|
|
#2761 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
|
|
#2762 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zażenowana, bo albo moja waga świruje, albo ja różnie staję na wadze, więc już nie wiem, której liczbie ufać.
![]() W nagrodę za kolejny stracony kilogramik zjadłam tyci-tyci (dosłownie 3cm sześcienne ) kawałek takiego pysznego, cholernie słodkiego wafelka w czekoladzie mlecznej, moje ulubione kiedyś słodycze - teraz nie zrobiło furrory. ![]() I zrobiłam sobie cudownie wyglądający (i dobrze smakujący) mini torcik. Jak rozkroiłam go jak prawdziwy, duży tort to w środku też tak ładnie wyglądało, takie 3 biszkopty przekładane niby kremem i w ogóle, mmm, oczy się cieszą, jedząc takie cudka. ![]() Poza tym w tym tygodniu zaliczyłam 7 różniastych zajęć na fitnessie, jea.
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też spadek
Jest 75,2kg
|
#2764 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i bardzo współczuję problemów z brzuchem, mam nadzieję, że masz coś, co może Ci pomóc?
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie... wzięłam już lek, który mogłam, ale nie jest lepiej. Muszę iść do lekarza po skierowanie na gastroskopię, żeby zobaczyć którego stopnia mam zapalenie (jest na pewno), jak źle jest. Mam nadzieję, że mi wypisze, bo kurcze za każdym razem muszę o wszystko walczyć.
|
#2766 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny gratuluję spadków
u mnie dzisiaj 78,8 czyli nie wiele bo nie wiele ale ostatnio było 79 albo 79,2
|
|
#2767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
o łaaał, dziewczyny, ale z was leci
gratuluję chooleernie mocno wszystkim spadków!! ![]() ![]()
|
#2769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
każdy spadek się liczy
|
|
#2770 |
|
amor vincit omnia
|
katiennn jak tam u Ciebie?
|
|
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny gratuluje
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() katienn, f_ola, Eldo, jak tam u Was? Są jakieś postępy?
|
|
#2773 |
|
amor vincit omnia
|
ja ostatnio mam zawirowania w życiu i o diecie nie myślę, stąd wzrost wagi niestety
nie jakiś znaczny, ale jednak jest... od poniedziałku jednak wracam na dobre tory. i niech się dzieje co chce w życiu, ale nie chce być już wielorybem!! do końca roku chcę zejść do 61 i utrzymać to nie wiem jak to zrobię, ale MUSZĘ!
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
@ mam i z lekka moje myśli krązą wokół nauki i tego czy taki jeden ma dziewczyne czy nie
Zważe się po @ a jak spadku nie będzie to chyba eksploduje ze złości
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję wszystkim spadków i niewzrostów
![]() Bottega, zdrowiej! ~ Takie pytanko... czy kurczak pieczony w piekarniku ma tyle samo kalorii co taki gotowany? Bo właściwie przecież nic z nim nie robię, tylko zamiast do wody, wsadzam do piekarnika.
|
#2776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurczak pieczony 182 nie wiem czemu więcej byłam pewna że pieczony mniej że ten tłuszcz się wypala a jednak jest odwrotnie
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
a może chodzi że pieczony ze skórką lub na tłuszczu jest?
|
#2778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
raczej mogą mieć na myśli całego kurczaka pieczonego, ze skórą i w ogóle.
|
|
#2779 | |
|
Rozeznanie
|
no właśnie też tak może być
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
ale te z jarzynkami może te jarzynki pożerają te kalorie z kurczaka i to napewno dlatego mają mniej <smiech>
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2011-11-12 o 15:46 |
|
|
|
|
#2780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja to już ledwo pamiętam, jak to jest zastanawiać się nad czymś takim... jak tak o tym pomyślę, to trochę brakuje mi tego wszystkiego Tego zastanawiania się co on robi/co o mnie myśli/czy mu się podobam/ czy to,jak ostatnio na mnie spojrzał coś znaczyło czy to tylko moja wyobraźnia Cytat:
|
|
#2781 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak to jest z polską służbą zdrowia. Trzeba się ostro naużerać. Tak jakby chory człowiek nie miał większych zmartwień :/ Cytat:
![]() Nie przejmuj się, kolejny tydzień walki przed Tobą. Będzie lepszy! Cytat:
![]() ![]() Wróciłam z rowerowania i znów wymarzły mi stopy. Wykręciłam dziś 31,2km i ponoć spaliłam koło 1000kcal. Wg Runkeepera. Nawet jak 3/4 tego spaliłam, to jestem zadowolona. Dziś moja waga pokazała 87,7 (tydzień temu było 88,1). Wydaje mi się jednak, że mam przynajmniej 87,2. teraz jestem przed @ i mi ta waga się waha strasznie. Obserwowałam cały tydzień :P Uciekam do kuchni. Dziś jakiś gulasz z kurczaka zrobię ![]() No i oczywiście gratuluje wam dziewczyny sukcesów. Nawet tych najmniejszych! |
|||
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko dziś poszło nie tak.
Nie jadłam śniadania. Koło 11:30 zjadłam jogurt naturalny, o 13:00 dwie małe parówki z cielęciną. Na obiad o 15:00 był rosół z kaczki - zjadłam dwie łyżki makaronu, ugotowaną pierś z kurczaka, dużą gotowaną marchewkę i 250 ml tego rosołu - mam po nim wielkie wyrzuty sumienia. Totalnie nie wiem, co zjeść na kolację, chyba wciągnę drugi jogurt. Na wadze 87,7. Spadek minimalny, ale zawsze.
|
#2783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bottegooo wracaj do zdróFka
|
|
|
#2784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
hmm powiedzmy, że się staram miałam cholernie ciężki tydzień na studiach pod względem nauki, zajęć etc... i niestety odbija się to na wadze. dobra wiadomość jest taka, że przyszły jest dosyć luźny, wylatuje mi pare zajęć, więc będę miała czas dla siebie i będę mogła zająć się dietą w 100%. no i @ czeka tylko na to, żeby ze mnie wylecieć za jakieś 3 dni więc myślę, że to też ma wpływ na moją wagę. także w tym tygodniu nie zleciało, a nawet troszeczkę przybylo. eh... ale nie poddaję się, muszę mieć 1 stycznia na wadze 68 kg i tym samym mieć już prawidłowe BMI nie umiem się tego doczekać, te niecałe 5 kg nadwyżki mi ciąży i ciąży i pomyśleć że miałam 11 kg nadwagi i z tym funkcjonowałam dziwne.Eldo wierzę w Twoje 61! nieraz udowodniłaś, że jesteś silna
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa zdrówka
nie zdrófka litości no![]() Nie musisz specjalnie zwracać uwagi na siebie- my Ciebie widzimy nie każ mi mysleć że jesteś pokemonem*beczy* bo mam złe wspomnienia z podstawówki! Bottego lecz się Kochana lecz! No ja na tym etapie jestem co mnie skutecznie rozprasza
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-11-12 o 16:39 |
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie babeczki
Jestem tutaj nową extra extra large kobitką Waga wyjściowa 82 kg docelowa 65 kg |
|
|
|
#2788 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fuj! Życzę Ci tego 68. Na pewno się uda! Cytat:
Ile mas wzrostu? I jaki plan działania obrałaś? ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
;*
Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-11-12 o 17:09 |
||||
|
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
A co do tych kurczaków jeszcze - tego też nie rozumiem:
surowa pierś z kurczaka ma 100kcal w 100g, gotowana 150kcal, jak to się dzieje właściwie? Czemu te kalorie nie są takie same? Przecież zawartość mięsa chyba się za bardzo nie zmienia A z ileważy wynoszę także informacje, że białka jest więcej w gotowanym niż surowym. Ja nie rozumiem, w jaki sposób to działa ![]() Dzisiaj jakoś mega szybko mi poleciały kalorie, a nie zjadłam nic bardziej pożywnego, tylko znowu jakieś smakołyki z przepisów. Nadrabiam to teraz jedząc ogromną michę sałatki z pomidora, ogórka, rzodkiewki, pora, kapusty pekińskiej, szczypiorku, ząbku czosnku i jogurtu naturalnego. Oto moja porcja warzyw na dziś A właśnie, nie pamiętam czy o to pytałam (i nie pamiętam, jaka była odpowiedź, jeśli pytałam ) - czy to prawda, że połączenie ogórka świeżego z pomidorem nie jest dobre, bo jakieś tam witaminy uciekaaają?
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka_ dziękuję!
i szaaacuuun za te 22... łaał
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

) kawałek takiego pysznego, cholernie słodkiego wafelka w czekoladzie mlecznej, moje ulubione kiedyś słodycze - teraz nie zrobiło furrory.

nie wiem jak to zrobię, ale MUSZĘ!