|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 570
|
Dot.: Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? -w徠ek zbiorczy
Prosz o doradzenie, czy taka grzywka b璠zie mi pasowa豉?
![]() ![]() A to moje zdj璚ia: ![]() Dzi瘯uj z g鏎y za pomoc!
|
#4502 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Mo瞠 tu mi kto poradzi
![]() Mam w這sy do ramion. Problem w tym 瞠 s cienkie, s豉be i do tego rzadkie Szybko robi si oklapni皻e i "przylizane". Szybko zlepiaj si w str彗i i musz je cz瘰to czesa. W這sy s ca趾iem proste i nigdy si nie kr璚.Twarz mam chyba w kszta販ie serca bo g鏎na cz窷 jest szersza, a dolna w篹sza. Mam wysokie i szerokie czo這 wi璚 musz mie grzywk. Nie mam swojego zdj ale twarz mam mniej wi璚ej tak jak ta dziewczyna ![]() Czy pasowa豚y mi bob albo jaka kr鏒ka fryzurka z grzywk? Prosz o pomoc, bo jestem ju przem璚zona moimi okropnymi w這sami.
|
|
|
|
#4503 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 83
|
Potrzebne szybkie ci璚ie
witajcie dziewczyny
mam w這sy troche zniszczone, bardzo potrzebuje zmiany a nie chc ich dobija kolejn koloryzacj s w miare r闚ne d逝go軼i, obcinane u fryzjerki by造 jakie 2-3 lata temu (serio! :P) przez ten czas obcina豉m sobie jedynie ko鎍闚ki chcia豉bym je troche odci捫y i obcia w ten spos鏏 by si lepiej uk豉da造.Dodam 瞠 mam sk這nno嗆 do kr璚enia :P ale i puszenia u do逝 i przyklapni璚ia u nasady;/ Chcia豉bym je obci望 w spos鏏 taki jak maj dziewczyny w poni窺zych filmikach ale nie bardzo wiem co powiedzie fryzjerce, jak j nakierowa...dlatego kieruj do was pro軸..co powiedzie fryzjerce? jak jej to opisa 瞠by uzyska takie 軼i璚ie jak na filmikach? z g鏎y dzi瘯uje za pomoc ciumki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ac7H5...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=sZNLR...eature=related |
|
|
|
#4504 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Dot.: Potrzebne szybkie ci璚ie
Czekam na odpowiedzi
Pom騜cie
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te czekam na pomoc innych dziewczyn, a ja wyra瘸m swoje zdanie wi璚 mo瞠 jak chcesz pomocy to pom騜 i dorad innym ![]() Ci篹ko mi powiedzie co, bo nie widz Twojego zdj璚ia, wg mnie tej dziewczynie, kt鏎ej zdj璚ie pokaza豉 鈔ednio pasuje ta grzywka chyba, bo twarz ma jak dyni poprzez ni. Grzywka i kr鏒kie w這sy ma這 komu pasuj, bo przez to twarz jest wielka, tak瞠 je郵i nie masz tr鎩k徠nej twarzy, z wyra幡ymi ko軼mi policzkowymi to bym Ci odradza豉 kr鏒kie w這sy. To moja subiektywnia opinia ![]() Natomiast .. kurcze powiedzia豉bym co軻le nie widz Twoich w這s闚 i twarzy, poradzi豉bym 瞠by wystopniowa albo co, ale nie wiem jak wygl康asz Ty i Twoje w這sy wi璚 nie poradz.
|
|
#4506 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 808
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Kamila_Blondi Czas edycji: 2011-11-12 o 19:23 |
||
|
|
|
#4507 |
|
Przyczajenie
|
![]() Co by軼ie mi polecili? Szczerze to wszystko bym w sobie zmieni豉... niestety ze wzgl璠u na nadwag moja twarz jest dosy pulchna wi璚 musze to jako ukrywa. Nie wiem kompletnie jak fryzure, w這sy mam do ramion a konkretnie uk豉daj帷e si na nich, chcia豉bym je zapu軼i, ale jednocze郾ie tak je podci望 by moja twarz w ko鎍u nabra豉 jakiego sensu...
|
|
#4508 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Hej Dziewczyny
Zastanawiam si nad zmian koloru w這s闚,jako ma造 dzieciaczek by豉m ruda Z powodu wielkich kompleks闚 zacz窸am farbowa si na blond,ale coraz cz窷ciej my郵 o powrocie do natury Mam piwne oczy,ciemne brwi i troch pieg闚,zw豉szcza od s這鎍a,ale mam lekkie obawy co do tej decyzji Jak mo瞠cie to pom騜cie Za陰czam fotk koloru,kt鏎y chcia豉bym uzyska Buziaki
|
|
|
|
#4509 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Cze嗆 dziewczyny. ;3
Jak my郵icie, jaki mam kszta速 twarzy? http://img836.imageshack.us/img836/3186/img4789c.jpg I czy b璠zie mi pasowa tego typu grzywka? http://2.bp.blogspot.com/-z1XoHSOrZd..._500_large.j pg http://3.bp.blogspot.com/-R6FjR2oJAJ...sd4uo1_500.j pg Prosta, gruba, niewycieniowana. Wzi皻a z prawie samego czubka g這wy. |
|
|
|
#4510 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
B璠zie pasowa豉 g瘰ta grzywka. Ale te na skosie ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Ale nie widz dobrze Twojego kszta速u twarzy, bo jest przys這ni皻a
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 957
|
Czy m鏬豚y kto mi podpowiedzie, by豉bym bardzo wdzi璚zna
|
|
|
|
#4514 |
|
Zadomowienie
|
Mo瞠 grzywka na boku? Do tego bardziej wycieniowa i ty w這s闚 odrobinie wyr闚na. Z d逝go軼i bym nie rusza豉. Masz d逝gie, sama bym takie chcia豉
![]() To tw鎩 naturalny kolor w這s闚? 奸iczny!W po軼ie 4477 fryzura nr 3 i 4 te by ci pasowala. Edytowane przez Kamila_Blondi Czas edycji: 2011-11-15 o 10:04 |
|
|
|
#4515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak to m鎩 naturalny kolor, nigdy nie farbowa豉m w這s闚. A 瞠 wypadaj cholernie, to nawet nie ma o tym mowy.... |
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te my郵a豉m na pocz徠ku o prostej grzywce, ale naogl康a豉m si zdj耩 w necie i stwierdzi豉m, 瞠 przy blondzie optycznie powi瘯szy mi nos, a nie u鄉iecha這 by mi si wygl康a jak Gargamel :brzydal :. Pozatym widz, 瞠 te masz okr庵陰 bu鄂 wi璚 nam raczej takowa grzywka nie wskazana. Grzywki na boku rz康z
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 38
|
Witam, szukam pomys逝 na twarzowe wycieniowanie z przodu (w這sy d逝gie, ciemny br您, twarz okr庵豉). Nie wykluczam grzywki. B璠 wdzi璚zna za jak彗olwiek sugesti, kt鏎a pomo瞠 mi pozby si z g這wy tego znienawidzonego "hipisa".
|
#4518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oto propozycje dla Ciebie: |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyznam, 瞠 chcia豉bym z ty逝 zachowa swoje d逝ga郾e pi鏎a, wi璚 chyba 豉twiej p鎩dzie z 1. Ostatecznie zdecyduj jednak dopiero jutro rano. Deadline 11.00.
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to ostatnie "na軼ie" lat zako鎍zymy zmian
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Witam Kobietki
Odswiezam watek i wstawiam swoja fotke.. jestem naturalna szatynka, wlosy dosc szybko mi rosna, obecnie mam krotkie, byly rozjasniane rok temu i kladziona ruda farba, obecnie juz nie rozjasniam, farbuje tylko rudymi farbami (joanna; ce-ce- tej akurat nie polecam, szybko wyplukuje sie z wlosow ;/ ) teraz sa rude miedziane podobne jak na zdjeciu lecz ciut jasniejsze, chcialabym zmienic na blad platynke ale nie wiem jak mi bedzie w tym kolorze jak dla mnie to jestem typem zimy lub wiosny.. tzw blada twarz kompletnie sie na tym nie znam :p podrzuccie jakis pomysl jakim bladem (czy w ogole )powinnam zafarbowac wlosieta.. myslalam zeby najpierw wyplukac wlosy srebrna plukanka i pozbyc sie zoltych refleksow, nie wiem czy jest nadzieja ze rudy zejdzie pozdrawiam Was
|
|
#4523 |
|
Raczkowanie
|
Ju po wszystkim!
Zrobili鄉y 1, tylko z delikatniejszym cieniowaniem. Niestety farba wysz豉 ciut za ciemna, aktualnie jestem brunet wieczorow por. Mam nadziej, 瞠 po kilku myciach kolor cho troch pu軼i![]()
|
#4524 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 11
|
Dot.: Re: jaka fryzura ??
Mam problem z wyborem nowego koloru, pomalowa豉m farb loreal luo color 10,32 jednak kolor troch za bardzo wpada w rudy...
Wybieram si za miesi帷 do fryzjera 瞠by zmieni odcie, znalaz豉m dwa kolory na internecie kt鏎e mi si podobaj ale nie mam poj璚ia kt鏎y by mi bardziej pasowa. Poni瞠j zdj璚ia mojego naturalnego koloru oraz dw鏂h kolor闚 mi璠zy kt鏎ym inie mog si zdecydowa Jak na razie coraz bardziej przekonuj si do tego ciemniejszego, jak my郵icie??
|
|
|
|
#4525 | ||
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 11
|
Cytat:
moim zdaniem pasowa豉by Ci grzywka na bok i w這sy wycieniowane z przodu przy twarzy.---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4526 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Cytat:
|
|
|
#4527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 52
|
Witam, baaaardzo prosz o porad, jaka fryzurka b璠zie do mnie pasowac? D逝ga? Kr鏒ka?
Edytowane przez honczita Czas edycji: 2011-11-25 o 20:15 Pow鏚: uzupe軟ienie |
|
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja osobi軼ie polecam fryzurk nr 3. |
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: jaka fryzura ??
Cytat:
Lepiej zr鏏 ten ja郾iejszy. |
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

Szybko robi si oklapni皻e i "przylizane". Szybko zlepiaj si w str彗i i musz je cz瘰to czesa. W這sy s ca趾iem proste i nigdy si nie kr璚.
s w miare r闚ne d逝go軼i, obcinane u fryzjerki by造 jakie 2-3 lata temu (serio! :P) przez ten czas obcina豉m sobie jedynie ko鎍闚ki 

Przyznam, 瞠 chcia豉bym z ty逝 zachowa swoje d逝ga郾e pi鏎a, wi璚 chyba 豉twiej p鎩dzie z 1. Ostatecznie zdecyduj jednak dopiero jutro rano. Deadline 11.00.
Koniecznie si p騧niej pochwal