Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-08, 22:43   #3751
jodie
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

A co do sukienki to widzę że mamy podobny gust napewno będzie piękna
Stary 2006-11-09, 06:20   #3752
zuzia102
Raczkowanie

jest 7,20 pozdrowienia dla tych co pracuja.....
zuzia102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 06:39   #3753
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuzia102 Pokaż wiadomość
CZuję się pozdrowiona
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 07:17   #3754
Ela1
Raczkowanie

dołączam się
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 07:29   #3755
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Co do naszego ślubu to ma sie on odbyć 04.08.07! Mam w związku z tym pytanko: kiedy najlepiej zacząć biegać za suknią ślubną?? Nicky
Witam Nicky - ja też mam ślub 4.08.07 Może tak więcej szczegółów? Co do sukni to planuję pochodzić za nią dopiero po Nowym roku - chociaż już wiem jaką bym chciała i zapewne będę szyła. Ale może się jeszcze wszystko zmienić, bo jak to się mówi "kobieta zmienną jest"

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Dziewczyny chce Wam się pochwalićudało się i dostałam pracę
Gratuluję i powodzenia

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Odnośnie sukni ślubnej. Będę miała wypożyczoną wybrałam sobie taką jaka mi się podobała i jestem zadowolona
Cieszę się że już masz taką suknię jaką chciałaś i że trafiłaś na taką.
A tak a propos - podpisałam umowę z kamerzystą tym co i u Ciebie będzie i sesję zdjęciową też sobie zaklepałam. Po weselu więc będę miała parę pytań - ale na pewno jeszcze się przypomnę.
Stary 2006-11-09, 07:38   #3756
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Yoolia pewnie, że zdradzę, tylko mało już pamiętam. Byłam z TZ i mamą. Na Wyszyńskiego, nie wiem czy to nie ty ją polecałas

Cytat:
Wybór był spory.
Zdecydowałam się na gorset bez ramiączek (cześciowo z tafty?), ale jak go opisać to nie mam pojęcia.

A spódnica, mam tak opisane że jest jakis woal grapowany + sp.tafta i coś tam cos tam. W każdym bądz razie, ma takie cos podobne (chodzi mi o sam dół) jak w tej w zal 1.
Podoba mi sie pierwsza
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 07:51   #3757
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez zuzia102 Pokaż wiadomość
dziękuję i pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Ela1 Pokaż wiadomość
A tak a propos - podpisałam umowę z kamerzystą tym co i u Ciebie będzie i sesję zdjęciową też sobie zaklepałam. Po weselu więc będę miała parę pytań - ale na pewno jeszcze się przypomnę.
czyżby pan Mikulski
jak tak to polecam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-09, 08:13   #3758
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
czyżby pan Mikulski
jak tak to polecam
Stary 2006-11-09, 08:21   #3759
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Witam wszystkie lubelskie panny młode!
Własnie siedzę sobie w pracy ale pogoda nie nastraja mnie za bardzo- nie mam weny do roboty! Elu co do szczegółów to jak już pisałam ślub 04.08.07, wesele w zajeździe Biesiada, zespół Solaris z Zamościa, a naszym fotografem bedzie Wojtek Kornet. Na razie załatwiliśmy tyle! A.. i zaczeliśmy juz nauki u Dominikanów, które gorąco polecam! Co do sukni ślubnej nie mam na razie koncepcji i podobnie jak Ty bede rozglądać sie za nią w przyszłym roku!
Ok, czas wracać do pracy bo czas nagli!
Pozdrawiam!!
Do usłyszenia a raczej do napisania!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 08:28   #3760
Ela1
Raczkowanie

Czyli jesteśmy na tym samym etapie z jednym zasadniczym wyjątkiem - my jescze nauk nie zaczęliśmy. A tak wogle to namawiałam mojego TZ na dominikanów, bo zaczynali coś koło końca października, jak dobrze pamietam, ale akurat w tym terminie miał kołomyję w pracy więc zrezygnowaliśmy. Byś może zacznimmy po nowym roku. Wychodzi na to, że była duża szansa na nasze spotkanie u Dominikanów
Stary 2006-11-09, 10:56   #3761
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ela1 Pokaż wiadomość
Cieszę się że już masz taką suknię jaką chciałaś i że trafiłaś na taką.
Nadzieję, że dobrze będzie nam sie sprawował ten kamerzysta

