|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale różne są te opinie lekarzy Moja poprzednia gin mojej kuzynkce takiej dalszej zalecała tampony, a mnie powiedziała, że to jest jak papier toaletowy zawinięty w rulonik i żeby stosować jak najrzadziej Także sama nie wiem o co kaman ![]() Cytat:
![]() Ah te kobiece tematy;p A ja jestem zdenerwowana, bo pojechałam z kotkiem bo weterynarza, a ten do mnie, że on bardzo przepraszam, ale skończyły mu sie szczepionki ;| Za każdym razem wpisywał sobie wszystko w swój komputerek, to chyba mógł się zaopatrzyć w zapas za wczasu ;| Zwłaszcza, że tłumów tam u niego nie ma. W sobotę ją u nigo zaszczepię, żeby już problemów nie było, a potem poszukam kogoś innego, kto chce zarobić, a nie łaskę mi robić.
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze nawet do sklepu nie poszlam
|
|
|
|
|
#2194 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szkoda ![]() Cytat:
wg mnie są delikatne i dobrze się trzymają, noi polubiłam ten zapach rumianku Cytat:
a jak gdzieś wychodze to tampon, bo czuję się z nim bardziej komfortowo Hej ![]() Jechało się nawet spoko, dzięki za życzenie miłej podróży Najbardziej rozwala mnie to, że pół drogi grzeją jak opętani, a ja akurat siedziałam przy grzejniku to miałam wrażenie, że spłonę, a drugą połowę w ogóle i wszyscy trzęśli się z zimna ![]() Wczoraj się ucieszyliśmy z TŻ, bo płaciliśmy za mieszkanie i okazało się, że mieliśmy dużo nadpłaty za prąd i do końca roku nie będziemy płacić I jestem już u rodziców, przygotowałam kurczaka do sałatki gyros i popołudniu zrobię z mamą
|
|||
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli zaoszczedzicie troche pieniędzy ![]() Oki lalki ja uciekam, musze się do pracy powoli zacząć przygotowywać;* Miłego dnia
|
|
|
#2196 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewuszki
właśnie siedzę podłączona do prądu ![]() Kurcze dziewczyny ja pół godziny z temponem wytrzymać nie mogę. ja jak coś używam z belli takich niebieskich w biedronce kupuje bo najtańsze. Wczoraj w końcu u fryzjera bylam
|
|
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Moja mama właśnie pojechała. Pomogła nam trochę. Okna pomyte, kompot zrobiony i ciasto, do którego z mamą zapomniałyśmy dać proszku do pieczenia Więc jest trochę niskie, ale smaczne ![]() Zaraz zabieramy się z TŻem za sprzątanie kuchni i łazienki, no i opony na zimowe trzeba przerzucić
|
||
|
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
Po kuracji antybiotykowej siły wróciły..i znów wzięłam się za shreda
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety... Też słyszałam, że tampony nie są do końca dla zdrowia, o zwiększonym ryzyku nadżerki też słyszałam, ale to dopiero teraz. Postanawiam uroczyście od następnej miesiączki ograniczyć tampony i wprowadzić podpaski Po wymrażaniu pewnie się przyzwyczaję
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic strasznego. To zabieg leczniczy. Jontoforeza ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Muszę zabrać się za sprzątanie |
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja bym bym nie umiała chodzić ciągle w podpaskach , bo mam wrażenie że to ciągle szeleści ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- ja na szczęście wczoraj z TŻ-tem sprzątnęliśmy po powrocie z pracy, tak więc ominęło mnie samotne sprzątanie. Dzisiejsze plany na dzień to pozmywać i zrobić obiad . A dla Ciebie na "zachętę" do pracy
|
|
#2202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ma urodziny.
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------
|
|
#2204 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A przyznałaś się że ślub dopiero w 2013 roku?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam ![]() Dzisiaj śniło mi się morze Idę sobie zaraz zupę odgrzać bo jak na razie zjadłam tylko trzy ciastka
|
|||||
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
o tak
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wziełam się za siebie i w końcu napisałam liste tematów pracy licencjackiej.. jest ich 10 i znów mam zawrót głowy bo nie wiem który wybrac
pomożecie??
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2208 |
|
Zadomowienie
|
oto lista tematów które jakoś mnie "zainteresowały " :
1. Algi morskie- jako cenne surowce kosmetyczne.Omówienie na wybranych przykładach. 2. Wpływ nadczynności tarczycy na włosy,skórę i paznokcie. 3. Cellulit- jako defekt kosmetyczny - metody i sposoby walki z nim. 4. Rozstepy- etiopatogeneza, obraz kliniczny i sposoby zapobiegania. 5. Cellulit- profilaktyka i sposoby zwalczania. 6. Cellulit- problem kobiet w każdym wieku. 7. Wpływ diety wegetariańskiej na stan skóry. 8. Metody usuwania zbędnego owłosienia u kobiet oraz sposoby pielęgnacji skóry po zabiegu. 9.Wpływ odżywania i styl życia na stan skóry. 10. Starzenie się skóry.Przyczyny i objawy. Jak spowolnić ten proces. |
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
czyli na razie prowadzi temat nr 2 (ma 2 głosy
)
|
#2212 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje kochane za "głosowanie" Ja mam zupełny mętlik.. Chciałabym juz zaczac ją pisać od przyszłego tygodnia, zeby chociaż do świąt juz cos mieć..
Czekam na dalsze "glosowania" heh
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2011-11-10 o 15:19 |
|
|
|
#2213 |
|
Uzależnienie
|
Ja głosuje na 10.
![]() Uf wróciłam do domu ale dziś zimnica, że ja pitole
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zajarzyłam, że to Ty, bo zmieniłam avatar
![]()
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się wrócę niedługo do biedronek
, bo potrzebowałam teraz jakiejś zmiany ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- właśnie wstawiłam żeberka do marynaty kawowej . Zobaczymy niedługo co to z tego wyjdzie
|
#2216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzmi ciekawie , chociaz kawy nie lubie:P |
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wydaje mi sie ze tu mozna najwiecej napisac i najciekawiej tzn ja sie nie znam na kosmetologii ani na pracach licencjackich ale tak mi wpadlo do glowy ze do tego tematu mozna by zrobic jakas ankiete czy dolaczyc opinie kobiet w roznym wieku nie wiem czy to dozwolone![]() ahhh dziewczyny z ta suknia to nie ma czego zazdroscic bo nic mnie nie zachwycilo chociaz teraz juz wiem ze takie bardzo ksiezniczkowate to raczej nie dla mnie za wielkie, niewygodne i jakos takie nie dla mnie a dzis rozmawialam z taka pania ktora robila wesele syna w tym lokalu co my bedziemy miec i byla mega zadowolona goscie tez, mowili ze nie bylo sie do czego doczepic jedzenie bylo pyszne, duze porcje i duzo tego na stolach bylo, obsluga tez swietna - kelnerki caly czas lataly i wszystko bylo super troszke mnie to uspokoilo![]() a pare dni temu wpadlam na pomysl... bo martwilam sie ta sala taneczna - drewniana. ze przez nia wesele straci caly klimat bo mialo byc tak palacowo - jedna z sal taka jest. i nie podobal mi sie od poczatku ten kontrast... ze tu na wejsciu taka cudna sala na wysoki polysk jak w palacu a ta druga do tanca cala w drewnie jak w chacie goralskiej - dwa zupelnie inne swiaty. i wlasnie ostatnio wymyslilam zeby wesele odbywalo sie tylko na tej pierwszej sali jedzenie i tance z moich obliczen wynika ze goscie sie spokojnie zmieszcza tym bardziej ze juz na wstepie mi odchodzi 30 osob z mojej rodziny tylko. i jestem przekonana ze odmowia. no ale 150 osob musimy miec bo w umowie mam 170 osob wiec to i tak juz sporo mniej... nie rozmawialam jeszcze o moim pomysle z tż bo aktualnie jestemy pokloceni ale mi sie bardzo on spodobal i mojej mamie tez na antresoli jest 9 okraglych ( wiec spokojnie... tak na marginesie - szalenie mi sie podobaja okragle stoly a na dole pod antresola jeden dlugi rzad na ok. 50-60 osob no i na srodku stol dla nas i dla swiadkow byloby super bo wszystko byloby na jednej sali - starsi mogliby patrzec jak sie mlodziez bawi i nie byloby problemu ze jak sa np. oczepiny to wszystkich trzeba wyciagac zza stolow zeby szli na druga sale na oczepiny. a jeszcze ta pani dzis mi mowila ze u niej mlodziez siedziala na dole a starsi u gory i mowila ze sie nie burzyli wcale ze schody czy cos i takie rozwiazanie chyba by bylo najlepsze zeby mlodziez siedziala z nami bo nie posadze dziadkow i ciotek kolo siebie bo prawda jest taka ze jak jest duzo mlodziezy to wtedy wesele jest fajne i wtedy bylaby obraza bo jedna rodzina by siedziala na dole a druga u gory to juz kompletnie odpada. zalaczam fotki piszcie co myslicie
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
sala bardzo ładna.. byłam juz na weselu gdzie bylo bardzo podobnie z tymi schodami i jakos nikomu to nie przeszkadzało
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ciotka tż jak zobaczyla fotki to zaczela marudzic "schoooooooody??":/ ale nie bede sie przejmowac
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może dlatego że nie podobają mi się sale dzielone (czyli jedna do jedzenia, druga do tańczenia), wolę jedną.---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
i nikt nie narzekał strasznie jakoś . A uwagi ciotki puszczaj mimo uszu, nie ona wyprawia wesele więc ma gó.wno do gadania
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2011-11-10 o 16:49 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

Muszę znaleźć takie, które mają mocny klej 
szkoda 

PM 2013

A przyznałaś się że ślub dopiero w 2013 roku?
nie wiem czy to dozwolone