|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Mnie nie można mocno pomalować, mam chyba taką twarz, że w wyrazistym make-upie wyglądam jak te kilkuletnie miss piekności
A wizażystkę na ślub wezmę do makijażu, by był perfekcyjny i trwały.
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
maja strasznie mi przykro, ze tak sie porobilo...
Jakbys sie potrzebowala gdzies wyrwac na weekend to zapraszam, choc troche daleko ![]() peach, Zuz, med mam nadzieje, ze sie szybko doczekacie
|
#1683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejkę mamy i polecam
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, pytałaś, ale zapomniałam odpisać - tak mam już neta w domu
![]() Simply a jak tam sytuacja u Ciebie ?
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
BYou tak
już ściągnełam.. niestety nie opanowałam do końca spania w chuście lub czymś co by mi pomogło mieć rano loczyska prawie jak po umyciu, jeśli je ładnie odgniote na balsam..---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- med u Ciebie to już w ogóle nie wiem.. masz dziewczyno złote nerwy i cała jesteś złota a on chyba o tym nie wie.. że ma złotą dziewczynę! |
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Zareczynowa? Stoi w miejscu... i tak jak jeszcze do niedawna mialam w sobie uczucie, ze moze w Wigilie, bo to nasza pierwsza wspolna, tylko nasza, to teraz wiem, ze to sie nie stanie. Cos czuje, ze 2012 tez przeczekam..
Ale poza tym to miedzy nami jest cudnie i czesto lapie sie na tym, ze czuje sie winna, ze "mam za zle" TZtowi, ze on jeszcze nie chce choc ja tak bardzo chce
|
#1688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej jak mnie mamuśka uprzedzi Cytat:
No, chyba, że jestem za zlota, że aż strach mnie mieć na zawsze ![]() Cytat:
|
|
|
#1689 |
|
Polka Ogarniaczka
|
zgadnijcie, kto jak zwykle ratuje Ziemię i kumpli przed obciachem?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa a miałam mieć spokojne popołudnie - mam naprawdę kwa, kijowy rok na tej uczelni, banda palantów i tchórzy :/tż poszedł na basen z przyjacielem, bo go nosi, mimo chorego kolana, niech lata, jak lubi i tak ma mega ciało (niepozorne w ciuchach sasasasa)a ja obejrzę chirurgów, spakuję się do końca i chyba się położę, bo ledwo żyję nienawidzę pełni
|
#1690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym to jakoś przyspieszyć, albo dać mu do zrozumienia, ale z drugiej strony wiem że to by wszystko zepsuło i nie miałabym z takich zaręczyn żadnej radości..![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z jednej strony nie czekam aż tak długo, ale z drugiej kurczę jeśli kupił pierścionek w sierpniu to jednak już trochę leży Załapałam doła znowu przez Wasze rozmowy... Macie jakiś pomysł, jak mogę przetrwać to czekanie? Ciężko mi![]() Najgorsze jest to że TŻ jutro przyjeżdża i nawet podświadomie "czekam" i szukam okazji i myślę sobie "czy to będzie teraz"... HELP! Maja, przykro mi bardzo, nawet nie wiem co powiedzieć tulę mocno
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2011-11-09 o 21:04 |
|||
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Capri, to brzmi strasznie ale... trzeba się po prostu znieczulić, zdusić
wyjść z zalożenia: "będzie co ma byc, jest dobrze, jest super, a pierścionek skoro jest to bliżej niż dalej"...Tosia, to co ty dzieciom będziesz wykładać? Ja bym nie potrafiła tak, podziwiam
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zyciu bym nie pomyslala, ze to takie drogie jest...
|
|
|
#1693 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja byłam sfrustrowana w poprzednim związku, kiedy sam ex-tż powiedział - "zaręczamy się po moim dyplomie licencjackim" (czyli de facto powinnam być już od lipca zaręczona), a potem przyszedł i wprost powiedział, że on nie będzie szukał, bo rzuca studia 3 m-ce przed obroną i że nie bierze już za nas odpowiedzialności, bo mu się nie chce. Cieszę się, że nie zostanie moim Mężem
Chyba mi się pms zbliża, bo mam płaczka teraz - jakoś odreagowuję te nerwy :/
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Med, zrób to, co czujesz. A chyba tego nie chcesz tak naprawdę, hm?
Ja bym to w mojej sytuacji będąc, a wiedząc o pierścionku od tak dawna, kazałabym mu go sprzedać pewnie jakiś czas temu, ale poprzedziła to rozmową, że czuję się z tym czekaniem na zaręczyny źle, wiem, że nie powinnam, ale to silniejsze ode mnie i czekanie w tej sytuacji mnie upokarza, a ponieważ z jego strony jest to niezamierzone, to tym bardziej powinien mnie zrozumieć. Zaręczyny mają być szczęśliwym dniem dla obojga z nas, a w tej sytuacji dla mnie będą nagrodą za czekanie na jego decyzję, a to paskudne uczucie i na nie nie zasługuję. I niestety, to, jak będę się czuć, zależy w wielkiej mierze od niego. No ale to ja i w mojej sytuacji, w mojej skórze. I pewnie długo bym się w sobie miotała. |
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
cholera capri, teraz się pojawiasz a na gg Cię nie ma :/ rodziców nie ma; jak chcesz to przyjdę i pogadamy
mam lody malagowe |
|
|
|
#1696 |
|
Polka Ogarniaczka
|
http://www.pudelek.pl/artykul/36240/...y_potwierdzam/
śmiesznie musi wyglądać z przybytkiem przy swojej posturze, widziałam ją nie raz na backstage`u, jest taka maleńka ![]() a ja chcę tiramisu, albo ciasto siostry tż i tż obok, teraz, zaraz, już
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona jest z Łez czy z tego co ta sparaliżowana ? |
|
|
|
|
#1698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama już nie wiem...Cytat:
cholera, za późno już się umówiłam z koleżanką ale jestem masakrycznie zmęczona więc tylko tap madl obejrzę i spaći nadal umieram od okresu a żadna mnie nie pożałuje... no i chcę ślubiku!!!!
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inną kwestią jest, że ja się już chyba po prostu przyzwyczaiłam po tych ponad 2 latach. To takie "normalne" się zrobiło... Co nie zmienia faktu, że widzę, jak nam czas ucieka przez palce - on broni się w czerwcu, będzie szukać pracy, wprowadzi zmiany w swoje życie, a ja nadal jestem poza priorytetem. Tak jakbym nie mogła uczestniczyć z nim w tym mając pewność, że w bliskiej przyszłości, jak już te sprawy załatwi, będziemy razem żyć.
|
|
|
#1701 |
|
Polka Ogarniaczka
|
z łez
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
Tosia to ja się cieszę tylko, ze Twój Tż miał w tym całym chamstwie na tyle jaj, żeby wprost powiedzieć, że nic z tego i że Cię nie zwodził w nieskończoność. I teraz masz fajnego Tżcika i szybciutko padnie na kolanko i wszyscy będą very happy
![]() Simply a może jednak się zbierze? Med jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem, bo ja wyznaję zasadę, że można poczekać, ale jeśli to miałoby trwać w nieskończoność to po prostu bym skończyła ten związek czując, że nie jestem dla niego na tyle ważna, żeby ze mną wiązać przyszłość. Nie chciałabym sobie odbierać szansy na poznanie kogoś innego i ułożenie sobie życia. Pewnie odbyłoby się to w mega bólach i cierpieniach, no ale... Capri nie ma reguły. I może Twój jest z tych, którzy czekają na okazję. Nie wykluczam jednak opcji, że może warto byłoby porozmawiać co i jak. Ja bym tak zrobiła, ale to tylko ja Nie smutaj się, bo to że on czeka z pierścionkiem nie oznacza, że się rozmyślił Idzie grudzień będzie dużo okazji, a jedyne co możesz teraz zrobić to poszukać spokoju w sobie i siły, która na pewno gdzieś tam drzemie. Ściskam
|
|
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
jesteś kochana i na pewno masz rację Tylko czemu to takie trudne?
|
|
#1704 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do napisanego do Capri, ja się z tym zgadzam
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, Capri, sama sobie odpowiedz na to pytanie. W twojej sytuacji pewnie jeszcze bym się wstrzymywała, bo on nie wie, że Ty wiesz... Ale myślę, że nie jakoś bardzo długo - np. odczekałabym kilka okazji, czyli np. urodziny czy rocznicę, święta, sylwester, jakiś wspólny wyjazd, ale potem bym mu powiedziała chyba. Nie wiem, to nie jest proste pytanie. |
|
|
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie był kumpel Tżta i w ciągu jego 15-minutowych odwiedzin temat zszedł na kredyty, śluby itepe tak, że też mi się zrył humor, bo mnie przecież TE rzeczy nie dotyczą. Jestem konkubiną. Tż mówi, że to tylko kwestia niedługiego czasu. Jasne od maja tak chrzani... idę na film, bo mi humor leci w dół, a ktoś musi dzisiaj pocieszać na wątku:P Trzymta się, jeszcze tu wrócę
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-11-09 o 21:43 |
|
|
|
|
#1709 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz jest połowa 11. i nadal nie widać, więc wiesz ![]() Otóż to ![]() Cytat:
Będzie komu kibicować ![]() Cytat:
Nie zawsze, ale bardzo lubię, bo wymaga ogólnej wiedzy od zawodników, a nie umiejętności strzelania i szczęścia ![]() Cytat:
Miał nawet do tego jakąś teorię, ale już nie pamiętam ![]() No to został mi już tylko dzisiejszy dzień do nadrobienia
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa zgadzam się w 100%, ale ja mam za plecami przykład moich rodziców, gdzie moja matka kochała beznadziejnie do grobowej deski, a gdzie ojciec był egositą i mu się nie chciało pomyśleć o kimś, kto dla niego tyle poświęcał. Zastanów się Med czy jesteś w tej sytuacji szczęśliwa i czy będziesz szczęśliwa jeśli nic się za następne 8 lat nie zmieni. Jeśli jesteś, ok. Jeśli nie to czas pomyśleć nad swoim ruchem, co Myszo?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

A wizażystkę na ślub wezmę do makijażu, by był perfekcyjny i trwały.

Jakbys sie potrzebowala gdzies wyrwac na weekend to zapraszam, choc troche daleko 

13.03.2008
zobaczymy, jak przyjdą 
a jak tam sytuacja u Ciebie ?

a miałam mieć spokojne popołudnie - mam naprawdę kwa, kijowy rok na tej uczelni, banda palantów i tchórzy :/
Chciałabym to jakoś przyspieszyć, albo dać mu do zrozumienia, ale z drugiej strony wiem że to by wszystko zepsuło i nie miałabym z takich zaręczyn żadnej radości..
Ja bym nie potrafiła tak, podziwiam

śmiesznie musi wyglądać z przybytkiem przy swojej posturze, widziałam ją nie raz na backstage`u, jest taka maleńka