|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Melleczka już spieszę Tobie z wyjaśnieniami. Nie raz z tż rozmawialiśmy na tego typu tematy stąd też wstępna data (wstępna dlatego, iż tż zarabia a ja skończyłam studia, teraz podyplomówka i brak stałej pracy a raczej brak jakiejkolwiek choć muszę się pochwalić, iż dziś nastąpiła zmiana w tym temacie - nic nadzwyczajnego jeśli chodzi o pracę i wynagrodzenie ale zawsze jest poki co więc już mniej martwie się, iż masze plany nie wypalą ze względu finansowego). Z kolei jeśli idzie zaręczyny to nie będzie to coś z typu wielkiego zaskoczenia bo po 6 latach zwiazku trudno byloby mnie czyms zaskoczyc dlatego też wiem o planach i zaproponowałam tż że milo by było gdyby było to w świeta bo piękny czas, moje urodziny i pamietna data dlatego stad wiem o zareczynach.
|
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
witam wieczorkiem
od nas właśnie znajomi wyszli niby fajnie ale jakaś taka leniwa byłam i w sumie się cieszę, że już poszli a Wy jak tam wieczorek??
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na tym zdjeciu co wklejalas ta suknie ala popielewicz na sobie to wydaje sie jakbys miala sporo wiekszy![]() zbuntowany aniol jest the best zaraz bede 3 odcinek ogladac![]() Cytat:
wiadomo ze troszke sie roznila od oryginalu ale nie bylo widac ze to chinska i suknia byla naprawde sliczna![]() mi sie podoba najwiecej od MS i Emmi Mariage ale np. podoba mi sie tez kilka sukni z najnowszej kolekcji Annais Bridal![]() ale patrzac na twoje typy to widze ze nie masz sprecyzowanego gustu bo modele sa calkiem rozne ![]() to jakas plaga u nas ostatnio... Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie chce ci psuc nastroju ale mama mi mowila ze dawniej byl taki przesad ze para nie powinna razem swiadkowac na czyims slubie bo to im pecha przynosi
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
bylismy na disco i mam kaca moralnego
![]() potracilam psa.... przede mna jechal kolega i pozniej mi mowil ze jak on jechal to ten pies sie zblizal juz do drogi i tak sobie pomyslal ze mogl mu wleciec... no i ja jechalam praktycznie zaraz za nim a w miedzy czasie jeszcze samochod z naprzeciwka jechal... no i pies sie zblizyl do drogi i tż mi mowi "uwazaj pies" i ja chcialam odbic ale ten samochod byl z naprzeciwka no i rabnelam w psa... i to tak porzadnie raczej tego nie przezyl![]() jeszcze potem jak stanelismy na parkingu to sie okazalo ze urwala sie taka kratka pod zderzakiem u samochodu:/ tzn kratka jest ale zaczep pekniety:/ samochod oczywiscie tż... ehhhhhhhhh.... ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- te sa piekne: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1367 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=S5229 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7126 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3514V http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1478 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7124 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1126
|
#2617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo pozwalasz mu na takie akcje, a on to wykorzystuje ![]() Co nie zmienia faktu, że skoro tak się teraz boi ciąży, to chyba nie powinien w ogóle uprawiać seksu, bo podejmując decyzję o współżyciu trzeba się liczyć z ewentualnymi konsekwencjami ![]() I powiedz mu niech się nie martwi, zajść w ciążę wbrew pozorom nie jest tak łatwo ![]() Cytat:
![]() A Wy? Cytat:
![]() Geneva Bernadine Dzień dobry ![]() My się dopiero zabieramy za sprzątanie po imprezie Potem ja mam jazdy i jedziemy na obiad do rodziców. A wieczór spędzimy we dwoje przy winku, bo TŻ ma urodzinki Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-11-13 o 08:12 |
|||
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
. Idę dziś do pracy po wolnym i mi się nie chce strasznie, bo oczywiście trzepie dziś nadgodziny Cytat:
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o rozgladanie to owszem
Zespol na ktory jestem w 100% zdecydowana bierze 2250 za wesele z poprawinami, są w zespole 3 osoby. Fotografa mam upatrzonego ale nie bylam jeszcze pytac jego czy jest jaka kolwiek mozliwosc aby sie zgodzil bo to fotograf z miasta mojego tż wiec na sesje fotograficzna musialby do nas dojechac ok. 180 km wiec mysle ze nie kazdy by sie zgodzil stad jeszcze moja niepewnosc. Edytowane przez pechowiec_ona87 Czas edycji: 2011-11-13 o 09:34 Powód: powtorka |
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
pechowiec_ona87, aż tak mocno swoich postów nie edytujemy
edit: zauważyłam dopiero, że dwa takie posty dałaś i dlatego edytowałaś. Więc ok ![]() Wstaw sobie jakiego avatara, bo Twoje posty giną wśród naszych (dlatego wcześniejszego Twojego posta nawet nie zauważyłam )
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2011-11-13 o 09:43 |
|
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
Od dziecka marzyłam o weselu w pałacyku
lecz teraz mam pewne watpliwosci związane z tym, iż jest tam bardzo malo miejsca do tańca ... - wg. mnie. I nie zbyt wyobrazam sobie jak tam wszyscy i wszystko pomieści się. Pracownik tegoż miejsca mówił nam że do 70 osób da rade ... Z kolei wiem od znajomych ze przy 50 osob wszystko bylo tam ok jesli chodzi o pomieszczenie gosci ... U mnie bedzie jakies 70 wlasnie ... Niestety pochodze z malego miasta wiec wybor restauracji weselnych itp. jest maly a wszystkie inne (w ilosci 2) nie wchodza w gre z różnorodnych powodow.---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- wiecznie_pod_wiatr tak tak edytowałam bo piszac post po raz 1 zawiesił mi się komp wiec wyszlam z zalozenia ze posta nie wyslano, napisalam 2 a zas zauwazylam ze sa oba
|
|
|
|
#2622 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciekawe czy moja świadkowa też się będzie tak cieszyć ![]() W sumie to nie wiem o co, chyba o to, ze chcę na niego zwalić winę ![]() Cytat:
Cytat:
popsułoby to całkiem nasze relacje, które teraz są całkiem fajne TŻ jest gotowy na dziecko, na pewno bardziej niż ja, bo nie da się ukryć, że w sumie jedno już wychował (nie swoje - od razu uprzedzam pytania i to długa historia) i wie czym to pachnie itp i on wie ( ) że damy sobie radę a mnie w tym momencie wkurza takie gadanie, bo skąd on może to wiedzieć? noi jestem rozdrażniona i jego gadka, która miała mnie uspokoić wywołała piękną burzę, bo skończyło się na zwalaniu winy, a i tak doszliśmy do wniosku, że "wina" jeśli można tak to nazwać leży w połowie drogi ![]() Szczerze mówiąc, to ja się nie stresuję tym, że mogę być tylko bardziej tym, przez co takie opóźnienie, które nigdy mi się nie zdarzało, bo ja mam raczej krótkie cykle i stresuje się tym, że może znowu odziedziczyłam po mamie jakieś świństwo... No to tym pozytywnym akcentem - dzień dobry Dziś mamy 650 dni do slubu
|
|||
|
|
|
#2623 |
|
Raczkowanie
|
Ponadto dziewczęta jestem jeszcze pewna sukienki na slub - http://emmimariage.pl/kolekcja2012-1/foto1.html na poprawiny - http://emmimariage.pl/suknie_koktajlowe-1/13.html lecz inny kolor
i dłuższa. Ostatnio zdecydowalam widzac efekt uszycia przez krawcowa sukni kumpeli i zdecydowalam ze bede szyla u krawcowej cos w typie powyzszym ... |
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo już kilka dziewczyn od nas z wątku ma pierwszą wizytę w salonie za sobą i z tego co pamiętam, niektóre typy z internetu, które im się podobały wcale dobrze na nich nie wyglądały bądź źle się w nich czuły
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
![]() sayuri_69 - jak dla mnie twój TŻ chyba jest niepoważny z takimi tekstami;/ "nie zdarzyłem" - no cos tutaj jest nie halo;/ Zgadzam sie z FlightlessBird ( trzeba liczyc sie z konsekwencjami !! takiego zachowania i reakcja rodzicow) melleczka- kurcze to nie ciekawie z tym psiakiem współczuje ![]() Reszte tez nadrobiłam ale juz nie będe cytowac ![]() WSZYSTKIE WASZE SUKNIE MI SIĘ BARDZO PODOBAJĄ!! A co do dzieciaczków Wczoraj moja bratowa przywiozła mi pół worka ciuszkow dla dzidzi , takich malutkich.. po moim bratanku (ktory ma aktualnie 9 miesiecy- a juz niektorych wyrósł) Powiedziała,że jej tylko miejsce zajmują a nam sie przydają. Byłam w szoku.. Cały pokój mi pachnie dzidzią.. Ciągle ich przeglądam i układam My z TŻ za bardzo byśmy sie cieszyli gdyby dzidzi było juz teraz no ale wiadomo,ze kepiej byłoby po ślubie ![]() Uciekam szykowac sie do kościoła a potem na TŚ
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2011-11-13 o 10:35 |
|
|
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boziu w życiu mnie na suknie Emmi Mariag ![]() Cytat:
Zobaczysz, że tylko strachu się najecie, a okres w końcu przyjdzie.
|
||
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
i ja za chwilę uciekam. Czas do pracy iść ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- czyli górna półka? Podobnie jak San Patric, Pronovias czy Maggie Sottero?
|
#2628 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cieszyłabym się gdyby tak było, choć poprzewracałoby to nasz świat do góry nogami dla mnie żadna różnica czy teraz czy za 2 lata
|
|
|
|
|
#2629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaj relacje jak coś Ale super z tymi ubrankami, kiedyś się przydadzą ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() Sorry, że spytam, ale za każdym razem kochaliście się bez zbezp.? Ty masz niedoczynność? ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2630 |
|
Raczkowanie
|
wiecznie_pod_wiatr niestety nie byłam jeszcze w salonie; model na poprawiny jest dosc klasyczny wiec napewno oki, z sukienkami tak jest faktycznie, iż na fotce super a w rzeczywistosci nie do kazdej sylwetki. Myślę, że z czasem pojade do Wawy do salonu przymierze choć gapa ze mnie bo nie dawno bylam w Wawie odebrac wreście dyplom ale nie wpadlam na pomysł aby wybrać się do salonu. Najlepiej też zabrać kogoś z sobą aby doradził ... Jesli nie bedzie mi dobrze w niej to uparcie bede chciala uszyć sukienke na wzór Emmi Mariage z kolekcji 2009 ale nie ma już tych kolekcji na str www aby wkleic link.
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=64.raidis
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=65.rama http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=4.caspio http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=28.palma http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=30.pinal http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=37.bahamas
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
witam w niedzielne przedpołudnie
![]() ze szklanką gorącej herbatki ![]() i tragicznym humorem
|
#2633 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo wiem, ze z dziecka by się cieszyli, ale najpierw na bank by powiedzieli trochę niemiłych rzeczy. A jak będe szła w nawet w 8 miesiącu ciąży do ślubu to ja będę szła, a nie ktoś za mnie i na pewno nie będę płakać z tego z tego powodu tak naprawdę zabezpieczając się też nie ma 100% gwarancji, więc wiesz Tak, mam niedoczynność i nie, nie zawsze. |
|
|
|
|
#2634 |
|
Żona Idealna :)
|
witam,
u nas już lepiej, porozmawialiśmy, TŻ przeprosił i jest już w miarę OK ![]() dziś znów do pracy, a od jutra po 13 h zajęcia, ale tylko 2 dni, w środę 8 h i wolne ![]() Malinka a co się stało, że taki zły humor?
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potem nie marudź Bo sami się narażacie na niepotrzebne stresy ![]() A rozmawiałaś z lekarzem o zajściu w ciążę?? Bo z tego co słyszałam od lekarza, to najprościej zajść w ciążę przy TSH ok.2 A ja mam 3 i się zastanawiam czy już ciężej o dziecko przez to nie będzie... |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2637 |
|
Żona Idealna :)
|
Cytat:
|
|
#2638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i w tym jest problem
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny dzień bez TŻta
kolejny weekend bez niego a i dziś nawet zbytnio nie pogadamy, więc tym bardziej mi smutno![]() ta tęsknota jest niewyobrażalna
|
#2640 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Doskonale pamiętam jak mój brat, kilka lat temu, zadzwonił do mamy czy mu na ślub pożyczy, bo jego dziewczyna w ciąży, bo test zrobiła i były dwie kreski, to mam się darła na niego, że zamiast myśleć to się kur.wią po nocach itp a to jej ukochany synuś, więc można wnioskować, że była łagodna...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

od nas właśnie znajomi wyszli 

to mu powiedziałam, że jak nie miał czasu na myślenie, ani zachowywanie się odpowiedzialnie to teraz ponosi się skutki i jeśli to dla niego zbyt trudne, żeby zadbać o odpowiednie zabezpieczenie, albo po prostu się nie stresować i nie przejmować, co powiedzą inni, tylko prędzej czy damy sobie radę to może lepiej żyć w celibacie do ślubu i tyle 

Bo pozwalasz mu na takie akcje, a on to wykorzystuje 

) że damy sobie radę
Bo już kilka dziewczyn od nas z wątku ma pierwszą wizytę w salonie za sobą i z tego co pamiętam, niektóre typy z internetu, które im się podobały wcale dobrze na nich nie wyglądały bądź źle się w nich czuły
PM 2013