|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Kupowałam zestawy z tej serii w zeszłym roku i wtedy pasowały do Lego.
|
|
#1742 | |
|
Rozeznanie
|
nie oszukuja tylko nie zmienili ceny
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
a jezeli jest jakas wada to towar sie sciaga na magazyn i tam czeka sobie na dalsze polecenia od góry...
|
|
|
#1743 |
|
caramelover ;)
|
Biedronka w Straszynie jest wyprzedażowa ale nie wiem co można tam teraz dostać ze starych ofert bo z powodu wyjazdu nie byłam dawno w żadnej Biedronce.
|
|
|
|
#1744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam ten borówkowy i to prawda jest boski mam aż ochotę go zjeść jak go otwieram ![]() nie widziałam u siebie herbaty czarnej o smaku pomarańczy ale za to na pewno ją kupię jak znajdę w Lublinie, bo uwielbiam wszystko co pomarańczowe ![]() a moje dzisiejsze zakupy z gazetki harmonia smaku to : herbata intensitea o smaku gruszki z dziką różą i wanilią (jeszcze nie piłam ale będę poza tym mam na oku pozostałe smaki). herbata zielona feel o smaku mango i tą drugą porzeczkową też (piłam narazie mango i bardzo mi smakuje ).cappucino one cup jagodowe, z magnezem, z 12 witaminami (jagodowe mniaaaam) do tego kremu kokosowego sie zniechęciłam przez ten ciemny kolor ;/ a jeśli chodzi o gorącą czekoladę to miałam na nią ochotę ale mam już duże opakowanie La Festy Hot Chocolatta
|
|
|
#1745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak więc można sobie poradzić, tym bardziej, że kosztuje groszeCytat:
dzisiaj oczyściłam szkło i mam szklankę z porządnego szkła po niej - za radą dziewczyn z poprzednich części wątku ach, i zapas wszelkich możliwych herbat..składane pudełka są super, porządne, twarde, ładne. Wzięłam dwa komplety, z kompasami takie i zastanawiam się czy nie kupić jeszcze innego wzoru
|
||
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Tequilka_84;3046873 5]nie oszukuja tylko nie zmienili ceny
co nie zmienia faktu, że oszukują ;] |
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie ma ich już od około roku ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Patelnia grillowa kupiona i już nawet przetestowana
![]() Poza tym zakupione herbatki - porzeczkowa i melonowa ![]() Wpadła mi też w oko patera na ciasto - jutro chyba ją kupię |
|
|
|
#1749 | |
|
Zadomowienie
|
DOTARŁAM DO KOŃCA, długo trwało, ale nadrobiłam zaległości, aż mnie głowa boli:P
Cytat:
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3043252 9]Po ile dziewczynki są te świeczuszki? I ten wermut La Torina? Ciekawa jestem czy to podobny smak jak Martini Bianco? Może bym sobie kupiła jak cena przystępna. A plan na dzisiaj to La Torina Bianco, Sprite, naleśniki i te chipsy w tubie o smaku pomidorków mniaaam. PS. Kupiłam pierwszy raz takie patyczki czekoladowe z nadzieniem pomaranczowym i przepadłam, jak slodyczy nie jem w ogóle tak w godzinę całe pudełko poszło do brzucha Mój TŻ uwielbia te czekoladki, ja też je lubię, mają takie fajne płynne nadzienie [QUOTE=jofka;30466471]Moja mama jednak uważa,że coś tam pachną. Może nie konwalią,ale jest...miło Bardzo liczę na cynamon z jabłkiem.Zaparzacz jest od poniedziałku tak jak i kafeterka. Piłam kiedyś z niej kawę z Włoch i była przepyszna,całkiem coś innego...jednak ja mam płytę elektryczną,a ona tylko na gazie działa. Dlatego zaparzacz,który jest fajnym gadżecikiem ![]() Na poniedziałek moja wishlista jest długa: rajstopy kapcie-skarpety zaparzacz taki mały [COLOR="Silver"]QUOTE]Ja też mam zamiar zapolować na rajstopy i na ten zaparzacz. Zobaczę w poniedziałek jak z ich jakością, bo chętnie bym kupiła mały i duży do termokubka. Na śmierc zapomniałam o tym pendrivie, a chciałam go kupic. Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś go dorwę. Poza tym skuszę się na migdały, jak tak zachwalacie. Wcześniej już kupiłam tą czekoladę do picia Magnetic. Owszem jest słodka, z wodą jest beznadziejna, za to z mlekiem , jest dobra. Trzeba ją tylko robic tak jak jest na opakowaniu tzn. jedna saszetka na kubek to za mało, bo wychodzi taka lura. |
|
|
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie spróbowałam,dżem jeżynowy jest boski
Tam są caaaałe owoce. Mniam! Szkoda,że nie jest w stałej ofercie, byłby idealny z naleśnikami.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#1751 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A odnośnie najnowszej gazetki-zainteresował mnie aparat fotograficzny. potrzebuje czegoś małego i prostego w obsłudze do zdjęć typowo urlopowych/wyjazdowych/spotkaniowych itp. Myślicie że warto/nada się? |
||
|
|
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
Hej, nie wiecie może która z Biedronek w Krakowie jest wyprzedażowa?
Widzę, że duża część z Wasz również poluje na skarpety i czekoladę do picia. |
|
|
|
#1753 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja myślałam, ze to takie z nadzieniem jak "Swojska chata". Poza tym jeśli one są z gazetki herbacianej to nic dziwnego, że ich nie widziałam - gazetka miała obowiązywać od 9.11. a u mnie tego dnia niczego z niej nie widziałam A byłam wieczorem, więc powinni już porozkładać towar, a nie było nawet pustych kartonów... Czyli w ogóle tego towaru nie było A tak chciałam kupic te kawy Ekwador i Kolumbia. No i nowe zielone herbaty z owocowymi dodatkami I spróbować te cappucino one cup ![]() Cytat:
Zauważyłam, ze z "mojej" znikają te koszyki na kółkach z rączką... Ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają - pierdonka mała, ciasna, w alejce mieszczą się 2 wózki, jak trzeci chce przejechać to jest już problem A tłumy są tam zawsze I jak ludzie mają manewrować tymi wózami? Jeśli kupuję tylko kilka rzeczy, jakieś drobiazgi to robię sobie koszyk z kartonu np. po soczkach paseo czy po kawie mielonej Ale jak są większe zakupy to muszę ten wóz targać Bo tych koszyków bardzo mało...
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nienawidzę dużych wózków ale zauważyłam że w jednej z biedronek gdzie bywam wróciły małe koszyki do dęki takie standardowe z supermarteków a nie te na kółkach |
|
|
|
|
#1755 |
|
Konto usunięte
|
Zaparzacze do herbaty ostatnio udało mi się upolować podczac CND w Rossmannie za niecałe 5zł. Jako ciężarek mają taką ceramiczną? mini filiżaneczkę z kawą
Także sprawdzcie sobie w R najpierw.BTW.Wysłałam TŻta po mozarellę i mówię mu weź jedno opakowanie tej wiórkowanej to będzie do pizzy. Przychodzi zadolony z 4 opakowaniami a na pytanie po co mi tyle tego odpowiada - bo mówiłaś że będziesz robiła dwie pizze.... |
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3047261 0]Zaparzacze do herbaty ostatnio udało mi się upolować podczac CND w Rossmannie za niecałe 5zł. Jako ciężarek mają taką ceramiczną? mini filiżaneczkę z kawą
Także sprawdzcie sobie w R najpierw.BTW.Wysłałam TŻta po mozarellę i mówię mu weź jedno opakowanie tej wiórkowanej to będzie do pizzy. Przychodzi zadolony z 4 opakowaniami a na pytanie po co mi tyle tego odpowiada - bo mówiłaś że będziesz robiła dwie pizze.... [/QUOTE] Mężczyźni Znaczy się dobra z Ciebie kucharka. ![]() Ps. Ciekawy blog.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#1758 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Wózków czerwonych nie usuwają, po prostu ludzie je kradną lub psują się. Rodzice wsadzają nawet do tych koszyków dzieci lub po 3 zgrzewki wody więc nie ma się co dziwić
|
|
|
|
#1759 | ||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=nikita17;30469909]
Cytat:
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Duzych na kolkach brakuje tez kilku...
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jadła może któraś te naleśniki, które od niedawna są w ofercie? Te bez nadzienia. Chyba 6szt. za 2,99zł ? Smaczne są ?
|
|
#1761 |
|
Rozeznanie
|
czytaj wątek. dziewczyny piszą o nich na kilku ostatnich stronach.
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny głupie pytanie,ale czym się różnią/co jest lepsze : kafeteria czy zaparzacz do kawy? Chciałabym sobie kupić w herbaciarni jakąś smaczną kawę typu rumową i móc zaparzyć ją w domu,ale tak żeby nie miała fusów,bo tego nie cierpię ![]() Kupiłam z herbacianej gazetki zieloną herbatę z czarną porzeczką i jeżyną i jak pachnie super tak nie smakuje mi w ogóle.Zapewne skończy się jak z herbatą z gruszką czyli oddaniem jej komuś komu może akurat posmakuje Są już też u mnie jogurty Fruvita o smaku piernika z orzechami laskowymi - smaczne |
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam
Tylko nie zauważyłam jakoś, widocznie przeoczyłam. Dzięki. Zaraz nadrobię
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Czy są w B. zapachy do szafy ?
![]() i w którym miejscu stoją świeczki zapachowe? skusiłyście mnie na cynamon
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam wczoraj świeczkę owoce leśne i też pachnie super. Dzisiaj kupię pozostałe zapachy![]() Kupię też paterę, ta kwadratowa mi się podoba szczególnie ![]() No i we wtorek lecę po kafetierę Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2011-11-13 o 11:13 |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie te jogurty są już od 2 miesięcy
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi
to jutro ruszam na polowanie ![]() no i rajstopki tez pewnie ze 2 pary wpadną do koszyka ![]() i oczywiście jakaś spożywka
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

się razem od
....

mam aż ochotę go zjeść jak go otwieram
.

A byłam wieczorem, więc powinni już porozkładać towar, a nie było nawet pustych kartonów... Czyli w ogóle tego towaru nie było
A tak chciałam kupic te kawy Ekwador i Kolumbia. No i nowe zielone herbaty z owocowymi dodatkami 
Nakarm pieska...
Mężczyźni