|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Wzloty i upadki z tym obrazem
Teraz upadek ![]() dobry i pa
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Bo doprowadziłam obraz do takiego stanu, że nie żal go zniszczyć.
zlałam się Royal Aoudem Montala i jestem gotowa na wszystko nawet na darcie farby do żywej dykty dobrze, że nikogo nie ma w domu, bo by ktoś oberwał ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- I słucham tego na pełen regulator http://www.youtube.com/watch?v=LAecdC3W3Yg
|
#1174 |
|
BAN stały
|
A propos jedzenia znów się mogę wypowiedzieć... Migdały w białej czekoladzie i życie staje się lepsze. To jest dopiero szczytowanie. Jeszcze kawa i odlecę.Mam jeszcze w zanadrzu trzy paczki Mozartkugeln, jakieś czekolady świąteczne z nadzieniem cynamonowym i mieszanki czekoladek Rittersport, ale to już prezenciki, które jadą ze mną jutro do Polski A w sobotę koncert |
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Zamalowałam to gówno obsrane
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Z Trentem? ![]() |
||
|
|
|
#1179 | |
|
BAN stały
|
Uhuu... W sumie odkąd znam imię, ta gupia ksyfka jakoś wyszła z użycia, ale taaaak, bingo
Cytat:
Ciekawostka krajoznawcza - tu nie ma czegoś takiego jak kiosk, a w sklepach nie ma gazet/czasopism. Chcę sobie kupić coś do czytania na drogę i muszę jechać do jakiejś bardziej wypasionej księgarni typu nasz empik.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-11-09 o 15:56 |
|
|
|
|
#1180 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zrób mu fotyyy |
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci topsze tak czymaj popieram popieram inicjatywę |
|
|
|
|
#1182 | |||||
|
Panaroja
|
Ziut
s czego ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
Mnie siię śniło ,że byłam na basenie , który był u mnie w pracy , i jakiś Arab kupował tam perfumy za 18 000 złotych polskich , ale cały litr od razu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() ![]() kasza manna w Słoniu ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30408090] Macham znad wypitej kawi i nadgryzionego jabłuszka przeczytałam wypitej krwi ![]() No to możesz startować ![]() Zasypiam dziś - mglisto , szaro , buro , ponuro i zimno . Paszkudztwo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety tak ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Ale pomorek
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1185 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
będą
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi aktualnie wypadają włosy ![]() Cytat:
Cytat:
Kuffa, znowu wymyślili zimową imprezę firmową w takim hotelu,że nie będę wiedziała jak się ubrać ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Ale leczenie kanałowe przeprowadza się właśnie w ten sposób. I dopiero jak kanał jest oczyszczony i zaleczony to zakleja się go na stałe.
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1187 | ||
|
Zakorzenienie
|
będzie piękny Cytat:
![]() ja szufladkę myję w zmywarce ale ja wszystko myję w zmywarce, np. grzebienie też i wogle szufladki nie używam, wszystko daję w kulkach do bębna Cytat:
ale po schuściu pewnie wisi ![]() i pewnie już w niej byłaś ![]() musisz coś kupić chyba stwierdziłam, że erdole dietę i na kolacę będzie quesadillas
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale gdzie on Ci ten fleczer wetknął?W kanał czy zamiast plomby
![]() Bo jak w kanał i na to plomba, to był partacz. A jak fleczer zamiast plomby to ząb nadal w trakcie leczenia. Bo leczenie polega na tym,że oczyszczają i poszerzają Ci kanał, dezynfekują i najczęściej usuwają miazgę. Czasem potrzeba na to kilku wizyt i wtedy każdorazowo kładą Ci lekarstwo w kanał, zatykają fleczerem i dają fleczer w dziurę, zamiast plomby. Dopiero jak wszystko jest wyleczone zaklejają Ci kanał czymś o wdzięcznej nazwie gutaperka i dają plombę. Jeśli masz źle doczyszczony kanał, albo dostanie Ci się tam powietrze i rozwiną bakterie, to robi się zgorzel. Tak przynajmniej twierdzi moja pani zębolog. Cytat:
![]() w jakich kulkach? ![]() Cytat:
Bo w tej szczupłej już byłam, a teraz wisi Skond wiedziałaś Mendium jakieś czy cóś? ![]() se wymyślili imprezę tu ![]()
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Tezo
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
taka zwykła plasticzana nasadka na korek od płynu do prania z podziałką mililitrową
kiedyś używałam arieletek czy jakoś tak to się nazywało, nigdy nie sypałam/lałam nic do szufladki Cytat:
a wiedziałam, bo 13 kg robi różnicę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-09 o 19:37 |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ju
|
|
|
|
#1193 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Ustaliliśmy, że idziemy na Loreenę O ile będą jeszcze bilety za tydzień. Czy na koncert w Sali Kongresowej wypada się ubrać jakoś specjalnie? Faceci garniaki?
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! to jeden ze sławniejszych koszmarów architektury
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak zawsze mogło być obsikane
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1196 |
|
Nindżopesz
|
Ves, ho hooo!
|
|
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() teraz już będzie tylko lepiej Cytat:
Cytat:
małą czarną se kup
|
||
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Ves, jak w Wersalu, za ciepło się nie ubieraj
|
|
|
|
#1199 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie widziałam w ofercie
Chyba trza własne A,że w piątek u mnie w mieście Maleńczuk koncertuje, to może by go tak skidnaperzyć... ![]() Cytat:
ale tak se myślę,że 16kg zrobiło by jeszcze większą ![]() Cytat:
![]() potforek c'nie ![]() Zastanawiam się jak pokonać te schody po spożyciu bez malowniczego pawiowania ![]() ![]() chyba bym wolała równowartość kosztów na konto ![]() jak trafię jakąś uniwersalną to pewnie kupię. Na jednorazowe użycie szkoda mi kasy ![]()
|
|
#1200 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

To jest dopiero szczytowanie. Jeszcze kawa i odlecę.

s czego 

to znaczy wychodzę na dziwne spotkanie towarzyskie podczas którego mój TŻ i TŻ kumpeli będą grać w squasha, a my będziemy sie z nich śmiać, czy jakoś tak
ale powalczę jeszcze, mam nadzieję, że nic nie zepsuję