|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c
Cytat:
Kozaków i tak nie zamierzałam brać - mieszkam bardzo niedaleko tego klubu, więc te 3 przystanki przeboleję w jakiś lekkich szpilkach.A jeszcze mam pytanie o torebkę - jaką najlepiej wziąć? Taką malutką przez ramię (wiecie o jaką mi chodzi - taki "portfel' na sznureczku jakby ) , kopertkę (w sensie: bez żadnego paska) czy w ogóle większą (ale jasne, że nie tak ogromną jak na codzień)?No i dziękuję za podpowiedzi
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Ile trzeba będzie zapłacić za drugi kierunek od października? To jest jakaś stała cena za miesiąc/semestr? Zależna od kierunku, wydziału, czy stała?
|
#2794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż szkoda słów na to co się wczoraj działo i co oni wyprawiali. Dla nich nieważne kim jesteś, jeśli nie jesteś chuliganem jak oni to oberwałeś. Pytanie tylko czemu policja tak późno reagowała Dlaczego oni nie przerwali natychmiast marszu o godzinie 12:00 kiedy już wydarzyło się tyle nieszczęść.Cytat:
Cytat:
Ronnenfeld - cream orange - wanilia z pomarańczą.
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jeśli jest oblegany, to niekoniecznie będzie gorąco. Poza tym w takich piwnicach zwykle od ścian jest strasznie zimno.
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Ale koleżanka niekoniecznie musi iść do piwnicy. Byłam w wielu klubach, w każdym jest mega duszno. Chyba że mylisz klub z jakimś pubem albo pubo-klubem, gdzie bardziej siedzisz niż tańczysz. Czasem gdy jestem w klubie jest +500 osób i nigdy nie widzę nikogo w swetrach, żakietach i innych. A jak już to pozostawiane na fotelach. Tylko przed tym ostrzegam, bo mojej znajomej raz wzięli taki żakiecik, obsikali, jeszcze numerek do szatni z torby zabrali i kurtkę porwali
Więc mała torebeczka i będzie ok A sweter czy żakiet zostaw w szatni, najwyżej wrócisz po to
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2011-11-12 o 18:57 |
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
znowu jakaś tajemnicza akcja na fejsbuku?
chodzi mi o: * będę mieszkać 2 miesiące w paryżu * a ja 13 w norwegi
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
||
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast co do już studiujących nie wiadomo jak będzie - cała dyskusja idzie o to, czy liczy się to jako w ogóle 2 kierunek czy ten pierwszy, zaczęty przed wejściem w życiu ustawy nie brany jest pod uwagę. Wtedy (tzn, jeśli ktoś teraz jest na np. 3 roku), to, co zaczynane za rok byłoby technicznie rzecz biorąc pierwszym kierunkiem PO wejściu w życie ustawy, a więc kierunkiem bezpłatnym (w myśl zasady, że prawo nie działa wstecz i rzeczy zaczęte wg. starych zasad w ogóle nie podlegają nowym zasadom). Generalnie nikt nic nie wie - na czele z ministerstwem. Jesli nie jesteś pewna swojej sytuacji tzn. czy opłaty będą cię obowiązywały czy nie, na stronie ministerstwa jest formularz "zapytaj o ustawę" i tam można napisać - odpisują, sprawdziłam a klub chyba nie jest w piwnicy - to Maska w Warszawie, na Krakowskim
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to w piwnicach właśnie jest najbardziej gorąco i duszno :P kwestia klubu z tego co widać
np w "70" było kiedyś wręcz ciężko oddychać, ale chyba zrobili lepszą klimę, ale teraz dla odmiany kapie coś z niej na tańczących ;pnigdy nie byłam w "Masce", ciekawam jak tam jest ![]() jak masz blisko do klubu, to rzeczywiście włóż szpilki - śniegów jeszcze nie ma a jakoś przelecisz ;D torebeczka jak najbardziej mała, bo gdzieniegdzie nie przyjmują toreb do szatni.
|
#2802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() maska jest dosyć mała, więc nie powinno być zimno.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#2803 |
|
Konto usunięte
|
ale tak w dowodzie jest napisane nowak vel nowakowski. Czyli legalna ksywka?
|
|
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego trzeba uważać co się bierze i gdzie zostawia. W klubach się raczej tańczy, a zazwyczaj tańczą tłumy, więc ciepło jest Poza tym w klubach dbają o to by było w miare ciepło, wtedy klienci piją więcej. Cytat:
W Masce byłam raz, na jakimś pokazie i mimo, iż wielkich tłumów nie było i tańców także nie było to było ciepło.
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
czy to prawda, że marihuana jest gdzieś podawana na świecie jako środek przecibólowy\leczniczy dla ludzi chorych(bodajże na stwardnienie rozsiane)?
czy został mi wkręcony kit.
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Też to słyszałam, ale czy to prawda to nie wiem
|
|
#2807 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Też o tym słyszałam, nie wiem czy jako środek przeciwbólowy, ale podobno się ją stosuje bądź stosowało.
Ja mam pytanie odnośnie PAJĄKÓW. Bardzo ich nie lubię. Bardzo, ale to bardzo. Czy istnieje jakiś środek bądź sposób na ich pozbycie się? Aby mnie zwyczajnie omijały? Dodam, że wchodzą do mnie od ogródka, ale nawet nie trzymanie otwartych drzwi na ogródek, okien itp nic nie pomogło.
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
W niektorych stanach USA (na pewno w Kaliforni, reszty nie pamietam) zalegalizowno tzw medyczną marihuanę, czyli najprościej mówiąc, marihuanę używaną jako lek. Idzie się do lekarza, dostaje się receptę (chyba trzeba też dostać specjalną kartę, ale nie jestem pewna) i potem wykupuje się ją w specjalnym sklepie.
Marihuana pomaga przy chronicznym bólu, stosuję się ją właśnie przy raku, AIDS itp. a także przy niektórych zaburzeniach psychicznych np. zaburzeniach lękowych, czy też ogólnie nerwicowych. |
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje pająki żyją tam, gdzie rzadko sprzątam, czyli za jakimiś meblami. także nic, poza częstszym i dokładniejszym sprzątaniem nie doradzę. |
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jest jakis sposób na zbyt twardą szczoteczkę do zębów?? w czymś ją wymoczyć?? niby mam soft a tak mi poraniła dziąsła że calą noc mnie bolało
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
zamoczyć w gorącej wodzie to wtedy włosie stanie się bardziej miekkie? ale to raczej krótkotrwały efekt.
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
moczyłam całą noc i nic...póki co popłukam buzię rumiankiem
|
#2814 |
|
Zadomowienie
|
W jakim sklepie kupię ciepłą i ładną piżamę? (cena max. 40zł)
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, tylko Pepco przychodzi mi do głowy... ewentualnie popatrzeć w hipermarketach.
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
poszukaj w tesco. ja akurat kupowałam zestaw spodnie + koszulka (spodenki mega milusie i ciepłe
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
mój kumpel od lekarza usłyszał, że 'ja panu tego nie mówiłem, ale marihuana panu pomoże przetrwać chemię' - działo się to w Polsce
Tesco ok.45zł, aktualnie są promocje na piżamy.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest sprzątane na okrągło, ale są dwie szafy, które sa niestety wbudowane i wiadomo - szpary są - między scianą a szafa. No ale tam odkurzyć się nie da. Cytat:
Może za mocno szorujesz zęby? Mnie ostatnio stomatolog to powiedział Żebym trochę delikatniejsza dla nich była.
|
|
#2819 | ||
|
Zadomowienie
|
By
Cytat:
Czytaj -> cienkie, krótkie spodenki i równie cienka koszulka na ramiączkach.Cytat:
W dodatku wydaje mi się, że te tescowe spodnie są cienkie i z kiepskiego materiału. Jeśli się mylę, proszę o wyprowadzenie z błędu
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
||
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ffmoda.com/Products/women...C12624699.aspx http://www.ffmoda.com/Products/women...U12618740.aspx http://www.ffmoda.com/Products/women...U12618850.aspx http://www.ffmoda.com/Products/women...U12619463.aspx |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

No i dzięki za sugestie - faktycznie, tak może być fajnie. I co najważniejsze - tylko bluzkę musiałabym dokupić, proste jeansy mam. Butów na obcasie u mnie pod dostatkiem, więc to też nie problem

Dlaczego oni nie przerwali natychmiast marszu o godzinie 12:00 kiedy już wydarzyło się tyle nieszczęść.
Możecie jakiejś firmy polecić ? 

Żebym trochę delikatniejsza dla nich była.
Czytaj -> cienkie, krótkie spodenki i równie cienka koszulka na ramiączkach.
W dodatku wydaje mi się, że te tescowe spodnie są cienkie i z kiepskiego materiału. Jeśli się mylę, proszę o wyprowadzenie z błędu