|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plus Size-owy wątek gadulcowy :)
Cytat:
![]() Sąsiedzi z bloku obok mają dwa chow chowy i... yorka miniaturkę. Świetnie to wygląda jak idą na spacerze dwa takie dumnie kroczące wielkie chow chowy i przed nimi lata jak opętany malutki york ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Daria mam z oriflamu taki płyn lawendowo eucaliptusowy. Jak dla mnie jest super i właśnie stopy takie fajne mięciutkie po nim są.
O Chowie zawsze marzyłam.
|
|
|
#1893 |
|
Wtajemniczenie
|
Daria slodkie psiaczki
![]() Mezaga tez zawsze chcialam miec chow-chowa to takie milusie niedzwiadki Chilanes spelnienia marzen jeszcze raz wszystkiego najlepszego 100lat!!
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia dziękuję
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dawno do Was dziewczyny nie zaglądałam.
jakoś brak czasu, też macie ostatnio jakieś senne dni?
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
CHill miałaś urodziny? co się nie chwalisz? sto lat kobieto!!
samych pięknych dni CI życzę ![]() Podjęłam decyzję, że sprzedaję moją bieżnię elektryczną... jednak wolę rowerek...
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
A ja swój rowerek muszę skręcić i zacząć jeździć. Tylko co tu poradzić jak pogoda mnie dobija i na nic nie mam siły? Czuje, że wiele w tym temacie ma do powiedzenia moja cudowna tarczyca :/ Wstaje rano i boli mnie głowa. Rewelacja
![]() A tak poza tym w weekend byłam w Ikei i normalnie mogłabym wykupić tam większość asortymentu Kupiłam duuże, ładne lustro do przedpokoju, klika pachnących świec, latarnie na owe świece,pudła ozdobne na różne drobiazgi i takie tam pierdoły. A w Gdyni dużo muszli i bursztynu i zrobiłam z nich ozdoby do świecznikówPoza tym wczoraj zdecydowaliśmy się na zakup mega akwarium z osprzętem(marzenie mojego TŻ z dzieciństwa) i będziemy hodować rybki Ja jako wieloletni akwarysta doświadczenie mam :P
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
U akwarium? skoro lubcie rybki to pewnie będziecie mieli z tego frajdę
Ikea no tak pierwsze razy ten sklep robi wrażenie jednak jak kupisz kilka rzeczy i zobaczysz, że to praktycznie jednorazówki to przestajesz go kochać Wiem, ze są wielcy zwolennicy tego sklepu ale ja niestety kilka razy się przejechałam ![]() Daj znać jaką masz opinię na temat tych świeczek, bo w tych szklankach zapach mają cudny ale jak się je zaświeci to już nie bardzo... wg mnie oczywiście Ja właśnie rowerek też mam i jeżdżę codziennie 30 min (faktycznie pomaga nie sprzyja czasami, ale najgorzej zacząć, potem jakoś leci), jednak teraz zaczyna mi się od rozwalać dlatego sprzedam bieżnię i kupię nowy rower...
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2011-11-07 o 09:56 |
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie świece za 9,90 zł o zapachu jabłka z cynamonem
Są bardzo duże i zostanie mi naczynko na następną świeczkę ;-)A co do Ikei, spodobały mi się aranżacje wnętrz. Fajnie im wszystko gra Można znaleźć inspirację.
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Fafi chwalić się nie było czym
Dziękuję
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
Guanta o to właśnie chodzi, że one pieknie pachną jak nie są podpalone a potem to czar pryska
![]() Chill, oj tam oj tam, taka stara nie jesteś, jest jeszcze co świętować Dla poprawy humoru kilka dowcipów: Blondynka u doktora: - Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił! - Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią... - A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał! - Nie! Posmaruję to miejsce, gdzie panią użądlił! - Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem. - Kretynko! Posmaruję tą część ciała, w którą cię uciął! - To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli! - Który to konkretnie? - A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie... Przedszkole. Jasio zaczyna zwalać na podłogę wszystkie zabawki z półek. Pani go pyta: - Co robisz Jasiu? - Bawię się. - W co? - W "cholera, gdzie są klucze do samochodu" Jasio szepcze tacie na ucho: - Jak dasz mi dziesięć złotych, to powiem ci, co mówi mamie taki pan w mundurze, który przyychodzi tu co rano. Ojciec wyjmuje 10 zł i daje synowi. - I co, Jasiu? Co mówi? - Mówi: "Dzień dobry! Poczta dla pani". Komisja egzaminacyjna na studiach przepytuje kandydata na przyszłego prawnika: - co Pana skłoniło do tego, żeby zdawać na wydział prawa do naszego uniwersytetu ? - ...hmmm... no... tato... nie wygłupiaj się... facet do żony: skocz mi po piwo żona do faceta: może tak być powiedział magiczne słowo?!!! facet na to : hokus pokus ,czary mary wypierd...laj po browary Spotykają się dwie krowy w rzeźni i jedna pyta drugą: Ej a ty tu pierwszy raz? druga odpowiada: Nie kur*a......drugi.... Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boje! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam.. Jaka jest definicja odważnego prawdziwego mężczyzny? To facet który wraca pijany w trupa do domu, przy tym wszędzie pokryty szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej mocnego klapsa w tyłek a potem mówi: - ty jesteś następna, grubasku.. Baba miała dwie papużki - samiczki, które non stop przeklinały i za każdym razem, gdy odsłaniała ich klatkę chórem krzyczały: "Cześć! Jesteśmy dziwkami, zrobimy wszystko o co poprosisz". Baba zmieszana poszła z problemem do księdza, który po długim namyśle znalazł rozwiązanie. Powiada: -Pani przyniesie te swoje samiczki do mnie, ja mam w domu tez dwie papugi samce, które ciągle czytają biblie i się modlą. Myślę, że kiedy je ze sobą skontaktujemy, pani samiczki się ucywilizują. Tak tez zrobili. Ledwo samiczki trafiły do klatki papug księdza, natychmiast zaczęły swój koncert: -Cześć jesteśmy dziwkami, zrobimy wszystko o co poprosisz. Na to odzywa się samczyk księdza i mówi do swojego kompana: -Stary wywal te księgi, nasze modlitwy zostały wysłuchane!
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jutro zaczynam nowy etap życia... umówiłam się do lekarza i rozpoczynam batalię z sadłem, mam siebie dość, aż mi się ryczeć chce |
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to kupilam parowar i bede gotowala zdrowo i smacznie na parze
moze dzieki temu troche schudne yey.Kupilam sobie "slit" rozowy sweterek i suszarke która ma robic wlosy bardziej blyszczace hmm na razie dziala ;D smieszne te kawaly, ale co za duzo to nie zdrowo ;p |
|
|
|
|
#1905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
jakiś czas temu po raz pierwszy w życiu poryczałam się na swój widok
|
|
|
#1906 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem na etapie poszukiwania dietetyka który wiedziałby jak postępować z ludźmi po takiej operacji jaką przeszłam... ciężko ogólnie z dobrym dietetykiem powodzenia! ![]() Cytat:
oliwa, przyprawki mmmm mniami Tobie również życzę powodzenia jak znajdziesz jakiś dobry przepis to się podziel ostatnio czytałam że ktoś robił jajecznice w mikrofali i na parze ciekawe jak to smakuje ![]() Cytat:
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z tupperware takie naczynie właśnie do robienia dań w mikrofali na parze.
Często robimy sobie pulpety z ziemniakami i groszkiem, warzywa czy po prostu kurkę - obtaczam w zupie w proszku knorra pieczarkowej pomieszanej z cebulową. I wychodzi super.
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Faficzkowa, napiszę Ci jutro/pojutrze (bo w tej chwili jestem bez internetu w domu) PW odnośnie dietetyka - chyba będę mogła Ci coś polecić
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Choco
napisz też coś aporpo tej mojej ostatniej wiadomości czy coś postanowiłaś itp
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem i współczuję. Ja się staram nie patrzeć w lustro, bo chyba by się tak samo skończyło. Wiem, że nie dla wszystkich walka z kilogramami jest taka sama, mam koleżanki, które po prostu postanowiły przejść na dietę i "z palcem w... nosie" pogubiły po kilkanaście / dziesiąt kg. Dla mnie to bardzo trudne, mam wrażenie, że dużą rolę gra czynnik psychologiczny. Ja z TYCH, co stres zajadają... Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatka przez Ciebie wkoło oglądam Kuduro i naszło mnie na zumbę, zabij mnie
|
|
#1912 |
|
Wtajemniczenie
|
a co to jest? aporpo Limo, jutro znowu idziemy na kawe
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem i mam straszliwą ochotę, ale kasy brak
|
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
Roxi i jak tam po wizycie u lekarza?
![]() Fajna ta zumba może kiedyś się przejdę ale kurde 20 zł za 1 zajęcia, no lekka przesada ![]() Dziewczyny jak radzicie sobie z ochotą na słodycze? macie jakiś sprawdzony sposób? kiedyś czekolada i inne słodkości mogły dla mnie nie istnieć, przez pół roku może 2 razy coś zjadłam... a teraz? wpierdzielam jak głupia... codziennie 2 ciastka i 1 taki mały batonik (te mini mini co są) ale kurde to i tak na bank 300 kalorii. A nie potrafię sobie tego odmówić. Wiem, że dobry jest chrom, ale czy na pewno?
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2011-11-12 o 17:10 |
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadłam chrom dwa raz - raz już nie pamiętam efektów, bo to było dawno, a drugi raz zaczęłam brać, ale dopadła mnie choroba i miałam tyle leków do łykania, że chrom odstawiłam. Ale po ok. tygodniu brania chromu nie widziałam różnicy niestety Ja zawsze byłam i jestem łasa na słodycze.. Wolę np. zjeść ciacho z kawką z koleżanka zamiast obiadu w domu
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Fafi jak brałam chrom, to pomagało, teraz niby piję wodę z dodatkiem SlimLine z chromem, czy jak to się zwie, ale to pełno cukru w tym jest więc nie wiem, jak to ma na boga odchudzać??
|
|
#1919 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No to wczoraj akurat był wyjątek, uwierz, bo przy kawie to ciacha mieć nie muszę bo kawa jest słodka (mimo, że np w domu słodzę słodzikiem) ale jak siedzę sobie np po obiedzie to kurde trzepie mnie bez słodyczy...
zresztą mam tak, że jak wychodzę z domu to znacznie mniej jem niż w domu ![]() Widzisz ty odstawisz obiad, bo zjadłaś ciacho, u mnie to nie wchodzi w gre bo obiad i tak zjem fakt, że ćwiczę ale to nie zmienia faktu, że waga stoi a chce żeby spadała więc te słodycze wyeliminować muszę, jakbym miała dietę, że tak powiem stabilizacyjną to ok, ale nie w tym przypadku ![]() Cytat:
mój organizm tego nie rozumie ![]() Cytat:
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tak jak pisałam pomagało, jak miałam kupiony chrom w tabletkach. Teraz do wody dodaję takie badziewie w saszetkach, ja na FOTCE, ale jest gorsze i zawiera sybstancje słodzące. (zużywam tylko dlatego, że szkoda mi wywalonych na to pieniędzy, a mama która to sobie kupiła nie może tego brać, bo ma cukrzycę, a mądra Pani w aptece słowem o substancjach słodzących nie wspomniała
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

wszystkiego najlepszego 100lat!!

jakoś brak czasu, też macie ostatnio jakieś senne dni?