Rozstanie z facetem, część XX - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-12, 16:48   #3361
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

Cytat:
Napisane przez karrramba Pokaż wiadomość
No, ja podejrzewam, że rodzice mojego na pewno po nim nieźle pojeździli, jak się dowiedzieli co i jak Zwłaszcza, że oni mnie naprawdę bardzo lubili, byłam zadomowiona u nich i normalnie do mnie "córeczko" czasem mówili Jak na tym drugim weselu eks zrobił mi przykrość i wyszłam na zewnątrz, żeby ochłonąć, jego tata zaraz wyszedł za mną i się dopytywał, o co chodzi. Powiedziałam mu tak mniej więcej, a on chciał eksa wołać, żeby go wyzwać od razu przy mnie (ale go powstrzymałam, bo nie chciałam robić scen). I mi jego tata mówił, jak to eks miał szczęście, że na mnie trafił, że ma taką ładną, mądrą i kulturalną dziewczynę, a na takie to teraz bardzo trudno trafić itd. Mama eksa jak się od ojca dowiedziała, że jestem smutna, to tez zaraz do mnie przyszła i w ogóle...

Mam nadzieję, że go tak opier******, że się zebrać nie mógł! Niech ma za moje krzywdy! Zwłaszcza, że wiem, że jego rodzice jak już zaczną, to skończyć nie mogą i każda sprawa wraca jak czkawka, więc pewnie się o mnie nasłuchał. I bardzo dobrze! Może to przez starszych nie może tego wszystkiego przetrawić
a wiesz, ze mialam tak samo . jak bylam u Niego i jakies nieporozumienie bylo to w wiekszosci przypadkow stawali po mojej stronie i nawet Jego mama mi mowila: 'nie martw sie, on jest glupi' i zaraz sie usmiechalam

bardzo to pomaga bo jak nasza samoocena spada po zerwaniu to oni jednak skutecznie podbudowuja
Stary 2011-11-12, 18:12   #3362
Carola16
Zadomowienie

GG do Carola16
Thumbs down Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

wczoraj było już prawie dobrze ze mną a dziś mam cholernego doła...
i cały dzień się obijam zamiast się uczyć ;(

mam już dość tej sytuacji
Carola16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 18:30   #3363
magda170325
Wtajemniczenie

Naprawdę potrzebuję Waszej pomocy, Waszych rad.
Pisałam, że po 2 latach związku zostawił mnie facet.. Znosił wiele, naprawdę wiele.. Jestem strasznie nerwowa i nadgorliwa.. Kiedy czymś mnie zdenerwował to od razu wybuchałam - robiłam straszną awanturę, wyzywałam go od najgorszych, czasem zdarzyło mi się go uderzyć..
Nie pozwalałam mu wychodzić z kolegami - chciałam, żeby czas spędzał tylko ze mną.. Kiedy już gdzieś wyszedł to wydzwaniałam ciągle do niego, gdy zbyt długo nie odpisywał..
Nie rozumiałam, że czasami ma gorszy dzień, źle sie czuje i nie chce się spotkać - robiłam o to awanturę, no jak on może nie chcieć się ze mną spotkać :/
Jeju, ja dopiero teraz widzę swoje błędy.
Od rozstania minęły prawie 3 miesiące. Kiedy odchodził powiedział, ze nie wie co do mnie czuje...
On na początku nie chciał wracać, miał dosyć.
Ostatnio dowiedziałam się od mojej bratowej, ze powiedział, ze bardzo chce być ze mną i za mną tęskni, ale chce odbudować nasz związek małymi krokami.. Mi natomiast mówi, żebym się starała, była miła. Nie powiedział mi wprost, że gdy się zmienię to wróci do mnie (zna mnie już długo i wie, że po takich słowach nalegałabym na powrót natychmiast :/)
Powiedział do mnie "sam brak szacunku do mnie przez dwa lata mógł przekreślić dalszy związek.ciesz się, że nie przekreślam tego od razu."

Ja naprawdę postanowiłam się dla niego zmienić. Wiele już zachowań zdążyłam w sobie wyrobić i np nie potrafię, nie rusza mnie już to, że on gdzieś wychodzi z kolegami.

