|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Kupiłam w Aldiku ten pudding, ale był tylko waniliowy, bardzo mi smakował
![]() Cholerka smutno mi, bo ta cholera jedna się do mnie nie odzywa znowu. Niby wiem, ze dzisiaj miał pracować, ale nie dał mi nic znać jeszcze. Wczoraj sie pokłócilismy, bo zapytał mnie czy moze isc do baru z kumplami czy bede na niego zła, powiedziałam, ze nie moze isc i ,ze tak bede zła, bo dzien wolny, a znowu mam siedziec sama w domu i co? Poszedł mimo tego, ze napisałam mu ,ze nie chce zeby szedł. W nerwach mu zaczęłam ubliżać, obrazac go, bo mnie nerwy poniosły, bo sie z moim zdaniem i tak nie liczy. Po grzyba pytał czy moze isc skoro i tak i tak poszedl bez względu czy mu pozwoliłam. Ahh to Wam pomarudziłam.. A tu cisza jak makiem zasiał.. Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-11-12 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
hej dziewczyny!
musze sie pochwalić ze juz mam poprasowane wszystko dla małej ![]() ![]() a wczoraj znowu miałam plamienia ![]()
#2493 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie reniu odpoczywaj i to dużo
![]() O juz poprasowane? U mnie wszystko jeszcze w pudłach leży, ale jak ja nawet nie wiem gdzie bym miała to układać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
no ja tez mam wyprane i wyprasowane i bardzo się cieszę, ze to zrobiłam jak było jeszcze cieplej i mi wszystko na dworku wyschło....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Wtajemniczenie
|
Jeju, ale Wy sie z tym pospieszyłyscie
![]() No, ale zeby nie było, ze ja bede rodzić, a nic nieprzygotowane, hehe. neska, a ci ludzie w tesco to jakas makabra. Zwierzęta się tak nie zachowują. Ja nie umiem sie tez wpychać w kolejke czy na miejsce w autobusie czy cos. uciekam do łózka ![]() ![]() Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-11-12 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
Renata poleż i odpocznij troche
![]() Zoska Ty to masz z tym TZ faktycznie bezsens po co pyta jak i tak robi swoje, nie denerwuj się ![]() ja tez wszystko jeszcze w szafce ale ani nie poprane, ani nic, jakos mi tak wczesnie, zakurzy się :P tak tak leniwy sobie wszystko wytlumaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Zadomowienie
|
ehh ja mam 4 szuflady jedna wypralam mama z ciotka wyprasowaly a te 3 to czekaja na lepsze czasy;p
nie mam na nic sily ![]() Renata lez jezeli sie nie pojawia znowu to spokojnie.. pewnie to prasowanie Cie przemweczylo troche;/ Kurde dziwnie sie czuje;/ boli mnie brzuch tak jakby na okres.. albo jak by mi sie do lazienki chcialo ale nie chce;/ kurcze...
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-12 o 15:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie.
No właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=uska000;30459781]Czubasku no wlasnie tez myslalam ze rwa ale plecy ani troche;/ tak tylko w pachwinie.. nie wiem czy isc do lekarza czy co;/
Ja zmagam się z tym problemem juz dwa miesiace. U mnie ból zaczyna się w okolicach pośladka-miednicy (?) i promieniuje aż do stopy czasami. Kilka razy w nocy muszę wstać i ten ból rozchodzić. Mówiłam o tym mojej ginekolog ale powiedziała mi tylko, że muszę to przecierpieć (ja ogólnie mam problemy z kręgosłupem). Powinnaś dużo leżeć - często odpoczywać w dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no ta mojej mamy z BRW jest na 80cm a cena 220zł taka normalna, ale teraz w BRW 20% obniżka więc będzie taniej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zoska, nawiń gnoja na kolano i lej ile wlezie ![]() Może to dlatego że on stoo razy bardziej woli żebym mu nawrzucała niż mu ciche dni urządzała [QUOTE=ciezaroweczka;30466 851] Cytat:
mam identycznie.... w lewym pośladku się zaczyna i kończy na stopie. Najsilniejszy dopada mnie jak się nachodzę albo coś. Wczoraj sprzątałam trochę to mnie mąż masował w nocy bo wyłam. A teraz dziewczyny mam pytanie... bardzo wstydliwe. Zauważyłam że prawą wargę tam na dole mam tak jakby opuchnietą i to mega ... jest 3 razy większa od drugiej? Czy to jakaś infekcja mi się przyplątała ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj mnie dziś mój TŻ też wkurza od rana... generalnie mało co się odzywam do niego... niech wie, że ja kurde też mam prawo mieć czasem focha czy coś... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cie nie swedzi i piecze itd to ja bym sie nie przejmowala. Profilaktycznie naparz sobie rumianku i przecieraj np po siku jak siedzisz na toalecie jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie piecze mnie, czasem swędzi ale specjalnie mi to nie przeszkadza. Zresztą miałam kiedyś doczynienia z panem grzybkiem niestety i objawy były inne. Sto razy gorsze. czytałam że to może być żylak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zadomowienie
|
dzięki mamusie, staram się leżeć juz cały dzień przeleżałam teraz trochę posiedzę- chyba można no nie?
zoska oj za takie coś tobym się długggooo nie odzywała i jeszcze awanturę zrobiła ![]() czubasek ja też jestem opuchnięta tam na dole , a pamiętam że moja kuzynka miała problem z żyłami w ciązy i takie coś jej się stało(wraca później do normy) wszystkim udanych imprez!!! ![]() a co do sylwestra to my raczej w domku na spokojnie, chyba że się świetnie będę czuła to podjedzemy do znajomych tak do północy a później męża podwioze do domu ![]()
![]() |
#2510 |
Zadomowienie
|
Nowojka chetnych do pomocy jest kupa ale ja jestem z tych samsungow;p co wszystko robia najlepiej i jak widze teraz jak tzt zamiata to mnie nosi;p zamiast sie cieszyc ze robi to za mnie;p
nic jak mnie sytuacja zmusi to zamkne oczy i beda robic;p
#2511 |
Zakorzenienie
|
Tylko ja w ogole nie mam problemu z żyłami. Przynajmniej nic mi nie wiadomo. Pomocze się dziś troche w rumianku, jeśli bedzie gorzej to gnam na wizyte do gina. Jeśli nie bedzie bólu to sobie poczekam do czwartku bo wtedy mam planowaną wizytę
![]() My sylwestra spędzamy w domciu, mieliśmy zaprosić znajomych (dziewczyna ma termin na ten sam dzień co ja) ale że wylądowała w szpitalu i jest cały czas na podtrzymaniu więc spędzimy sylwestra tylko we troje. Ja, Michał i Hania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zadomowienie
|
ale tu spokoj dzisiaj...
imprezujecie wszystkie?? ![]() a ja zjadlam chyba kg mandarynek i leze jak biedronka ![]() aa i przyszla mi paczka z loveli chyba ze 3 dni temu tylko spala w skrzynce;p
#2513 | |
Zakorzenienie
|
neska22 noo, są ludzie i parapety... nie stresuj się tym
Cytat:
![]() spokojnie tylko, odpoczywaj ![]() A ja się do jutrzejszej sesji przygotowuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dzis poszalałam na dziale kuchennym ![]() no i kupiłam dokładnie takie samo okrycie kąpielowe jak ty ![]() ![]() jak będe mieć już wszystko a jeszcze dużo mi brakuje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() odpoczywaj, leż i już się nie wysilaj, mam nadzieję że krwawienie było chwilowe i już nie wróci więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.facebook.com/pages/Fotogr...91280557582559 http://fotografdzieci.com/galeria/oczekiwanie to nasza fotograf ![]() Ja miałam do sesji: - specjalną koszulke z napisem it's a boy - sukienkę białą aby pasowała do skrzydel motyla ![]() - niebieskie płatki, które rozsypałyśmy przy sesji ze skrzydłami - normalny strój dzienny czyli sweter i spodnie - elegancką bluzkę - do sesji na dworze czerwoną sukienkę ala gruby sweter plus rekwizyty od pani fotograf a tż miał mniej przebrań ![]() co do malowania paznokci to radze wybrać jasny kolor - mniej będzie widać niedomalowań, ja ostatnio tak malowałam na odległość ![]()
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nadrobiłam, ale nie mam siły odpisywać ![]() Po obiedzie byłam z mamą na cmentarzu trochę posprzątać po wszystkich świętych, potem na zakupach,potem była u nas koleżanka ![]() Neska, co za buractwo ![]() ![]()
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
jejjj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dla tego uczucia mogę być w ciąży kolejne 9 miesięcy ![]() Uska00 możesz napisać mniej więcej jak wyglądała Twoja sesja? czy fotograf podpowiadał co robić, jak się ustawiać itp? |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale czasem mała bestia wypchnie tak mocno kopytko, ze az boli.... rany jak ja chce juz styczen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja niestety nie mam koszulki, a gdybym miała więcej czasu to chyba bym kupiła z jakimś napisem, albo zdjęciem i tż też bym kupiła ![]() ![]() A możesz powiedzieć ile płaciliście i ile zdjęć dostaliście? Torba do szpitala ![]() ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-11-12 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Rozeznanie
|
a ja nie będę prasować ubranek, nienawidzę prasowania.
wylicytowałam dziś krzesło do karmienia za całe 34 zł ![]() takie drewniane rozkladane na stoliczek i krzesełko. Żałuję że nie kupiłam wcześniej, bo teraz jak karmię Emi to ona często mi się rozłazi po całym pokoju i niepotrzebnie przedłuża tym posiłki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.