jeszcze dodam, że kobiety ciągle chcą aby były fajerwerki, a tak się nie da. Potem i tak przyjdzie moment, że jest przywiązanie i przyzwyczajenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
oj normalnyFacecie, generalizujesz że aż głowa mała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie jest wina równouprawnienia, jak to ktoś tu sugerował, ale zwykłego lenistwa życiowego. u kobiet zresztą obserwuję ostatnimi czasy podobne zjawisko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do pogrubionego-skąd ja to znam......planowanie wakacji,wieczorów,weekend ów,randek....porażka..... . ostatnio jak nie wzięłam sprawy w swoje ręce to facet zabrał mnie na randkę pod most.....siedzieliśmy tak dwie godziny pijąc kawę z mcdonald'sa...... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Bo większość fajnych facetów jest już zajęta
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
czekam zatem cierpliwie.....
![]()
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Świetne słowa...
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
miało być optymistycznie a jak zwykle zawiało smutkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
tak jak to zawsze z koleżanka z pracy powtarzam,po prostu "w dupach się poprzewracało".....
![]()
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
U mnie sprawdziła się bardzo dobrze po kilku związkach różnica wieku- ponad 10lat między nami
![]() A tak na marginesie-to pamiętajmy, że mężczyźni dojrzewają do 5. roku życia a później już tylko rosną, dlatego niektóre ich nawyki i wybryki w związku po prostu trzeba przeżyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Świata nie zbawimy, poza tym to nie nasza rola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Przyczajenie
|
Autorko witaj w klubie tych źle trafiających, mających jakiegoś pecha etc. Ja też się zastanawiam co się z tymi facetami dzieje... Nie jestem jakąś feministką, staram się nie generalizować wszystkich facetów ale kurcze no sami się o to proszą!! Jakaś beznadzieja się robi max
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wiem skąd się to bierze ![]() Nic innego jak tylko kiepskie wychowanie "na telewizorze" (czyli jego brak) albo rozpieszczanie, przez co później ktoś taki myśli, że wszystko mu się należy i nie trzeba dawać nic w zamian. Nie przypominam sobie, żeby ostatnio ktokolwiek promował rozwijanie w dzieciach empatii, wrażliwości itp. ![]() No a do tego całego "wychowywania" dołożyć jeszcze "wzorce" napływające ciągle z zachodu i mamy to co mamy. Komuś mamusia albo tatuś wpoił, że on jest najważniejszy, niech zawsze dąży do własnej satysfakcji itd. A później ktoś taki będzie oglądał amerykańskie filmy młodzieżowe (albo teraz to już nawet i nie młodzieżowe), gdzie non stop jest impreza i wszystko z tym związane ![]() I proszę nie uogólniać, że kobiety nie doceniają fantastycznych facetów! Za małolata to może i poszukiwało się fajerwerków i motyli. Teraz to obchodzi mnie czy partner mnie wspiera, jest ze mną, czy można na niego liczyć, czy umie wykazać się zrozumieniem i empatią, wiernością itd itd. I nie, nie jest tak, że oczekuję i nic nie daję w zamian. Właśnie dawanie czegoś od siebie (osobie która na to zasługuje!) też jest dla mnie ważne ![]() Aha i żeby nie było... Ja też lubię pochodzić na imprezy, potańczyć itd. Ale bez przesady! Przecież można mieć poza tym jeszcze jakieś zainteresowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Przyczajenie
|
Hmmm i czemu nie jetsem zdziwiona tym co napisałeś ehhh no pewnie oczywiście bo wy za to święci jesteście, my przynjamniej zmieniamy co 2-3 lata a nie co weekend lub co 2-3 miesiące...
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
No tak dziewczyny... ale tak już poza tematem dupków. To ile razy same rzucałyście facetów? Bądź nie dawałyście im szansy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dawałam szansy wiele razy ale ani razu nie była to osoba na tyle porządna charakterem, odpowiadająca mi wyglądem (nie oszukujmy się, że nie ma w ogóle znaczenia) lub trybem życia, żeby chociaż próbować. Jednak przypadek gdy facet jest inny niż reszta tylko imprezujących, egoistycznych itd rozpoznaję od razu, jeśli się pojawi, bo tacy ludzie wydają mi się ciekawi. Aha, przypomniałam sobie, że jednak znam (wolnego) faceta, który jest spokojny, nie imprezuje, nie jest totalnym egoistą i chciałby dać dużo ciepła dziewczynie. Ma 21 lat. I zgadnijcie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.