Kochane, powiedzcie, pomimo tego, ze on nie chce mówić o uczuciach.. Czy to, że chce dać mi szansę i mówi, że chciałby żeby nam się ułożyło, znaczy, ze mnie kocha i zależy mu na mnie?
Nie chcę na niego nalegać żeby to sam powiedział, bo wtedy on się denerwuje..
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 18:55   #3364
fajniejestfajnie
Raczkowanie

hejj, można się przyłączyć?
tak, od pewnego czasu to jest - dwa tygodnie, nie jestem już z chłopakiem, z którym byłam 5 lat. i oczywiście, nie stało się to z dnia na dzień, a czuję jakby właśnie ta było.
ciężko się pozbierać, naprawdę.
fajniejestfajnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:02   #3365
pauCaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fajniejestfajnie Pokaż wiadomość
hejj, można się przyłączyć?
tak, od pewnego czasu to jest - dwa tygodnie, nie jestem już z chłopakiem, z którym byłam 5 lat. i oczywiście, nie stało się to z dnia na dzień, a czuję jakby właśnie ta było.
ciężko się pozbierać, naprawdę.
każdej z nas jest ciężko niestety, no ale u Ciebie to już był poważny związek chyba? choćby przez długi staż, ale dasz radę, każda z nas stara się dawać
"uzależniona od patrzenia w sufit, od ostrości i łagodności, od samotności, od twych oczu co mnie opętały, od niepokoju, od przeświadczenia ze mogę wszystko i ze nie mogę nic, od nieznośniej iluzji życia i od was wszystkich"
pauCaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:04   #3366
fajniejestfajnie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pauCaa Pokaż wiadomość
każdej z nas jest ciężko niestety, no ale u Ciebie to już był poważny związek chyba? choćby przez długi staż, ale dasz radę, każda z nas stara się dawać
widzisz sama.. jak można nazwać poważnym związek, który rozpadł się tak nagle, bez sensu i w ogóle. ale tak, ta osoba była i jest mi wciąż bliska, ale.. zmieniła się i dalsze bycie razem jest niemożliwe.
te 5 lat były piękne, ale nieidealne. mimo wszystko nie sądziłam, że coś może to zmienić.
mam nadzieję, że dam radę, chcę pomóc sobie i osobom w takiej samej sytuacji jak ja
Stary 2011-11-12, 19:06   #3367
sudenly
Zakorzenienie

magda170325 no my Ci raczej nie powiemy czy on coś do Ciebie czuje- bo to wie tylko on. ale skoro powiedział, że chce CI dać szansę to pewnie mu zależy.Chłopak nie wytrzymał Twojego zachowania,tego że bylaś zaborcza ale Ty to już wiesz- na szczęście. Każdy człowiek w związku potrzebuje czasem chwili dla siebie bądź na spotkanie z przyjaciółmi. Teraz musisz dać mu trochę oddechu. Z tego co wyczytałam to komuś tam mówił, że chce odbudować ten związek małymi kroczkami. Nie dziwię mu się. Chce zobaczyć czy potrafisz zmienić swoje zachowanie. A Tobie powiem jedno : NIC NA SIŁĘ. Postaraj się nie być taka zaborcza i daj mu czas.

fajniejestfajnie oczywiście.witamy. doskonale rozumiem co czujesz bo ja także rozstałam się po 5 latach i wiem jak jest cholernie ciężko. Ale trzeba to przetrwać bo z czasem boli coraz mniej

a gdzie karramba. lady marmalade? czyżby w jacuzzi ???

If You're Going Through Hell, Keep Going

Edytowane przez sudenly
Czas edycji: 2011-11-12 o 19:08
sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:20   #3368
justn2122
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Naprawdę potrzebuję Waszej pomocy, Waszych rad.
Pisałam, że po 2 latach związku zostawił mnie facet.. Znosił wiele, naprawdę wiele.. Jestem strasznie nerwowa i nadgorliwa.. Kiedy czymś mnie zdenerwował to od razu wybuchałam - robiłam straszną awanturę, wyzywałam go od najgorszych, czasem zdarzyło mi się go uderzyć..
Nie pozwalałam mu wychodzić z kolegami - chciałam, żeby czas spędzał tylko ze mną.. Kiedy już gdzieś wyszedł to wydzwaniałam ciągle do niego, gdy zbyt długo nie odpisywał..
Nie rozumiałam, że czasami ma gorszy dzień, źle sie czuje i nie chce się spotkać - robiłam o to awanturę, no jak on może nie chcieć się ze mną spotkać :/
Jeju, ja dopiero teraz widzę swoje błędy.
Od rozstania minęły prawie 3 miesiące. Kiedy odchodził powiedział, ze nie wie co do mnie czuje...
On na początku nie chciał wracać, miał dosyć.
Ostatnio dowiedziałam się od mojej bratowej, ze powiedział, ze bardzo chce być ze mną i za mną tęskni, ale chce odbudować nasz związek małymi krokami.. Mi natomiast mówi, żebym się starała, była miła. Nie powiedział mi wprost, że gdy się zmienię to wróci do mnie (zna mnie już długo i wie, że po takich słowach nalegałabym na powrót natychmiast :/)
Powiedział do mnie "sam brak szacunku do mnie przez dwa lata mógł przekreślić dalszy związek.ciesz się, że nie przekreślam tego od razu."

Ja naprawdę postanowiłam się dla niego zmienić. Wiele już zachowań zdążyłam w sobie wyrobić i np nie potrafię, nie rusza mnie już to, że on gdzieś wychodzi z kolegami.

Kochane, powiedzcie, pomimo tego, ze on nie chce mówić o uczuciach.. Czy to, że chce dać mi szansę i mówi, że chciałby żeby nam się ułożyło, znaczy, ze mnie kocha i zależy mu na mnie?
Nie chcę na niego nalegać żeby to sam powiedział, bo wtedy on się denerwuje..
Może nie powinnam sie wypowiadać na ten temat bo sama nie wiem co z moim życiem sie dzieje, ale uważam, ze jemu zależy, na tobie skoro mówił tak twojej bratowej. Może boi sie powtórki z twojej strony, ciągłej kontroli.
Jeśli chcesz sie zmienić, to życze powodzenia.

A ja sie znowu nakręcam ze w jego zyciu nie ma miejsca dla mnie, myślałąm ze dzisiaj przyjedzie, ze sam na to wpadnie zeby zaproponować ze mnie odwiedzi a on co? W swoich planach ma tylko to ze po pracy idzie spać, a i tak pewnie bedzie tv ogladał.
justn2122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 20:38   #3369
Wenusjanka19
Raczkowanie

Cześć dziewczyny , ja ostatnio się mniej udzielam bo mam slaby dostep do internetu . Widzę ,że randki z sympati zaczynaja wypalać ale to dobrze kochane , wszystko zeby było wam lepiej ! U mnie jest średnio , ciągle wahania nastroju , jeszcze się nie wyleczylam. Zastanawiam się jak on sie potrafił odkochac będac caly czas obok mnie a ja po 3 miesiacach dalej cierpie
Wenusjanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 20:40   #3370
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justn2122 Pokaż wiadomość

A ja sie znowu nakręcam ze w jego zyciu nie ma miejsca dla mnie, myślałąm ze dzisiaj przyjedzie, ze sam na to wpadnie zeby zaproponować ze mnie odwiedzi a on co? W swoich planach ma tylko to ze po pracy idzie spać, a i tak pewnie bedzie tv ogladał.
ale wy chcecie oboje naprawić ten związek? o co tu chodzi?
Stary 2011-11-12, 20:48   #3371
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
no baaa a Ty gdzie bylas? czekalysmy na Ciebie dupa wygrzana i jest OK

poza tym robie sie coraz bardziej uperidliwa, mam nos zatkany, oczy mnie bola - chwyta mnie choroba (4 lata chora nie bylam wiec najwyzszy czas )
Stary 2011-11-12, 20:58   #3372
justn2122
Raczkowanie

Cytat:
ale wy chcecie oboje naprawić ten związek? o co tu chodzi?
no więc ja chce odbudować ten związek, a tz? z tego co wiem napewno to stara sie utrzymywać codziennie kontakt ze mną, (co nie zawsze o to dbał) więc chyba tez chce naprawić. Od niego nie dowiem sie takich rzeczy bo on nie umie gadac na takie tematy.
Ma duzo pracy i może chce sie wyspać, ale jak pamiętam na samym poczatku znajomości miał full pracy a znalazl jednak ten czas. Dla chcącego nic trudnego nie?
O co tu chodzi? Ja go kocham, a on nie wie co do mnie czuje.
A może on pisze, odzywa sie tylko dla seksu w niedzielne wieczory? (bo akurat wtedy na widzenia z małymi i ja na nich jestem, mam dobry kontakt z małym, a za każdym razem gdzy mnie nie ma mały jest zawiedziony) Sama nie potrafie sobie odmówić seksu z nim
Stary 2011-11-12, 21:01   #3373
magda170325
Wtajemniczenie

po pierwsze to usiądź i porozmawiaj z nim.
on zachowuje sie tak jakby mu zależało tylko na seksie.
chcesz być z kimś kto tylko cie posuwa za przeproszeniem, nic nie czując do ciebie?
jak nie będzie chciał rozmawiać o was to odpuść. nie chodzi o to, by ci obiecywał nie wiadomo co, mówił, ze nie wiadomo jak bardzo kocha, ale żeby chociaż powiedział "chcę odbudować nasz związek. postaram się o to"
jeśli ci tak powie to masz sygnał, ze mu zależy na tobie.
odpuść sobie z nim seks, nie bądź głupia..
Stary 2011-11-12, 21:13   #3374
justn2122
Raczkowanie

