Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 16:41   #2971
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Winylku, ja też miałam zawsze problemy z podbijaniem kalorii, jeśli nie umiesz zjeść więcej, to przerzuć się na bardziej kaloryczne produkty - mleko 3,2 %, orzechy, mało orzechowe, tłuste ryby, twaróg pełnotłusty - zawsze to parę tych kcal więcej A ja nie mogę zejść do 1000 czy 1200, bo potem nie będę umiała wyjść z diety.. Więc stawiam na więcej kcal i ruch - od 17 mam karnet na siłownię! a za pochwałę jadłospisu dziękuję może kiedyś przekonasz się do owsianki ja staram się nie planować jedzenia, ale jeśli chodzi o obiad, to zwykle wiem, co zjem, bo przygotowuję go wcześniej za to podwieczorek i kolacja zwykle ulegają zmianie a serkó homo też nie lubię, ale jem tak mało białka poza mięsem, że muszę trochę podbić. Normalnie jem naturalny z kakao, albo owocem albo czymś tam, ale został mi w lodówce waniliowy,więc już zjem, nie umrę od cukru w nim jednorazowo no i zostawiam sobie gorzką czekoladę, coś się od życia należy!

aaa, no i oczywiście się zważyłam i oczywiście przytyłam :P na szczęście tylko kilogram, mam na jego stracenie jakiś tydzień, o!
Powiem Ci, że bardzo dobre podejście. Tylko ja mleka nie piję, jogurtów, ryb nie jem, a twarożków itp. też raczej mało zjadam, ale popracuję nad tym (chociaż poza serkami to raczej nie lubię nabiału ) .
Moim głównym pożywieniem są kurczaki, indyki i warzywa i owoce . Ale orzechy to dobry pomysł na pewno no i będę kombinować!
Aa i jeszcze jajka we wszelkiej postaci bardzo lubię .

W ogóle póki co dzisiaj jest dietetycznie, więc tylko ruszyć dupsko do ćwiczeń i będzie cacy!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 17:35   #2972
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Twoja siostra jest dzwolągiem, wróżę jej karierę marudnej germanistki w garsonce ;/

Podpisik masz słooodki ale jaka prowokacja! ;D
też myslę każdego dnia o niejedzeniu kolacji, jednak głód jes silniejszy

a co do mojego faceta, to on jest na forum motoryzacyjnym, ma kumpla w pracy z którym gada 12 h dziennie o AUTACH dzwonia do siebie, piszą , ze mną oglada filmiki na yt z tymi durnymi samochodami, przy mnie przeglada motoallegro, jezuuu! jak go poznalam to tez bylo to durne gadanie o autach, szkoda gadac.jak do mnie dzwoni to tez gada o aucie, jak pisze smsy to tez pisze o aucie. nie bedziemy sie widziec 2 dni to sie stesknie.
Też mi się tak wydaje, tym bardziej, że chce pracować w szkole. Pewnie będzie za 30 lat marudzić, że młodzież jest zdegenerowana, a ona sobie żyły wypruwa, żeby ich czegoś nauczyć

Ja kurde uwielbiam kolacje, no ale od nich szybko tyje, bo zawsze np. zamiast 1 kanapki zjem 2 i cos do tego Więc postanowiłam do końca listopada odstawić je i tyle. Tzn. pozwalam sobie na coś lekkiego, np. dziś zjem brokuła, o

Ania, jak czytam Twój post, to cieszę się, że mój facio dopiero robi prawo jazdy (nie pytajcie dlaczego tak późno)

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
do pogrubionego- mój dostał taki filmik na dzień chłopaka, kiedy mam cycki owinięte wstążką i ja rozwiązuję Się ucieszył chłopak

Nie rozumiem Twojej siostry, wszystko ok, ale JULIAN co on jej zrobił

dopóki nie pojedziesz na kilkudniowy zlot, żeby spać w bagażniku (co zrobiłam ja)
Ej, a ja nie mam kamery, żeby mu tak nakręcić cycki, a telefonem przecież bez sensu Poproszę mamę o pomoc! : hahaha:

Moja siostra myśli, że będę przez profil Juliana oglądać jej wpisy na tablicy Tylko, że nie każdy dodaje 50 wpisów dziennie na fb i nie śledzi innych...

Myślałam, że tylko Ania robi takie rzeczy, a Ty też
[QUOTE=winyl;30366354]
Cytat:

1600 ja jak nie jem słodyczy i fast foodów to mi jest ciężko zjeść ponad 700-800 . Pewnie dlatego moje odchudzanie wiecznie kończy się porażką.

Aa i poza owsianką Twój jadłospis wygląda tak pysznie!
Serio? Ja to żarłok jestem, u mnie więcej kalorii zajmuje jedzenie obiadu, śniadania itp. Spokojnie potrafię dobić do 2,5 tys kcal bez jedzenia słodyczy

Właśnie mi coś ostatnio przeszła faza na owsiankę. Nie smakuje mi jakoś i jem Just Fity jogurtowe z otrębami i mlekiem.

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dzisiaj dostałam sms od EX-M "Całowałaś się z nim?! Byliście w łóżku?! Laura jak to jest daleko posunięte! Nie wierzę, że tak szybko o mnie zapomniałaś! Rozwaliłaś mnie"
Ale dureń Boże, normalnie koleś nie widzi jak się ośmiesza.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 17:42   #2973
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
ja tez planuje na koalcje!

planowalam od listopada wziac sie za siebie, dla swojego zdrowa i kondycji. Ostatnio jem okropnie, kiedys zabieralam salatki do pracy, pilam duzo wody, a teraz nic Ale przechodze na diete, taka oczyszczajaca, glownie zeby pomoc skorze bo mi wariuje! musze usiasc w wolnej chwili, znaleźć jakies przepisy w necie i ruszyc z miejsca!

klientka mi dzisiaj opowiadała ze tyje i nie panuje nad tym. Chodzi na basen, spacery z psem, odzywia sie dobrze bo zamawia gotowe posilki te dietetyczne (slyszalyscie o tym? ze wybieraja diete dla Ciebie, licza ile masz jesc kalorii i robia 5 posilkow, oczywiscie to kosztuje ale jak sie ma kase, fajna sprawa!) no i mimo tego tyje. Masakra, Kazalam jej isc do lekarza, podobno jest cos takiego, ze mozna tyc od białka, jakos to nazwała ale juz nie pamiętam.
Stary 2011-11-07, 20:31   #2974
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hej wpadłam skontrolować, jak tam Wasz pierwszy dzień dietki! U mnie wszystko było tak, jak zaplanowałam, nawet ułożyłam jadłospis na jutro i mam zamiar się go trzymać ^^
Cytat:
Ja się na Was nie mogę wściekać, bo uznałam, że ocenię to co mi mówiłyście - na zimno. No i co racja to racja.. teraz to widzę.
Dzisiaj dostałam sms od EX-M "Całowałaś się z nim?! Byliście w łóżku?! Laura jak to jest daleko posunięte! Nie wierzę, że tak szybko o mnie zapomniałaś! Rozwaliłaś mnie"

Twoje posty są pełne ekspresji
Ahahahaha, koleś jest moim MISZCZEM ej, no bo ja jestem taka ekspresyjna czasem aż za bardzo :P

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
piekny jadlospis! mam ochote na jajko, jakas pyszna salatke ale nie chce mi sie isc do kuchni, wspollokator mnie wkurza ciagle tam siedzi

mam do konca tygodnia do wykorzystania znizke w H&M -20zl i w orsayu -20zl, widzialyscie cos fajnego??
dziękuję mi się bardzo chce gotować, ale nie mam czasu ale jutro zrobię faszerowane papryczki a co do ciuchów - ostatnio tylko w necie oglądam

Cytat:
Powiem Ci, że bardzo dobre podejście. Tylko ja mleka nie piję, jogurtów, ryb nie jem, a twarożków itp. też raczej mało zjadam, ale popracuję nad tym (chociaż poza serkami to raczej nie lubię nabiału ) .
Moim głównym pożywieniem są kurczaki, indyki i warzywa i owoce . Ale orzechy to dobry pomysł na pewno no i będę kombinować!

W ogóle póki co dzisiaj jest dietetycznie, więc tylko ruszyć dupsko do ćwiczeń i będzie cacy!
oby nam się udało a wstawisz jakiś jadłospis? bo ja też taka niejadkowa jestem, jeśli chodzi o twarogi itd :P

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Serio? Ja to żarłok jestem, u mnie więcej kalorii zajmuje jedzenie obiadu, śniadania itp. Spokojnie potrafię dobić do 2,5 tys kcal bez jedzenia słodyczy
.
ja też

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja tez planuje na koalcje!

planowalam od listopada wziac sie za siebie, dla swojego zdrowa i kondycji. Ostatnio jem okropnie, kiedys zabieralam salatki do pracy, pilam duzo wody, a teraz nic Ale przechodze na diete, taka oczyszczajaca, glownie zeby pomoc skorze bo mi wariuje! musze usiasc w wolnej chwili, znaleźć jakies przepisy w necie i ruszyc z miejsca!
listopad miesiącem pięknych ciał
Stary 2011-11-07, 20:43   #2975
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wpadłam skontrolować, jak tam Wasz pierwszy dzień dietki! U mnie wszystko było tak, jak zaplanowałam, nawet ułożyłam jadłospis na jutro i mam zamiar się go trzymać ^^ Ahahahaha, koleś jest moim MISZCZEM ej, no bo ja jestem taka ekspresyjna czasem aż za bardzo :P

dziękuję mi się bardzo chce gotować, ale nie mam czasu ale jutro zrobię faszerowane papryczki a co do ciuchów - ostatnio tylko w necie oglądam

oby nam się udało a wstawisz jakiś jadłospis? bo ja też taka niejadkowa jestem, jeśli chodzi o twarogi itd :P

ja też

listopad miesiącem pięknych ciał
Jasne, mogę wstawiać, ale takie jak dzisiejszy to raczej średnio inspirujący :P
bo zjadłam:
- 3 kromki wasy z serkiem
- kurczaka z surówkami
- dwa jajka z kromką białego chleba

jak mało, nawet nie wiedziałam :P. No nic, jutro będzie lepiej

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:10   #2976
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Ty zboczuchu!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
zartujesz, że masz to samo?!
mój co prawda nie spotyka się z tymi typami z forum, ale nie robi tego, bo twierdzi że jego auto jest po prostu lepsze i nie ma potrzeby aby oni sie nim podniecali
ma dziwne ambicje żeby mieć super fantastycznie szybkie auto, żeby być najszybszym w mieście, powiecie, regionie normalnie wiocha dopóki nie zaczyna ciągle o tym pieprzyć, to nie komentuje, ale powoli szlag mnie trafia.
Zwłaszcza że jeszcze niedawno robil mi awantury o to ze nie mysle nad wspolnym mieszkaniem, a teraz nagle kupuje auto za ktore zaplaci mega duzo, ktore pali jak smok (a benzyna wiadomo ile kosztuje, brawo w ch*&&j)
czy to nie glupie? nie wiem, moze sie czepiam; ma hobby, niby lepiej ze sie zajmuje tym, niz siedzeniem w barze , ale jakos nie do konca mi to odpowiada

niepotrzebnie się przyznawalaś, teraz będę Ci się żalila :P
ostatnio przy okazji Twojego nieaktualnego juz rozstania nawet myslalam o tym, że volvo+mlody facet to niecodzienny duet
Także tez ma faze, echhhhhh
volvo+młody facet to neicodzienny widok, ale poznałam jeszcze większych zapaleńców i wiesz, no fajna pasję maja chłopaki, co tu dużo mówić Np. TŻ wiózl swoim autem do ślubu znajomych z forum Walnieci są, ale tak mega pozytywnie

Haha, powiedz mu że nie musi niczego nadrabiać samochodem

Ale jak ja bedę cierpieć, że zamiast mnie jedzie do intercarsu po nowe części do auta, to się nie zdziw

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
gdybym miała cycki to może i bym też tak na urodziny TŻ zrobiła
przecież Ty masz cycki!

Cytat:
Ja się na Was nie mogę wściekać, bo uznałam, że ocenię to co mi mówiłyście - na zimno. No i co racja to racja.. teraz to widzę.

Twoje posty są pełne ekspresji
o matko a skąd on wie o M?

Cytat:

Winyl, gratuluję! Też się dzisiaj wzięłam za siebie, a co

Cytat:
Ej, a ja nie mam kamery, żeby mu tak nakręcić cycki, a telefonem przecież bez sensu Poproszę mamę o pomoc! : hahaha:
ja kręciłam telefonem, było ok

Własnie, ja mam taki problem, że często w ciągu dnia nie mam kiedy jeść obiadów i jem je wieczorem, no i to jest głupie... np dzisiaj:

I: 2 kromki ciemnego chleba z serkiem, szynką, pomidorem i papryką
II: kefir
III banan
IV (teraz ) duży kawałek pełnoziarnistej pizzy- takiej własnoręcznie robionej, no ale to i tak węgle na wieczór Dzisiaj już nic nie zjem, ale to głupie tak jeść, nie? Ciężko mi brać jedzenie na uczelnię, bo muszę mieć chociaż jeden posiłek na cieplo, no a nie mam kiedy wyjść coś zjeść...
Stary 2011-11-07, 21:18   #2977
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

przecież Ty masz cycki!
jak założę stanik mega push up to na B wyciągam
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 21:25   #2978
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
o matko a skąd on wie o M?
Zapytał czy się z kimś spotykam - powiedziałam, że tak. Bo nie chciałam niedomówień.
Dostałam przed chwilą MEGA MEGA MEGA długi email z podziękowaniem dla mnie za pomoc z polskim, dla rodziców itp. Napisałam mu, że było trzeba powiedzieć mi to miesiąc temu w oczy

A ja chyba wpadłam po uszy

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:36   #2979
Eldo_rado
amor vincit omnia

zanim pójdę spać - nieśmiało przypominam Loriette że pora na nowa notkę na blogu
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:46   #2980
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
zanim pójdę spać - nieśmiało przypominam Loriette że pora na nowa notkę na blogu
Moja wierna czytelniczka Jutro napiszę )

M chce do mnie przyjechać w środę zaraz po treningu, żeby spędzić ze mną 2h. On jest niemożliwy

Stary 2011-11-08, 11:36   #2981
MalaPikanteria
Zadomowienie

Ewelka w sumie to nic się nie działo jak zawsze dużo nauki i tyle. Nie wiem, może dla osób po ekonomiku to wszystko jest proste ale ja muszę do tego usiąść i na spokojnie przeanalizować, bo zwyczajnie nie umiem się skupić jem już lecytyne ok miesiąca, do tego zastawy witamin a mam wrażenie że z koncentracją mam coraz gorzej. Było oczywiście parę śmiesznych tematów (jak zawsze) ale dobił mnie stan tej koleżanki Tylko ja o tym wiem z grupy, no i jej szwagierka która też się z nami uczy, i poczułam na sobie jakiś wielki ciężar

Cytat:
Moja wierna czytelniczka Jutro napiszę )

M chce do mnie przyjechać w środę zaraz po treningu, żeby spędzić ze mną 2h. On jest niemożliwy
ja też czytam
Fajnie że Ci się układa

z dietą tak sobie... Przymusowe ograniczenie posiłków (2 dni do wypłaty) niekoniecznie dietetycznych....

Muszę kupić kurtkę zimową

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 14:54   #2982
agniesikk
Zakorzenienie

MP, po prostu wypadłaś z rytmu nauki, to normalne. Przyzwyczaisz się
Stary 2011-11-08, 16:42   #2983
Loriette
Zakorzenienie

Marudy dodałam nową notkę na blogu

Stary 2011-11-08, 18:53   #2984
agniesikk
Zakorzenienie

Ty bloga prowadzisz, a Hanka Mostowiak nie żyje Widziałyście ten dramatyczny wypadek? Uderzenie w kartonowe pudła
Stary 2011-11-08, 18:56   #2985
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Ty bloga prowadzisz, a Hanka Mostowiak nie żyje Widziałyście ten dramatyczny wypadek? Uderzenie w kartonowe pudła
myslałam że poleży trochę w szpitalu i potem zginie a nie tak od razu

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-11-08, 19:04   #2986
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
myslałam że poleży trochę w szpitalu i potem zginie a nie tak od razu
Moja mama gdzieś czytała, że pękł jej tętniak. Mogli to od razu w serialu zaznaczyć Bo wtedy to by było logiczne, w takim przypadku śmierć praktycznie następuje po bardzo krótkim czasie.
Stary 2011-11-08, 19:06   #2987
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Moja mama gdzieś czytała, że pękł jej tętniak. Mogli to od razu w serialu zaznaczyć Bo wtedy to by było logiczne, w takim przypadku śmierć praktycznie następuje po bardzo krótkim czasie.
a ja na jakimś portalu czytałam ze niby białaczka "zdejmie" ją z ekranu....

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-11-08, 20:21   #2988
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! Bo to wyjdzie w kolejnych odcinkach. Z nudy weszłam na onlinezadarmo i zobaczyłam odcinek "DWA MIESIĄCE PO ŚMIERCI HANKI". Byłam do przodu

Stary 2011-11-08, 20:46   #2989
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! Bo to wyjdzie w kolejnych odcinkach. Z nudy weszłam na onlinezadarmo i zobaczyłam odcinek "DWA MIESIĄCE PO ŚMIERCI HANKI". Byłam do przodu
No właśnie też widziałam ten fragment, jak Marek mówił o tym, że pękł jej tętniak w czajniku I wszystko jasne.

A Tyyy, jaka fanka, odcinki z wyprzedzeniem oglądasz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-08, 21:16   #2990
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też widziałam ten fragment, jak Marek mówił o tym, że pękł jej tętniak w czajniku I wszystko jasne.

A Tyyy, jaka fanka, odcinki z wyprzedzeniem oglądasz
No baaa! Nie ma to tamto! Teraz Marek jest na wzięciu to próbuję się wcisnąć )

Stary 2011-11-09, 10:52   #2991
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
No baaa! Nie ma to tamto! Teraz Marek jest na wzięciu to próbuję się wcisnąć )
heh... za późno -Marka Kasia sobie przygarnie

ej, co z naszym wątkiem? Gdzie wszyscy?

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-11-09, 10:58   #2992
psyhe666
Zakorzenienie

Heeej

Kupiłam sobie nową prostownicę Z siorką konflikt zażegnany
Waga elegancko leci....... w górę

Też oglądałam M jak miłość i tragiczny wypadek

A teraz wcinam sobie grahamkę z serem, jajkiem, pomidorem, ogórkiem i papryką I zaraz czas na południową kawę
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:09   #2993
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Heeej

Kupiłam sobie nową prostownicę Z siorką konflikt zażegnany
Waga elegancko leci....... w górę

Też oglądałam M jak miłość i tragiczny wypadek

A teraz wcinam sobie grahamkę z serem, jajkiem, pomidorem, ogórkiem i papryką I zaraz czas na południową kawę
ja juz nawet nie wchodzę na wage żeby się nie dołować
w sumie tez powinnam cos zjesc....

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-11-09, 13:48   #2994
Loriette
Zakorzenienie

Wiecie co - kupiłam sobie dzisiaj zimowe buty na koturnie

Ex M wczoraj się odzywał i błagał o mój powrót, pisał, że się zabije jadąc autem - powodzenia. Mnie nikt na litość nie weźmie

Wiecie co, ja niby jem dobrze, ale czuję się taka duża! Zaraz wypiję kawę i przygotuję się na jutrzejszy wypad do Krk

Stary 2011-11-09, 13:54   #2995
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, mam nadzieję, że zrozumiałaś, że ten koleś to jakiś kretyn?

Ja ostatnio robiłam sobie jaja z exa, bo miał smutaśny opis i zwierzał mi się On biedny powierzył mi swoje troski, a ja się śmiałam z koleżanką przed monitorem
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 14:22   #2996
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, mam nadzieję, że zrozumiałaś, że ten koleś to jakiś kretyn?

Ja ostatnio robiłam sobie jaja z exa, bo miał smutaśny opis i zwierzał mi się On biedny powierzył mi swoje troski, a ja się śmiałam z koleżanką przed monitorem
Pewnie, że to zrozumiałam Nie powiem, że nie było mi dość dziwnie, ale BASTA! Już się nie dałam i rano miałam taką satysfakcję

Oni nie wiedzą, że zwierzanie się byłej dziewczynie jest mega kretyńskie?! Chyba, że ma się z byłym jakieś inne relacje.. Przecież gdybym ja miała płakać EXowi na ramieniu to chyba spaliłabym się ze wstydu!

Stary 2011-11-09, 17:11   #2997
moooniaaaa
Zakorzenienie

Jestem,żyję,mam się dobrze,a jeszcze jutro i wolne

Laura, oby tak dalej w Twoim zyciu!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 18:05   #2998
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

mua
lece na imprezę
Stary 2011-11-09, 19:03   #2999
agniesikk
Zakorzenienie

Dziewczyny, tak tylko powiem, że jak któraś z Was ma listopadowy numer "zwierciadła", to tam jest kupon, z którym można odebrać krem do rąk w sklepie L'Occitane Do 16 listopada trwa promocja.

