|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Ja tez się żegnam.
zubi gdybyś miała link do "Nie mów pannie młodej" 4 cz to byłabym wdzięczna Dobranoc wszystkim.
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. Niestety jeszcze nie ma
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-10 o 00:06 |
|
|
|
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to zmykam spać bo już późno się robi do jutra dziewczyny
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Nenuś i Tenebrosko:
Wszystkiego najlepszego * zeby wszystkie marzenia sie Wam spelnily!! * buziaki *![]() ![]() ![]() a teraz ide spac Dobranoc![]() |
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zostało już 310 dni ![]() A teraz dobranoc do jutra
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, ale trwała debata nad sukniami u mnie w domu i dopiero teraz mogę się spokojnie rozpisać. A więc tak, wczoraj zupełnie bez planowania, w 15 min znalazłam adresy sklepów na gocławiu i pradzę i pojechałam z moją mama, zupełny spontan. Na początek odwiedziłam Scarabeo, ale że było to moje pierwsze mierzenie, zupełnie nie wiedziałam czego chce i w czym mi dobrze, było mało udane, przymierzyłam chyba 4 suknie ale w każdej wyglądałam niekorzystnie. dalej były inne salony na ul. Grochowskiej mierzyłam różne suknie ale żadna to nie było to. Następnie trawiłam do salonu Boutique Maggio Ramatti, tam przemiła Pani zaproponowała mi suknie w stylu empire której nawet bym nie brała pod uwagę i to był moment przełomowy, bo zobaczyłam się zupełnie w innej wersji. Dalej były salony na pradze, mierzyłam różne suknie, ale już mniej więcej wiedziałam w jakim kierunku mam szukać. Były te lepiej na mnie wyglądające i te gorzej, ale żadna to nie było to. Po tym dniu myślami wracałam do tej pierwszej empirowej którą przymierzyłam, myślę że dlatego że to była pierwsza sukienka w której poczułam się dobrze i Pani która mną się zajmowała bardzo fajnie doradziła , nawet jaka fryzura by do tej sukni pasowała. W tym salonie jest promocja do 15 listopada 20 % taniej na tamta suknie, to zmobilizowało mnie na ruszenie na salony. Korzystając z dni wolnych wybrałam się na salony dziś, byłam już bardziej przygotowana, wiedziałam w jakich salonach są suknie mnie interesujące itp. Zaczęłam od salonu Carmen gdzie są dostępne suknie Nabla które już od 3 miesięcy krążą mi po głowie, szczególnie zależało mi na jednym modelu. No i koniec trafiło mnie, jak tylko założyłam ta suknie to miałam takiego banana na buźce mama jak mnie zobaczyła aż jej się zaszkliły oczy. Dla upewnienia przymierzyłam jeszcze 4 inne suknie i z tych 4 jedna też firmy Nabla też mnie zachwyciła i tu pojawia się problem obie suknie mi się podobają w tym samym stopniu, mojej mamie też. Zamierzam przyprowadzić moją przyjaciółkę żeby może ona to rozstrzygnęła bo ja nie jestem w stanie wybrać. Jak wyszłam z tego salonu już nie miałam ochoty nic mierzyć, bo zobaczyłam w mojej główce że wyłącznie w tych sukniach mogę wystąpić w tym wyjątkowym dniu. Stwierdziłyśmy jednak z mamą że skoro już się wybrałyśmy to przebiegniemy się jeszcze po innych salonach na Jana Pawła, przymierzyłam jeszcze trochę sukienek ale tylko w celu upewnienia się że już wybrałam właściwą. Byłam przymierzyć jeszcze raz w innym salonie tą z wczorajszego dnia i prysł czar pierwszej faworytki, wrażenia miałam zupełnie inne niż dnia poprzedniego, była zupełnie bez rewelacji.W większości salonów byłam bardzo milo obsłużona, mogłam przymierzać do woli wręcz Panie nalegały żebym kolejne przymierzała. Z kiepską obsługą spotkałam się w salonie Promesa, Pani koniecznie chciała mnie ubrać w ciężkie suknie szyte z bardzo sztywnych materiałów, chociaż usiłowałam jej wytłumaczyć że takie suknie mnie przytłaczają i nie pasują do mnie, wole coś delikatniejszego. Zdziwiło mnie też że w salonie Jennifer Vaiano na pradzę za mierzenie sukni trzeba płacić 50 zł, a jeśli zdecydujesz się na kupno sukni u nich to odliczają tą sumę od ceny sukni. Dla mnie to bez sensu, ja oczywiście nie zdecydowałam się na mierzenie sukni, myślę że taka polityka firmy działa odstraszająco na potencjalnych klientów, niby dlaczego mam płacić za mierzenie sukni skoro nie wiem czy mi się spodoba, zwłaszcza że w innych salonach mogę mierzyć bezpłatnie. Niestety nie mam żadnych zdjęć sukni, zazwyczaj nie można było robić a mi się nie chciało myśleć jak by tu ukradkiem coś zrobić. Jeśli mogły byście mi pomóc chociaż trochę w podjęciu decyzji tu linki do sukni: Sally http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...r15/sally.html Savannah http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek.../savannah.html |
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry pracusie
|
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiem wam, że właśnie obejrzałam powtórkę top model bo wczoraj usnęłam i denewujące jest to, że tak jeżdżą po tej Dorocie. Nastolatki , które to obejrz wkręcą sobie, że trzeba być wieszakiem, żeby osiągnąć karierę, a wdg mnie Dorota pod względem budowy jest kobieca. Też czasem wkurza mnie jej zachowanie, ale podoba mi się, że nie ulega wpływom ldzi z środowiska. Poszła do tego programu, walczy , nie pozwala skreślać swoich marzeń - takie udowodnienie mło9dych mam, że one też mogą coś osiągnąć. Dlaczego modelki muszą mieć ciało jak chłopiec??.... Ja tak jak Paulinka mam szerokie kości miednicze i chociaż bym chciała, nie będę filigramowa, bo już wazyłam 49 kg... wyglądałam ochydnie bo miednica wychodziła na wierzch spodnie 37-38 na biodrach siedzą a z bzucha lecą bo był zapadnięty. Chyba trzeba akceptować siebie taką, jaką natura stworzyła. ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- dzień bobry
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
bry
Ja juz siedzę u malutkiej! W ogóle to stękałam wczoraj TŻ o tej drugiej kuzynce, żeby była druhną, i chyba sie zgodzi:P Powiedział tylko, że on jeszczr czegos takiego nie widział, to ja mu na to, że czasem jest nawet więcej druhen, a on mi na to "różowe sukienki i inne pierdoły" także teraz zostaje pomyśleć nad tym, czy TŻ ma szukać jakiegoś kolegi na siłę, żeby był do pary, czy niech siostra stanie sobie ze swoim TŻ. Muszę powiedzieć, że bardziej mi pasi opcja, żeby ona już ze swoim sobie stanęła, bo tak na siłę szukać jakiegoś chłopaszka, tylko na rolę drugiego drużby to wydaje mi się bez sensu. Zobaczymy co TŻ powie.Nena i Tenebroska! Wszystkiego co najlepsze!
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-11-10 o 07:59 |
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Palulitka bardziej podoba m i sie ta z koronkowymi rękawami, aczkolwiek ta druga ma ciekawszy fason. gdybym ja miała wybierać to bliżej by mi byłu ku tej pierwszej gosza_m upływa Ci kolejny miesiąc już coooooraz mniej ![]() nena1984 tenebrosa wszystkiego najlepszego kochaniutkie |
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze, że powoli wałkujesz TŻta;P |
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() No i Sto Lat, Sto Lat dla Neny i Tenebrosy Niech Wam się wszystko układa i spełniają się wszystkie marzenia |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
pijemy od samego rana??
![]()
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1098 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczęta
![]() niestety listopad na sdopadł, taka mgła,że jechałam do pracy 2 razy dłużej, niż zwykle dlaneny i tenebrosy najlepsze życzenia Koziczko ślicznie wyglądasz no i oczywiście witam nowe PM-ki |
|
|
|
#1099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie tak jak lubie, delikatne romantyczne, urocze w pierwszej bardzo podoba mi sie tyl, a w drugiej falbanki mysle ze teraz to juz kwestia tego w ktorej bedzie ci bardziej do twarzy wiec rada przyjaciolki bedzie zdaje sie najcenniejsza
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
nena, tenebrosko spełnienia marzeń i uśmichu na twarzy i jak najmniej trosk i zdróweczka Wam życzę kochane
![]() palulitka zdecydowanie SALLY i szkoda że nie możemy Ciebie w niej zobaczyć bo tak na dobrą sprawę nie mamy się do czego odnieść, jedynie do zdjęć katalogowychgosza to już tylko 5 miesięcy ![]()
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też kocham moją maleńką! Kurcze, bo wczoraj jak siostra napisała, z taką pewnością, że skoro za mną będą dwie druhny, to za moim TŻ tez by się przydało dwóch facetów, to doszło do mnie, ze ona tak bardzo na to liczy, że nie mogę jej zawieść... I pomęczyłam trochę TŻ. Bo ja nie wiem, chyba bym sobie w łeb strzeliła, żeby do tego ślubu nie doszło, niż jakbym miała ją odpulić... ładnie się tu dzieje:P Pijoki:P ja siedze z dzieckiem, nie mogę;P No tak tez mi się wydaje. Jeszcze wiadomo, na pierwszego świadka kogoś wziąć to spoko, bo wiadomo, co ma robić od A do Z. A tak na drugiego to lepiej niech już ona sobie ze swoim stanie.
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
STO LAT LASECZKI!!! :roza :
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Ślub 22.09.2012 godz 16
Kościół p.w. Ducha Świętego w Kielcach http://www.kielce.opoka.org.pl/?mod=parish&id=84 Sala- Restauracja okrąglak w Korzecku http://www.restauracjaokraglak.pl/ Zespół Axis Band http://www.axis-band.pl/ Fotograf/kamerzysta FotRaMed (brak strony internetowej) Suknia Sposa Arabella – w załączniku Makijaż- Czarna Kawa Samochód- Alfa Romeo 159, w kolorze takim, jak w załączniku Fryzura- coś takiego jak u tej pm https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4093 Bukiet- coś w tych kolorach, kształt pozostawiam do wyboru florystce https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=229 Piosenka na pierwszy taniec- prawdopodobnie Kindla- z kimś takim jak Ty
|
#1105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie z Tap Model denerwuje ciągle narzekająca Dorota (ta mama) jeśli nie pomyliłam imienia Sto lat dla neny i tenebrosy
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
ojojojojoj ile życzeń o tak wczesnej porze. Dziękuję pięknie z całego serca torcik będzie po południu (bo już wczoraj przygotowałam sobie warstwy do przełożenia) więc na pewno Was nim wirtualnie poczęstuję. ale się śmiesznie złożyło, więc Tenebrosko - spełnienia wszystkiego co najlepsze, znalezienia wymarzonej sukni i super mieszkania w nowym domku
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
NENO i TENEBROSKO wszystkiego najlepszego ;*
ja wlasnie zarezerwowalam bilety do kina na niedziele na Listy do M
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Palulitka - obie bardzo mi się podobają. Są w moim stylu. Od razu kiedy otworzyłam zdjęcia wydałam z siebie mnóstwo ochów i achów Gdybym miała wybierać postawiłabym na Savannah. Założyłabym do niej welon w hiszpańskim stylu, kwiat we włosy Cudo!!!
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile w tym prawdy to nie wiem
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak z "druhnami" i "ciacho" . Zachwalane jak nie wiem, a dla mnie porażka...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

* zeby wszystkie marzenia sie Wam spelnily!! 

Dobranoc

Do tego będę mieć @
już coooooraz mniej 

- jaki balsam do ciała polecacie bo mój mi się już znudził i chętnie bym go zmieniła