![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
Nie dziwi mnie Twoje zdziwienie
![]()
#812 |
Wtajemniczenie
|
przecież dziewczyna do czynienia ma z niedoswiadczoną wizażanką to nie dziwcie się , że chciała skan!
![]() Przy moich 5 to boję się pomyśleć co by wymyśliła... ;o |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Nie no wiadomo 5 przekupek- wysłałabyś pierwsza.... Ale 76 do 81 przekupek to żadna różnica.... Co innego 0 a 5 przekupek- tu najczęściej dziewczyny z mniejszą ilością wysyłają jednak pierwsze ale przy takim doświadczeniu chyba nie potrzebna ta szopka....
#815 |
Zakorzenienie
|
Majka, dobrze to nazwałaś - szopka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
dzieki za odpowiedzi
![]() ![]()
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
witajcie Gossipki
![]() na urlopie byłam paczki zostawiłam pod opieką mamy ![]() wszystko wysłane, ale nie miałam dostępu do neta .... w lesie odpoczywałam ![]() sarenki, zające itd ![]() ![]() ![]()
#818 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
Czy ktoś się umawiał na wymianę z Kropkara ??? Miesiąc temu umówiłyśmy się na wymianę jej torebka za moją kurtkę, miała wysłać pierwsza , wysyłka się opóźniła , bo ponoć zachorowała, aż w końcu dostałam od niej wiadomość, że torebka już została do mnie wysłana. Zapakowałam kurtkę dla niej , i leży do tej pory , bo torebki od niej nie dostałam do dziś....
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
A.
|
Dziewczyny prosze was o zdanie:
Wymienialam sie z pewna poczatkujaca wizazanka.Umowilysmy sie na to aby ona wyslala przesylke pierwsza bo byla poczatkujaca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#822 | |
A.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
A.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Wtajemniczenie
|
no to skoro ją poinformowałaś to ok
![]() Kurcze ja nadałam do dziewczyny paczkę 11 października , podochodziły wysyłane dużo później , pisałam do wizażanki kilka razy , odpisała 28 "paczka doszła dziś". Do mnie miała nadać w sobotę od razu czyli 29, minęły prawie dwa tyg , a po niej ani widu ani słychu.. Dodam , że tego samego dnia wysłała do mnie też inna osoba ciuszki i doszły już w środę (2.11.)... Nie wiem o co chodzi i co w ogóle o tym myśleć... |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Aniu, ja co prawda nie czekam na wymianę z kropkarą, ale dużo wcześniej się z nią wymieniałam i wszystko było fajnie..uczciwa, kontakt super...mila osóbka...pewnie coś się dzieje...napisz do niej by sprawdziła na poczcie lub niech poda Ci nr nadania... Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2011-11-10 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
tym bardziej, że z tą korespondencją to niedokładnie tak było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
A.
|
Cytat:
no tak ale się zgodziła tak? wiec nie rozumiem.. jestem tylko zła na nia ze tak bez jakiegokolwiek zastanowienia tak postapila |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
A.
|
a no i co do kosztow wysylki to czasami mam tyle paczek do wyslania ze pod koniec miesaca mi nie starcza... Wymieniam sie na roznych portalach. No wlasnie zgodziła się...
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgodzić się mogła, bo co miała napisać, skoro nie miałaś kasy to nie miałabyś też, żeby jej odesłać rzeczy, a przekupkę wystawiła wg swojej oceny, tak mi się wydaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Anett mi się też wydaje, że neutral nie jest taki 'straszny', tzn. wysłałaś trochę za późno, więc nie wszystko było tak idealnie, ale Twoje przekupki nadal wyglądają ładnie - masz 100 %, więc jest dobrze. Właśnie chyba po to jest skala 3 - stopniowa - wszystkie miałyśmy wymiany, do których nie możemy się przeczepić i wszystko było super, więc dajemy pozytyw. A jeśli było troche słabiej, były jakieś małe uchybienia (np. opóźnienie), ale wymiana doszła do skutku i tak dalej to właśnie neutral. Jeśli tragedia i się nie możemy dogadać w żadną stronę, to negatyw. Jeśli miałaś wysłać w piątek, ale się nie udało (wiadomo jak jest takie jest życie), to mogłaś jakoś pobiec na pocztę w poniedziałek czy wtorek i mniemam, że neutrala byś nie dostała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli umawiam się na wysyłkę np w piątek a nie dam rady wysłać bo coś... to szybko piszę o tym wizażance i biegnę na pocztę w sobotę. Po mimo tego, że nie mam po drodze.
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem - bez urazy - neutral w tym wypadku wcale nie jest taki bezpodstawny. Skoro brakuje Ci pieniążków to ogranicz wymianki. Umówiłaś się z dziewczyną, że wyślesz na początku listopada - ok, ale tłumaczenie się - w tym wypadku- tym, że wysyłasz tylko w piątki jest nie w porządku. Skoro opóźniłas przesyłkę to wysyłasz w pierwszym możliwym dla Ciebie terminie, a nie w piątek, bo tak przyjęłaś sobie w Twoich ogólnych zasadach wymian.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się z nią umawiałam. też mi napisała , że byłą chora, w końcupo chorobie wysłała mi i tak kilka dni po umówionym terminie. ale paczka doszła cała, nie do końca zgodna z opisem, ale to niewielkie przeoczenie. napisałąm jej o tym i nie dostałam odp. w końcu wysłałam swoją paczkę jakiś tydzień temu albo i więcej, ale nie napisała mi czy doszła i czy wszytsko ok. pisałam , ale zero odpowiedzi. wizażanka się nie loguje. a ja nie wiem co robić, bo chciałam bym zaczać używać tye rzeczy, a tak to sobie leżą i nie wiadomo co zrobic
![]() |
#837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
A.
|
no rozumiem... w sumie moze i racja.. no coz dzieki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
poszłam i wysłałam w poniedziałek. Mialam nadac 4.11 a nadałam 7.11 czyli poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
czyli wysłałaś 1 dzień roboczy później? i ta wizażanka od początku wiedziała, że Ty wyślesz swoją paczkę na początku listopada?jeśli tak, to uważam, że neutral jest jednak trochę przesadzony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba neutral jest jednak nieuzasadniony ze tego wzgledu ze weelendu i tak nie liczymy, bo u niektoryc poczya nie jest czynna wiec nie rozumiem czemu tak zrobila ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.