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Yollia i Wojtusia dziękuję za gratulacje
Wojtusia trzymam za Ciebie kciuki z pracą...będzie dobrze...dasz radę
jak chcesz to podeślę Ci na PW namiary na tą kobietkę do której wysłałam CV bo widziałam ogłoszenie w wyborczej z tego tygodnia więc pewnie jest jeszcze nabór...
Ok, bardzo bym prosiła i napisz cos wiecej o tej pracy
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-09, 11:04   #3762
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Nadzieję, że dobrze będzie nam sie sprawował ten kamerzysta

Ok, bardzo bym prosiła i napisz cos wiecej o tej pracy
Wojtusia sprawdz PW
Stary 2006-11-09, 14:29   #3763
milly
Raczkowanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie lubelskie panny młode!
Własnie siedzę sobie w pracy ale pogoda nie nastraja mnie za bardzo- nie mam weny do roboty! Elu co do szczegółów to jak już pisałam ślub 04.08.07, wesele w zajeździe Biesiada, zespół Solaris z Zamościa, a naszym fotografem bedzie Wojtek Kornet.
...no to widzę, że mamy ten sam zespół...chyba. Bo moj nazywa sie Ex-Solaris i tez jest z Zamoscia. Nie wiem, czy nie napisalas Ex czy to inni ludzie.

pozdrawiam
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 18:11   #3764
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Kurcze nie było mnie tutaj prawie miesiąc aż mi wstyd

Gratuluje wszytskim którzy; sostali prace, obronili sie, znalezli zespoł, kamerzystke i takie tam. ....

Musze sie przyznać ze chyba coś sie ze mną dzieje i co najgorsze zaczyna mnie to powoli przerażać. W ogóle nic mnie nie cieszy, nawet ten zbliżający sie ślub przez którego jescze kilka miesiecy temu nie mogłam znależć sobie miejsca i spać. Nawet nie wiem za co sie brać .... może to ta jesień. Potrzeba mi jakiegoś kopa na obudzenie sie

Trzymajcie sie cieplutko
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 20:45   #3765
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Kurcze nie było mnie tutaj prawie miesiąc aż mi wstyd

Gratuluje wszytskim którzy; sostali prace, obronili sie, znalezli zespoł, kamerzystke i takie tam. ....

Musze sie przyznać ze chyba coś sie ze mną dzieje i co najgorsze zaczyna mnie to powoli przerażać. W ogóle nic mnie nie cieszy, nawet ten zbliżający sie ślub przez którego jescze kilka miesiecy temu nie mogłam znależć sobie miejsca i spać. Nawet nie wiem za co sie brać .... może to ta jesień. Potrzeba mi jakiegoś kopa na obudzenie sie

Trzymajcie sie cieplutko
wiola polecam siłownię mi daje porządnego kopa codziennie i pomaga pracowac nad sylewtką
Stary 2006-11-09, 20:59   #3766
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Jodie gratuluje pracy!
Wojtusia super,że masz juz suknie!Z tego co opisałaś to fajna
Nicky witaj na forum!
Kami spróbuj wystawić suknie w anonsach.Siostra mojego TŻ wystawiala na allegro i w komisach internetowych i nic cisza a przez anonse sprzedała.
pozdrawiam
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 21:05   #3767
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

jodie może to nawet nie jest zly pomysł ....
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 22:04   #3768
nicedream
Raczkowanie

Witajcie
Znowu długo nie zaglądałam na wizaż a tyle się u Was dzieje.
Jodie - gratuluję
Co do obrączek - my już mamy Zamawialiśmy na Zamojskiej - żółte złoto, klasyczne, "kwadratowe". Ja mam grubość 5 mm Tż 6 mm. I tam te "zwykłe" były najtańsze w porównaniu do innych jubilerów. W cenach innych wzorów się nie orientuję niestety. Też usiłujemy choć odrobinę rozłożyć koszty
Suknia "będzie się szyła" 4 stycznia więc też już z głowy. Jak ją odbiorę to wkleję zdjęcie. Z naukami nadal wielki problem bo nie mamy kiedy na nie chodzić. Jedno spotkanie w poradni zaliczone, w środę zaliczamy kolejne dwa.
Musieliśmu zrezygnować z kursu tańca na Leonarda z powodu mojej pracy - nijak nie dało się dopasować godzin. Chodzimy teraz do Oleszczyńskich na Spadochroniarzy i zdecydowanie bardziej mi się tu podoba.
Serdecznie Was pozdrawiam

nicedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 08:14   #3769
nicky_1981
Rozeznanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Dzień dobry wszystkim zapracowanym jak i tym co już dzisiaj odpoczywają!!! Dzisiaj jest bardzo dobry dzien bo w końcu piątek!!!
Alusia dziekuję serdecznie za powitanie mnie na forum! Milly co do tego zespołu to nasz nazywa się Solaris bez Ex. Nie wiem czy to ten sam zesół w każdym razie liderem naszego Solaris jest Piotr Wójcik!
Dziewczyny mam problem- mój TŻ za żadne skarby świata nie chce się iść do szkoły tańca!! Co robić, HELP!!!
Pozdrawiam i życze miłego dnia!

Edytowane przez nicky_1981
Czas edycji: 2006-11-10 o 08:40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-10, 09:17   #3770
pola_m
Wtajemniczenie

nicky
nie przymuszaj go.A moze sie wstydzi, ze nie ma poczucia rytmu czy cos takiego?Zacznijcie chodzic na poczatek na rozne dyskoteki(polecamw niedziele salsoteka w graffiti), tanczcie sobie dla siebie,najwazniejsze zebyscie sie czuli dobrze tanczac razem,"wyczuli sie"lepsze to niz sztywne kroki ze szkoly tanca.No i po jakims czasie moze sam sie zdecyduje?

A my narazie nieweile robimy jesli chodzi o przygotowania, projektujemy sobie pomalutku zaproszenia, planujemy kolo lutego pojsc na nauki,zespol mamy zaprzyjazniony,ja mam juz piekna sukienke z wyprzedazy...

pozdrawiam
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 11:22   #3771
malgosg
Rozeznanie

Cześć Wizażanki!!!!!!!!!!!!!!!
Nie było mnie tu już od baaaaaaaaaaardzo dawna. Teraz siedze na zwolnieniu i mam trochę czasu dla siebie. Poza tym odchodzę z pracy i szukam nowej. Wiem, ze samobojstwem jest odchodzenie z pracy bez konkretnej oferty nowej, ale nie mam inego wyjscia-psychicznie nie dam juz rady!!!
Witam wszytskie nowe przyszłe panny młode i pozdrawiam juz te nie panny Co tam Yoolia u Ciebiem słychać? przepraszam ze sie nie odzywałam
nicky-co do szkoły tańca-mój obecny mąż też się nie zgodził, ale w zamian tańczyliśmy codziennie/co drugi dzień kilka piosenek. przez pół roku. oczywiście nie zawsze mu się chciało, mielismy przerwy, ale i tak efekt był niesamowity i przeszedł moje najśmielsze oczekiwania!!!!!!! takie wspólne tańczenie to swietny sposób na zimne wieczory nie wiem, czy to nie lepsze niz szkoła tańca!
my równiez mieliśmy zespół z Zamościa-bo mój mąż pochodzi z tego miasta. wszyscy ich chwalili, goscie bawili sie swietnie.
mamy zdjęci, płytkę i wracay do tych chwil, wczoraj minęły dokładnie 2 miesiące!
zdjecia od fotografa mam, do dziewczyn do ktorych je mialam wyslac-duzy rozmiar plikow wiec w mailu moglabym wyslac max. 2!!!!!!!! postaram sie dzisiaj kilka maili wyslac.
pozdrawia goraco
malgosg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 11:42   #3772
nicky_1981
Rozeznanie

Dzięki za rady!!! Tak zrobie - albo dyskoteka albo wspólne tańcowanie w domku!! Pozdrawiam
Stary 2006-11-10, 15:44   #3773
magdulec
Zadomowienie

Witam. Nie miałam netu przez cały tydzień, ale juz jest
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 22:25   #3774
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

witajcie dziewczyny, slub mamy 07.07.2007 , z powodu zyciowej sytuacji mieliśmy chwilowy przestój w organizacji wesela i dopiero teraz rozglądamy sieza muzyka, z narzeczonym chcielibyśmy dj, kilku obdzwoniliśmy ale byli zajęci. wolny termin ma Andrzej Szumski, czy słyszałyście cos o nim??
aha, któryaś z dziewczyn poisała o wypożyczaniu sukni, gdzie w Lublinie można wypożyczac i jakie są przeciętne ceny??dzięki, pozdrawiam wszystkie zadomowione na tym watku

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-11, 01:13   #3775
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny, slub mamy 07.07.2007 , z powodu zyciowej sytuacji mieliśmy chwilowy przestój w organizacji wesela i dopiero teraz rozglądamy sieza muzyka, z narzeczonym chcielibyśmy dj, kilku obdzwoniliśmy ale byli zajęci. wolny termin ma Andrzej Szumski, czy słyszałyście cos o nim??
aha, któryaś z dziewczyn poisała o wypożyczaniu sukni, gdzie w Lublinie można wypożyczac i jakie są przeciętne ceny??dzięki, pozdrawiam wszystkie zadomowione na tym watku
no niestety ale nic nie wiem na temat p.Andrzeja Szmskiego więc nie pomogę...ale poszukam kontaktów i dam Ci znać...gdzieś napewno mam kontakt do chłopaka który organizował różne imprezy ale nie wiem czy wesela...jak znajde to podeślę na PW
Stary 2006-11-11, 08:52   #3776
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
Też nie słyszałam o tym dj-u mam nadzieje że coś znajdziesz, bo twoj termin jest dość popularny. Ja ze swej strony moge polecic Jacka Gąsikowskiego tylko nie mam na niego namiarów, ale w poniedziałek postaram się zdobyć
Co do wypożyczenia sukni to ja wypożyczałam i kilkukrotnie juz tu pisałam za ile i na jakich zasadach. Na górze masz funkcję "przeszukaj ten wątek", wpisz wypożyczalnia albo coś takiego. Kilka postów wczesniej Wojtusia pisała że zamówiła sobię suknię w tej samej wypożyczalni.
Pozdrawaim
Stary 2006-11-11, 09:01   #3777
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

hej
witam wszystkie nowe i zadomowione panny młode. Niestety trochę mnie tu nie było bo jakoś dla mnie doba trwa zdecydowanie za krótko i narzekam na chroniczny brak czasu. Teraz miałam chwilkę aby prześledzić zaległe posty więc korzystam.
Indygo79 mimo szczerych chęci nie pomogę. Nic nie słyszałam na temat tego dj -a .
Pozdrawiam was serdecznie

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-12, 12:52   #3778
magdulka
Raczkowanie

Lubelskie wizażanki jak udało sie spotkanie??? Czekam na wieści..

Pozdrawiam i żałuję że wczoraj nie mogłam do Was dołączyć...
Stary 2006-11-12, 14:22   #3779
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Fajnie było Z zapowiadanych 16 wizażanek dotarło zaledwie 6 i niestety nie było zadnej ze ślubnego forum. Dziewczyny wstydzcie sie
Na następne też chetnie przybedę i mam nadzieje że bedzię nas więcej
Pozdrawiam
Stary 2006-11-12, 18:55   #3780
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

dziękuje dziewczynki za żywe zainteresowanie kwestia dj'a na moje wesele szukamy dalej, a co do pana Jacka... hmmm. dziwna sparwa, powiedział, że u nas nie zagra bo jest pokłócony z właścicielem sali na której mamy wesele.... nie wnikam o co chodzi, ale to dziwne, nie? pozdrawiam aha mamy już zaklepnae zdjęcia, nauki 2,3 grudnia jeszcze tylko dobry kamerzysta i muzyka i póki co będzie tyle.pozdrawiam.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości