|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
Cytat:
![]() a ja zrobiłam serniczka z karmelem ale jeszcze nie spróbowałam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Karo ja nigdy nie jadłam rogali Marcińskich, chociaż tyle o nich słyszalam. I marzą mi się. Niby u nas gdzies w ktorejs cukierni są, ale czy smakują jak oryginał to nie wiem
![]() Ja za drożdżówkami nie przepadam, ale te rogale zawsze mi się kojarzą z Twoim miastem, jak oscypek z Zakopanym czy obwarzanki z Krakowem. Wypiłam napoj energetyczny i spać mi sie nie chce. Nie lubie takich wynalazków, ale ostatnio odkryłam Black o smaku mojito i sie zakochałam w tym smaku, uwielbiam Mojito ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Mariolu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||
Zakorzenienie
|
tylko u Nas
![]() Cytat:
![]() jaki? który? ![]() zaraz poszukam ![]() Cytat:
![]() ale...żeby to były prawdziwe rogale świętomarcińskie to cukiernia musi mieć certyfikat ![]() ![]() Od listopada 2003 rogale muszą spełniać następujące warunki:
![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-11 o 21:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
![]() Karo,ost pytałaś co z tym jajnikiem moim tak więc nie wiem.Jak mnie szyli to słyszałam jak dr.prosili żeby "rzucił okiem",ale nic szczególnego nie powiedział.Na wypisie miałam żeby to skontrolować.Pójdę na wizytę to się okaże. Rogali to się dziś też najadłam.Szwagier mój to Marcin,więc rogali był opór.Mama i siostra zrobiły też swoje,z dwóch różnych ciast.Pewnie jeszcze jutro wciągnę do kawki. Ola, Laura pije z kubka z ikea, taka imitacja literatki z różowego plastiku.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() Widzę, ze coraz wiecej naszych dzieciaczków nie ma drzemki popołudniowej ![]() ![]() Od dwóch godzin piekę pysznotkę - małżowi na jutrzejsze urodziny ![]() ![]() pocytowałam duuuuuużo ... ale odpiszę za chwilkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||||
Zakorzenienie
|
mariolka - ściskam mocno
![]() Jola - naknociłam coś z tymi golarkami ... w każdym razie Philipsa polecam ![]() Karola- cieszę się, ze Zu ma się lepiej ![]() gorgulku - zdolna a Twoja Zuzia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapraszam ![]() i zdrówka, bo widzę, ze coś Cie rozkałada ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to czemu się nie zabrałaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fajny miałyście dzień ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
to uciekam ... pysznotka przełożona ... wygląda
![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Ola-Unhola
|
![]() sylko ![]() Dzięki za odpowiedzi o kubkach ![]() My dzisiaj na podwójne imieniny jedziemy - brata i jego córeczki -rówieśnicy Antolka. Musze jeszcze prezenty kupić. Malej wedle zyczenia garnuszki w ikei i łózeczko dla lalki, a Bratu coś w empiku (ksiązka, płyta itp). Pewnie zajrze później. Idę robić śniadanko i kawkę pić ![]() ps. wczoraj w końcu mój popęd został zaspokojony, a mąż wykończony ![]() Miłej soboty ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Karola, w Lidlu od zeszłego poniedziałku były (moze jeszcze są) sweterki z sówka za 32,99 i 2 pack koszulek w dł rękaw za 26 zł - też z sówką
#4629 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Hej
Zła jestem dzisiaj od rana ![]() ![]() Ada sto lat i zdrowka kochana ![]()
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli zaś chodzi o klienta to się nie przejmuj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Ada, domyślam się, że masz urodziny
![]() ![]()
![]() |
#4633 | |||
Zakorzenienie
|
Z tekturową podkładką, że może je układać nawet w samochodzie
![]() Cytat:
![]() Ja też nie wiedziałam, że aż tak lubi. Niani córka miała i tak się zaczęło ![]() ![]() Cytat:
![]() Oby nowy klient się znalazł ![]() Ja też chcę ekspress i po nowym roku zacznę zbierać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zuzia wstała dziś o 6 rano, więc nieźle, spała 12h i teraz też już śpi. Mimo, że to wygodne jak zasypia 18-19 to wolałam położyć Ją na drzemkę jednak. Miłej soboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Zasiadłam z kawką i ciachem ![]() ![]() Obiad mamy ugotowany, chłopaki pracują przy altance, mama z siostrą pojechały na zakupy i zabrały Bartoszka ![]() Troszkę mi przykro, bo jak się wszyscy zjadą do domu to Bartuś widzi mamę jak trzeba zrobić mleko i położyć go spać ... a tak - ubieramy buty: ciocia! idziemy siku: z babcią! ubieramy sie: ciocia! i tak w kółko ![]() Wczoraj bawił się w pokoju z ciocią, wujkiem i tatą ... przyszłam i mówię, ze nie wolno rzucać klockami, a on mi na to: mama idz tam mleko rób ![]() ![]() Dzisiaj przychodzą do nas znajomi, więc klecę sałatkę z gyrosem i nie wiem co jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() to udanej imprezy ![]() hehe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ciastolina - to będzie strzał w 10 ![]() ![]() Bartuś tez tak czasem śpi 12 godzin ciągiem jak nie ma drzemki ... ale tylko czasem ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Ada ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |||
Zakorzenienie
|
Bylysmy z Werka na dworku i przez godzine liscie grabilam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a masz jakis na oku? Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
Hej
Tomek śpi i co jakiś czas słyszę jak kaszlę ![]() Zrobiłam canneloni ze szpinakiem i pleśniaka, zmyłam podlogę i zasiadłam, a tu tak mało do czytania. Ale mi się chcę rudych wlosów, robić czy nie? ![]()
#4637 | ||||||||
Zadomowienie
|
![]() Po ilości wpisów czuć, że weekend ![]() Ada - doczytałam, że świętujesz - wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() Przejrzałam stronę i ![]() ![]() Może mi po prostu weźmiesz po kawałku tych, które Ty masz teraz? Bo nie muszą efektownie wyglądać, oby były nawilżające. Ty masz te glicerynowe? I w ogóle mi się nie spieszy, także nie zachodź tam specjalnie czasem ![]() Trzymam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co jeden, to lepszy, byłby problem z wyborem tekstu miesiąca ![]() Cytat:
![]() Tylko, kurde, odkąd jestem sama, czyli od 5. września (Mąż był ze 4 razy na weekend) - schudłam już 3 kg ![]() ![]() Też tak mam ![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję ![]() Cytat:
![]() 2. Zuzka 3. Zuzia ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Poradźcie: Tymek na roczek dostał zwierzaczkowy trójkołowy rowerek - wiecie jaki mam na myśli? Leżał od dawna w kącie, a jakiś czas temu Tymek go znalazł i nauczył się pedałować. Od tej pory chce tylko na nim jeździć i na dworze i pod domu (teraz biegowy leży w kącie). I nie wiem czy pozwolić Mu pedałować na takim czy schować? Bo z tego, co pamiętam te zwierzaczkowe mają w złym miejscu pedały - pod kierownicą, zamiast pod siedzeniem. Zastanawiam się na ile to może być szkodliwe? Z drugiej strony, skoro już nauczył się pedałować, to szkoda żeby zapomniał ![]() ![]() ![]() ![]() .
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
Morska ja bym pozwoliła nie sądzę że to jakoś wpłynie na nóżki
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też bym mu pozwoliła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4641 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ci dobrze, zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wymyśla,kto ma podciągnąć gacie,kto ubrać buty,kto ma pocałować gdy boli ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę spadających kg.Gdyby to bylo takie proste oddałabym swój nadmiar,choć w ułamku ![]() Ja bym pozwoliła.Swoją droga Laura na takim sporadycznie też depta. Karo,Laura dziś pół dnia wałkowała temat Zuzi ![]() ![]() Jakaś temperatura się przyplątała do Laury.Czekam na dalszy rozwój sytuacji ![]() Cytat:
![]() Ada, sto lat ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2011-11-12 o 19:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a innych objawow nie? oby nic sie nie rozwinelo ![]() prawoslazowy dziala oslonowo i łagodzi kaszel -u nas pomaga na kaszel od splywajacego kataru
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Ada, wszystkiego najwspanialszego
![]() Unholy, ciesze sie, ze juz czujesz sie lepiej Wojtusiu ![]() ![]() morska, pewnie- zgapiaj ![]() Mysle, ze jak Tymek nauczyl sie juz jezdzic, to pozwolilabym kontynuwac.
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Witam się ![]() i życzę milutkiej niedzieli ![]() u nas mrózzzz brrrr *** Wrzuciłam do albumu zdjęcia pierwszych choinek makaronowych... mnie specjalnie nie zachwyciły... złote są lepsze ale muszę je udekorować a przed tym jeszcze maźnąć spray'em... Wrzuciłam też bombkę ze sznurka dla Wojtusi. Z efektu jestem zadowolona, zwłaszcza, że to moja pierwsza sztuka robiona na próbę bez specjalnego zaangażowania ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-11-13 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() pusto tu..... milej niedzieli ![]()
#4646 |
Zakorzenienie
|
![]() ........ ale ziiiiimno ..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
o jaaaa,ale bezruch
Czeko no nie ma innych objawów,ta temp też jakaś dzika,pojawia się i znika.Na noc dałam jej,tzn obudziłam na syrop przed 21 i do wczesnego południa nie miała,potem znów podałam i przed chwilą kolejny raz.Laura już w łóżku,bez kąpieli.Chciała przebrać się w piżamkę i iść do łóżka.Apetyt też ma kiepski :/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny, zajrzyjcie do klubu, jak znajdziecie chwilę ![]()
![]() |
#4649 | |||
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.