|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
To zrób sobie coś takiego. Wydaje mi się, że nawet delikatna siwizna, jeśli będzie przebijać, nie stanie się od razu rażąca.
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
K. poszedł na "randkę" z moją koleżanką a ja jestem beznadziejnie zazdrosna mimo, że ostatnio zrobiłam rachunek sumienia i wiem, że nie chciałabym z nim być. Ale zazdrosna jestem. Sama nie wiem o co i po co.
W dodatku mój młodszy 2 lata kuzyn się zaręczył...... Życie jest do dupy
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale też nigdy nie udało mi się posiąść tej sztuki ![]() Ale generalnie zakochałam się w maleńkich dziewczynkach z opaskami na głowie, no po prostu cudne są
|
|
|
|
|
#2104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dont łory. Olej go z góry ciepłym moczem![]() Jeny odkryłam przed momentem działanie minutnika w mojej komórce, co w sztuce kulinarnej jest niezwykle potrzebne bo nigdy nie umiem się doliczyć która to będzie - 'za piętnaście minut' ![]() Zwies cudne są dziewczynki czy opaski? Jak dziewczynki to wiesz... to bywa karalne
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-12 o 23:45 |
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Pffy :P Opaski na głowach
![]() Sama opaska to taka bez wyrazu
|
|
|
|
#2106 |
|
Polka Ogarniaczka
|
no właśnie med z miesiąca na miesiąc coraz ich więcej, ja pracuję na estradzie, tam w światłach widać wszystko. Jakbym nie miała takiej pracy, to bym to olała pewnie
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, olać nie mogę bo to bardzo dobry kolega i w sumie sama go na tą randkę wysłałam a teraz mnie zazdrość zżera, że mi nawet cham nie napisał smsa jak było... no, chyba, że właśnie traci dziewictwo to rozumiem, że nie pisze- ale to jeszcze większy powód do zazdrości czyż nie? ![]() Hmm...widzisz...ponoć człowiek uczy się przez całe życie. Coś w tym stwierdzeniu rzeczywiście jest ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Tośka stresujesz się, że siwiejesz?
|
|
#2108 |
|
Polka Ogarniaczka
|
To też pewnie, ale pisałam już kiedyś na wątku - to taki "prezent" od obojga rodziców, muszę popytać mamę jak sobie z tym radziła, choć ona w moim wieku miała ich jeszcze mniej ode mnie, hmm
Kładę się Dziewuszki
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Wtajemniczenie
|
Stygmatku to go następnym razem nie wysyłaj. Obrzydź mu wszystkie kobiety. Niech siedzi w domu. A co!
![]() Tosia kurczę wcześnie Cię wzięło. Ja się nie znam na farbowaniu, bo jedyne co robiłam z kolorami to chwilowe zabawy z szamponem, który się zmywał faktycznie po 4 myciach... Ale może poeksperymentuj z farbami, na pewno znajdziesz coś dla siebie Jest masa dziewczyn, która już w tym wieku od kilku lat farbuje włosy i sobie nie wyobraża przestać. Potraktuj to jak przygodę ![]() znalazłam fajny przepis na ciasteczka czekoladowe z chili... bardzo mi odpowiada to połączenie, chyba zrobię jutro )
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm... ja szczerze mówiąc nie przepadam za tym połączeniem- jadłam tylko czekoladę z chilli i mi jakoś nie podeszła- ale ciasteczka mogą być ciekawe.
|
|
#2112 |
|
Polka Ogarniaczka
|
do zeszłego roku traktowałam to jak przygodę, ale trochę głupio czuć się jak tester czy producent spełnia obietnicę pokrycia w 100% siwych (co na ogół się w zasadzie dzieje, przez te 4 tyg. od farbowania) także tego
![]() Idę w kimę
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Mój mąż pojechał na paintballa (brrr gdyby nie było tak zimno to pojechałabym mu towarzyszyć,ale w takiej temperaturze to ja marznąć nie będę). Byliśmy wczoraj na obiedzie w nowootwartej w naszej dzielnicy restauracji-pierogarni.Pierogi pycha,mają przeeeeróżne smaki (oj zjadłabym te z bananem polane czekoladą,ale to bomba kaloryczna ) ale wczoraj wieczorem jak byliśmy u znajomych to wyszła dyskusja na temat tego,że według naszego kolegi pierogi są byle jakie,że na bankiecie by ich nie podano i że nadają się tylko na szybko,żeby coś przekąsić.A wy lubicie pierogi?? ![]() Cytat:
![]() Claris ja nie wiem co z tym Dreznem jest,że moi Rodzice też tam mieli jechać w piątek na wycieczkę.Niestety jak Tata wracał w piątek z Katowic to poleciał mu kamor i mają szybę rozwaloną w dużym aucie. Przez to nie pojechali
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, śliczna sukienka
![]() Motyl, ja uwielbiam pierogi ![]() Ale tu cisza ...
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Stygmatku normalnie jsteś jak Piesio Ogrodnika sama nie KCE a drugiej nie da ale ale może dzięki odkryjesz, że jednak to może być to?![]() ![]() Carmi wiesz co Ci powiem? i do znudzenia będę pisać?Fulara-Żywczyk![]() jesteś na początku poszukiwań znajdziesz taką, w której się zakochasz![]() suknie Anny K, przynamniej niektóre pzyciągają ![]() Tosia zrób sobie ciepłą czeko z lekkimi refleksami ![]() Zuz uwielbiam Cię ![]() i podziel się przepisem ![]() Motylku ja uwielbiam pierogi zwłaszcza ruskie, ze szpinakiem, z ziemniaczkami i boczkiem ostatnio jedliśmy takie smażone na głębokim tłuszczu-mega jeszcze do tego kefir
|
|
|
|
#2117 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
śnił mi się mój ślub. Szłam w jakiejś kolorowej zwiewnej tunice w kwiaty (którą w zasadzie mam w swojej szafie ) i młody czekał przed ołtarzem (ale nie był to TŻ) a ja przed kościołem z świadkową. Miałam bukiet tylko rozkminiałyśmy, że tak dziwnie iść do ślubu w getrach (miałam na nogach takie białe wełniane getry do łydek) i żeby je zdjąć. Jak je zdjęłam to stwierdziłam, że na boso do kościoła to też lipa. I zaczęłam mierzyć nagle takie moje stare szpileczki z noskiem i miałam niby w nich iść, ale przyszedł po mnie młody bo mnie za długo nie było, a kościół pełen ludzi. I ślubu nam miał udzielać mój proboszcz z domowej miejscowości, którego wybitnie nie lubię, ale chyba odwołaliśmy w końcu bo zwątpiłam![]() Motylku trzeba było z nim pograć w paintball Lubię takie zabawy![]() Pierogi lubię bardzo, ale raczej na ostro, zapiekane w panierce z kurczakiem meksykańskim pycha! Koło mojej uczelni jest taka super pierogarnia to się czasem wybieramy po zajeciach ![]() Ale jeszcze bardziej lubię naleśnikarnie i nadziewane naleśniory ![]() i robię właśnie maseczkę z różowej glinki z ziaji i musze wymyśleć w co się ubrać na obiad do teściów;/ na szczęście jestem uczulona na ich kota i długo nie zabawimy ![]()
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-13 o 10:46 |
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Carmi, śliczna suknia ![]() Tośka, no to farbuj na jaśniejszy/balejaż, wtedy mniej widać. Niewiele poradzisz... Oj, ja też kocham pierogi ![]() Kolejny dzień, dalej spuchnięte cycki, dalej @ brak, dalej boli brzuch. Na dodatek chciałam sobie zrobić dobrze zabielaczem do kawy czekoladowo-karmelowym (jakkolwiek to brzmi) i przesłodziłaaaam ![]() Zostawiłam D. inicjatywę w kwestii kontaktu. Dziś mija trzeci dzień jak się nie odzywa
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale obie super dla Ciebie wg mnie Tak sobie myślę, że Freja albo Leia dla Aleks byłyby perfect! Motyl, kocham pierogi ![]() Dobry dzień. Obejrzałam Chirurgów... ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Józia, a czemu się nie odzywa?
|
|
|
|
|
#2120 |
|
MBZ♥
|
Tysia a Jemu co znowu?
robię dziś na obiad placka po węgiersku żeby mi się go tylko nie odchciało
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Kurczę przez te nocki nawet nie miałam kiedy Was nadrobić ... Co do storczyków czytałam ostatnio , że aby cieszyć się dłużej żywym kolorem storczyka należy go podlewać miękką wodą chociaż i tak on kiedyś się wybarwi ... Kurczę jeszcze do niedawna nie miałam żadnego kwiatka w pokoju a teraz mam dużych storczyków z czego puszczają nowe pędy , jeden od TŻ on już niebawem znów zakwitnie ponieważ puścił nowy pęd i ma pączki już no i jeden marketowy ,który tez już wypuścił nowy pęd czyli mam 7 storczyków i 4 inne rośliny w pokoju już nie mam gdzie stawiać tych roślin ale powietrze naprawdę dużo się poprawiło
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wiem, czemu się nie odzywa, pewnie mu się znudziłam może to i lepiej, pisałam Wam o jego problemach ze zdrowiem. Znalazłam u siebie w lewej piersi guza, dlatego m.in. idę do gina (pierś spuchnięta, twarda, nie boli, za to ciepło aż pod pachę, no i ten brak @). Nie chcę go dobijać, żeby mu się to w jakikolwiek sposób kojarzyło z jego dolegliwością.Wiecie co... stres ostatni spowodował, że wróciłam do wagi, którą miałam od 5 klasy do 2 roku studiów (wyłączając pierwszy ), czyli niecałe 52 kg...masakra!!! Nie zauważyłam, dopiero J. powiedział, że schudłam, a ja na drugi dzień weszłam na wagę... Pamięta któraś, jak jęczałam, że tyję i mi się robi oponka na brzuchu? To teraz już mi wystaje miednica
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
BYou cześć gaduło
Żaluję, że nie zrobiłysmy z Frezi zdjęcia z F&Ż. Ale chyba jakbyś zobaczyla mnie w falbanach na żywo, to byś zmieniła zdanie.Naj ta smutna minka odnośnie chirurgów mnie przestraszyła i już chce obejrzeć, ale obecałam B. że zaczekam na niego. Mam nadzieję, że Frezia ciepło się ubrała do Budapesztu. Baterflajku ja lubię pierogi, ale tylko domowej roboty.Najbardziej ruskie i z kaszą |
|
|
|
#2124 |
|
MBZ♥
|
hmmmm Karmelka wierzę Ci na słowo
będziesz jeszcze mierzyć w Madonnie? ![]() fiu fiu Tysia ale już więcej nie stresuj się i nie chudnij![]() kciukam za wizytę
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nie wiem, nie czuję się na siłach jutro iść do pracy
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Byou w madonnie raczej chyba
Jak już, to wrócę do Lilea (tam była F&Ż).Jusia szkoda mi Ciebie, ostatnio ciągle Ci coś dolega Ale przynajmniej znów masz wspólne tematy z J. ![]() Mama zaaplikowała mi na włosy gluta z siemienia lnianego. Próbowała mnie jeszcze wysmarować na twarzy maseczką z ziemniaków, ale już się nie dałam :P Zaraz przyjedzie B. z konsolą i będziemy we troje grać na mov'ie
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja jeszcze siedzę u babci, po południu wracam do krk. Stęskniłam się za Tż ![]() ja lubie pierogi, najbardziej z serem albo owocami
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna boziu jaka Ty jestes chudziutka
naj nie zdradzac mi tu prosze minek bo Chirurdzy czekaja w kolejce i sa zaraz po CSI, NCIS, Criminal Minds i Housie, ktore musze obejrzec z TZ Wrzucilam ogloszenie na Freecycle (strona przez ktora mozna oddac/przygarnac niepotrzebne przedmioty), ze chce sie pozbyc lozka i dziewczyna dzis przyjechala zabrac. Przynajmniej nie musimy wywozic na wysypisko a jej sie przyda ![]() Zaraz nasze nowe lozeczko bedzie dostarczone a potem na kawe do Starbucksa i zakupy do IKEI
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież nawet się nauczyli nazwy pierogy i robią własne przepisyCytat:
wyglądasz teraz dobrze ale nie chudnij więcej. I nie róbcie sobie eksperymentów z tym, kto pierwszy się odezwie. Co jeśli on pomyśli że go olałaś na wieść o tym co w klubie ? Wyszłabyś na ostatnią sucz, w ogóle nie wiem po co testujesz kiedy się odezwie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Dont łory. Olej go z góry ciepłym moczem
a teraz mnie zazdrość zżera, że mi nawet cham nie napisał smsa jak było... no, chyba, że właśnie traci dziewictwo to rozumiem, że nie pisze- ale to jeszcze większy powód do zazdrości czyż nie? 

w pokoju już nie mam gdzie stawiać tych roślin ale powietrze naprawdę dużo się poprawiło 

13.03.2008