Zazdrośnice vol 44 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-12, 23:37   #2101
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Zazdrośnice vol 44

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Tak, dosyć dobrze mi w np. takiej mieszance jak mam w awatarze - tam był brąz czy beż z blond pasemkami
To zrób sobie coś takiego. Wydaje mi się, że nawet delikatna siwizna, jeśli będzie przebijać, nie stanie się od razu rażąca.

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:38   #2102
stygmatek
Zakorzenienie

K. poszedł na "randkę" z moją koleżanką a ja jestem beznadziejnie zazdrosna mimo, że ostatnio zrobiłam rachunek sumienia i wiem, że nie chciałabym z nim być. Ale zazdrosna jestem. Sama nie wiem o co i po co.
W dodatku mój młodszy 2 lata kuzyn się zaręczył......

Życie jest do dupy

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:42   #2103
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Zwies to jest robione na szydełku. Czego ja totalnie nie umiem pojąć. Może na starość się nauczę, chociaż chciałabym zrobić takie aniołki szydełkowe na choinkę...

Fajne są te sukienki, bo mają dużo koronek ale nie stają się przez to tandetne. Bardzo eleganckie i stylowe.
Wiem, że szydełko
Ale też nigdy nie udało mi się posiąść tej sztuki

Ale generalnie zakochałam się w maleńkich dziewczynkach z opaskami na głowie, no po prostu cudne są
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:43   #2104
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
K. poszedł na "randkę" z moją koleżanką a ja jestem beznadziejnie zazdrosna mimo, że ostatnio zrobiłam rachunek sumienia i wiem, że nie chciałabym z nim być. Ale zazdrosna jestem. Sama nie wiem o co i po co.
W dodatku mój młodszy 2 lata kuzyn się zaręczył......

Życie jest do dupy
poszeł se chopina z jakomś kuleżankom, ale toś Ty jest pikna i krasna Holka, soł... Dont łory. Olej go z góry ciepłym moczem

Jeny odkryłam przed momentem działanie minutnika w mojej komórce, co w sztuce kulinarnej jest niezwykle potrzebne bo nigdy nie umiem się doliczyć która to będzie - 'za piętnaście minut'

Zwies cudne są dziewczynki czy opaski? Jak dziewczynki to wiesz... to bywa karalne

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-11-12 o 23:45
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:48   #2105
Zwies
Zakorzenienie

Pffy :P Opaski na głowach
Sama opaska to taka bez wyrazu
Stary 2011-11-12, 23:50   #2106
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

no właśnie med z miesiąca na miesiąc coraz ich więcej, ja pracuję na estradzie, tam w światłach widać wszystko. Jakbym nie miała takiej pracy, to bym to olała pewnie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:51   #2107
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:

poszeł se chopina z jakomś kuleżankom, ale toś Ty jest pikna i krasna Holka, soł... Dont łory. Olej go z góry ciepłym moczem

Jeny odkryłam przed momentem działanie minutnika w mojej komórce, co w sztuce kulinarnej jest niezwykle potrzebne bo nigdy nie umiem się doliczyć która to będzie - 'za piętnaście minut'
zrobiłaś mi wieczór
Nie no, olać nie mogę bo to bardzo dobry kolega i w sumie sama go na tą randkę wysłałam a teraz mnie zazdrość zżera, że mi nawet cham nie napisał smsa jak było... no, chyba, że właśnie traci dziewictwo to rozumiem, że nie pisze- ale to jeszcze większy powód do zazdrości czyż nie?

Hmm...widzisz...ponoć człowiek uczy się przez całe życie. Coś w tym stwierdzeniu rzeczywiście jest

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Tośka stresujesz się, że siwiejesz?

Stary 2011-11-12, 23:54   #2108
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
[/COLOR]Tośka stresujesz się, że siwiejesz?
To też pewnie, ale pisałam już kiedyś na wątku - to taki "prezent" od obojga rodziców, muszę popytać mamę jak sobie z tym radziła, choć ona w moim wieku miała ich jeszcze mniej ode mnie, hmm

Kładę się Dziewuszki

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2011-11-12, 23:55   #2109
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
no właśnie med z miesiąca na miesiąc coraz ich więcej, ja pracuję na estradzie, tam w światłach widać wszystko. Jakbym nie miała takiej pracy, to bym to olała pewnie

Może trzeba zmienić odżywianie? I mniej się stresować?
Mi za to wypadają garściami prawie że.
Stary 2011-11-12, 23:55   #2110
Zuzik06
Wtajemniczenie

Stygmatku to go następnym razem nie wysyłaj. Obrzydź mu wszystkie kobiety. Niech siedzi w domu. A co!

Tosia kurczę wcześnie Cię wzięło. Ja się nie znam na farbowaniu, bo jedyne co robiłam z kolorami to chwilowe zabawy z szamponem, który się zmywał faktycznie po 4 myciach... Ale może poeksperymentuj z farbami, na pewno znajdziesz coś dla siebie Jest masa dziewczyn, która już w tym wieku od kilku lat farbuje włosy i sobie nie wyobraża przestać. Potraktuj to jak przygodę

znalazłam fajny przepis na ciasteczka czekoladowe z chili... bardzo mi odpowiada to połączenie, chyba zrobię jutro)
Stary 2011-11-13, 00:01   #2111
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Stygmatku to go następnym razem nie wysyłaj. Obrzydź mu wszystkie kobiety. Niech siedzi w domu. A co!

znalazłam fajny przepis na ciasteczka czekoladowe z chili... bardzo mi odpowiada to połączenie, chyba zrobię jutro)
Oj to chyba niemożliwe. Jak mu próbowałam obrzydzić przedwczoraj, wczoraj i dzisiaj to się skończyło tym, że mi powiedział "wiesz, że cię uwielbiam prawda?"... więc dupka zbita. Ale następnym razem nie będę taka głupia i już żadnego faceta z nikim nie umówię, nie dam namiarów ani nic... chyba, że do samej siebie

Hmm... ja szczerze mówiąc nie przepadam za tym połączeniem- jadłam tylko czekoladę z chilli i mi jakoś nie podeszła- ale ciasteczka mogą być ciekawe.

Stary 2011-11-13, 00:04   #2112
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

do zeszłego roku traktowałam to jak przygodę, ale trochę głupio czuć się jak tester czy producent spełnia obietnicę pokrycia w 100% siwych (co na ogół się w zasadzie dzieje, przez te 4 tyg. od farbowania) także tego

Idę w kimę

Stary 2011-11-13, 09:53   #2113
butterfly20
Zakorzenienie

Helloł
Mój mąż pojechał na paintballa (brrr gdyby nie było tak zimno to pojechałabym mu towarzyszyć,ale w takiej temperaturze to ja marznąć nie będę).
Byliśmy wczoraj na obiedzie w nowootwartej w naszej dzielnicy restauracji-pierogarni.Pierogi pycha,mają przeeeeróżne smaki (oj zjadłabym te z bananem polane czekoladą,ale to bomba kaloryczna) ale wczoraj wieczorem jak byliśmy u znajomych to wyszła dyskusja na temat tego,że według naszego kolegi pierogi są byle jakie,że na bankiecie by ich nie podano i że nadają się tylko na szybko,żeby coś przekąsić.
A wy lubicie pierogi??

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej

Byłam dzisiaj na mierzeniu sukien w Lublinie, a potem padłam ze zmęczenia.
Wyjątkowo spodobał mi się tylko jeden model, bo reszta to niestety totalne bezguście (no ale co może doradzić "konsultantka" z tapirem, koczkiem i trwałą na grzywce). To co mi się podobało, w czym wyglądałam wyjątkowo (lepiej niż modelka na zdjęciach ) to koronkowa suknia od Anny Kara (kolekcja 2012, model Heledore http://www.annakara.pl/suknie-slubne.html). Niestety mojej mamie totalnie nie podobał się wzór koronki, ponieważ kiedyś miała firankę w podobne róże, ale sam krój sukni i piękna szarfa (której na zdjęciu nie widać) robiły efekt "wow". Szukałam czegoś w tym stylu, czyli suknia odcięta szarfą/pasem i lejący, marszczony dół i w necie znalazłam to co niżej. Muszę ją przymierzyć
Mi bardziej podoba się suknia Anny Kary, chociaż na zdjęciach za wiele nie widać.A tak w ogóle to niektóre suknie są bardzo ciekawe,zwłaszcza krótkie mi się spodobały. I nawet jest taka krótka prościutka w stylu Audrey Hepburn

Claris ja nie wiem co z tym Dreznem jest,że moi Rodzice też tam mieli jechać w piątek na wycieczkę.Niestety jak Tata wracał w piątek z Katowic to poleciał mu kamor i mają szybę rozwaloną w dużym aucie. Przez to nie pojechali
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 09:59   #2114
Choji
Zakorzenienie

Carmi, śliczna sukienka
Motyl, ja uwielbiam pierogi

Ale tu cisza ...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:25   #2115
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Helloł
Mój mąż pojechał na paintballa (brrr gdyby nie było tak zimno to pojechałabym mu towarzyszyć,ale w takiej temperaturze to ja marznąć nie będę).
Byliśmy wczoraj na obiedzie w nowootwartej w naszej dzielnicy restauracji-pierogarni.Pierogi pycha,mają przeeeeróżne smaki (oj zjadłabym te z bananem polane czekoladą,ale to bomba kaloryczna) ale wczoraj wieczorem jak byliśmy u znajomych to wyszła dyskusja na temat tego,że według naszego kolegi pierogi są byle jakie,że na bankiecie by ich nie podano i że nadają się tylko na szybko,żeby coś przekąsić.
A wy lubicie pierogi??
KOCHAM PIEROGI!
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:38   #2116
BYou
MBZ♥

dzień dobry

Stygmatku normalnie jsteś jak Piesio Ogrodnikasama nie KCE a drugiej nie da ale ale może dzięki odkryjesz, że jednak to może być to?

Carmi wiesz co Ci powiem? i do znudzenia będę pisać?Fulara-Żywczyk
jesteś na początku poszukiwańznajdziesz taką, w której się zakochasz
suknie Anny K, przynamniej niektóre pzyciągają

Tosia zrób sobie ciepłą czeko z lekkimi refleksami

Zuz uwielbiam Cię
i podziel się przepisem

Motylku ja uwielbiam pierogi zwłaszcza ruskie, ze szpinakiem, z ziemniaczkami i boczkiem ostatnio jedliśmy takie smażone na głębokim tłuszczu-mega jeszcze do tego kefir

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:43   #2117
Zuzik06
Wtajemniczenie

hej hej

śnił mi się mój ślub. Szłam w jakiejś kolorowej zwiewnej tunice w kwiaty (którą w zasadzie mam w swojej szafie) i młody czekał przed ołtarzem (ale nie był to TŻ) a ja przed kościołem z świadkową. Miałam bukiet tylko rozkminiałyśmy, że tak dziwnie iść do ślubu w getrach (miałam na nogach takie białe wełniane getry do łydek) i żeby je zdjąć. Jak je zdjęłam to stwierdziłam, że na boso do kościoła to też lipa. I zaczęłam mierzyć nagle takie moje stare szpileczki z noskiem i miałam niby w nich iść, ale przyszedł po mnie młody bo mnie za długo nie było, a kościół pełen ludzi. I ślubu nam miał udzielać mój proboszcz z domowej miejscowości, którego wybitnie nie lubię, ale chyba odwołaliśmy w końcu bo zwątpiłam

Motylku trzeba było z nim pograć w paintball Lubię takie zabawy

Pierogi lubię bardzo, ale raczej na ostro, zapiekane w panierce z kurczakiem meksykańskim pycha! Koło mojej uczelni jest taka super pierogarnia to się czasem wybieramy po zajeciach

Ale jeszcze bardziej lubię naleśnikarnie i nadziewane naleśniory

i robię właśnie maseczkę z różowej glinki z ziaji i musze wymyśleć w co się ubrać na obiad do teściów;/ na szczęście jestem uczulona na ich kota i długo nie zabawimy

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-11-13 o 10:46
Stary 2011-11-13, 10:47   #2118
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry
Carmi, śliczna suknia
Tośka, no to farbuj na jaśniejszy/balejaż, wtedy mniej widać. Niewiele poradzisz...
Oj, ja też kocham pierogi ruskie maj fejwryt

Kolejny dzień, dalej spuchnięte cycki, dalej @ brak, dalej boli brzuch. Na dodatek chciałam sobie zrobić dobrze zabielaczem do kawy czekoladowo-karmelowym (jakkolwiek to brzmi) i przesłodziłaaaam
Zostawiłam D. inicjatywę w kwestii kontaktu. Dziś mija trzeci dzień jak się nie odzywa

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:06   #2119
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Byłam dzisiaj na mierzeniu sukien w Lublinie, a potem padłam ze zmęczenia.
Wyjątkowo spodobał mi się tylko jeden model, bo reszta to niestety totalne bezguście (no ale co może doradzić "konsultantka" z tapirem, koczkiem i trwałą na grzywce). To co mi się podobało, w czym wyglądałam wyjątkowo (lepiej niż modelka na zdjęciach ) to koronkowa suknia od Anny Kara (kolekcja 2012, model Heledore http://www.annakara.pl/suknie-slubne.html). Niestety mojej mamie totalnie nie podobał się wzór koronki, ponieważ kiedyś miała firankę w podobne róże, ale sam krój sukni i piękna szarfa (której na zdjęciu nie widać) robiły efekt "wow". Szukałam czegoś w tym stylu, czyli suknia odcięta szarfą/pasem i lejący, marszczony dół i w necie znalazłam to co niżej. Muszę ją przymierzyć
bardzo ładna, na tyle, co widać. na zdjęciu bardziej podoba mi się ta z załącznika ale obie super dla Ciebie wg mnie
Tak sobie myślę, że Freja albo Leia dla Aleks byłyby perfect!

Motyl, kocham pierogi

Dobry dzień. Obejrzałam Chirurgów...

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Józia, a czemu się nie odzywa?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:13   #2120
BYou
MBZ♥

Tysia a Jemu co znowu?

robię dziś na obiad placka po węgiersku żeby mi się go tylko nie odchciało

Stary 2011-11-13, 11:24   #2121
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam
Kurczę przez te nocki nawet nie miałam kiedy Was nadrobić ...
Co do storczyków czytałam ostatnio , że aby cieszyć się dłużej żywym kolorem storczyka należy go podlewać miękką wodą chociaż i tak on kiedyś się wybarwi ...
Kurczę jeszcze do niedawna nie miałam żadnego kwiatka w pokoju a teraz mam dużych storczyków z czego puszczają nowe pędy , jeden od TŻ on już niebawem znów zakwitnie ponieważ puścił nowy pęd i ma pączki już no i jeden marketowy ,który tez już wypuścił nowy pęd czyli mam 7 storczyków i 4 inne rośliny w pokoju już nie mam gdzie stawiać tych roślin ale powietrze naprawdę dużo się poprawiło
Stary 2011-11-13, 11:25   #2122
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
bardzo ładna, na tyle, co widać. na zdjęciu bardziej podoba mi się ta z załącznika ale obie super dla Ciebie wg mnie
Tak sobie myślę, że Freja albo Leia dla Aleks byłyby perfect!

Motyl, kocham pierogi

Dobry dzień. Obejrzałam Chirurgów...

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Józia, a czemu się nie odzywa?
ZAMILCZ!!!!!!!!! Żadnych smutnych minek!!! Ja jeszcze nie oglądałam!
A nie wiem, czemu się nie odzywa, pewnie mu się znudziłam może to i lepiej, pisałam Wam o jego problemach ze zdrowiem. Znalazłam u siebie w lewej piersi guza, dlatego m.in. idę do gina (pierś spuchnięta, twarda, nie boli, za to ciepło aż pod pachę, no i ten brak @). Nie chcę go dobijać, żeby mu się to w jakikolwiek sposób kojarzyło z jego dolegliwością.

Wiecie co... stres ostatni spowodował, że wróciłam do wagi, którą miałam od 5 klasy do 2 roku studiów (wyłączając pierwszy ), czyli niecałe 52 kg...masakra!!! Nie zauważyłam, dopiero J. powiedział, że schudłam, a ja na drugi dzień weszłam na wagę... Pamięta któraś, jak jęczałam, że tyję i mi się robi oponka na brzuchu? To teraz już mi wystaje miednica (pierwsze dwa zdjęcia sprzed niecałego roku czy tam kilku miesięcy dla porównania, reszta z wczoraj) i jeszcze Wam pokażę efekt po dwóch zabiegach Guam na cellulit - a było kiepsko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26022011229.jpg (91,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 04032011244.jpg (86,3 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (18,0 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b1.jpg (8,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg u.jpg (7,8 KB, 54 załadowań)

Stary 2011-11-13, 11:35   #2123
carmelova
Zakorzenienie

BYou cześć gaduło Żaluję, że nie zrobiłysmy z Frezi zdjęcia z F&Ż. Ale chyba jakbyś zobaczyla mnie w falbanach na żywo, to byś zmieniła zdanie.

Naj
ta smutna minka odnośnie chirurgów mnie przestraszyła i już chce obejrzeć, ale obecałam B. że zaczekam na niego.

Mam nadzieję, że Frezia ciepło się ubrała do Budapesztu.

Baterflajku ja lubię pierogi, ale tylko domowej roboty.Najbardziej ruskie i z kaszą
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:43   #2124
BYou
MBZ♥

hmmmm Karmelka wierzę Ci na słowo
będziesz jeszcze mierzyć w Madonnie?

fiu fiu Tysia ale już więcej nie stresuj się i nie chudnij
kciukam za wizytę

Stary 2011-11-13, 11:50   #2125
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Co do storczyków czytałam ostatnio , że aby cieszyć się dłużej żywym kolorem storczyka należy go podlewać miękką wodą chociaż i tak on kiedyś się wybarwi ...
Wszystkie kwiaty powinno się podlewać taką wodą

Już nie wiem, nie czuję się na siłach jutro iść do pracy w związku z tym czeka mnie jutro następna wizyta u lekarza, tylko ciekawe czy dostałabym kolejne zwolnienie
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:51   #2126
carmelova
Zakorzenienie

Byou w madonnie raczej chyba Jak już, to wrócę do Lilea (tam była F&Ż).

Jusia szkoda mi Ciebie, ostatnio ciągle Ci coś dolega Ale przynajmniej znów masz wspólne tematy z J.

Mama zaaplikowała mi na włosy gluta z siemienia lnianego. Próbowała mnie jeszcze wysmarować na twarzy maseczką z ziemniaków, ale już się nie dałam :P Zaraz przyjedzie B. z konsolą i będziemy we troje grać na mov'ie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 12:02   #2127
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Byou w madonnie raczej chyba Jak już, to wrócę do Lilea (tam była F&Ż).

Jusia szkoda mi Ciebie, ostatnio ciągle Ci coś dolega Ale przynajmniej znów masz wspólne tematy z J.

Mama zaaplikowała mi na włosy gluta z siemienia lnianego. Próbowała mnie jeszcze wysmarować na twarzy maseczką z ziemniaków, ale już się nie dałam :P Zaraz przyjedzie B. z konsolą i będziemy we troje grać na mov'ie
A daj spokój, ja dostaję wysypki na samą myśl o rozmowie na temat chorób serio, źle się czuję z tym, że się źle czuję i nie potrafię sobie z tym poradzić, bo przyzwyczaiłam się do tego, że wszystko jest w porządku, a teraz mam stracha, bo mama też ma guzka w piersi i jak mam przechodzić to samo, co ona to mdleję :/

Stary 2011-11-13, 12:13   #2128
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Hej
ja jeszcze siedzę u babci, po południu wracam do krk.
Stęskniłam się za Tż

ja lubie pierogi, najbardziej z serem albo owocami

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 12:14   #2129
SimplyDivine
Zakorzenienie

Justyna boziu jaka Ty jestes chudziutka

naj nie zdradzac mi tu prosze minek bo Chirurdzy czekaja w kolejce i sa zaraz po CSI, NCIS, Criminal Minds i Housie, ktore musze obejrzec z TZ

Wrzucilam ogloszenie na Freecycle (strona przez ktora mozna oddac/przygarnac niepotrzebne przedmioty), ze chce sie pozbyc lozka i dziewczyna dzis przyjechala zabrac. Przynajmniej nie musimy wywozic na wysypisko a jej sie przyda

Zaraz nasze nowe lozeczko bedzie dostarczone a potem na kawe do Starbucksa i zakupy do IKEI
Stary 2011-11-13, 12:19   #2130
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A wy lubicie pierogi??
Jeśli chodzi o mrożone i podawane w Polsce to na pewno by nie przeszły ale ludzie za granicą są zakochani w domowych przecież nawet się nauczyli nazwy pierogy i robią własne przepisy
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Wiecie co... stres ostatni spowodował, że wróciłam do wagi, którą miałam od 5 klasy do 2 roku studiów (wyłączając pierwszy ), czyli niecałe 52 kg...masakra!!! Nie zauważyłam, dopiero J. powiedział, że schudłam, a ja na drugi dzień weszłam na wagę... Pamięta któraś, jak jęczałam, że tyję i mi się robi oponka na brzuchu? To teraz już mi wystaje miednica (pierwsze dwa zdjęcia sprzed niecałego roku czy tam kilku miesięcy dla porównania, reszta z wczoraj) i jeszcze Wam pokażę efekt po dwóch zabiegach Guam na cellulit - a było kiepsko
wyglądasz teraz dobrze ale nie chudnij więcej. I nie róbcie sobie eksperymentów z tym, kto pierwszy się odezwie. Co jeśli on pomyśli że go olałaś na wieść o tym co w klubie ? Wyszłabyś na ostatnią sucz, w ogóle nie wiem po co testujesz kiedy się odezwie

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości