![]() |
#1591 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Ves
![]() zastrzeliłaś mnie, donosiki do US, omg Cytat:
![]() sprawdziłam katalogi online, nie wszystko mam pod blokiem ale Calvino w mokotowskich biblio jest, w zasięgu 20-minutowego spaceru. Więc niestety rozczaruję Twoje knigi, nie pozwiedzają sobie... Ale i tak ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do vatu, to na 1000% trzeba mieć dg i kasę fiskalną jak sprzedajesz coś ze srebrem i złotem. Ja srebra nie sprzedaję, robię jedynie dla siebie, rodziny i znajomych. Na sprzedaż byłoby niesrebro. I nigdzie nie mogę się doszukać czy sprzedaż biżu z metali nieszlachetnych też kryje jakieś niespodzianki ![]() Cytat:
![]() czego się boisz? Wypadaj ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- I usiłuję zjeść sałatkę z paluszków krabowych, do których przez pomyłkę wrzuciłam fetę. Połączenie co najmniej dziwne. Nie polecam. Jakbym zniknęła na trochę, to zapewne będzie znaczyło, że zaprzyjaźniam się z porcelaną sanitarną ![]()
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko w sumieby nie płacic podatku od tych kilku sztuk to powinno byc tak ujete ze to zrobiłas na własny uzytek ale np likwidujesz kolekcje ![]() co do reszty-najprosciej bedzie zadzwonic na informacje skarbową ![]() ![]()
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
O, widzę, że Winter i Fav balowały wczoraj i tu
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() jest taka możliwość deklarować inny dochód bez prowadzenia działalności? wklejam zdjęcia narożnika z tymczasową szmatą. i nie mam koncepcji jaki kolor narzuty i poduszek, w dalszej kolejności zasłon. co pasuje? reszta pokoju też jest taka jasna jak ściana po prawej, do tej pory miałam tylko kremowo-brązowe dodatki. korci mnie turkus albo fuksja ![]()
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-11-14 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narożnik bardzo stylowy ![]() ale kitek ![]() ![]() chyjowo się czuję ![]() to nie jest mój dzień ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-11-12 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. żeby mi film nie zbrzydził książki.. jeśli już,wolę najpierw widzieć potem czytać 3. ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Kameno - Salę Samobójców, Erratum i Dom Zły. Mam je ochotę obejrzeć, ale nie wiem, czy dzisiaj
![]() Ostatnio z tego nagranego mi "pakietu" obejrzałam "Melancholię" von Triera.
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. jaki duży i puchaty kot ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
o tych dwóch pozostałych nic nie wiem..
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
suszy mnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no da sie, nawet trzeba ![]() bo dg jest wtedy jak robisz cos ciagle w zorganizowany sposób. a jak umyjesz sąsiadce okna na swieta i da ci za to stówe to powinnaś odprowadzic od tego podatek, a dg nie musisz ofkors do tego celu zakładac ![]() aaaaaa ![]() potrzebowałam kiedys pilnie wymiar motywu na tej tapecie ![]() tyle sie nakombinowałam a tu prosze-u agnes na scianie jest ![]() a po co narzuta? ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-11-12 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do atmosfery- szmata była ![]() ![]() ![]() i należy mi się COŚ w związku z tym zakładam boty na szpilkach i spadam po żelki i papierosy i Kinley'a i może nawet salami Pick Hej Madzik! ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Agnes- narożnik ![]() ![]() Czy mój obr dla Ciebie może być w tej gamie kolorystycznej?
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Ju-
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |||||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() ja też dziś nie bardzo albo głowa albo coś mnie w żołądku ciśnie Cytat:
dziękuję ![]() a chcesz tego puchatego kota??? włosy są wszędzie... dlatego między innymi też skóra, jej się nie trzymają ![]() pokój słoneczny popołudniu Cytat:
Cytat:
![]() narzuta, żeby siedzieć na cieplejszym i nie ślizgać się, podobno są takie antypoślizgowe z przyssawkami? poza tym boję się, żeby kota nie drapała, na razie jest grzeczna Polly liczę na Ciebie - jaki kolor byś widziała?? Cytat:
![]() jak najbardziej ![]() idę po kawę - 1-sza dzisiaj ![]()
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-11-12 o 15:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
Zacząłem z nudów grać w Tibie
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
mi się bardzo podoba, jest przecudownie brzydka ![]() nie mogę tylko zgadnąć czym ona głównie pachnie, syropem na kaszel? jakąś maścią? znam to ale nie mogę sobie przypomnieć co to.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś byli goście stąd pomorek z mojej strony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam trochę ciężki dzień ![]() ![]() A i szukając na strychu Emancypantek znalazłam Kubusia Fatalistę ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli tylko od czasu do czasu sprzedaję nadwyżki to odpuszczam formalności? Pasował by mi taki układ ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-12 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Nindżopesz
|
Mnie Sala mało wzruszyła, z ostatnio widzianych to chyba tylko Antychrysta określiłabym mianem psychozy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
zasłony typowo dekoracyjne, zasłaniać będą roletki docelowo Cytat:
a jak się zainteresuje to poleci na all ![]()
![]() |
#1614 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
Jestem świeżo po seansie "Sali Samobójców". Dobry, ostatnia scena chwyta za gardło
. Dobra rola Agaty Kuleszy. Idę zapalić ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-11-12 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to za niedługo parę rzeczy testowo wystawię i zobaczymy czy cokolwiek się sprzeda ![]() ![]()
![]() |
#1617 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
no i chodził za mną ten kawałek turn me on... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Też mi jakoś rola Gąsiorowskiej "nie grała"... Nie byłam w stanie uwierzyć w jej silną, charyzmatyczną
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.