|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
A co do sukienki to widzę że mamy podobny gust
![]()
![]() |
#3752 |
Raczkowanie
|
jest 7,20 pozdrowienia dla tych co pracuja.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Raczkowanie
|
CZuję się pozdrowiona
![]()
#3754 |
Raczkowanie
|
dołączam się
![]()
#3755 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję i powodzenia Cytat:
A tak a propos - podpisałam umowę z kamerzystą tym co i u Ciebie będzie ![]() ![]()
![]() |
#3756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() jak tak to polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Raczkowanie
|
#3759 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam wszystkie lubelskie panny młode!
Własnie siedzę sobie w pracy ale pogoda nie nastraja mnie za bardzo- nie mam weny do roboty! Elu co do szczegółów to jak już pisałam ślub 04.08.07, wesele w zajeździe Biesiada, zespół Solaris z Zamościa, a naszym fotografem bedzie Wojtek Kornet. Na razie załatwiliśmy tyle! A.. i zaczeliśmy juz nauki u Dominikanów, które gorąco polecam! Co do sukni ślubnej nie mam na razie koncepcji i podobnie jak Ty bede rozglądać sie za nią w przyszłym roku! Ok, czas wracać do pracy bo czas nagli! Pozdrawiam!! Do usłyszenia a raczej do napisania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Raczkowanie
|
Czyli jesteśmy na tym samym etapie z jednym zasadniczym wyjątkiem - my jescze nauk nie zaczęliśmy. A tak wogle to namawiałam mojego TZ na dominikanów, bo zaczynali coś koło końca października, jak dobrze pamietam, ale akurat w tym terminie miał kołomyję w pracy więc zrezygnowaliśmy. Byś może zacznimmy po nowym roku. Wychodzi na to, że była duża szansa na nasze spotkanie u Dominikanów
![]()
#3761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() pozdrawiam
![]() |
#3764 |
Rozeznanie
|
Kurcze nie było mnie tutaj prawie miesiąc
![]() ![]() Gratuluje wszytskim którzy; sostali prace, obronili sie, znalezli zespoł, kamerzystke i takie tam. .... ![]() Musze sie przyznać ze chyba coś sie ze mną dzieje i co najgorsze zaczyna mnie to powoli przerażać. W ogóle nic mnie nie cieszy, nawet ten zbliżający sie ślub przez którego jescze kilka miesiecy temu nie mogłam znależć sobie miejsca i spać. Nawet nie wiem za co sie brać .... może to ta jesień. Potrzeba mi jakiegoś kopa na obudzenie sie Trzymajcie sie cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Wtajemniczenie
|
Jodie gratuluje pracy!
Wojtusia super,że masz juz suknie!Z tego co opisałaś to fajna ![]() Nicky witaj na forum! Kami spróbuj wystawić suknie w anonsach.Siostra mojego TŻ wystawiala na allegro i w komisach internetowych i nic cisza a przez anonse sprzedała. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Rozeznanie
|
jodie może to nawet nie jest zly pomysł ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Znowu długo nie zaglądałam na wizaż a tyle się u Was dzieje. Jodie - gratuluję ![]() Co do obrączek - my już mamy ![]() ![]() Suknia "będzie się szyła" 4 stycznia więc też już z głowy. Jak ją odbiorę to wkleję zdjęcie. Z naukami nadal wielki problem bo nie mamy kiedy na nie chodzić. Jedno spotkanie w poradni zaliczone, w środę zaliczamy kolejne dwa. Musieliśmu zrezygnować z kursu tańca na Leonarda z powodu mojej pracy - nijak nie dało się dopasować godzin. Chodzimy teraz do Oleszczyńskich na Spadochroniarzy i zdecydowanie bardziej mi się tu podoba. Serdecznie Was pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Rozeznanie
|
![]()
Dzień dobry wszystkim zapracowanym jak i tym co już dzisiaj odpoczywają!!! Dzisiaj jest bardzo dobry dzien bo w końcu piątek!!!
Alusia dziekuję serdecznie za powitanie mnie na forum! Milly co do tego zespołu to nasz nazywa się Solaris bez Ex. Nie wiem czy to ten sam zesół w każdym razie liderem naszego Solaris jest Piotr Wójcik! Dziewczyny mam problem- mój TŻ za żadne skarby świata nie chce się iść do szkoły tańca!! Co robić, HELP!!! Pozdrawiam i życze miłego dnia! ![]() ![]() Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2006-11-10 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Wtajemniczenie
|
nicky
nie przymuszaj go.A moze sie wstydzi, ze nie ma poczucia rytmu czy cos takiego?Zacznijcie chodzic na poczatek na rozne dyskoteki(polecamw niedziele salsoteka w graffiti), tanczcie sobie dla siebie,najwazniejsze zebyscie sie czuli dobrze tanczac razem,"wyczuli sie"lepsze to niz sztywne kroki ze szkoly tanca.No i po jakims czasie moze sam sie zdecyduje? A my narazie nieweile robimy jesli chodzi o przygotowania, projektujemy sobie pomalutku zaproszenia, planujemy kolo lutego pojsc na nauki,zespol mamy zaprzyjazniony,ja mam juz piekna sukienke z wyprzedazy ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Rozeznanie
|
Cześć Wizażanki!!!!!!!!!!!!!!!
Nie było mnie tu już od baaaaaaaaaaardzo dawna. Teraz siedze na zwolnieniu i mam trochę czasu dla siebie. Poza tym odchodzę z pracy i szukam nowej. Wiem, ze samobojstwem jest odchodzenie z pracy bez konkretnej oferty nowej, ale nie mam inego wyjscia-psychicznie nie dam juz rady!!! Witam wszytskie nowe przyszłe panny młode ![]() ![]() nicky-co do szkoły tańca-mój obecny mąż też się nie zgodził, ale w zamian tańczyliśmy codziennie/co drugi dzień kilka piosenek. przez pół roku. oczywiście nie zawsze mu się chciało, mielismy przerwy, ale i tak efekt był niesamowity i przeszedł moje najśmielsze oczekiwania!!!!!!! takie wspólne tańczenie to swietny sposób na zimne wieczory ![]() my równiez mieliśmy zespół z Zamościa-bo mój mąż pochodzi z tego miasta. wszyscy ich chwalili, goscie bawili sie swietnie. mamy zdjęci, płytkę i wracay do tych chwil, wczoraj minęły dokładnie 2 miesiące! ![]() zdjecia od fotografa mam, do dziewczyn do ktorych je mialam wyslac-duzy rozmiar plikow wiec w mailu moglabym wyslac max. 2!!!!!!!! postaram sie dzisiaj kilka maili wyslac. pozdrawia goraco
#3772 |
Rozeznanie
|
Dzięki za rady!!! Tak zrobie - albo dyskoteka albo wspólne tańcowanie w domku!! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Zadomowienie
|
Witam. Nie miałam netu przez cały tydzień, ale juz jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny, slub mamy 07.07.2007 , z powodu zyciowej sytuacji mieliśmy chwilowy przestój w organizacji wesela i dopiero teraz rozglądamy sieza muzyka, z narzeczonym chcielibyśmy dj, kilku obdzwoniliśmy ale byli zajęci. wolny termin ma Andrzej Szumski, czy słyszałyście cos o nim??
aha, któryaś z dziewczyn poisała o wypożyczaniu sukni, gdzie w Lublinie można wypożyczac i jakie są przeciętne ceny??dzięki, pozdrawiam wszystkie zadomowione na tym watku ![]()
#3775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wypożyczenia sukni to ja wypożyczałam i kilkukrotnie juz tu pisałam za ile i na jakich zasadach. Na górze masz funkcję "przeszukaj ten wątek", wpisz wypożyczalnia albo coś takiego. Kilka postów wczesniej Wojtusia pisała że zamówiła sobię suknię w tej samej wypożyczalni. Pozdrawaim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Rozeznanie
|
![]()
hej
witam wszystkie nowe i zadomowione panny młode. Niestety trochę mnie tu nie było bo jakoś dla mnie doba trwa zdecydowanie za krótko i narzekam na chroniczny brak czasu. Teraz miałam chwilkę aby prześledzić zaległe posty więc korzystam. Indygo79 mimo szczerych chęci nie pomogę. Nic nie słyszałam na temat tego dj -a . Pozdrawiam was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Raczkowanie
|
Lubelskie wizażanki jak udało sie spotkanie???
![]() ![]() Pozdrawiam i żałuję że wczoraj nie mogłam do Was dołączyć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
Fajnie było
![]() ![]() ![]() ![]() Na następne też chetnie przybedę ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Zadomowienie
|
dziękuje dziewczynki za żywe zainteresowanie kwestia dj'a na moje wesele
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.