|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Molise, zduś w sobie tą histeryczkę, przynajmniej przy Ciachu
|
#2073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej piękne ![]() znów mam dziś zły humor przeglądnęłam oferty pracy i żywcem nic nie ma! Jak my mamy ślub planowac jak oboje nie mamy pracy? ![]() Aż mi się chce wyć... |
||
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- ja już uciekam. Czas do pracy wychodzić . Miłego dnia dziewczynki
|
|
#2075 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję, że coś znajdziecie szybko Zrobiłam właśnie porządek w kosmetyczce, w której trzymam kosmetyki do makijażu, wyprałam wszystkie pędzle i wszystko mój ukochany będzie bardzo zadowolony, jak wróci z pracy a tam cała pralka porozkładanych bzdetów ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak się ja wyprowadze to już całkiem takie duże mieszkanie nie będzie potrzebne a co do pracy to wiem że jest przestój, liczę na to że na początku przyszłego roku się załapie na staz i może akurat by mnie zostawli później...
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no racjonalnie bardzo Trzymam żeby tak było |
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze tylko jutro i weekend! dzisiaj jakos spokojniej w pracy, w sumie to nie bardzo mam się czym zająć bop grafikowe obowiazki wypełniłam
|
|
#2079 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2081 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zadomowienie
|
a ja się jeszcze nie zebrałam na trening
mam jakąś niemoc fizyczną i jeszcze pogoda do bani.. wczoraj było takie ładne słonko a dzisiaj beznadzieja....
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Umiejetnosc aktywnego poszukiwania pracy? Jak tak to ja tez na tym byłam..nudy jak nic.. ale 480zł dostałam za 3 tyg
|
|
|
|
|
#2084 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam PMeczki
Cytat:
ja mam prawko, ale nie umiem dobrze jeździć, a jazdy to był dla mnie koszmar Cytat:
myśle ze się poprawiCytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny tak mi jest źle nie dość ze jestem unieruchomiona z tą nogą, TŻ jadąc wczoraj do mnie z kulami miał wypadek - babka w niego wjechała. Jest załamany bo chciał miec bezwypadkowe auto a ciagle ktos na niego wjedzie, ja nie od tyłu to od boku. I znowu trzeba jechac do naprawy i znowu nie bedziemy mieć czym jeździć... I jeszcze jak teraz czytam ile wazycie i ze narzekacie ważąc poniżej 50 kg to juz mnie dobiło... Ja nie bede mówić ile waze, ale naprawde dziewczyny, cieszcie sie z tego co macie,.. Ja jestem załamana
Polska Fundacja Ekologiczna Edytowane przez aleksmaslanka Czas edycji: 2011-11-09 o 11:04 |
||||
|
|
|
#2085 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po burzy zawsze wychodzi słonko Z ciachem też się ułoży!![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
wspołczuję kochana---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Nie płacz kochana, na pewno wszystko się jakoś ułoży!! musi
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2011-11-09 o 11:10 |
|||
|
|
|
#2086 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po shredzie miał być ripped już nawet ściągnełam![]() No ale najpierw zrobie sobie kilka dni przerwy ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Ala jestem ![]() Cytat:
Witaj ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() Bratanek to Michał, a siostrzeniec to Nikolas ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2087 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Nas niby dobrze, ale nie do końca... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki są ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
3mam mocno kciuki żeby malutka wkońcu była zdrowa ![]() Szkoda mi tego szkraba ![]() Cytat:
Witaj ![]() Nadrobie to zajrze ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Przepiękne te zdjcia
|
|
|
#2088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że tak już zostanie ![]() ![]() Cytat:
No nie przesadzaj... ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Ach kochana musisz sie 3mac... ![]() Hej piękne;* Zaliczyłam dziś ostatni dzień shreda ![]() Ale nie mierze się, bo mam brzuch napuchnięty od okresu. Ach mam zły dzień, bo od tej ostatniej kłótni mamy jakieś niedomówienia z tż ![]() A najgorsze jest to, ze przez tą odległość nie możemy sie przytulić do siebie... ![]() Oki uciekaw m ubierać sie powoli do pracy... Miłego dnia
|
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem jaki to ból mieć auto w naprawie ![]() i nie przejmuj sie tak wagą, ja też nie ważę mniej niż 50 ani mniej niz 60 Cytat:
|
||
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wy chcecie schudnąć, a ja chcę przytyć, babie się nie dogodzi
|
|
|
|
#2091 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam. Co do kciuków, to o pracę chodziło. Dzwoniłam do kadr i jest tak jak myślałam.
Dobra mykam do sprzątania. ![]() A co do wagi, to jestem pewna, że najwięcej ważę na tym wątku. |
|
|
|
#2092 |
|
Uzależnienie
|
A kupiłam mu 8 par śmiesznych bokserek i paczkę tofifi
![]() Dziewczyny prosiłam, żeby mnie zmobilizować do odchudzania a tu nikt nie chce mnie zdyscyplinować
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
atnio zaniedbuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() My z TŻem od rana w ruchu Najpierw zakupy na piątkową imprezę, a teraz gotuje się bigos a TŻ myje okno w kuchni i aż mi głupio Ale mnie wygonił, bo od rana boli mnie żołądek i w ogóle kiepsko się czuję Może okres się zbliża.Chyba się zdrzemnę...
|
|||
|
|
|
#2095 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
gdybym miała 170 to owszem, ale wątpię, żeby spodnie rozmiar 28 nosiły dziewczyny z niedowagą Gruba owszem nie jestem ale nikt mnie chudą nie nazwie
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak napisałaś, że możesz pomarzyć o tych swoich starych 43kg. to pomyślałam, że chcesz do tej wagi spaść. Sorry, ale nie znoszę jak ktoś kto jest niech już będzie bardzo szczupły, mówi, że musi schudnąć |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
Ja wiem, że nie ma co cudować, bo wyglądam "w sam raz" ale wiem, że jak się zapomnę i będę beztrosko cieszyć fajną wagą to znowu obudzę się z ręką w nocniku. Wcześniej utrzymywałam taką wagę a w ciągu pół roku wylądowałam z 8 nadprogramowymi kilogramami i przykrymi uwagami teściowej.
|
|
#2098 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A z tą wagą to ile ważysz? Bo z Ciebie jest chudzinka ![]() to tak jak ja i właśnie zbieram siły na to, żeby przytyćWydaje mi się, że jest gorzej przytyć niż schudnąć. Dzien dobry Zaraz spadam do pracy. Mam dośc dzisijeszego dnia Taki zapie.rdol w pracy...Głowa mnie boli co rzadko się zdarza...Pogoda beznadziejna bo ani słońca i zimno strasznie. Ale na pocieszenie kupiłam sobie dwie pary grubych rajstop Jedne czarne tak grube jak legginsy a drugie jesny beż Jezszce kupię sobie spódnicę i będę laska![]() Widzę, ze u Was też nei zaciekawie bo praktycznie same pocieszające buźki dla Was mam.. Z Tż-tem miałam się dzisiaj widzieć ale usiał iść do pracy i jutro się widzimy na noc
|
|||||||
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymać wagę jest ciężko, ale wystarczy się pilnować no i nie jeść za dużo tuczącyc rzeczy
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o swojej wadze i marudzicie, że za grube a ja mam 170 cm i ważę 55 kg
Chyba jestem tutaj taka jedyna Dlatego muszę się wziąc za siebie. Wiem, że jak chcę to potrafię bo kiedyś w ciągu 1,5 roku udało mi się przytyć 12 kg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

Boniu jakie Wy chudzinki jesteście 

przeglądnęłam oferty pracy i żywcem nic nie ma! 
mam nadzieję, że coś znajdziecie szybko
mój ukochany będzie bardzo zadowolony, jak wróci z pracy a tam cała pralka porozkładanych bzdetów
a jak się ja wyprowadze to już całkiem takie duże mieszkanie nie będzie potrzebne
żeby tak było 

PM 2013
nie dość ze jestem unieruchomiona z tą nogą, TŻ jadąc wczoraj do mnie z kulami miał wypadek - babka w niego wjechała. Jest załamany bo chciał miec bezwypadkowe auto a ciagle ktos na niego wjedzie, ja nie od tyłu to od boku. I znowu trzeba jechac do naprawy i znowu nie bedziemy mieć czym jeździć...
A podobno faceci kochają zołzy 
dwa razy TŻ mi przywoził kluczyk, ale obydwa zgubiłam, więc nie miałam jak, więc musiałam szukać pana, który może mi przeciąć kłódkę i był całkiem całkiem
a potem musiałam przy nim pisać wniosek o przecięcie kłódki i ukazałam mu mój prawie goły tyłek 
ostatnio jakoś nie mam na nic czasu i strasznie szybko się męczę