Powiększanie piersi cz.7 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-11, 19:32   #1771
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

To nie wiesz jeszcze jaki jest przystojny:lo ve:
Az sie wstyd czlowiekowi rozebrac przed operacja
Stary 2011-11-11, 19:35   #1772
grazia78
Raczkowanie

uciekam do wanienki popluskać się z moim TŻ dziecka nie ma więc trza kuć żelazo póki gorące

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
To nie wiesz jeszcze jaki jest przystojny:lo ve:
Az sie wstyd czlowiekowi rozebrac przed operacja
misia widziałam go na zdjęciu i jest nie złe ciacho mój TŻ mówi,że przystojniacha będzie mnie ciął
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 19:45   #1773
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Popatrzyłam na tą ZUMBE jest super fajne ruchy zarąbista muzyczka to jest to co ja lubię. Całe życie trenowałam akrobatykę i siatkówkę. Więć ZUMBA to mój rytm

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

doktorek dał mi 350 cc a ja mu napisałam,że chce 450 cc i powiedział,że ok nie byłam na konsultacji droga mailowa i telefoniczna przesłałam mu zdjęcia i moje wymiary. Myślał,że jestem niższa. A ja mam 1.70 59 kg wiec powiedział,że 450 cc to będzie dla mnie akuracik
Cytat:
uciekam do wanienki popluskać się z moim TŻ dziecka nie ma więc trza kuć żelazo póki gorące

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

misia widziałam go na zdjęciu i jest nie złe ciacho mój TŻ mówi,że przystojniacha będzie mnie ciął
Grazia Ty nie wchodz do mnie do tego albumiku gdzie straszy- tam są focie dozwolone dopiero pół roku po operacji.
Życze owocnej kąpieli
Tylko łazienki nie zalejcie

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Zabulku- kostiumiki świetne, właśnie tego mi trzeba

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 19:56   #1774
zabulek1
Wtajemniczenie

-brazylijska http://www.youtube.com/watch?v=hWjQ_BoMAl8
- francuski reggaeton http://www.youtube.com/watch?v=J59aNF6CPLQ
-reggaeton zumba http://www.youtube.com/watch?v=CraPM5LmBEo
-salsa http://www.youtube.com/watch?v=mAyLNzg39TU
-samba http://www.youtube.com/watch?v=NwSHT...eature=related
-cumbia http://www.youtube.com/watch?v=Ij-J0...eature=related (super!!!)
-RUMBA http://www.youtube.com/watch?v=AooTfzuxPAE (kocham ta piosenke)
No i to wszystko w jedna godzine

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:

Na zdjeciu to .............. a zreszta juz w poniedzialek zobaczysz sama, ze to zdjecie to nic w porownaniu na zywo

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-11-11 o 19:52
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 19:57   #1775
MyaDiva
Zakorzenienie

To ja startuje do zobaczneia za godzinkę

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-11-11, 20:31   #1776
szkocica
Raczkowanie

ja uwielbiam ta pierwsza piosenke - na zajeciach czesto leci no i wielkie dzieki bo nie mialam jej w swojej bibliotece muzycznej

ja sie wzielam za odchudzanie - dieta plus silownia i zumba - ostatnio mielismy ciagle jakis gosci a wiadomo jak to jest - pyszne sniadanko, kolacyjka, potem winko, drineczki plus chipsy i popcorn a na koncu dziwnym trafem ciuchy sie kurcza
biorac pod uwage, ze przed nami swieta to nie wiem czy dam rade ta diete utrzymac
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 21:03   #1777
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka cycatkikurcze to wy dziś pijeciea ja wczoraj sama musiałam chlaćnie noo żabcia piła ze mną,a ja odpadłam..normalnie się opiłam

HORO nie smutaj mi się tu!!!ale wiem co czujesz..ja też tak miałam niedawno i nie dość ze smutna byłam to ryczałam kilka dni co chwilę,aż moja kochana pracownica,jest jak moja mamapowiedzia ła to mojej mamie bo sie przestraszyłapamięta cie chyba ten mój dół...ale mi się nazbierało..a ty uszy do góry kochanie....przesilenie jesienno zimowe

KASIU jak przeczytałam tż tekst twojego chłopa to się uśmiechnąłteż by chciał

ŻABO zaraz lecę cię podziwiać znów..

