![]() |
#1352 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() mi wieczorem w samochodzie zimno w łapy od kierownicy było, trza będzie rękawiczki brać ![]() ![]() Idę do wyra, bo siedzę z łapami na grzejnikach, to mi zimno po plecach ![]() branoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-10 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |||
Zakorzenienie
|
jakąś godzinę z hakiem temu pokazywało mi w aucie 1 - 2 stopnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ad 2 wzięłabym ale nie mam w sumie ![]() a) przejściową kurtkę jesienno-wiosenną, taką nawet lekko ocieplaną, ale krótką i wieje mi po nerach w niej b) wielką kurtkę puchowa od kolan po czubek głowy ![]() Chyba żadna sie nie nadaje ![]() Cytat:
![]() skończysz, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() ja tak raz jechałam z Krakowa do Kato i to jeszcze w obcasach, myślałam ze mi nogi odpadną ![]() a tak w ogóle Teziak, będę jutro jechać przez Twoje miasto ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Polecam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 |
BAN stały
|
To ja się zbieram do mroźnej Polszy... Wish me luck.
![]() Ziuty i miłego weekendu wszystkim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
fiecie co zrobiłam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. a to Ty mieszkasz w bloku? ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. - tak, póki co nadal tak -w tym znienawidzonym ale minusy hausu z piecem centralnym doprowadzają mnie do szewskiej pasji też - jednak tak cenię sobie intymność (nie znosze skupisk ludzkich) że nawet widze się samą palącą w tym hausie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. ach, no popatrz, a ja sądziłam że ta blokowa niechęć albo za Tobą albo wręcz w teorii tylko i jedynie... a palenia w piecu nie potrafię sobie nawet wyobrazić..? ja nigdy w życiu nie mieszkałam w domu i chyba bym nie potrafiła, może z kimś to jeszcze ale sama jedna bałabym się, w bloku czuję się jednak swojsko i bezpiecznie.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | ||||
Panaroja
|
Eeee , tego to ni
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.ja toto mam od wczesnych lat młodości ![]() ![]() 3. 12 to dwa razy 6 , rachunek prosty ![]() 4.ja zostaję , bo gotuję zupę pomidorową i odmrażam lodófkę i może coś jeszcze porobię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
grozi wypollizowaniem
|
fogle to od rana sie zabieram zeby napisac co mi sie sniło
![]() Sniła mi sie Parabelka, jej monsz i jej...uwaga..... 7 miesięczny did ![]() rzecz dziąła sie w łazience ![]() ![]() nagle parabelka stwierdziła ze jest ładna pogoda i idziemy wszyscy na spacer, a ze sie szybko robi ciemno to idziemy natychniast...a ciuchy kupimy gdzies po drodze. zawineła dida w recznik i poszlisy. wszyscy byli bardzo zadowoleni, jedynie monsz nie okazywał entuzjazmu. zaczełam go zagadywac czy zawsze jest taki zrównoważony (pamietam dokąłdnie to słowo ![]() ![]() na to ja mu zaczełam snuc jakies wywody o tym jak to kazdy człowiek ma inne potrzeby i to, ze on nie ma jakis potzreb, ktore ma ona, to jeszcze nie znaczy ze z nią cos nie teges ![]() ![]() no i weszlismy na łąkę miedzy blokami, ja cały czas tłumaczyłam mauzowi jakies filozofie zyciowe, a parabelka odbiegła od nas i tancząc na łące wznosiła dida do góry ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-10 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w domu nie chcę mieszkać sama - też bym się bała ba, mieszkałam niecały rok i ![]() palenie w piecu - specjalnie o tym napisałam żeb y pokazać jak wielką cenę jestem gotowa ponieść - to jest tak wielka abstrakcja dla mnie- jak bajka o Jasiu i Małgosi - ale zrobe to jesli będzie trzeba byle już nigdy nie słyszeć i widzieć sąsiadów osiedlowych łącznie z ich sposobem schodzenia po klatce schodowej od 3.25 do 7.30 i odpalania różnej maści samochodów na parkingu wiem że brzmię jak Miauczyński - na szczęscię nie słodzę ![]() jak zaprosiłam koleżanki to aż wstały z sofy na równe nogi z oczami na wierzch co się dzieje - a to po prostu sąsiad puścił psa ze smyczą łańcuszkową z 4 piętra - metalowa balustrada schodów - no inspiracja na soundtrack do Piły 8 abo innych horrorów, jakby stukilowym łańcuchem o dzwon i tak ze 3 minuty - to jest tylko detal Cytat:
![]() siem wygłupła ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-10 o 22:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Na fotach - posiadam 1 sztukę ze mną - nie widać kiecki, bo było mi zimno i przez cały czas chodziłam zamotana szalem.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co tam część szczękowa i włosy. Fakt, facjata podciągnięta, bo wygooglałam i widać. Ale całokształt bardzo oki. Mogłabym tak wygladać gdy będę miała 47 lat. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
wtedy było gorrąco - chyba jednak jestem bicz ( ale uboga
![]() hue hue - spoko loko - urzędnicy byli mocno przeciętni ![]() nie dam bo to sytuacyjny komizm - trzeba było tam być - ton glosu akcja - cała napierdalanka przed - nosz kurna monty pajton - co za świat ja nie umiem jak Justyna kwitesencji humoru sprzedać ![]() łączę sie w bólu - zawsze ![]() chyba że takie chciałaś to uffff Cytat:
![]() ![]() mnie ujął napis na drzwiach dyskoteki " zabrania sięzaczepiania, wszczynania bijatyk, chodzenia szeroko i ......." sorry nie zapamiętałam czego jeszcze słuszny napis - u mnie na osiedlu jest w.pi.e.r.d.o.l za bujanie się podczas chodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |||
Zakorzenienie
|
Jak to cheba? To nie oglądasz?
![]() ![]() A i póki pamiętam, widziałam dzis u siebie kabanosy Tarczyński w cenie... 49,99 zł/ kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo to jeden w krótkich spodenkach w zimę chodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Obejrzałam Salę samobójców ![]() ![]() Muszę zacząć oglądać filmy lekkie i przyjemne i czytać podobne książki, a nie qrde psychozy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Sprawdziłam, Tarczyńskie kbnosy wszędzie tyle kosztują ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() i u mnie ciut tańsze, około 45 zeta
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-10 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
A może 300%
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spoo, aż wyciągłam paragon ze śmietnika ![]() ![]() ![]() za inne 30,40 26,10 23,20 za kg bosze co ja kupiłam ![]() chociaż ![]() ![]() a jutro kręcę mazidł do ryja, bo po tych sklepowych to lipa ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-10 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
grozi wypollizowaniem
|
ach poczytałabym cos
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1378 |
Nindżopesz
|
Spoo, TŻ jeszcze poleca Kajka i Kokosza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet trawnik pod blokiem mamy w ramach łąki ,a didy wznoszę do góry w ramach pracy zawodowej , ino z nimi nie tańczę ![]() Polly ![]() ![]() No czo , no czo , siedzieć mu się zachciewa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Noce i dnie ![]() ![]() 3.A może one z Krakowskiego Kredensu , chociaż nie , jak tarczyńskie to nie krakowskie ; a może one z niedźwiedzia na przykład albo z inszego jelenia ![]() Zupa zrobiona , lodówka odmrożona , pójde se sałatke robić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako i ja - ale mam pustkie - i żem nieinspirodajna ostatnio paczeli my na "Pokutę"z chuopem chwilę,( choć on wierzył iż tytuł brzmi pokusa i mu się nie dziwie) z Kirą Najtli - jakkolwiek sie ona pisze - no i kieckę miała fajną ale po fajnym początku były flaki z olejem i se darowałam lubię Kirę N. nic nie musi robić na ekranie ( i zazwyczaj nic nie robi) a ja i tak będę paczeć i paczeć i ... paczeć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-10 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.