|
|
#1621 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
AGI TRZYMAM KCIUKI!!
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
A co do facetów to mnie zawsze ciągnęło do tych niegrzecznych typów.Hhhhmmmm...... taki, co to by mnie sponiewierał po podłodze........i ma takie złe, tajemnicze spojrzenie...........rozm arzyłam się..........
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Tak was podczytuje dziewczyny i musze powiedziec że silne z was babki
Umiecie postawic na swoim Ja jestem w zwiazku 4 lata i tak czasem zastanawiam sie czy nie jestem za mloda na taki stały zwiazek. Ale z drugiej strony wiem ze bylo by mi ciezko sie rozstac pomimo tego ze nie mamy dzieci ani ślubu. Mój TŻ wspiera mnie chyba najbardzej w mojej decyzji o powiekszeniu piersi moge gadac mu o tym godzinami a on zawsze mnie wyslucha. Choć czasem z niego kawał diabła i mam ochote go zabic![]() A tak zmieniajac temat to byłam w albumie u Megi fajniusie piersi Tylko czy te moje 485 nie beda za duze kurcze takie 440 by mi wystarczyło w zupełności. Ale tez chyba duzo zalezy od wyjsciowki? Jak sie nie ma piersi to chyba wychodza mniejsze czy to nie jest tak? |
|
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
Agi ja też bedę czekać na te relacje ! Szkoda, że coś sie musi psuć kiedy sie coś fajnego ma wydarzyć. Moje zdanie -podobnie jak dziewczyn jest takie, że cycuszki bedą zawsze z Tobą, nie ma co tego odkładać
![]() Tak Was poczytuję i stwierdzam mnóstwo tu u nas silnych babek! Bardzo dobrze! Każda ma za sobą jakiś bagaż doświadczeń czy podjęła trudne decyzje. Myslę, że to w pewnym stopniu nie przypadek, że sie tu razem spotkałysmy Jesteśmy odważnymi kobietami, które potrafią podjąć trudną decyzję i postawić na swoim! Niewątpliwie decyzja o operacji taką jest. Teraz wydaje mi się banalna, ale miałam mnóstwo obaw. Ja z kolei przeszłam dużo jako dziecko i to mnie nauczyło, że w zyciu trzeba stawiać czoła kłopotom
|
#1625 |
|
Przyczajenie
|
hej! ale dużo piszecie
![]() Horo dzięki! sczerze myślalam że dr tak jak u niektórych fryzjerów, pokaże mi moje zdj w komputerze z nowymi cyckami a co do związków to mam podobnie jak Ty![]() Agi kciuki!!! a w ogole, to co Wy, z tymi zębami? bo jak trzeba wyleczyc przed operacja to ja |
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
POWODZENIA!DZIŚ TWÓJ WIELKI DZIEŃ TRZYMAMY KCIUKI!![]() ![]() grazia78 14.11-6![]() ![]() joasi 17.11 - 9 ![]() ![]() Precelka1 17.11 - 9![]() ![]() klaudeczka2010 28.11-20![]() kajuja1 05.12 - 27![]() ![]() Nadinka2 19.12- 41![]() ![]() malinkac 19.12- 41 ![]() sherry.b 26.04.2012r-168![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-246
|
|
|
|
#1627 |
|
Przyczajenie
|
Kochane , jestem po malowankach i leze w łóżeczko i czekam na swoją kolej.
Ale cholera na nerwy mogli mi coś zapodac bo stresa mam nieziemskiego. Poryczalam SIE gdy tylko przekroczylam próg kliniki. No ale do odważnych Swiat należy.
|
|
|
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
Agi dzielna babka z Ciebie, bedzie dobrze a nawet super
buziaki na stół![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- dziewczyny dorzuciłam albumik z przeglądem niektórych fryzur z ostatnich paru lat chciałam się jeszcze pokazać jak byłam młoda, piękna i długowłosa ale nie mam na kompie takich staroci
|
|
#1629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1631 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudyneczka
Co tam z Twoim terminem??? Czy juz wkoncu sie doczekamy Klaudynowych panienek??? Dzieki za komentarze dziewczyny
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zaba a Ty po to cycki robiłaś żeby je teraz chować?? głowa do góry, pierś do przodu i na basen maleńka
koniecznie w tym kostiumie a potem zdaj nam relacje jak było i co sie wyrwało?? ![]() i chyba już wszelkie obieckie co do ich małości w zapomnienie odeszły ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-11-09 o 10:18 |
|
|
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
Agi POWODZENIA!!!!!
Dziewczyny dziękuję za miłe komentarzyki do zdjęć.Jesteście kochane Jooasi co do moich fantazji o niegrzecznych facetach to oczywiście nie chodzi mi o takich chamów co to jeszcze by mi krzywdę zrobił tylko w sensie "niegrzeczny"!!! Ale zawsze mam marzenia.... dobrze,że za nie nie karają
25/10/2011. 440cc Mentorki anatomiczne- Dr. Sirek Edytowane przez SweetMegi Czas edycji: 2011-11-09 o 11:18 |
|
|
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczko ty mnie lepiej nie dobijaj!!!!
jak to znow przekladanie, na luty? i troche szkoda tej zaliczki gdybys miala ja stracic ehh nie no , jakas masakraa.. Mam nadzieje ze ci sie to jakos pouklada...ja juz bym np. swoja matule zaatakowala o pozyczke bez procentowa gdybym musiala..wiedzac ze mam zaplanowany termin ehh normalnie nie moglabym zyc... bo najbardziej doluje i dobija mnie cos co mialam zaplanowane , wszystko pieknie ladnie i tu w leb wsio ..o zesz i widze na tapecie upiekszanie ciała.ust ..jakies powiekszanie hehe a to w policzki to coo to jest he ja wczoraj wynitkowalam sobie brwi..tzn. dopiero sie wprawiam ale fajne to jest........ Kajuja tamte narkozy przeszlas dobrze to i ta przejdziesz dobrze...bedziesz w dobrych rekach. dziewczynki macie adres poczty to dr. POLAKA?
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze Mirabellko
plastika.polak@seznam.cz
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzielna kobitka.... Powodzenia życzę
|
|
#1637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) bedzie dobrze. ja tez sie pewnie porycze ))
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie dzwoniłam do doktorka i ostatecznie zaklepałam termin
serce mi jak głupie waliło gdy z nim gadałam, jak bede się tak denerwować to na wylew czy cosik padne normalnie
|
|
#1639 |
|
BAN stały
|
jooasi no to widzę w końcu dobra wiadomość
![]() Agi27 ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#1640 |
|
Przyczajenie
|
witam dziewczynki!
mam jeszcze jedno pytanie - widze, że prawie wszystkie macie okragle wkladki - czemu tak wybralyscie? czytalam jakies wywiady z lekarzami i wszyscy mowili ze te drugie wygladaja bardziej naturalnie oszalec mozna - tyle rzeczy trzeba wybrac
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba normalne ten stres, ja tez mam zawsze jak rozmawiam z moja lekarka. ja termin mam na 7 grudnia i mam nadzieje ze juz go nie bede przekładac !!! ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
nie wszystkie ![]() wiele dziewczyn ma tez anatomiczne, na przykład ja chcoiaz tez wahałam sie, bo byłam u dwóch lekarzy i jedne zaproponował mi anatomy inny okrągłe, wybrałam anatomy, inaczej - wybrałam lekarza który anatomy mi zapropownał. ja szczerze róznicy wielkiej nie widze, ale moja maz stwierdził, ze anatomy mu sie bardziej podobaja i tego sie trzymammusisz sama zdecydować |
||
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
Jooasi czyli 17 listopada to jest "ten dzień"?!!! Rewelacja-kibicuję Ci
i nie martw się, nie padniesz na wylew i nic podobnego- najwyżej szybko się tam przetransportuję i zrobię Ci reanimację.Musisz być zwarta i gotowa;-)
25/10/2011. 440cc Mentorki anatomiczne- Dr. Sirek Edytowane przez SweetMegi Czas edycji: 2011-11-09 o 15:32 |
|
|
|
#1643 |
|
Wtajemniczenie
|
mamita ja Ci powiem tak, mi lekarz dał do wyboru anatomki i okrągłe ale stwierdziłam, że anatomki tylko w gorszym wydaniu to mam teraz a chce okrągłe cycki z pełną górą stąd mój wybór
![]() anatomki oczywiście wyglądają bardziej naturalnie ale to kwestia gustu co się komu podoba i jaki chce efekt uzyskać ja zanim podjęłam decyzję obejrzałam mnóstwo zdjęć i na tej podstawie decydowałam o kształcie. nie nastawiaj sie, że okrągłe implanty to piłki, teraz lekarze nie robią takich rzeczy i tak dobierają implancik żeby nawet ten okrągły wyglądał max naturalnie![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- pamiętacie Gizell?? dostałam dziś od niej maila, właśnie wróciła z kliniki z nowymi wkładkami 650cc wziętymi z rozsądku i może trochę za naszymi namowami, zadowolona ale twierdzi, że plus 50 nie byłoby za wiele
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
w moim przypadku to ja nie miałam wyboru, lekarz mówił,że inne niż anatomiczne nie wchodzą w grę.I wydaje mi się, że w większości wypadków to lekarz ustala jakie wkładki będą najlepsze.A wiem sama po sobie,że warto posłuchać lekarza, wie co mówi- mój trafił w 10-tkę!!!
