|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytul kolejnego wątku | |||
Raczkujemy i wstajemy, wszsytko w domu popsujemy II-IV 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 23,68% |
Kilka ząbków już mamy, teraz pierwsze kroki stawiamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Pół roczku już za nam,i coraz mniej czasu mamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Dzieci nasze już raczkują, a mamusie ciągle plotkują III-IV 2011 |
0 | 0% |
Dzieci wiosną się rodziły.. pierwszą gwiazdkę obchodzimy III-IV 2011 |
1 | 2,63% |
Lato, jesień już za nami, pierwsza choinka z maluchami III-IV 2011 |
2 | 5,26% |
Coraz mniej czasu na wizaz mamy, ale chętnie tu zaglądamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
"Mama" mówić zaczynają, dzieci łezka w oku się kręci III-IV 2011 |
0 | 0% |
I do taty i do mamy sami już się przemieszczamy - III-IV 2011 |
1 | 2,63% |
Zęby szczerzą, wszędzie właźą, co potrafią nam pokażą III-IV 2011 |
22 | 57,89% |
Kilka ząbków już mamy, więc raczkować zaczynamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Na czworaka świat zwiedzamy, pierwszego Mikołaja wyglądamy III-IV 2011 |
3 | 7,89% |
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Olsza witaj i zagladaj do nas
![]() A co bólu kręgosłupa to mnie napierdziela tak kregoslup ledzwiowy,ze ledwo sie schylam ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |||||||||
Zadomowienie
|
ufff, dogoniłam was
![]() Cytat:
![]() ja mojego lumpka też kocham, zwłaszcza za ostatni płaszcz ![]() Cytat:
nie wiedziałam że wymioty mogą być na zęby. dopytaj lekarza może ![]() też nie wiem skąd się bierze ta siła, mimo że poniekąd mnie to dotyczy. chyba z tej miłości do dziecka, bo innego wytłumaczenia nie znajduję. wiecie, wczoraj jak czekaliśmy na wizytę u neurochirurga to wszystko mi się przypomniało, poród, pobyty w szpitalu i jak patrzyłam na te dzieci które tam czekają to Bogu dziękowałam że teraz jest wszystko ok z Mateuszem i mam takiego cudownego synka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nieeee. nie odespałam jeszcze wczorajszego dnia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no to zmykam. mąż ma 2 tyg urlopu więc pewnie rzadziej będę zaglądać. ale postaram się w miarę możliwości. miłego dnia dziewczyny |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba nie... w końcu to delikatne dla dzieci ![]() Cytat:
heeej ![]() ![]() mój cały czas ulewa mimo że zagęszczacz dostaje ![]()
![]() |
#4654 |
Raczkowanie
|
hej
ja od rana próbuje poodpisywac ale moje dziecko chce mnie od wczoraj wykonczyc, jedno wielkie marudestwo, na spacerze, w domu, przy jedzeniu, w nocy, koszmar jakis, czekam na tz i niech sie zajmie tym maruderem, ![]() w nocy wstawałam co chwile, nawet nie zlicze ile razy, a pobudka o 6.00 ![]() szymelka tytuł rewelacja olsza hej ![]() cos miałam napisac jeszcze, ale przez to niewyspanie zapomniałam ![]() aaa, dziewczyny dajcie jakies przepisy na obiadki dla dzieci bo ja sie tak zbieram juz od m-ca zeby ugotowc cos i sie zebrac nie moge ![]()
#4655 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak zdarza się ulewać
![]() |
#4656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję ze "dobędziemy" razem na forum kiedy to kolejno w ciąże pozachodzimy ![]() maggol też się zebrac nie moge i chętnie po towarzysze Ci w pytaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Opisałam, ale zaczęło mnie wylogowywać z wizażu i wszystko zniknęło
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mój uwielbia się bawić całą paczką chusteczek, daje mu je zazwyczaj jak nie moge sobie poradzić z ubieraniem ![]() Cytat:
![]() nie wiem o który wątek dokłądnie Ci chodzi, bo udzielałam się często na dwóch, ale jeden z nich dotyczy miasta w którym rzeczywiście mieszkam, a na drugim znalazłam się trochę przypadkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a te krostki to sama jestem bardzo ciekawa od czego ![]() Cytat:
![]() ![]() Przed obiadkiem byliśmy na spcerze, ale wytrzymałam tylko 1,5h, bo taki ziąb na dworze. Małemu pewnie było cieplutko, bo spał spokojnie, ale ja się za lekko ubrałam i zamarzłam na kość. Mam nadzięję, że jakaś choroba mnie z tego nie dopadnie. Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2011-11-10 o 15:08 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4658 | ||||||||||
Raczkowanie
|
hej
![]() u nas wyszło słońce ![]() i dosłownie i w przenośni wiadomości mam dwie: po pierwsze: to nie ząbkowanie (na szczęście!) a dlaczego na szczęście? bo tych zębów to jeszcze sporo zostało więc gdyby za każdym razem takie atrakcje temu towarzyszyły to kaplica murowana dla rodziców, już o dzieciach nie wspominając po drugie: wczoraj po kąpieli wyszła lekka wysypka dziś widać ją jeszcze wyraźniej, więc mam już pewność, że dołączyliśmy do maluchów, które przeszły trzydniówkę ![]() masakra, nikomu nie życzę takich przeżyć na szczęście już po wszystkim pogoda ducha mi wróciła więc chętnie poczytałam co napisałyście jak mnie nie było oczywiście dziękujemy Wam za troskę i za życzenia dla MaLusi również wszystkim dziękujemy ![]() Cytat:
![]() Aduś nic nie szkodzi, na odpowiedź od Ciebie nie liczyłam w sumie bo jak wiemy "techniczny" to jest Twój starszy syn a nie jego super mama ![]() a tytuły ok, ten z choinką najbardziej przypadł mi do gustu i ten z wizażem ![]() odzwierciedla bardzo rzeczywistość bo często tu o tym ostatnio mowa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pasuje do mojej łobuziary Cytat:
![]() Cytat:
pewnie, że do końca i o jeden dzień dłużej ![]() Cytat:
![]() typu: bolała Was dziś głowa? a czym smarujecie tą pomarszczoną skórę na przedramionach? ![]() tudzież inne: dziewczyny wyrwałam młodzika i co teraz ![]() Cytat:
![]() na razie często karmię piersią, zobaczymy co będzie jak ilość karmień się zmniejszy a na drugie pytanie nie odpowiem bo na razie nie wiem co to podkreślone słowo znaczy ![]() hmm... bardzo podoba mi się Twoje sformułowanie ![]() Cytat:
![]() Żurawinko zdrówka dla Wioli Izunia zdjęcie Majeczki jak usnęła w huśtawce rewelacja Cora ucałuj proszę od nas Lileczkę za skończone 7 miesięcy ![]() spóźnione życzenia ale nie miałam głowy do wizażu, wybacz ![]() a lumpkowe zakupy fajne Ada za to kochanie Cię całuję ![]() Tity imponujący obiad wciągnął Leoś - 2 słoiczki ![]() Marta nie wiem dokładnie jak wyglądają te krostki Matiego, czy duże, zaognione itp. ale może to nic groźnego ![]() Anessa witaj "u siebie" ![]() i super, że chrzciny udane Olsza witaj moja mała ulewa sporadycznie, ale od początku rzadko jej się to zdarzało poszalałyście kobiety z tytułami, znów sonda będzie "na bogato" i ciężko będzie wybrać dużo tytułów jest fajnych więc ja już nic nie dorzucam od siebie ![]()
*mój wiosenny promyczek* **moje jesienne słoneczko** Edytowane przez kwartalinka Czas edycji: 2011-11-10 o 14:49 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zadomowienie
|
hello
![]() my już w domku po naszych dzisiejszych podbojach. z dobrych wieści to takie, że neurologicznie Kala jest ok. neurolog powiedziała, że ładnie nadgoniła. troszkę lewa strona jest gorsza ale to do wyćwiczenia. Rehabilitacja zostaje do końc roku ![]() iizabelaa moja Kala zajada się brokułami ale tylko w moim wykonaniu ![]() 1 mała marchewka - 100 gram brokuła - 1 łyżeczka oliwy - 1 łyżeczka kaszki ryżowej Sposób przygotowania: Warzywa ugotować osobno dodając pół łyżeczki oliwy na warzywo. Po zagotowaniu dodać kaszkę ryżową i wszystko wymieszać. tylko ja daję zamiast kaszki, kleik ryżowy i zamiast oliwy masło ada32 wiem co znaczy ból kręgosłupa bo ja się leczę ale przez ciąże troszkę zaneidbałam. Byłam nawet w sanatorium ![]() u mnie ucisk na nerw powoduje, że nagle przestaję chodzić na lewą nogę...na szczęście odkąd staram sie reguralnie ćwiczyć nic takiego się nei zdarza. Ból jednak powraca coralady super kochana. fajnie, że nasze dziewczyny są zdrowe ![]()
![]() |
#4660 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
od rana próbuje cos napisac i jakos czasu brak komp włączony od 6:30 na wizazu ![]() mam dzis gosci, więc sprzatałam gotowałam piekłam zrobiłam szarlotke, babeczki z konfitura jagodowa (kupne ![]() współczuje nocki ![]() raczej mi do Ciebie nie po drodze z piaseczna na zoliborz ![]() Cytat:
![]() jak na imie ma corcia? kiedy dokladnie urodzilas? Olek czasami ulewa jak zeby ida Cytat:
a te krostki to naprawde dziwne dziekuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Wtajemniczenie
|
kwartalinko
![]() ![]() Cytat:
nawet ruszyć nogą.. potężny ból wtedy w kolanie czułam a nogi jakby wcale nie było ![]() dziwne to... ![]() jakieś trzy lata temu tak mi się zrobiło .. po tej akcji dokładnie 9 godzin braku nogi i płaczu z bólu przestałam się forsować.. tzn.. myć wszystkie okna na raz ![]() ale palec czasem boli i to okropnie i kręgosłup ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Wtajemniczenie
|
![]() współczuje trzydniówki szymelka czy Twoja Lenka ma dzis imieninki? jak tak to wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zadomowienie
|
maggol111 tu masz kochana fajną stronkę z przepisami (nie pamiętam, która z dziewczyn ja podawała
![]() ![]() ada32 u mnie kochana jeszcze dochodzi zwężenie jakiegoś kanału w klatce piersiowej i przez to siniała mi lewa dłoń...kosmos jakiś i wszystkie moje choroby ujawniły się miesiąc po ślubie czyli w 2009 roku ![]() co do nogi to ból jest nieziemski...zaczynał się nagle bez żadnych oznak i nagle z dnia na dzien nie potrafię zrbić kroku...bardzo pomogła systemtyczna rehabilitacja i prowadzenie przez super neurologa. Dziś prawie w ogóle nie czuje bólu... ostatni raz dokuczał mi zaraz po cc kiedy nawet nie mogłam się wyprostować i wziąć przez 2 tyg, Niuni na ręce...strasznie to przeżyłam
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Ale sie rozpisalyscie
![]() kawartalinka- duuzo zdrowka dla Lucji (sorry ale nie mam polskich literek ![]() mordka- ja daje nmalej tak jak iza melczny deserek... czasami liznie nasz jogurt ale to tylko, jak mardzui bardzo i seiro liza.P szymelka- brawa za siadanie ![]() ![]() ada- wpolczuje nocki ![]() KYSTATNKU NAJLEPSZEGO ![]() ZURAWINKO- Lena wciska paluchy do0 kontaktu, do szafek, drzwie i wszedzie gdzie moze:P olsza- witaj ![]() morka- hahaha zwinela ci mielonego hahahahahah kwartalinka- dobrze, ze to ¨tylko¨ trzydniowka ![]() Cytat:
![]() My dzisiaj pojechalismy na zakupy, bo nie mielismy doslownie nic. Pampki sie skonczyly, chusteczki, jedzenie Lenyitp. Bylismy w 4 sklepach, bo w jednym baardzo taie mieso i warzywa, w innym takie podstawowe rzeczy, jeszcze winnym pampki itp. Kupilismy pampki z carefoura bo za 100 zaplacilismy 14€, mielismy 2 na probe i byly cos jak dada. Chcialam kupic 3 mleka dla Leny w cenie 2, bo byla taka promocja, ale mieli 2 mleka... smiech na sali, wiec kupilam 1,2kg mleka z13€ a 800g kosztuje 10,50€. W sklepach co chwilke ktos zagadywal Lene, wysylal buziaki itp:P U nas goraco, w krotkim rekawku chodizlismy super taka jesien. Lenka ma na polickzu taki czerwony placek jutro ide zapisac ja do lekarza... po poludniu juz lepiej wygladalo bo 2 posmarowalismy kremem i mascia. Nocka byla ok, ale mloda obudizla sie o 3 na sekunde i o 7zjadla i spalismy do 9 Dodalam kilka fotek do albumu
![]() |
#4665 | |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() oj padam z nóg. byłam z siostrą w CH. nałaziłam się jak głupek... a kupiłam sobie jedynie koszule i to taką hmm.... nie wiem czy jej nie zwrócę ![]() aaa i kolczyki w Lolicie ![]() ceny kosmiczne.....a poza tym tyle tych sklepów a jak chce człowiek sobie coś kupić to nie ma gdzie i co ![]() pózniej grabilismy liscie z tż na podwórku...zimnooo brrrr no i zleciał dzien ![]() moja mala dziś w nocy darła się od 4 do 6 prawie. jejku w nocy brak mi cierpliwości do niej ![]() nie wiem czy nam zab nie idzie znowu...bo jak płakała tak dwie noce to wyszły nam 2 zęby a teraz nadrobie co tam u was ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() szymelka buziaki dla Lenki z okazji imieninek ![]() a tytuł przesuper ![]() ada moja tez dzis tak płakała strasznie ![]() ehh mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie juz bez takich atrakcji ![]() czas na kapiel |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |||
Raczkowanie
|
to dobrze ze nie jestem sama
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a to wszystko blenderujesz czy przecierasz? bo sie zastanawiam wlasnie, ale w sumie to mój mały na razie nie toleruje grudek wiec tylko blender wchodzi w grę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4667 |
Wtajemniczenie
|
nika super,że u was tez dobre wieści
![]() Dałam Lili po raz drugi mm,tym razem po kapieli na noc.Wypiła ok.100ml i odleciała ![]() ![]() ![]() Kupujecie sanki dla dzieci na zimę?Mozecie coś polecić?
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
oj dobrze, dobrze ![]() a takiej jesieni to Wam zazdroszczę bo u nas ziiiiiimno ale my i tak na razie siedzimy w domu dopóki Mała nie dojdzie zupełnie do siebie Cytat:
![]() bo u nas cały czas pobudki dość częste na jedzenie a sanki planuję kupić ale jeszcze się nie rozglądałam jeśli dobrze pamiętam to Kasienkakg wrzucała jakiegoś linka z allegro do bajeranckich sanek ja na razie szukam nocnika dla małej
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
n.ik.a oj bidulo Ty też kręgosłupowa...też miałam tak, że nie mogłam Leosia na ręce wziąć i mąż mi za każdym razem podawał do karmienia. Coś okropnego...
Castia ja w nocy też nie mam cierpliwości....:rolleyes : Zła czasami jestem strasznie na niewinne dziecię, że mi spać nie daje ![]() ![]() coralady ja kupię. W Biedronce w przyszły czwartek mają być takie drewniane z oparciem ![]() Dziecko padło. Ostatnio wcześniej chodzi spać.....chwała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a teraz na własne oczy widziałam.. he he .. ale serio moje ząbki wyszły mi dopiero jak miałam rok i 2 miesiące.. (mama mówiła) i podobno też pare razy wychodziły i się cofały.. tzn puchło dziąsełko i nakrywały się i tak pare razy ![]() czesć tajka ![]() ach mnie też to czeka.. szczególnie pieluchy .. jutro święto a ja mam tylko 6 pampersów.. makabra.. mam jeszcze schowanych pare sztuk dad wiec poradzimy sobie do soboty ![]() castia no właśnie ciekawe o co chodzi z tym żałosnym płaczem ![]() ale tego to raczej się nie dowiemy ![]() och mnie tez czeka grabienie liści.. i taaak mi się nie chce ![]() coralady .. tzn kupiłaś jakieś mleczko mm i podajesz jej zamiast piersi tak??.. takie bez żadnych kaszek czy zagęszczaczy ![]() i dlaczego .. bo ja tak właśnie zastanawiałam się czy nie kupić jakieś mlesio mm zeby np..żeby wypić sobie duuziee zimne piwsko.. ![]() ![]() Edytowane przez ada32 Czas edycji: 2011-11-10 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po drugie chciałabym już przejśc na karmienie mieszane i do końca roku zrezygnować z piersi(Sylwester chciałabym hucznie obchodzić w tym roku ![]() Po trzecie-jestem juz wykończona ciągłym wstawaniem do Lili,skończyła już 7 miesięcy,a ja ani razu nie spałam ciągiem wiecej niż 4h.Licze naiwnie na to,że mm mi pomoże w tej kwestii! ![]() A i alkohol mnie korci-gdybys ty widziała mój barek-nigdy nie był tak imponujący!!! ![]() ![]() No i chciałabym móc wyjść i zostawić Lili z Tż czy kimkolwiek innym.Teraz karmienie mnie ogranicza sama wiesz jak to jest z cycusiem... ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- kwartalinka chcesz już sadzać Małą na nocniku? gosiawolna sie dawno nie odzywała? ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oo fajnie wiedziec że sanki będą w biedronce. dziś wpadłam tak na szybko, widziałam jakieś zabawki ale nie miałam czasu. może w sobotę zajrzę jeszcze ale pewnie już nic nie będzie ![]() życzę spokojnej nocki bezkoncertowej ![]() Cytat:
