Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-12, 18:47   #1741
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Cytat:
Napisane przez mamuniaKubunia Pokaż wiadomość
czesc

czy wiecie może coś nt. tych klocków po 59 zł?

czy to są takie jak LEGO? czy będą do nich pasować?

bo Święty Mikołaj zastanawia się nad ich kupnem dla małego chłopca który lubi klocki LEGO
Kupowałam zestawy z tej serii w zeszłym roku i wtedy pasowały do Lego.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 18:55   #1742
Tequilka_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikita17 Pokaż wiadomość
widocznie u mnie oszukują
nie oszukuja tylko nie zmienili ceny

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Wiesz co wydaje mi się że niekoniecznie. U mnie to było tak że jak brałam normalne opakowanie do ręki i troszkę ścisnęłam to ten klej puszczał i się otwierało opakowanie... wiec pewnie zostały same te co się pootwierały bo też nikt nie chce kupować otwartego
klienci otwieraja.

a jezeli jest jakas wada to towar sie sciaga na magazyn i tam czeka sobie na dalsze polecenia od góry...

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:38   #1743
kajmakowa
caramelover ;)

Cytat:
Napisane przez Fenoloftaleinka Pokaż wiadomość

Mam też pytanie do dziewczyn z Trójmiasta i okolic (Pruszcz Gdański/Straszyn)-macie namiary na jakąś wyprzedażową Biedronkę? Będę wdzięczna za podpowiedzi-przewinęło się tu dużo miast i regionów, ale o Trójmieście nic nie znalazłam.
Biedronka w Straszynie jest wyprzedażowa ale nie wiem co można tam teraz dostać ze starych ofert bo z powodu wyjazdu nie byłam dawno w żadnej Biedronce.
kajmakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:59   #1744
missnovocaine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pyrola rotundifolia Pokaż wiadomość
Znalazłam Biedronkę wyprzedażową w Kostrzynie n/Odrą

Z dzisiejszych zakupów:
peeling do ciała mango (5,99 zł) mam jeszcze borówkowy i jest bossski...
krem do golenia Veet 2 szt za 7,99 zł
i kilka innych rzeczy bez wyprzedaży (mój Tż nie mógł mnie stamtąd wyciągnąć...

Czekoladki baron z kremem nugatowym nie dobre :/

mam ten borówkowy i to prawda jest boski mam aż ochotę go zjeść jak go otwieram

nie widziałam u siebie herbaty czarnej o smaku pomarańczy ale za to na pewno ją kupię jak znajdę w Lublinie, bo uwielbiam wszystko co pomarańczowe

a moje dzisiejsze zakupy z gazetki harmonia smaku to :
herbata intensitea o smaku gruszki z dziką różą i wanilią (jeszcze nie piłam ale będę poza tym mam na oku pozostałe smaki).
herbata zielona feel o smaku mango i tą drugą porzeczkową też (piłam narazie mango i bardzo mi smakuje ).
cappucino one cup jagodowe, z magnezem, z 12 witaminami (jagodowe mniaaaam)

do tego kremu kokosowego sie zniechęciłam przez ten ciemny kolor ;/ a jeśli chodzi o gorącą czekoladę to miałam na nią ochotę ale mam już duże opakowanie La Festy Hot Chocolatta

studentka III roku filologii angielskiej UMCS
missnovocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 20:09   #1745
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze gruszkową i też jest pyyyszna. Mogliby ją na stałe wprowadzić. Tak kusicie tym cappucino, chyba zakupię .
w zeszłym roku kupiłam taki zapas, że ostatnie pudełko skończyło się ..miesiąc temu tak więc można sobie poradzić, tym bardziej, że kosztuje grosze
Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Potwierdzam.Świeczki LaRissa nie pachną podczas palenia,niestety
Chyba,że tylko zapach-konwalia,róża. Szkoda
Mimo to zapoluję na jabłko z cynamonem,dla frajdy palenia....

Naleśniki francuskie te z Biedronki,to zwykłe placki,bez nadzienia. Nie wyglądają jakoś smakowicie i nie wiem czym się różnią od tradycyjnych w tym przypadku

Oj też czekam na zaparzacz do kawy

Zaraz sobie zaparzę śliwkę z cynamonem- jest najlepsza
Jabłko i cynamon pachnie przepięknie, cały dom mi pachnie gdy zapalam tak więc nie zgadzam się dzisiaj oczyściłam szkło i mam szklankę z porządnego szkła po niej - za radą dziewczyn z poprzednich części wątku kupiłam z kolei wanilię z pomarańczą więc będzie kolejna szklaneczka ach, i zapas wszelkich możliwych herbat..
składane pudełka są super, porządne, twarde, ładne. Wzięłam dwa komplety, z kompasami takie i zastanawiam się czy nie kupić jeszcze innego wzoru
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 20:14   #1746
nikita17
Raczkowanie

GG do nikita17

[QUOTE=Tequilka_84;3046873 5]nie oszukuja tylko nie zmienili ceny

co nie zmienia faktu, że oszukują ;]
Stary 2011-11-12, 21:02   #1747
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Zakochałam się w smaku i zapachu tej zielonej herbaty z melonem . Kupiłam też gruszkę z wanilią: pachnie jak domowy kompot z gruszek, ale w smaku przeciętna

Z mojej biedronki ostatnio usunęli małe koszyki

u mnie nie ma ich już od około roku

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 21:03   #1748
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Patelnia grillowa kupiona i już nawet przetestowana
Poza tym zakupione herbatki - porzeczkowa i melonowa
Wpadła mi też w oko patera na ciasto - jutro chyba ją kupię

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 21:23   #1749
MalaMalaMi
Zadomowienie

DOTARŁAM DO KOŃCA, długo trwało, ale nadrobiłam zaległości, aż mnie głowa boli:P
Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
ja tam polecam PowerFist i do łazienki i do kuchni, ja zazwyczaj w łazience zostawiam go na pol godz. i później czyszczę wannę. Zapach duszący. .
Używam tego płynu i jak dla mnie sprawuje się dobrze. Nie mam jakiś takich potwornych zanieczyszczeń do usuwania, ale z tymi cięższymi też sobie radzi. Jednak idzie się udusic jak się sprząta przy jego użyciu. Zawsze jak go używam wyglądam tak jak ta Pani w załączniku niżej, nie mam tylko czepka na włosy. Ale do Fista maska jest zawsze :P

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3043252 9]Po ile dziewczynki są te świeczuszki? I ten wermut La Torina?
Ciekawa jestem czy to podobny smak jak Martini Bianco?
Może bym sobie kupiła jak cena przystępna. A plan na dzisiaj to La Torina Bianco, Sprite, naleśniki i te chipsy w tubie o smaku pomidorków mniaaam.

PS. Kupiłam pierwszy raz takie patyczki czekoladowe z nadzieniem pomaranczowym i przepadłam, jak slodyczy nie jem w ogóle tak w godzinę całe pudełko poszło do brzucha [/QUOTE]
Mój TŻ uwielbia te czekoladki, ja też je lubię, mają takie fajne płynne nadzienie

[QUOTE=jofka;30466471]Moja mama jednak uważa,że coś tam pachną. Może nie konwalią,ale jest...miło Bardzo liczę na cynamon z jabłkiem.

Zaparzacz jest od poniedziałku tak jak i kafeterka. Piłam kiedyś z niej kawę z Włoch i była przepyszna,całkiem coś innego...jednak ja mam płytę elektryczną,a ona tylko na gazie działa.
Dlatego zaparzacz,który jest fajnym gadżecikiem
Na poniedziałek moja wishlista jest długa:
rajstopy
kapcie-skarpety
zaparzacz taki mały [COLOR="Silver"]QUOTE]
Ja też mam zamiar zapolować na rajstopy i na ten zaparzacz. Zobaczę w poniedziałek jak z ich jakością, bo chętnie bym kupiła mały i duży do termokubka.

Na śmierc zapomniałam o tym pendrivie, a chciałam go kupic. Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś go dorwę. Poza tym skuszę się na migdały, jak tak zachwalacie. Wcześniej już kupiłam tą czekoladę do picia Magnetic. Owszem jest słodka, z wodą jest beznadziejna, za to z mlekiem , jest dobra. Trzeba ją tylko robic tak jak jest na opakowaniu tzn. jedna saszetka na kubek to za mało, bo wychodzi taka lura.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3m_maska_1872v_ffp2.jpg (10,8 KB, 43 załadowań)
MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 21:46   #1750
jofka
Zadomowienie

Właśnie spróbowałam,dżem jeżynowy jest boski
Tam są caaaałe owoce. Mniam! Szkoda,że nie jest w stałej ofercie, byłby idealny z naleśnikami.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 21:52   #1751
Fenoloftaleinka
Przyczajenie

GG do Fenoloftaleinka

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Gdynia ul. Morska na pewno, a dziś namiot wyprzedażowy widziałam też przy nowootwartej Biedrze w Sopocie przy Niepodległości.
Cytat:
Napisane przez kajmakowa Pokaż wiadomość
Biedronka w Straszynie jest wyprzedażowa ale nie wiem co można tam teraz dostać ze starych ofert bo z powodu wyjazdu nie byłam dawno w żadnej Biedronce.
Dzięki serdeczne. Pewnie jutro się do Straszyna wybiorę-może jeszcze będą jakieś masełka do ciała

A odnośnie najnowszej gazetki-zainteresował mnie aparat fotograficzny. potrzebuje czegoś małego i prostego w obsłudze do zdjęć typowo urlopowych/wyjazdowych/spotkaniowych itp. Myślicie że warto/nada się?
Fenoloftaleinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 22:40   #1752
alice333
Rozeznanie

Hej, nie wiecie może która z Biedronek w Krakowie jest wyprzedażowa?

Widzę, że duża część z Wasz również poluje na skarpety i czekoladę do picia.
alice333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 22:51   #1753
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez princass Pokaż wiadomość
gazetka Harmonia smaków str. 30. leżą w lodówce, u mnie były na środkowej półce pod krokietami nie wiem jakie są w smaku, jeszcze ich nie podgrzewałam.
Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość
Co do kaw ekwador i kolumbia to ta nie kwaskowata, nie pamietam ktora to -jest bardzo dobra. lagodna. mialam kupic douwe egberts i nie żaluje ze jej kupilam bo ta mi o wiele bardziej smakuje

---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

A co do tych nalesnikow to...kupilam jeden raz i juz tego nie zrobie, takie gumowate, nijakie.
Cytat:
Naleśniki francuskie te z Biedronki,to zwykłe placki,bez nadzienia. Nie wyglądają jakoś smakowicie i nie wiem czym się różnią od tradycyjnych w tym przypadku
Aha, więc to są same placki naleśnikowe A ja myślałam, ze to takie z nadzieniem jak "Swojska chata". Poza tym jeśli one są z gazetki herbacianej to nic dziwnego, że ich nie widziałam - gazetka miała obowiązywać od 9.11. a u mnie tego dnia niczego z niej nie widziałam A byłam wieczorem, więc powinni już porozkładać towar, a nie było nawet pustych kartonów... Czyli w ogóle tego towaru nie było A tak chciałam kupic te kawy Ekwador i Kolumbia. No i nowe zielone herbaty z owocowymi dodatkami I spróbować te cappucino one cup

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
No właśnie, ciekawa sprawa z tym, ryżem, też go chciałam kupić, ale w 2 biedronkach, w miastach oddalonych od siebie o 160 km, wszystkie ryże były pootwierane. W jednej B. były 3 kartony tego ryżu, wszystkie paczki, co do jednej, otwarte. Raczej nie sądzę, żeby to klienci. Podejrzewam, że hmm mogła być jakaś wada partii i pracownicy otwierali, żeby coś w nich sprawdzić, tylko co?
U mnie było ostatnich kilka szt. pootwieranych i wybrakowanych. Latem kupiłam jedno opakowanie ryżu basmati - tez było otwarte, ale zajrzałam do środka i nie brakowało torebek (były 4 szt), wzięłam, bo to było ostatnie, ale w domu, przy przygotowaniu tego ryżu zaczęłam mieć wątpliwości, czy torebki nie zostały zamienione na takie ze zwykłym ryżem, bo ten biedronkowy basmati wcale go nie przypominał Dlatego juz więcej nie kupię otwartego opakowania :/

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Z mojej biedronki ostatnio usunęli małe koszyki
Zauważyłam, ze z "mojej" znikają te koszyki na kółkach z rączką... Ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają - pierdonka mała, ciasna, w alejce mieszczą się 2 wózki, jak trzeci chce przejechać to jest już problem A tłumy są tam zawsze I jak ludzie mają manewrować tymi wózami? Jeśli kupuję tylko kilka rzeczy, jakieś drobiazgi to robię sobie koszyk z kartonu np. po soczkach paseo czy po kawie mielonej Ale jak są większe zakupy to muszę ten wóz targać Bo tych koszyków bardzo mało...

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:02   #1754
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alice333 Pokaż wiadomość

Ktoś mówił że na Matecznym

A ja nienawidzę dużych wózków ale zauważyłam że w jednej z biedronek gdzie bywam wróciły małe koszyki do dęki takie standardowe z supermarteków a nie te na kółkach bardzo mnie to cieszy
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:03   #1755
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Zaparzacze do herbaty ostatnio udało mi się upolować podczac CND w Rossmannie za niecałe 5zł. Jako ciężarek mają taką ceramiczną? mini filiżaneczkę z kawą Także sprawdzcie sobie w R najpierw.

BTW.Wysłałam TŻta po mozarellę i mówię mu weź jedno opakowanie tej wiórkowanej to będzie do pizzy. Przychodzi zadolony z 4 opakowaniami a na pytanie po co mi tyle tego odpowiada - bo mówiłaś że będziesz robiła dwie pizze....

b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:03   #1756
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alice333 Pokaż wiadomość

kilka razy padało już pytanie i odpowiedź o kraków
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:23   #1757
jofka
Zadomowienie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3047261 0]Zaparzacze do herbaty ostatnio udało mi się upolować podczac CND w Rossmannie za niecałe 5zł. Jako ciężarek mają taką ceramiczną? mini filiżaneczkę z kawą Także sprawdzcie sobie w R najpierw.

BTW.Wysłałam TŻta po mozarellę i mówię mu weź jedno opakowanie tej wiórkowanej to będzie do pizzy. Przychodzi zadolony z 4 opakowaniami a na pytanie po co mi tyle tego odpowiada - bo mówiłaś że będziesz robiła dwie pizze....

[/QUOTE]

Mężczyźni Znaczy się dobra z Ciebie kucharka.

Ps. Ciekawy blog.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:26   #1758
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Wózków czerwonych nie usuwają, po prostu ludzie je kradną lub psują się. Rodzice wsadzają nawet do tych koszyków dzieci lub po 3 zgrzewki wody więc nie ma się co dziwić
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 08:19   #1759
Tequilka_84
Rozeznanie

[QUOTE=nikita17;30469909]
Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość
nie oszukuja tylko nie zmienili ceny

co nie zmienia faktu, że oszukują ;]
No nie zmiania....

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość

Zauważyłam, ze z "mojej" znikają te koszyki na kółkach z rączką... Ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają - pierdonka mała, ciasna, w alejce mieszczą się 2 wózki, jak trzeci chce przejechać to jest już problem A tłumy są tam zawsze I jak ludzie mają manewrować tymi wózami? Jeśli kupuję tylko kilka rzeczy, jakieś drobiazgi to robię sobie koszyk z kartonu np. po soczkach paseo czy po kawie mielonej Ale jak są większe zakupy to muszę ten wóz targać Bo tych koszyków bardzo mało...
U mnie tych koszykow z raczka na kolkach bylo ok 70-80 szt. To bylo rok temu, od okolo pol roku nie ma ani jednego. Wszystkie poszly w swiat. Nie zrozumie nigdy ludzi, po co komu takie koszyki?? malych zwyklych bylo z 5 takich duzych slupkow jak staly, teraz sa moze dwa.
Duzych na kolkach brakuje tez kilku...

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:02   #1760
L I L Y
Zakorzenienie

Dziewczyny jadła może któraś te naleśniki, które od niedawna są w ofercie? Te bez nadzienia. Chyba 6szt. za 2,99zł ? Smaczne są ?

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:21   #1761
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
Dziewczyny jadła może któraś te naleśniki, które od niedawna są w ofercie? Te bez nadzienia. Chyba 6szt. za 2,99zł ? Smaczne są ?
czytaj wątek. dziewczyny piszą o nich na kilku ostatnich stronach.
Stary 2011-11-13, 10:29   #1762
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie spróbowałam,dżem jeżynowy jest boski
Tam są caaaałe owoce. Mniam! Szkoda,że nie jest w stałej ofercie, byłby idealny z naleśnikami.
Ja byłam pewna,że to dżem jagodowy, o głupia ja.Dzisiaj wysyłam brata po niego - uwielbiam jeżyny

Dziewczyny głupie pytanie,ale czym się różnią/co jest lepsze : kafeteria czy zaparzacz do kawy? Chciałabym sobie kupić w herbaciarni jakąś smaczną kawę typu rumową i móc zaparzyć ją w domu,ale tak żeby nie miała fusów,bo tego nie cierpię

Kupiłam z herbacianej gazetki zieloną herbatę z czarną porzeczką i jeżyną i jak pachnie super tak nie smakuje mi w ogóle.Zapewne skończy się jak z herbatą z gruszką czyli oddaniem jej komuś komu może akurat posmakuje Są już też u mnie jogurty Fruvita o smaku piernika z orzechami laskowymi - smaczne
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:30   #1763
L I L Y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
czytaj wątek. dziewczyny piszą o nich na kilku ostatnich stronach.
Czytam Tylko nie zauważyłam jakoś, widocznie przeoczyłam. Dzięki. Zaraz nadrobię

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:45   #1764
ama09
Zakorzenienie

Czy są w B. zapachy do szafy ?

i w którym miejscu stoją świeczki zapachowe? skusiłyście mnie na cynamon
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:12   #1765
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość

Są jakieś, u mnie leżą tam, gdzie świeczki - na szafce z chemią, a dokładnie pod workami na śmieci Kupiłam wczoraj świeczkę owoce leśne i też pachnie super. Dzisiaj kupię pozostałe zapachy

Kupię też paterę, ta kwadratowa mi się podoba szczególnie

No i we wtorek lecę po kafetierę

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png

Edytowane przez Nyaa
Czas edycji: 2011-11-13 o 11:13
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:16   #1766
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
ą już też u mnie jogurty Fruvita o smaku piernika z orzechami laskowymi - smaczne
u mnie te jogurty są już od 2 miesięcy

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:17   #1767
rejected_darling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość

Saszetki zapachowe i świeczki stoją przy środkach czystości, tam gdzie pasty do butów i papier śniadaniowy
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:19   #1768
ama09
Zakorzenienie

Dziękuję za odpowiedzi
to jutro ruszam na polowanie
no i rajstopki tez pewnie ze 2 pary wpadną do koszyka
i oczywiście jakaś spożywka
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:37   #1769
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Kupiłam z herbacianej gazetki zieloną herbatę z czarną porzeczką i jeżyną i jak pachnie super tak nie smakuje mi w ogóle
pewnie dlatego ci nie smakuje bo to jest czarna porzeczka z żurawiną.....

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:40   #1770
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość

No i we wtorek lecę po kafetierę
żeby nie okazało się, że już nie będzie- bo mają być w sprzedaży od jutra a nie wiadomo czy to tylko nie będzie po kilka sztuk na sklepie
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości