|
|
#1261 | ||||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
Cytat:
2. nic nie wiadomo i ja nadal nie wiem czy pójdę tzn. czy będę miała co na siebie włożyć I w ogóle co NALEŻY włożyć.Cytat:
Kurde, patrząc w przeszłość doprawdy dziwaczne miewałam stroje.Cytat:
A ile już minęło odkąd go malujesz...? |
||||
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
oh jak dobrze że piję liscie - od nich chyba nie utyję ? ![]() buty som tanie brać ino hyżo - a nei są złe - są jakieś i na Tobie mi siew idzą na chudodugonogiej - dla krepla jak ja |
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kciukasy, się uda Cytat:
ad2. raczej, że jesteś charakterystyczna, ordzinalna i nie musisz na trendy się oglądać kutwa się wykończę
|
|
|
#1264 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. pogrubione - dobrze, że nie na oudach się nosi buty Ale które mi radzisz brać, te do robienia dida czy na komunię 2020?
|
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weno opisz nad czym dumasz - w sensie warunki - oferta co dają? czyż wszystkie nei som all inclusiv? Cytat:
botki ja nie mam przeciwskazań - spójny look - tylko jak sama piszesz nie wiesz jak bardzo sformalizowane to party - i to zalezy od Ciem ja np umiem brylować tylko w tym w czym się czuję świetnie i sżłabym w botkach natomiast to party pracowe Tezeta - może to w jakiś sposób ważne aby sie dostosować, nie wiem w jakim stopniu to istotne - moze być tak że wszyscy będą leżeć pod stołami kiedyś w spodku drinki roznosiłam na Cokerze - i Elita bawi sie tak samo jak nie elita - zatem? donno rili to Wawka - a ja zamiejscowa wolę nie doradzać - ja na swój ślub rozważam jechać tirem więc mię nie warto pytać o serio sprawy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-10 o 01:00 |
||
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, ale Mam się narobi troche ale czy w sumie czy to cokolwiek zmieni czy pojedzimy, czy nie i tylko all i to do 24, za dużo % spożywamy inaczej się nie opłaca (przerobione ) i drogo jest i dlatego się waham, rozpasłam się na taniości ![]() a P. złorzeczy, że taniej nie będzie, a on rzadko się myli ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- to mi się podoba i to
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-10 o 01:47 |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie że identyczną wioskę widziałam - one takie same prawie - nie maj stajl, nie lubie niskich kurortów ale jak sobie wyobraziłam siebie pod tym parasolem na plaży to może bym się i dała namówić rzeczywiście estetyczny, wygląda nie-tanio, nie ma się do czego przyczepić oł gad, to all inclusive kończy sie po 24tej????????? i co wtedy, chyba że można nakupić na zapas np - pięć drinków poprosze i dla męża też 5 ![]() ![]() ![]() no dooooobra dałam się namówić - mimo iż nie lubie Idżiptu chyba tydzień byczenia pod własnym apartamentem na własnym leżaku mnie nie zbawi - lece ![]() ojoj małe sprostowanie pod własnym parasolem a we własnym apartamencie - pod to i 4 kółka za wakacje dla dwojga w takich warunkach to po prostu od taniości inność ale to abrdziej standard niż drogo - lekką ręką bym klikła ( mając luźne) po prostu drożej niż kiedyś ale nic nie stanieje to prawda - więc ino hyżo drugie tyż fajowe - ale nie byłaś juz tam? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-10 o 01:54 |
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazwyczaj do 22 jest, ale się człek polski w wolnocłowym zaopatruje ![]() idżipt to wiocha ) ale to powietrze lecimy razem
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. mowa ![]() tymczasem borem lasem wybiła moja godzina - podejmuję rozpaczliwą próbę ułożenia się do snu ciao życzę kliknięcia - wszystko będzie bueno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-10 o 02:03 |
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
ja stawiam
![]() niestety żart muszę ten wyjazd jeszcze przemyśleć
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
coś nie mogę spać, a za jakąś godzinę wstaję do pracy
![]() ![]() ![]() i przez miejsce gdzie będzie impreza padł mi plan ubraniowy.Miały być czarne portki, czarna koszula i czarny, albo czerwony underbrust. I może krawat. A teraz sama nie wiem.Bede szukać szczupłej małej czarnej
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-10 o 04:19 |
|
|
|
#1273 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobry
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1274 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Zimę w kościach wyczuwam ![]() padam spać o 21 i śpię twardo jak kamień aż do 8 rano
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Macham z nad pisma z Wydziału oświaty
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1279 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przecież z dzieciami to co chwilę coś innego trzeba robić, więc jak tu się nudzić ![]() Cytat:
I podoba mi się tylko pierwsza, drugiej nie bierz Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jedźta! Ja, ja chcę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1281 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kaloryczne to chociaż?
![]() Flo- ja też mogę jechać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzooooo
chciel i mnie skontrolować czy czasem w szkole nie jestem martwą duszą
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad rachunku na gaz
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Co za miłe powitanie!
![]() Eden mi się kończy ![]() Miałam tylko dużą próbkę Może ma ktoś odlewkę, kochani, pomóżcie, bo zielenie dobieram tylko w nim A mmam duzo na wymianę
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze nie 6
Cytat:
te drugie też Cytat:
dasz radę Cytat:
nie znam się na egipskich cenach, ale chyba nie bardzo drogie? czy kiedyś były tańsze? (pewnie tak bo teraz wszystkie wycieczki droższe) Cytat:
Dobry macham znad kawy (jedna normalna )Mam dziś dziwny, rozwalony dzień, dużo rzeczy do ogarnięcia. Bo jutro święto i w ogóle to jedziemy na łikend do rodziny mojej, się integrować
|
||||
|
|
|
#1288 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
służbowo, nie w roli tych wyższych sfer, w poprzedniej robocie to było... i pamiętam jak żona szefa skomentowała wygląd pań, że wszystkie tak zwyczajnie ubrane a ona miała nadzieję zobaczyć jakieś ekstra kreacje.... i jeszcze byłam raz na premierze filmowej, takiej na zaproszenia, etstz założył krawat a ja spódnicę, bluzkę i obcasy, i byliśmy najeleganciej odzianymi ludźmi, wszyscy inni w jakichś rzęchach na pracowe imprezy nie chodzę, ale oglądałam foty z gali 20-lecia kancelarii, babki ubrane dosłownie we wszystko, spodnie + żakiet, kiecka mini + bolerko, sukienka-halka, zwykła spódnica + bluzka.... jak kcesz to Ci wyślę foty na maila tak więc nie przejmuj się i ić w czym kcesz i w czym się będziesz dobrze czuła tego jeszcze nie było
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-10 o 10:24 |
||
|
|
|
#1289 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A znajdziesz mi lepsiejsze do 40 zł? ![]() Cytat:
![]() 2. ale za krótka bo mini czy za krótka nawet jako mini? Pewnie modelka ma 199 cm i mi opadnie do kolan. Ju! I inni Znalazłam płyn do kąpieli (oni to nazwali płyn do mycia ciała i włosów) i żel do rąk o zapachu chińskiej gumki Karmelowe opakowanie z ludzikiem.
|
|||||
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na paczkonosza
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

I w ogóle co NALEŻY włożyć.

czy pojedzimy, czy nie

ale cierpię za swoje zgadzanie się w drodze wyjątku - neva eva nikomu sie nie zgodze na żadne dziecko w drodze żadnego wyjątku