![]() ja dziś miałam małej zrobić mm ale jakoś nie było czasu. jutro to zrobię. wiecie że ja nigdy nie jadłam tego całego rogala Marcińskiego ![]() tanie ponoć nie są. nie wpadły mi dziś w oko a przechodziłam i obok piekarni i cukerni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |||
Wtajemniczenie
|
corolady ojjj tak...wiem ...ograniczenie we wszystkim
![]() ja żeby nie kusić losu nawet nie próbuje nic kupować z trunków ..choć czasem żal mi jak rodzina się zjeżdża albo tżcik otwiera sobie pstryyykiem głośnym piwko.. ![]() takiego mam smaka przeczekanego oooszszsz.. ![]() chyba też nad tym pomyślę.. i spróbuję jak mu to mm pójdzie ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() castia jeśli moge zapytać to Ty z jakiś gór pochodzisz albo może blisko tarnowa ![]() a rogali to i Ja nie widziałam .. albo nie zwróciłam uwagi hmm. no tak jutro Marcina... imieniny mojego brata ![]() dzięki za przypomnienie.. ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() współczuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pychaaaaa ![]() niom z gór jestem a skąd wiesz? ![]() ze świętokrzyskich ![]() do Tarnowa mam jakieś 120 km, więc nie za blisko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ada ja też o mniej więcej takiej przerwie myślałam, tylko co będzie zobaczymy, nie chciałabym znów za długo zwlekać, bo już będzie za późno ![]() a Lenka też chusteczki uwielbia i nic jej jak dotąd nie było ![]() No i współczuję problemów z kręgosłupewm, wiem co to znaczy niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://przepisydladzieci.dla4.pl/5.htm kwartalinka - dobrze, że już z Lusią ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o mamo nawet nie wiedziałam ![]() dziękuję ![]() Castia - współczuję nocki i życzę już spokoju no i dziękuję za życzenia dla Lenki ![]()
![]() |
#4676 |
Wtajemniczenie
|
ada nam z cywilnego w styczniu zostało mnóstwo alkoholu(w ciązy juz byłam więc nici z degustacji
![]() ![]() Mój Tż ma taką zasadę,ze nie pije w domu alkoholu-tylko w knajpie,albo na imprezach.Ja za to jak mam ochotę to sobie stzrele kielizek wina,albo piwko wdomu.Wino to on robi dla mnie,bo sam nie pija.A teraz to wszystko zbiera sie i czeka na lepsze czasy ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- ada,Castia zdrówko ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już miałam się zapytać Ciebie jeszcze jak w ciąży byłyśmy ale nie miałam odwagi być taka ...eeee.. wcipska he he po stylu """wymowy""" i mam górską krew to też dlatego mam czuja... ![]() potem to już tylko skojarzenia faktów ![]() coralady ..zdrówka ![]() ![]() aaa się dziewczyny rozpiłyyy tuu.. he he ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Wtajemniczenie
|
szymelka,ada,prunelle fajnie by było zobaczyć się znów na poczekalni
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zadomowienie
|
maggol111 bo dup.a ze mnie i nie wstawiłam
![]() http://przepisydladzieci.dla4.pl/5.htm coralady ja mogę spić twoje zapasy wina ![]()
![]() |
#4680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra jesteś ![]() ![]() to ty rozpiłaś towarzystwo.... ale dobrze zaraz nakarmię małą będzie spać że ho ho ![]() cora ja się mogę zaopiekować wiśnióweczką ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-11-10 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.