|
#1645 |
|
Przyczajenie
|
wielkie dzięki za odpowiedzi dziewczeta
wracam do roboty
|
|
|
|
#1646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale bede pic Twoje zdrowko kochana ![]() Zabookowalam ZUMBE na jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jestem podekscytowana, pierwszy raz ide na Zumbe po ponad 3 mc przerwy
|
|
#1647 |
|
Przyczajenie
|
Jestem, żyję, i napiszę ... nie ma się co stresować i powinnam sprać sobie samej
za tyle nerwów i nieprzespane noce przed. A więc wybraliśmy w końcu Allergan inspira okrągłe TRX 400 z projekcją 5,8 szerokość 11,75 . Po kolejnych pomiarach Dr stwierdził, że te będą najlepsze. Nie ukrywam że boli. Zaraz po operacji czułam się świetnie, jednak teraz ból zaczął dawać o sobie znać. ![]() Klinika Art-Med w Krakowie, Pan Dr Kasprzyk, Pani Madzia, anestezjolog, Pani pielęgniarka, po prostu cuuudowni ludzie. Nie wierzyłam że można dawać tyle ciepła i zrozumienia. Bezwzględnie polecam to miejsce do robienia cycusiów. Klinika pełen profejonalizm i każdemu z czystym sercem polecam robienie tu cycusiów. No a moje Panienki. CUDOWNE , IDEALNE, TAKIE JAK SOBIE WYMARZYŁAM. Mogły by być wprawdzie większe (ŻARTUJE) ![]() Dziewczyny napiszcie prosze jak mogę wsawić zdjęcia i popodglądać wasze w galeriach? Jak wrócę do domu i dojdę do siebie to postaram się wstawic. Dziękuje Wszystkim za kciuki i wsparcie Edytowane przez Agi27 Czas edycji: 2011-11-09 o 16:27 |
|
|
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
Żaba uważaj żeby żelek nie wytłukł Ci zębów przy podskokach
![]() dziewczynki dzięki za wsparcie a 17.11 liczę na więcej, o 15.30 mam być w klinice, op koło 17 wolałabym rano bo do 17 jajo zniose ale wyboru ni ma![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Agi no super gratulacje wielkie i buziaki a swoją drogą jak Ty pisałaś na wizażu a emotki z beauty chciałaś powrzucać musisz sobie założyć albumik na swoim profilu i już łatwiutko pojdzie a te które będą chciały pooglądać zaprzyjaźnić się wirtualnie muszą, my już jesteśmy zaprzyjaźnione to sobie pierwsza zobacze
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Agi.. gratuluję nowych nabytków i nie ukrywam, że bardzo Ci zazdroszczę.... Dochodź do zdrówka i się pochwal nam co tam ci wyszło
![]() Żabulku w stroju pierwsza klasa!!!
|
#1650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myslisz ze juz mozesz isc na zajecia? Jednak troche skakania tam jest - po jakim czasie jest pozwolenie na tego rodzaju cwiczenia?Agi - gratuluje - ale Ci zazdroszcze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :
Umiecie postawic na swoim
Niewątpliwie decyzja o operacji taką jest. Teraz wydaje mi się banalna, ale miałam mnóstwo obaw. Ja z kolei przeszłam dużo jako dziecko i to mnie nauczyło, że w zyciu trzeba stawiać czoła kłopotom

Ale cholera na nerwy mogli mi coś zapodac bo stresa mam nieziemskiego. Poryczalam SIE gdy tylko przekroczylam próg kliniki. No ale do odważnych Swiat należy.

klask i:
oszalec mozna - tyle rzeczy trzeba wybrac
za tyle nerwów i nieprzespane noce przed.