Wiecie, wymyśliłam sobie nowy kierunek studiów jeszcze, ale nie wiem co mi z niego wyjdzie (stomatologia)

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-11-09 o 19:04
Stary 2011-11-09, 19:58   #3000
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hej hej

Cytat:
Jasne, mogę wstawiać, ale takie jak dzisiejszy to raczej średnio inspirujący
bo zjadłam:
- 3 kromki wasy z serkiem
- kurczaka z surówkami
- dwa jajka z kromką białego chleba

jak mało, nawet nie wiedziałam No nic, jutro będzie lepiej
omg, czuję się jednak jak żarłok, AnnaBanna miała rację

Cytat:

Własnie, ja mam taki problem, że często w ciągu dnia nie mam kiedy jeść obiadów i jem je wieczorem, no i to jest głupie... np dzisiaj:

I: 2 kromki ciemnego chleba z serkiem, szynką, pomidorem i papryką
II: kefir
III banan
IV (teraz ) duży kawałek pełnoziarnistej pizzy- takiej własnoręcznie robionej, no ale to i tak węgle na wieczór Dzisiaj już nic nie zjem, ale to głupie tak jeść, nie? Ciężko mi brać jedzenie na uczelnię, bo muszę mieć chociaż jeden posiłek na cieplo, no a nie mam kiedy wyjść coś zjeść...
mam ten sam problem, kommbinowałam z sałatkami, naleśnikami, placuszkami itd, ale to jednak nie to samo

Cytat:
jak założę stanik mega push up to na B wyciągam
ja się ostatnio nie mieszczę w swoje :O

Cytat:
Zapytał czy się z kimś spotykam - powiedziałam, że tak. Bo nie chciałam niedomówień.
Dostałam przed chwilą MEGA MEGA MEGA długi email z podziękowaniem dla mnie za pomoc z polskim, dla rodziców itp. Napisałam mu, że było trzeba powiedzieć mi to miesiąc temu w oczy

A ja chyba wpadłam po uszy :
i bardzo dobrze mu napisałaś! mądra Laurka bardzo, bardzo się cieszę ))

Cytat:
MP, po prostu wypadłaś z rytmu nauki, to normalne. Przyzwyczaisz się
mam podobne odczucia od miesiąca

Cytat:
No właśnie też widziałam ten fragment, jak Marek mówił o tym, że pękł jej tętniak w czajniku
: hahaha:

Cytat:
\

ej, co z naszym wątkiem? Gdzie wszyscy?
ja jestem, jaaa ! dziś skończyłam pierwszy etap projektu, o którym Wam kiedyś wspominałam, więc przez jakieś 2 tygodnie mam troszeczkę więcej czasu ^^

Cytat:

mój zestaw na jutro

Cytat:
ja juz nawet nie wchodzę na wage żeby się nie dołować
w sumie tez powinnam cos zjesc....
a ja weszłam dziś, spada

Cytat:
Wiecie co, ja niby jem dobrze, ale czuję się taka duża!
a ja odwrotnie, ale chyba dlatego, że dużo piję

Cytat:
Psyhe! Paskuda

Cytat:
Oni nie wiedzą, że zwierzanie się byłej dziewczynie jest mega kretyńskie?! Chyba, że ma się z byłym jakieś inne relacje.. Przecież gdybym ja miała płakać EXowi na ramieniu to chyba spaliłabym się ze wstydu!
eeeej, ja się bardzo kumplowałam z exem i on mi płakał na ramieniu ale to był przyzwoity przypadek faceta, rozstaliśmy się w przyjaźni

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

pisz nam coś

Cytat:
mua
lece na imprezę
baw się cudnie tez bym poszła na jakąś imprezę, hmmm

Cytat:
Dziewczyny, tak tylko powiem, że jak któraś z Was ma listopadowy numer "zwierciadła", to tam jest kupon, z którym można odebrać krem do rąk w sklepie L'OccitanDo 16 listopada trwa promocja.

Wiecie, wymyśliłam sobie nowy kierunek studiów jeszcze, ale nie wiem co mi z niego wyjdzie (stomatologia)
trzymam kciuki za Ciebie ^^

u mnie dietkowo dobrze, właśnie piję nowego reddsa ale wliczony w bilans, bez straconego posiłku, więc czuję sie usprawiedliwiona :P poza tym mam megapowód (miałam dziś ważny test), tak więc no :P a piwko pycha, nie jest słodkie i pewnie dlatego tak mi pasuje

Zarzucam jadło na jutro

I owsianka (4 łyżki płatków, 1 otrąb, mleko, konfitura domowa wiśniowa)
II kanapka z masłem, wędliną, warzywami, jajkiem na twardo Psyhe ^^, jabłko
III ryż brązowy, sos chiński jakiś gotowiec ze słoika, ale skład ma naprawdę okej, podsmażone mięsko z indyka
IV serek.jogurt/kefir z jakimiś orzeszkami czy cuś
V jajca pewnie i warzywa

jutro mam zalatany dzień, więc pewnie to wszystko się gdzieś tam po drodze pomiesza jestem taaaaaaka zmęczona

grafika przeładowana ofc :P

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości