|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Hej laseczki
![]() U mnie nadal paskudna pogoda :/ Co do diety to właśnie tak zrobię, teraz i tak już więcej jem, bo nie mogę się przestawić na nowo na taką ściślejszą dietę. Postanowiłam sobie odpuścić przez zimę, ale oczywiście nie będę się zaraz obżerać fast-foodami i słodyczami, wprowadzę w dietę więcej warzyw i owoców, bo ostatnio bardzo mało jem owoców, prawie że wcale, z warzywami lepiej bo codziennie. No i może kupię sobie jakieś witaminy? Możecie polecić jakieś ? Nie wiem może jakiś witaminer? Eldo, Cocktail, Monia dziękuję Wam kochane ![]() ![]() ![]() Sweet co do butków to mi też najbardziej podobają się trzecie od góry i ostatnie ![]()
#332 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Dzień dobry
![]() Właśnie popijam poranną kawę i więc pomyślałam,że zajrzę tutaj.Z dietę dobrze,nie zgrzeszyłam wczoraj ![]() ![]() Sweetish gdybym to ja miała wybierać ,to bym kupiła te ostatnie,brązowe 139,najbardziej mi się podobają. Meedzik czy lekarz powiedział Ci wprost ,że nie masz @ bo za mało ważysz?Ja jak się odchudzałam w liceum to schudłam do 47 kg i tez zanikl mi okres.Mam koleżankę która przy 175 cm wzrostu wazy 52 kg-jest mega szczupła-taka ma naturę,odżywia sie normalnie,nigdy sie nie odchudzała i jest calkowicie zdrowa.Myślę,że gdy traci się sporo kilogramów to po prostu organizm jest osłabiony ,pojawiają sie jakieś problemy hormonalne i zanik@. W sumie to Wam powiem,że zima kompletnie nie sprzyja odchudzaniu.Ja jestem typem zmarzlucha ,ciągle mi zimno.A z drugiej strony jak się teraz odpuści to na wiosnę jak dojdzie kg będzie jeszcze gorzej. |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze nie lekarz mi wprost nie powiedział, tylko powiedziała że to też może być przyczyną zarówno jak to, że byłam w Niemczech a tam inny klimat. Mi się wydaje, że bardziej to drugie, bo jeżdżę już do Niemiec od 4 lat i co roku mam problemy z @, bo zawsze mi się spóźniał ale nie tak długo jak teraz, przeważnie to około 7-14 dni i dostawałam, myślałam że i teraz tak będzie a tu niespodzianka :/
Ja też NIGDY nie miałam problemów z @ zawsze był regularnie, przed wyjazdem do Niemiec też, a już od dawna się odchudzam, więc sama już nie wiem. Zobaczymy co będzie po tych tabletkach, jak dostanę to super a jak nie to będę musiała przytyć z 2 kg.
#334 |
Raczkowanie
|
![]() madzik, ja mam tak samo, niby byłam na diecie, ale nie jakiejś wyniszcającej, ale zawsze kiedy jeżdzę do Niemczech to mi się okres rozregulowuje i wydłuża cykl tak jak u Ciebie- 1/2tyg., a niby klimat zbliżony; chociaż myślę, że w sumie to też przez częste zmienianie miejsca, raz Polska raz Niemcy; może różnica ciśnienia, nie wiem, mam tu też problemy ze snem, budzę się wypoczęta po 4-5h snu, co dla mnie śpiocha 8h jest niewyobrażalne mi się wydaję, że to głownie przez klimat. chociaż może i to odchudzanie w jakimś małym stopniu miało wpływ... |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, dopiero wstałam
![]() Muszę tu powrócić bardziej intensywnie, bo z Wami naprawdę lepiej się odżywiałam i jakoś tak ogólnie bardziej dbałam o siebie. Monia, moja choroba zaczęła się 23-go września kiedy zemdlałam w pracy i dostałam bólu pleców. Wszystkie wyniki badań ok, lekarz na pogotowiu i lekarka rodzinna powiedzieli, że najpewniej mam piasek na nerkach i stąd te boleści, że mam rozpuszczać ziółkami i samo przejdzie. Ale tak leczyłam te nerki a ataki bólu powracały co parę dni raz nawet mnie unieruchomiły na całą dobę w łóżku, no i nie bolą mnie całe plecy tylko tak po środku. Teraz lekarz mówi, że widocznie miałam jakiś ostrzejszy uraz i nadwerężenie i bolały mnie i nerki i kręgosłup ![]() ![]()
#336 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry stokrotyy
![]() U mnie dzisiaj bardzo dobry poczatek dnia, zobaczylam na wadze 74.3 czyli mam spadek o 0.7kg ![]() ![]() Dostalam takiego kopa pozytywnej energii ze to glowa mala ![]() W zwiazku z tym ze ostatnio mialam dni paszteta a dzisiaj mam wolne, wykorzystam to dla siebie, zaczne od pomalowania wlosow bo az krzycza zeby je ogarnac ![]() Pozniej zrobie pazury bo tez juz z nimi nie moge, pozniej troche posprzatam, mam sterte prasowania wiec poprasuje tez napewno ![]() Cytat:
![]() Zycze duzo pozytywnych sil i wracaj do zdrowka kochana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Hera witamy
![]() Bialaczekoladka obyś miała rację ![]() ![]() Właśnie wyssałam pierwszą tabletkę, blee jaka nie dobra :/ mam nadzieję, że chociaż skuteczna.
#338 |
Zakorzenienie
|
Witam.. JA dzis czuję się jak na kacu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AAaaa.. Zrobiłam juz tż -owi 2 ciatsta. Sernik w ktory powbijalam 28 swieczek, Ale bedzie mial neispodziankę. I trot ajerkoniakowy. Preawie cala bytelka ajerkoniaku poszla ![]() ![]() Zaraz jade po tz i wybieramy sie do znajomych na weekend wiec nei bedzie mnie do niedzieli, Medzik też mialam raz ze @ spoznil mi sie ponad miesiąc. Jakby o jeden cykl sie przesunelo. Bedzie ok.. Ale wiem ze to co sie nadenerwujesz to Twoje. I zeby 10000 os mowilo ze w porzadku wszystko Tyi tak nerwowka. To ja bedze ta 1001 BEDZIE OK!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Witam piekne i szczuple kobietki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć kruszynki
![]() No ja dziś z synkiem zaszalałam i wstaliśmy o 12 ![]() ![]() ![]() ![]() Idę się zaraz szykować bo idę do rodziców. Dziś pogoda śliczna, słoneczko pięknie świeci ale zimno jest okrutnie..... ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() Co do witamin to dobre opinie słyszałam o Centrum http://witaminy-centrum.pl/centrum_a-z.aspx . Nie sa może i tanie ale ponoć naprawdę dobre. ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Witamy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
No to gratulacje!! ![]() ![]() Zanim się obejrzysz a ujrzysz 10 kilo mniej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Kurde jak ja bym chciała ważyć tyle co TY ![]() ![]() Te ostatnie kilogramy naprawdę ciężko spadają zwłaszcza 2 czy 3. O wiele wiele łatwiej było mi zrzucić te 30 kilo niż te 3 co mi zostały..... ![]()
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Sweetish, mnie się podobaja te 4 od dołu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() meeedzik zadbaj koniecznie o siebie i pamietaj ze zdrowie jest zawsze najwazniejsze ![]() sweetish mi sie najbardziej podobaja 3 a pozniej 5 od góry ![]() No i kuruj sie tam kochana ![]() ![]() bialaczekoladka gratuluje spadku ![]() ![]() A ja sie w miare wyspałam dzisiaj..posprzatałam posteperowałam godzinke i w sumie sie nudze nie mam kompletnie nic do roboty ![]()
#346 | |
Zakorzenienie
|
Agniesik ale masz śliczny avatar
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
No to na spacerek idź ![]() ![]() ![]() Do później laseczki !!! Miłego dnia ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
monika01011986 poszłabym tylko nie mam z kim...musze chyba w psa zainwestowac
![]() ![]() ![]()
#348 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już byłam na spacerku, zimno okropnie, ale byłam w zimowym kożuchu i świetnie się czułam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Medzik a o której Ty myślałaś siłowni? Bo może też się skuszę ![]() A ja przed chwilą skończyłam sernik na zimno, nie mam co robić więc wymyśliłam sobie zadanie. Jak już się zmrozi to zawiozę trochę babci i dziadkowi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moni jak czytam ze schudlas w 3 miesiace 15kg to az mi sie cieplo robi tez tak bym chciala jeeeejku, super ![]() ![]() Dziekuje za gratulacje oby tak szlo dalej to bedzie cudnie ![]() A swoja energia bede Was ladowac ile tylko bedziecie w stanie przyjac ![]() Cytat:
![]() U mnie dzisiaj tez taki zimny dzien ze glowa mala, nawet nie wiem gdzie sa moje zimowe rzeczy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
Biała czekoladko, dziękuję
![]() ![]() ![]() Monia, Centrum jakoś źle mi działa na żołądek, kilka razy próbowałam, bo wiele osób mówi, że jest dobre, ale mi się najlepiej przyjmują takie witaminy w płynie musujące ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2011-11-11 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
meeedzik , monika01011986 , Kamikadze1706 , agniesikk , aguniaaaaa041986 /chyba nikogo nie przeoczyłam
![]() Dzięki za sugestie ![]() Jak już coś kupię, dam znać. Dochodzi jeszcze wygoda i to, czy są w ogóle ocieplane, bo tego pewna nie jestem. Dziękuję wam wszystkim równeiż za zyczenia powrotu do zdrowia. Dziś nie slyszę na jedno ucho, ale jest ok ![]() ![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-11-11 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak do świąt zostało 6 tygodni, to chyba zdążę zgubić 5 kg jedząc 1000-1200 kalorii?
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Kurcze juz zaczynam sie obawiac tych swiat, trzeba bedzie jakas strategie wymyslic
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Agunia, Monia dziękuję
![]() ![]() Monia masz rację, najważniejsze żeby podziałały te tabletki. Cocktail myślałam o tej siłowni koło szkoły nr 1 tam na Skłodowskiej, ale na razie sobie odpuszczę, bo nie wiem co to będzie z tym moim @ czy się unormuje itp. Alee mi narobiłaś smaka na taki serniczek ![]() Ja dziś też cały dzień się nudzę i siedzę w domu, byłam chwilę z psem na podwórku ale strasznie zimno i zaraz wracałam.
#357 |
Zakorzenienie
|
patiuszka no własnie ja w wiele miejsc chodzwe sama...ale w kinie jeszcze ie bylam.... miałam ochote isc na siłownie albo basen, ale jak juz miałam sie ubierac przypomniałam sobie ze przeciez swieto i wszystko pozamykane
![]() Cocktailraspberry dzieki ![]() ![]() agniesikk mi sie wydaje ze tak ![]() ![]() A mnie nuda zmobilizowala i pokrecilam 50 min hula hop przy tv ![]() ![]()
#358 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Czy zechcecie mnie przyjąć do swojego wątku? Przechodzę na dietkę 1000kcal. Właściwie to ostatecznie od jutra, ponieważ dziś zjadłam śniadanko niezgodne z dietą, mianowicie 2x tosty z kajzerki z serkiem żółtym, ale na obiadek zjadłam coś bardziej dietowego, ziemniaczki pieczone w piekarniku i suróweczka z pekinki. Kolację sobie odpuszczę więc mam nadzieje, że nie zjadłam aż tak dużo kcal ![]() Natomiast jutro od samego rana dieta, dieta i jeszcze raz dieta. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Wasze wsparcie? Aha, zapomniałam- mam 160 i ważę jakoś ok 75-78kg. Chcę coś zmienić w swoim wyglądzie, bo już mam dosyć tego, że ciężko mi dostać ubrania na swój rozmiar :/ Pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez keira2008 Czas edycji: 2011-11-11 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Medzik a to ja tam kiedyś byłam, teraz chodze tam na hale na aerobik, Jest też nowa siłownia na ligonia w Femina fit. Właśnie się nad nią zastanawiałam.
Jeny ja byłam na dworze tyle co do samochodu to myślałam, że zamarznę. aguniaaaaa041986 Ja wczoraj mamie mini SPA zrobiłam. Oczyszczanie, maseczkę algową i regulacje brwi woskiem ![]() ![]() Wam też się tak nudzi czy tylko mi ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.