KROKUSIKU czekamy na zdjątka!!!a bierzesz leki jakieś na ból???

AGI przyjmiesz mnie słonko do znajomych??bo chcę zobaczyć te twoje małe 400powiedziałam to też mojemu i mówi żebym celowała w 600 w takim razie ....hahahahha

GRAZIA ale masz fajnie ...gdy nie ma dzieci w domu...hmm.jesteśmy niegrzeczni..coo??? he he .też bym tak chciała raz na jakiś czas,ostatnio,w wakacje 3 dni nie było dzieci,pierwszy raz od 2lat i było CUDNIE

SZKOCICA ja też się odchudzam bo 1,5kg do przodujestem cholernie zła..wpierniczam jak krowa ostatnio..teraz stres

zajadam..mam takie różne okresyale już koniec z tym

M,AYA oglądałam w tv co się tam powyprawiało u Was..PRZE..kichane....z nudów czy jak???panowieee spokojnie!!!

a ja nie znam tej zumbowej 1piosenki..lecę posłuchać dalej i do zabci albumiku!!

a CO WAM POWIEM od jutra biorę się za łykanie rutinoscorbinu..ojjj tiaaa

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-11-11 o 21:11
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 21:14   #1778
horo
Zakorzenienie

GG do horo

klaudeczko,
ja też ryczę co chwilę... łzy mi jak grochy ciekną, aż nic nie widzę
dzisiaj połowy filmu "Anioły na boisku" nie widziałam, bo tak ryczałam...
dzieci biedne tylko chodziły, przytulały się, całowały... no to jeszcze gorzej ryczałam... ze wzruszenia...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 21:15   #1779
zabulek1
Wtajemniczenie

A ja juz po lampce wina i 2 drinkach I tak sie zazumbowalam, ze hoho
Ja lubie ta pierwsza, a kocham ta ostatnia, tyle, ze te laski to zepsuly tymi kalecznymi ruchami. Rumba musi byc sexi i my mamy sexi kroki do tej piosenki ach...................... .
Musze jeszcze w czwartek poogladac aquazumbe, moze tez fajna ??? Przez okienko popatrze A moze mi sie spodoba I ta rurka mnie wola, ale i po 3 mc czuje, ze na rurke za szybko
Stary 2011-11-11, 21:17   #1780
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Kochana ja mam też problemy z kręgosłupem, odcinek lędźwiowy, już od kilkunastu lat, teraz w pon idę na rezonans bo już mnie operować chcą, ja mam takie bóle że nieraz nie mogę rano z łóżka się podnieść bo mam paraliż nóg i problemy z oddychaniem...masakra jakaś...
JEJU,jak Ty kochana dajesz rade i jeszcze op piersi do tego.
Powodzenia w poniedzialek. Kurcze zdalam sobie sprawe ze z kregoslupem nie ma zartow.Trzeba uwazac.Ja to na maxa ostatnimi laty przeginalam i mam efekty
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
Stary 2011-11-11, 21:19   #1781
madziulek_1985
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dziewczyny Wy naprawdę powiększacie sobie piersi?? Ja mam 75H i marzę o małych piersiach, małe jest piękne Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaki to problem mieć duże piersi
madziulek_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 21:24   #1782
zabulek1
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=EWTzN...eature=related

Ja chyba bym wyskoczyla jednak z basenu:ha haha:

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez madziulek_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy naprawdę powiększacie sobie piersi?? Ja mam 75H i marzę o małych piersiach, małe jest piękne Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaki to problem mieć duże piersi

Zdajemy , zdajemy
Stary 2011-11-11, 21:29   #1783
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
wiem coś o tym bo moja teściowa ma mega biust,ogromny wręcz i marzyła kiedyś o operacji pomniejszania ale już mówi że za stara na to...ale mnie rozumie..po 2 dzieci dwa zwisy nie podnoszą mojej samooceny,wiadomo że są ważniejsze rzeczy ..ale piersi w inny sposób niż ''taki''nie da się wypełnić...a my nie robimy tu mega cycorów,tylko takie co by nasz kręgosłup mógł udźwignąćprawda dziewczynki???
Stary 2011-11-11, 21:40   #1784
MyaDiva
Zakorzenienie

Zabulku- rurka też fajna sprawa- ale sprawność jest duża potrzebna, jak na razie nie dla mniePamiętam jak wkleiłaś kiedyś filmik z taką laską- no pierwsza liga po prostu . Większość filmików z rurką w necie to niestety kiczowaty szajstrzy sekundy da się obejrzeć i odpycha po prostu. A tamta dziwczyna sama esencja- wzroku nie można było oderwać
A z zumbą przedostatnie mi się podoba- super się bawią wszyscy a muzyka wszędzie świetna . Ale kurcze, jak mi cycki skaczą!!!no masakra jakaś i to w staniku sportowym. Dawno nie ćwiczyłam, oj dawno już zapomniałam jak to się robi czy jak

Stary 2011-11-11, 21:41   #1785
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
klaudeczko,
ja też ryczę co chwilę... łzy mi jak grochy ciekną, aż nic nie widzę
dzisiaj połowy filmu "Anioły na boisku" nie widziałam, bo tak ryczałam...
dzieci biedne tylko chodziły, przytulały się, całowały... no to jeszcze gorzej ryczałam... ze wzruszenia...

ojj kochanieja wiem co przechodzisz..ja siedziałam i reklamy doprowadzały mnie do mega łez..calzedonia..chyba..t a muzyka...jakbym w ciąży była..ejj ty???chyba tobie to nie grozi??co??ale smutek tak mną ogarnął że to było straszne,wyobraź sobie jak ludzie mają depresję i mają tak cały czas..ja miałam iść do mojej pani pscholog..ale zanlazłam w koleżance psychologa i powiedziałam chłopu co mi na sercu leży i jakoś powolutku doszłam do siebie ale mam momenty podłamki!!!jestem w sumie kłębkiem nerwów!!!ale się staram!!

HORUŚ idę pokazać mojemy tż twoje pięknoty ,mam nadzieję że nie masz nic przeciwko..;-))bo chce zobaczyć te 600tki..he he he

NO ŻABO ja też bym wyskoczyła..i świetne ruchy ma ten panależ bym potaniała!!!jejjuuuuuuuuu tylko u mnie jest tyle dziewczyn że za ciasno na tej zumbie i mnie to wkurzaale moze coś się zmieniło..zobaczę...i pozazdrościłam wam..piję piwko z sokiem ..hmm..na 100%to mnie odchudzi

Czas edycji: 2011-11-11 o 21:44

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 21:52   #1786
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Ja na przykład nie miałam takich dylematów- bo wcale nie miałam. Lepiej mieć jakieś niż żadne.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Ja idę na zwykły fitness na początek trochę sie poruszać- i na dietę. Bo urosłam. Też mam zły humor. Nie mogę się "pozbierać w kupę" na nic nie mam energii. Jestem taka mało depresyjna bardziej taka przyziemna i czasami wręcz: malkontentka... W każdym razie kiepsko bo studiuje dziennie, teraz pracy już nie bede miała.... ostatni miesiąc chyba. Plan taki, ze coś innego bedzie ciężko znaleźć a mam swoje zobowiązania i rachunki. Faceci- pfffff.... Tego tematu już nawet nie rozkminiam. chociaż to co w życiu prywatnym, też nie pomaga. Może to ta jesień tak wszystko pokazuje w szarych kolorach.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 22:09   #1787
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj.
Ale naturalne tak duże piersi to całkiem co innego niż żelkowe. Ja w sumie się ciesze że po ciąży i karmieniu zanikł mi gruczoł bo wiem o co Ci chodzi i rozumię że możesz się nam dziwić
Z dużymi piersiami są ciągle zmartwienia. Niestety tylko w młodości można się nimi cieszyć (i to tylko wtedy gdy są zdrowe) - bo wtedy są jędrne i zwarte. Śpij w staniku, nie śpij na brzuchu, stosuj kremy, kontroluj guzki, nie zciskaj stanikiem- mnie tak ciągle mama strefowała. Staniki mi ciotka przysyłała z Anglii bo u nas takich rozmiarów wtedy nie było. Staniki staniory raczej (ciocia już leciwa była ) No same kłopoty z tymi cyckami były- a rozmiar nie miałam tak duży jak Ty bo 70 D nosiłam za młodu. I ciążyły mi bardzo- ramiona mnie bolały jak stanik był nie taki. I mimo że miałam od zawsze wpajane by dbać o piersi ciąży nie przetrwały Po dwóch latach zdeformowały się całkowicie- skóra i tkanka nie jest w stanie wytrzymać takiego obciążenia.
Teraz noszę 70E/F- i to całkiem inna bajka
Wiele z nas musi po ciąży przywrócić sobie normalny wygląd, zdeformowane piersi to nie jest ciekawy widok i nie da się zaakceptować. Ale są i takie dziewczyny które nie maja NIC od zawsze- chłopięcego widoku też nie da się zaakceptować Są też dziewczynki z niedorozwojami i asymetriami Raczej nikt nie poprawia ładnych piersi- każda z nas ma swoje powody.
Na zdjęciach poniżej wszystkie pacjentki mają poniżej 30 lat!!! Tak powinna wyglądac kobieta? jak zakceptować taki wygląd???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29lat 675cci625ccdont mastopexy i lifcik.jpg (7,0 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bam18_preop3.jpg (9,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 390ccokrągłe.jpg (18,2 KB, 57 załadowań)

Stary 2011-11-11, 22:09   #1788
violinka69
Raczkowanie

Cytat:

Nie...zartowalysmy!
A tak powaznie z dwojga zlego to chyba lepiec miec wielkie piersi niz nie miec ich wcale. Ja mam identyczny biust jak w 5 klasie podstawowki o ile biustem to w ogole mozna nazwac. Owszem nie powiekszylabym sobie biustu majac miseczke B czy C. Szkoda byloby mi OSOBISCIE zdrowia i pieniedzy, aczkolwiek jak ktos chce i go stac to ja nie mam nic przeciwko. Tylko ze majac A nie mam praktycznie czym wypchac najmniejszego stanika, wiec o czym my dyskutujemy...
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 22:13   #1789
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=EWTzN...eature=related

Ja chyba bym wyskoczyla jednak z basenu:ha haha:
pójdziemy na to za 20 lat

Stary 2011-11-11, 22:19   #1790
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie wpadajcie w depresje!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz sie jesien , zima konczy i bedzie piekny maj Wyobrazcie sobie plaze, zimne piffko , blekitne morze i panienki ubrane w skape bikini mhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmhhhh hhhh i humorek bedzie lepszy

I piosenka http://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec
Tylko zrobcie glosno, naprawde pomaga
Stary 2011-11-11, 22:23   #1791
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
wiem coś o tym bo moja teściowa ma mega biust,ogromny wręcz i marzyła kiedyś o operacji pomniejszania ale już mówi że za stara na to...ale mnie rozumie..po 2 dzieci dwa zwisy nie podnoszą mojej samooceny,wiadomo że są ważniejsze rzeczy ..ale piersi w inny sposób niż ''taki''nie da się wypełnić...a my nie robimy tu mega cycorów,tylko takie co by nasz kręgosłup mógł udźwignąćprawda dziewczynki???
Prawda Klaudeczko dobrze piszesz.
Nie zauważyłam by którakolwiek z nas popierała operację ponad zdrowy rozsądek Mega cycorą mówimy nie to nie to forum
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg megarowek.jpg (12,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piersi.jpg (9,7 KB, 44 załadowań)

Stary 2011-11-11, 22:26   #1792
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witaj.
Ale naturalne tak duże piersi to całkiem co innego niż żelkowe. Ja w sumie się ciesze że po ciąży i karmieniu zanikł mi gruczoł bo wiem o co Ci chodzi i rozumię że możesz się nam dziwić
Z dużymi piersiami są ciągle zmartwienia. Niestety tylko w młodości można się nimi cieszyć (i to tylko wtedy gdy są zdrowe) - bo wtedy są jędrne i zwarte. Śpij w staniku, nie śpij na brzuchu, stosuj kremy, kontroluj guzki, nie zciskaj stanikiem- mnie tak ciągle mama strefowała. Staniki mi ciotka przysyłała z Anglii bo u nas takich rozmiarów wtedy nie było. Staniki staniory raczej (ciocia już leciwa była ) No same kłopoty z tymi cyckami były- a rozmiar nie miałam tak duży jak Ty bo 70 D nosiłam za młodu. I ciążyły mi bardzo- ramiona mnie bolały jak stanik był nie taki. I mimo że miałam od zawsze wpajane by dbać o piersi ciąży nie przetrwały Po dwóch latach zdeformowały się całkowicie- skóra i tkanka nie jest w stanie wytrzymać takiego obciążenia.
Teraz noszę 70E/F- i to całkiem inna bajka
Wiele z nas musi po ciąży przywrócić sobie normalny wygląd, zdeformowane piersi to nie jest ciekawy widok i nie da się zaakceptować. Ale są i takie dziewczyny które nie maja NIC od zawsze- chłopięcego widoku też nie da się zaakceptować Są też dziewczynki z niedorozwojami i asymetriami Raczej nikt nie poprawia ładnych piersi- każda z nas ma swoje powody.
Na zdjęciach poniżej wszystkie pacjentki mają poniżej 30 lat!!! Tak powinna wyglądac kobieta? jak zakceptować taki wygląd???
Ponizej 30 lat??? Boszszsze, ja myslalam , ze to babcia z aquazumby
A tak na powaznie to masz racje. Ladnych piersi sie nie operuje, a kazda z Nas miala z nimi jakis problem Zawsze zazdroscilam kuzynce wielkich piersi, a teraz ona zazdrosci mi Po 2 ciazach jej wielkie piersi, a raczej kawal skory, zakrywaja pepek , i mimo rozmiaru E mozna jej tylko wspolczuc
Stary 2011-11-11, 22:28   #1793
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny nie wpadajcie w depresje!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz sie jesien , zima konczy i bedzie piekny maj Wyobrazcie sobie plaze, zimne piffko , blekitne morze i panienki ubrane w skape bikini mhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmhhhh hhhh i humorek bedzie lepszy

I piosenka http://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec
Tylko zrobcie glosno, naprawde pomaga
hihi dobry klip
i jeszcze reklama "kredyt gotówkowy " mi wyskoczyła na tej piosence

Stary 2011-11-11, 22:30   #1794
zabulek1
Wtajemniczenie

Ja juz chyba za duzo wypilam Mya ukradlam Ci zdjecie Spojrzcie na to cialo, wyglada jak bardzo smutna twarz, ktora prosi o pomoc Chirurga oczywiscie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29lat 675cci625ccdont mastopexy i lifcik.jpg (7,0 KB, 30 załadowań)
Stary 2011-11-11, 22:35   #1795
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
hihi dobry klip
i jeszcze reklama "kredyt gotówkowy " mi wyskoczyła na tej piosence
Ty sie nie smiej z tego klipu, bo ten ludzik to ja Ja tak wygladam w pracy , albo za kulkiem A moj TZ wlasnie patrzy na mnie z pod byla i puka sie w glowe:hah aha:
Stary 2011-11-11, 22:38   #1796
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Prawda Klaudeczko dobrze piszesz.
Nie zauważyłam by którakolwiek z nas popierała operację ponad zdrowy rozsądek Mega cycorą mówimy nie to nie to forum
dokladnie zdrowy rozsądek ponad wszystkoa te panie z tymi gigantami..to jaaa ..współczuję

ŻABO noo oby szybko zleciało..chociaż ja zimę lubię,szczególnie na nartachale od kiedy urodziłam małą,tzn 2lata temu ponad to nie byłam na nartach,mój chłop był 2 razy i się wybiera 3do Włoch teraz kochane w grudniu,a ja za karę że mam dziecu nie jadę chyba-ale mniejsza o narty...więc ZDRADZĘ WAM TEN SEKRET....powiedział mi wczoraj...że cholera coś wykombinuje na te moje cycki łaskawie,żebym go puściła i chyba mu głupio by było!!!pierwszy raz konkretnie gada i widzę że działa..więc kochane...no nie cieszę się za wczasu bo wiecie jak to u nas..ale.......zobaczymy; )

I FEEL GOOD!!zabo ojj tak....dobranoc kochane,wszyscy u mnie śpią więc i ja zmykam do łuzia,pooglądam cosik jeszcze i luli,weekend praca..bee...

i GWEN kochanie dół też Ciebie dopadł....musisz znaleźć i myśleć o pozytywach swojego życia i o tym co cię uszczęśliwia!!!ja myśląc o moich najcudowniejszych dzieciach i doceniając zdrówko nasze stwierdziłam gdzieś w głębi że życie za krótkie na smutki,aczkolwiek czasami można się posmucić..ale nie aż tak jak ja ostatnio..chociaż wiem ze czasem to niezależnie od nas działa !!!i w gruncie rzeczy !nikt w końcu nie chce byś smutny-wiadomo!!!!buziaki i kolorowych snów dziewczynki))))))))

Czas edycji: 2011-11-11 o 22:47
Stary 2011-11-11, 22:40   #1797
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
dokladnie zdrowy rozsądek ponad wszystkoa te panie z tymi gigantami..to jaaa ..współczuję

ŻABO noo oby szybko zleciało..chociaż ja zimę lubię,szczególnie na nartachale od kiedy urodziłam małą,tzn 2lata temu ponad to nie byłam na nartach,mój chłop był 2 razy i się wybiera 3do Włoch teraz kochane w grudniu,a ja za karę że mam dziecu nie jadę chyba-ale mniejsza o narty...więc ZDRADZĘ WAM TEN SEKRET....powiedział mi wczoraj...że cholera coś wykombinuje na te moje cycki łaskawie,żebym go puściła i chyba mu głupio by było!!!pierwszy raz konkretnie gada i widzę że działa..więc kochane...no nie cieszę się za wczasu bo wiecie jak to u nas..ale.......zobaczymy; )
Ale to, ze teraz wykombinuje i za 17 dni zrobisz???

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-11-11 o 22:42
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 22:45   #1798
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Ponizej 30 lat??? Boszszsze, ja myslalam , ze to babcia z aquazumby
A tak na powaznie to masz racje. Ladnych piersi sie nie operuje, a kazda z Nas miala z nimi jakis problem Zawsze zazdroscilam kuzynce wielkich piersi, a teraz ona zazdrosci mi Po 2 ciazach jej wielkie piersi, a raczej kawal skory, zakrywaja pepek , i mimo rozmiaru E mozna jej tylko wspolczuc
Dokładnie tak jest- niestety Duże naturalne piersi to nic cudownego. Ile lat można się nimi cieszyć- nawet jak się dzieci nie ma A bardzo często wiążą się z nimi też kłopoty z guzkami i zmianami w gruczole- i wiecznie się siedzi na minie niby mówisz sobie że to znowu zwykły torbiel a w głowie jedna myśl się kołacze "a jak to nie torbiel"
O i jeszcze mam śliczne zdjęcie
Zdjęcia śliczne ale te panie nie chodzą w stanikach . O i taka jest nasza skóra wytrzymała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zambia.jpg (27,8 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Z2_2201.jpg (26,9 KB, 57 załadowań)

Stary 2011-11-11, 22:52   #1799
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Ty sie nie smiej z tego klipu, bo ten ludzik to ja Ja tak wygladam w pracy , albo za kulkiem A moj TZ wlasnie patrzy na mnie z pod byla i puka sie w glowe:hah aha:

Klip jest super - u mnie leci już drugi raz
Słuchaj a Twój Tż to też taki krejzol jest jak Ty - czy przeciwieństwo?

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Ale to, ze teraz wykombinuje i za 17 dni zrobisz???
No chyba nawet w weekend musi wykombinować - bo do poniedziałku Klaudeczka ma dać odpowiedz w klinice.

Stary 2011-11-11, 22:55   #1800
violinka69
Raczkowanie

MyaDiva skad Ty bierzesz te foty
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości