|
|
#1651 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Dziękuje kochane kobitki.
Fotki dodam jak tylko dojdę do siebie. Obiecuje Stanik pooperacyjny mam 70 f. Ale jak tak patrzę na nie, a patrzę cały czas jooasi tak coś mi sie popyrtało z tymi emotikonkami |
|
|
|
#1652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i trzymam kciuki za nowe cycolinki!!!!
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
Agi gratuluje nabycia nowych Panienek
. Relacja zdana ekspresowo
|
#1654 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Masz rację że godzinka toszkę kiepska- ja pierwszy zabieg miałam o 19- przerypane. Od rana na głodniaka, stres przeciągnęty do granic wytrzymałości, jeszcze czekałam 2 godz w pokoju przy sali operacyjnej już rozebrana i słuchałam co się w czasie operacji dzieje, warczały te wszystkie zasysaki i brzdękały narzędzia, pilot od telewizora nie działał -o 19 byłam po prostu wyczerpana i było mi wszystko jedno co się stanie oby się tylko to skonczyło. A za drugim razem zjadłam kolacyjkę a o 9 rano byłam już w klinice i po stresie Cytat:
Z anatomkami jest nas tu spora gromadka Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
O 10 pisałas że leżysz wymalowana , pewnie o 12 Cię wybudzili a trzy godz później już szpitalowi i personelowi i piersią tak świetną opinię świdomie wystawiłaś Oni Cię w ogóle uśpili
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#1655 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Jest roznica duza
|
|
#1656 |
|
Wtajemniczenie
|
Agi kochana a był mąż przy Tobie czy zrejterował
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Zaba a weź Ty się normalnie przez dwa miesiące słyszałam wciąż, że małe a teraz co na basen się je wstydzisz wyprowadzić w kwiatuszkach??
|
|
#1657 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz sie biore
Wiesz co , nie wiem jak to jest, ale one tak roznie wygladaja
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosimy o focie Dlatego jestem ciekawa jak Twój wygląda
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie żabulek no co ty?? Wymiękasz :d
ale ja już o tym myślę, czy się nie będę krępowała hihi...A ja z racji, że op przesunięta tak sobie wymyślam i rozmyślam nad rozmiarkiem i implantami.... I coraz częściej zastanawiam się, że chyba wolałabym piłeczki od anatomków...zabulka bimbałki mi się bardzo mocno podobają i tak naprawdę ciągle łaziłabym w push up'ach żeby taki efekt uzyskać.... Tak patrzałam na tabelę rozmiarów i wychodzi mi przy Hp 450 a przyu UHP ponad 500.... Agatu też korzystniej wygląda w okrąglaskach... także będę moją dr prosiła o okrąglaski...Jeśli efekt będzie powalająco sztuczny za 10 lat wymienię na anatomki i już.... A od czego dziewczynki zależy profil?? Same sobie możemy zdecydować?? bo między hp a uhp jest róznica ponad 1cm (i 100cc)
M. M. K silimedy maximum 570hi ..20/02/2017...już są!!! Edytowane przez Vanessita Czas edycji: 2011-11-09 o 20:46 |
|
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
hejos
PO PIERWSZE...AGI GRATULUJĘ!!!Cudownie że już po słonko!!!jeju aż normalnie czuję jakbym tam z tobą była!! to masz rozmiarek coś jak ja..390cc..i one są spuchnięte a mówisz że ok!!!superrrrrrr..bo ja się wciąż bałam tych 390![]() ŻABO ja już nawet nie wiem co mam pisać..chłop to do końca mówi że mam czekać bo może mu się coś tam wyklaruje a pani z kliniki kazała mi dać ostateczną odpowiedź do poniedziałku!!!ja czasem podchodzę do tej op jakbym już jej nigdy miałabym nie mieć..a przecież MIEĆ BĘDĘ MIRABELKO noo ja bym pożyczyła ale mama ostanio kapa a teściowa np pomaga nam tak ostatnio z tym nowym mieszkaniem że bez niej to remont by stał,mój chłop ma jej wprawdzie oddać,(chociaż ona nie chce)ale wiesz jak to.....na pewno część oddamy!!!aaa pierdziu....ja jeszcze jedną sprawę załatwiam i będę wiedziała czy moze akurat!!!a jak nie to już mam to w nosie i poczekam te 3miesiące ..a zaliczka nie przepadnie...pani powiedziała że nie ma mowy! ![]() HEJKA mayu
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super !!! gratuluje kochana!! relacja z sali operacyjnej super!!!trzymam kciuki zebys szybciutko doszła do siebie. jak maz? pojechał z Toba? |
|
|
|
#1662 | |
|
Raczkowanie
|
Agi gratulacjones wielgachne
Zabulku mam stracha jak cholera ale powiem,że spakowana już jestem kurcze w niedzielę już jadę a w poniedziałek na stół i marzenia się spełnia po 10 latach boszeeeeeeee jak jak już doczekać sie nie mogę aby miec piekne okazałe bimbałki siłka odpada na trzy miechy ale cóz dam radę. Najgorsze co jest dla mnie to ból oraz że mam spać na plecach jejku będę musiała jakieś poduchy wsadzić sobie pod moje łapki aby się nie przekręcić. Następny problem to,że mój TŻ lubi się do mnie pytulać jak zasypia niestety musi on i ja się odzwyczaić na jakiś czas. Ale cóż jak chcemy ładnie wyglądać trza pocierpieć . Ale mi to forum daje pozytywnej energii. Bardzo wam kochane dziękuję. Buzialki lecą do was bardzo słodziutkie ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
Ja też nowe mieszkanie teściowa pomaga i moi rodzice u nas te mieszkania wiadomo koszyują sporo |
|
|
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
Agi gratuluję. Cieszę się, że tak sprawnie i bez problemu wszystko minęło, szybciutko
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Grazia- ojej, Ty teraz jesteś nasz number one
|
|
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochana
Ja też nowe mieszkanie teściowa pomaga i moi rodzice u nas te mieszkania wiadomo koszyują sporo GRAZIA witaj słonko!!widzę że obie mamy dobre teściowe a bez niej to byłoby ciężko teraz i często.....a jak teściowej powiedziałam o cyckach to stwierdziła że ważne że zdrowa jestem a po co mi to..ona ma mega-giga biust i ma go dosyc a ja chcę powiększać..ale suma sumarum niby rozumie..aleee dowaliła też właśnie ostatnio że chyba zrobie jak ''dom wybudujecie''...bo teraz cieńko ....mamy w planach budowę ale za 2-3 lata...beezzz jaj
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra- trzymamy kciuki za wyklarowanie się cyferek na koncie Twojego TżJa jeszcze troszkę poczaruje i toaścik za to wypiję No a jak to nie pomoże to trudno do lutego będziemy czekać- ale to ma być po Egipcie czy przed, a może zamiast Bo pamiętam że mieliście takie plany?
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Agi gratulacje kochana!
Wiecie dziewczyny ja mam nadzieje ze te 9 miesiecy zleci mi raz dwa Ale im blizej stycznia tym bardzej nie wiem czy upierac sie przy okraglych czy zostać przy anatomkach Teraz lece snic o moich przyszlych piersiach Jutro mam male zaliczonko polowkowe mam nadzieje ze zalicze tyle sie na to przygotowywalam, dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#1668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz ile się dom buduje- a potem wykańcza A jakbyś im wszystkim niespodziankę zrobiła- wstała rano i powiedziała że jedziesz do kliniki. Albo jeszcze lepiej już po operacji sms-ka wysłała ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
I powodzenia jutro życzę ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
Pośpiech jednak nie popłaca
|
|||
|
|
|
#1669 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie wiem czy gdyby nie to forum i Wasze wsparcie bym je jeszcze robiła nie daj się mała, wyłącz się z tego kołowrotu na chwile, wskocz na stół, zrób coś dla siebie a reszta też nie ucieknie zostaw przykładowe rolety w salonie i wczasy w Egipcie na potem bedzie na cycki jak znalazł ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
jak dziewczyna ma wąziutką klatkę a chce big cyc to wtedy zostaje tylko uhp, one są stosowane chyba dla takich spektakularnych efektów i myślę, że przy tym profilu to już o żadnej naturalności mowy być nie może a hp ma większość dziewczynek z okrąglaskami to znasz efekt są jeszczę średniaczki moderate plus ale te znowu wychodzą z lekka naleśnikowate, nadają się dla dziewczyn z dużą wyjściówką żeby tylko dopełnić posiadany kształt.
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- No dobra dziweczynki ja już mykam- chyba jednak sobie jutro niedzieli nie zrobię to odnośnie tego kołowrotu Już tak mi się popierniczyło wszystko że dziś nawet godziny pomyliłam i dziecko zerwałam do szkoły o szóstej rano. Dziecko już się umyło, ubrało, najadło a tu ....
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Myaus...właśnie nie popłaca....
Widziałam się kolejny raz z kumpelą cpg 333 i ma piękne te piersi ale nie wiem czy nie za mało wypełnione...tzn są fajne ale nie ma efektu push up a ja coś takiego właśnie chcę....Właśnie ta dojrzaość w anatomkach też ma swoje zalety ale.... jak mam wymieniać (bo podobno trzeba) to sobie po kilku latach zmienię jak nie będzie wygodnie....Wracając do koleżanki ona ma kumpelę z okrąglaskami (dr zalecała jej anatomki) i wyszły spoko natomiast przy podobnej pojemności te okrąglaski wypadają mniejsze tak mi powiedziała.... A to nie jest tak, że przy uhp są te piersi wyżej jakby? Czy tylko do produ bardziej idą...bo te uhp mają projekcję taką jaką miałabym w anatomkach.... A po co mam inwestować w push upy po op jak moge mieć taki efekt zawsze??
M. M. K silimedy maximum 570hi ..20/02/2017...już są!!! Edytowane przez Vanessita Czas edycji: 2011-11-10 o 00:13 |
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za kilka lat na jakie wymienisz? jeśli teraz wsadzisz tak duże okragłe to potem co planujesz? chyba nie mniejsze anatomki- bo wtedy tylko z podwieszaniem. Po kilku latach noszenia żelek skóry nie ubędzie samoistnie mimo jej cudownych możliwości No i z wiekiem cudowne waściwości skóry też już nie są takie cudowne Więc jeśli już robi się plany na najbliższe 10 lat- to trzeba raczej iść w kierunku od mniejszych do większych niż odwrotnie No chyba że jesteśmy świadome konieczności podwieszania.---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Hihi- dokładnie, co nagle to po diable Gdybyś zrobiła od razu- i to tak jak chciałaś to dziś już byś biegała z anatomkami 350cc Więc czasem dobrze, że los nie sprzyja męsień ma swoje ograniczone możliwości.
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Przyczajenie
|
No moje kochane, przeżyłam noc. Nie będę ukrywać, ale było strasznie ciężko. Wstanie z łóżka jest to coś co mnie kurde zabija. Taaaki cholerny ból, że aż niewyobrażalny. Szczerze, to nigdy nic mnie tak nie bolało. Ale jak już się z tego wyra zwleke, to jest ok. Nawet ubrałam się i troszkę pomalowałam. Mam nadzieję, że za chwilę ktoś przyniesie coś do żarcia bo zdycham z głodu. A ketonal, pyralgina i paracetamol na zmianę mam wrażenie że nic mi nie dają
jooasiA mój mąz. Tak przyjechał ze mną, był, wspierał. Cóż, zobaczymy jak to dalej będzie. klaudeczka2010 tak te 400 wcale nie są duże. Na prawdę. Jak wrzucę fotki to zobaczysz. Nawet przechodzi mi przez myśl, że mogłyby być większe, choć na pewno nie wiedząc jak wyglądają teraz te moje, nie zdecydowała bym się na większe. Myślę, że jak się zaokrąglą, bo teraz są dwa stożki , to będą śliczne. Pytałyście, czy mnie w ogóle uśpili bo relacja była błyskawiczna . Otóż uśpili. Ale zrobili to tak sprytnie, że zupełnie nie wiedziałam kiedy. Musze poprosic anestezjologa, żeby dał trochę tego cuda do domu ![]() Dziękuje raz jeszcze za gratulacje |
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() grazia78 14.11-5![]() ![]() joasi 17.11 - 8 ![]() ![]() Precelka1 17.11 - 8![]() ![]() klaudeczka2010 28.11-19![]() kajuja1 05.12 - 26![]() ![]() Nadinka2 19.12- 40![]() ![]() malinkac 19.12- 40 ![]() sherry.b 26.04.2012r-167![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-245![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
Myślalam ze tylko ja taka oczekujaca a były tez takie dziewczyny I nie dziekuje narazie zeby nie zapeszac Lece jeszcze sie uczyc a potem na zaliczonko. Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Wtajemniczenie
|
łaaaaaaaaaaa jak mi ta odliczanka nieubłaganie tyka, ostatni miesiąc uciekł niewiadomo kiedy
Vanesitko coś chyba źle zrozumiałaś, to okrągłe wychodzą większe przy tej samej pojemności od anatomek, bo w anatomkach część pojemności zabiera ten języczek, tak mówiły dziewczynki i mój doktor też i ja Cie błagam normalnie nie rób większych, szkoda figury modelki tak dociążać tu masz podstawowe info: http://piersi.info.pl/implanty-silikonowe/ ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Agi nie strasz tym bólem bo aż mi się wszystko skręca w środku cycki po operacji nasz Agatka nazwała "jeżowymi noskami" ale nic się nie martw z dnia na dzień coraz bardziej okrąglutkie będą dobrze, że mąż stanął na wysokości zadania i nie musiałaś sobie sama ze wszystkim radzić, jeszcze go sprawdzian czeka po Twoim powrocie, myśle, że tak się zauroczy Twoim nowym "ja", że głupoty mu z głowy odejdą wychodzisz już dzisiaj czy masz dwie doby pobytu??
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-11-10 o 10:05 |
|
|
|
#1676 |
|
Przyczajenie
|
Jooasi kochana, jadę zaraz do domku. Czekam własnie na mezulka. Co do bólu to Ci powiem, ze teraz już jest o niebo lepiej. To co było w nocy a to co jest teraz bez porównania. Na pewno nie wolno za długo leżeć ! Absolutnie ruszać SIE jak najwiecej. Nic SIE nie bój.!!! Łatwo nie jest, ale tak jak dziewczyny tu pisały, spojrzenie w lustro wszysttko rekompensuje
|
|
|
|
#1677 |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczko aa to widzisz, inna sytuacja teraz..myslałam ze co do kasy to ssie was tylko ta twoja firma a tu domek i juz pozyczone pieniadze eh
ale skoro mowisz ze w styczniu, czy w lutym na bank to jest mozliwosc bys wykombinowala ta kase wczesniej a potem oddala... ![]() z kasa tak jest..zawsze wyplynie na cos 'bardziej potrzebnego' , wbrew pozorom Agii bedzie dobrze, My kobity wszystko przetrwamy ![]() i tak masz racje z tym ruszaniem, oby sie nie 'zasiedziec' he
|
#1678 |
|
Wtajemniczenie
|
Agi to gładkiego powrotu do domku Ci życzę
naprawde zazdroszcze, że masz to już za sobą i teraz tylko lepiej i piękniej bedzie buziaki na dobry dzień bez bólu![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- wiecie co dziewczyny ja to mam ostatnio wrażenie, że mi od myślenia o tych cyckach i operacji one same urosły, jakoś mi tak pełno, pstryknęłam im ostatnie pamiątkowe zdjęcie same powiedzcie albo już głupieje normalnie
|
|
#1679 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Agi27 no czyli już wszystko najgorsze za Tobą
, teraz może być tylko lepiej. Jeszcze kilka dni i będziesz jak nowa!
|
|
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
MAYU matkoo jak ja bym czekała na jej błogosławieństwo to bym mogła kilka lat czekać ale dla kobiety która ma mega cyc to nie problem,jak jej mówiłam ze jej synuś też chce żebym to zrobiła to już nic się nie odezwała!!i to ładnie zrobiłaś dziecku..aty aty przypuszczam że był wkurzony..he he![]() JOASI ja wiem że wszystko ważniejsze zawsze...ku...ale mieszkanie remontujemy pół roku już,już właściwie koniec a ten koniec przedłuża się cholera już miesiąc...i wszystko wykończone to przejścia między tym naszym a tym nowym mi panowie nie otworzyli jeszcze,więc mam syna pokój w tamtym nowym mieszkaniu i przechodzi przez korytarz..paranoja...ale to tak NA MARGINESIE..i już chcę tam się rozgościć a wciąż nie mogę!!!wiecie jakie to popieprzone,teściówka kasę daje a ja nagle powiem że idę na cycki!!!ona też wie że jak mój tż załatwi coś to kasa będzie i sama czeka!!!aaa taka kołomyja że szkoda was zanudzać!!!ale co... mój chłop sam już chyba nie może się doczekać i mi mówi....weź no sprawdź w tej klinice czy na kredyt dają!!!! więc...dziewczyny..jak widać na załączonym obrazku...coś mi cycki nie po drodze MIRABELKO ssie nas tak wszystko że nie wierzymy sami!!!mój chop wczoraj mówi że za 3-4 lata żeby się wyklarowało wszystko i zaczęło wychodzić z kryzysu,to tak jest jak się ma własną działalność w tych czasach ![]() a MAYU mówisz ze zamiast egiptu..mamy jechać na 2tyg od 25stycznia...i fakt że musiałabym tylko 5tysiaków do cycków dołożyć do ceny wyjazdu..ale zapłaciliśmy zaliczkę narazie więc to nas tak nie pochłonęło...ja marzyłam by już z cycorami tam jechać a jeśli się nie uda to pomarzę o wakacjach chyba już dopiero...
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Stanik pooperacyjny mam 70 f. Ale jak tak patrzę na nie, a patrzę cały czas 

. Relacja zdana ekspresowo 
i było mi wszystko jedno co się stanie oby się tylko to skonczyło.
oszalec mozna - tyle rzeczy trzeba wybrac

za tyle nerwów i nieprzespane noce przed.

ja nie wiem czy gdyby nie to forum i Wasze wsparcie bym je jeszcze robiła
są jeszczę średniaczki moderate plus ale te znowu wychodzą z lekka naleśnikowate, nadają się dla dziewczyn z dużą wyjściówką żeby tylko dopełnić posiadany kształt.
Więc jeśli już robi się plany na najbliższe 10 lat- to trzeba raczej iść w kierunku od mniejszych do większych niż odwrotnie
Gdybyś zrobiła od razu- i to tak jak chciałaś to dziś już byś biegała z anatomkami 350cc
Lece jeszcze sie uczyc a potem na zaliczonko. Miłego dnia wszystkim
cycki po operacji nasz Agatka nazwała "jeżowymi noskami" ale nic się nie martw z dnia na dzień coraz bardziej okrąglutkie będą