Cytat:
po pierwsze to usiądź i porozmawiaj z nim.
on zachowuje sie tak jakby mu zależało tylko na seksie.
chcesz być z kimś kto tylko cie posuwa za przeproszeniem, nic nie czując do ciebie?
jak nie będzie chciał rozmawiać o was to odpuść. nie chodzi o to, by ci obiecywał nie wiadomo co, mówił, ze nie wiadomo jak bardzo kocha, ale żeby chociaż powiedział "chcę odbudować nasz związek. postaram się o to"
jeśli ci tak powie to masz sygnał, ze mu zależy na tobie.
odpuść sobie z nim seks, nie bądź głupia..
dzięki
potrzebuje solidnego kopa w tyłek, to może wtedy zdobędę motywacje, do podjęcia jakiejś decyzji.
Hehe staram sie nie być naiwną lecz mi to nie wychodzi
Stary 2011-11-12, 22:10   #3375
oh Mandy
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. Wyszłam sobie dziś z koleżanką na piwo i mimo że chwilowo było lepiej, to znów jest beznadziejnie Tak bardzo chcę mojego Tż.. Tak bardzo chcę żeby mnei przytulił i żeby było między nami jak pół roku temu
Stary 2011-11-12, 22:22   #3376
Tort
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Wyszłam sobie dziś z koleżanką na piwo i mimo że chwilowo było lepiej, to znów jest beznadziejnie Tak bardzo chcę mojego Tż.. Tak bardzo chcę żeby mnei przytulił i żeby było między nami jak pół roku temu
Wiem, że nie jestem osobą do dawania rad, bo 14 miesięcy związku i 18 rok życia to nic w porównaniu z kilkoma latami stażu, ale:
NIE MOŻESZ o tym rozmyślać, bardzo dobrze wiem jak to ciężko, ale układaj pasjansa, oglądaj seriale (polecam New Girl - komediowy o dziewczynie po rozstaniu), zajmuj się tym, co sprawia ci przyjemność, bo on nie wróci i nie jest z Tobą, już nie będzie. Weź się w garść i nie myśl tyle o nim, jest milion ważniejszych spraw. To czy poczujesz się lepiej zależy tylko od Ciebie, a życzę Ci tego z całego serca
Tort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 22:22   #3377
karrramba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
a wiesz, ze mialam tak samo . jak bylam u Niego i jakies nieporozumienie bylo to w wiekszosci przypadkow stawali po mojej stronie i nawet Jego mama mi mowila: 'nie martw sie, on jest glupi' i zaraz sie usmiechalam

bardzo to pomaga bo jak nasza samoocena spada po zerwaniu to oni jednak skutecznie podbudowuja
To prawda Kiedy pomyślę, że eks zapewne zebrał od nich niezłe kazanko, robi mi się milej na serduszku
Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
no baaa a Ty gdzie bylas? czekalysmy na Ciebie dupa wygrzana i jest OK

poza tym robie sie coraz bardziej uperidliwa, mam nos zatkany, oczy mnie bola - chwyta mnie choroba (4 lata chora nie bylam wiec najwyzszy czas )
Iiiiiiii chluuuup na bombę! Jestem, jestem a gdzie drinki i jakiś męski striptiz? Noo Dziołchy, opierniczacie się beze mnie Ale już przyszłam i rozkręcamy imprezkę!

Lady Marmalade nawet nie mów na głos o żadnej chorobie. Zazwyczaj jak mnie cos bierze, to "wypieram chorobę" i działa
karrramba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 22:26   #3378
Tort
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karrramba Pokaż wiadomość
Lady Marmalade nawet nie mów na głos o żadnej chorobie. Zazwyczaj jak mnie cos bierze, to "wypieram chorobę" i działa
Ja tak wypieram zapalenie pęcherza
Stary 2011-11-12, 22:28   #3379
fajniejestfajnie
Raczkowanie

Cytat:
to samo czuję.. ale pocieszam się, że jeszcze wszystko przede mną, może ta wiara w lepsze jutro trwa chwile.. ale zawsze to coś. musi być dobrze!

Cytat:
Napisane przez Tort Pokaż wiadomość
Wiem, że nie jestem osobą do dawania rad, bo 14 miesięcy związku i 18 rok życia to nic w porównaniu z kilkoma latami stażu, ale:
NIE MOŻESZ o tym rozmyślać, bardzo dobrze wiem jak to ciężko, ale układaj pasjansa, oglądaj seriale (polecam New Girl - komediowy o dziewczynie po rozstaniu), zajmuj się tym, co sprawia ci przyjemność, bo on nie wróci i nie jest z Tobą, już nie będzie. Weź się w garść i nie myśl tyle o nim, jest milion ważniejszych spraw. To czy poczujesz się lepiej zależy tylko od Ciebie, a życzę Ci tego z całego serca
New Girl? chyba będę miała co oglądać w samotne wieczory.. A przyznam, że ostatnio na duchu podtrzymywała mnie Plotkara
Stary 2011-11-12, 22:31   #3380
Tort
Rozeznanie

Z takich rozstaniowych seriali polecam jeszcze Men in trees Mnie podniosły na duchu i już nie myślę, że będę sama do końca życia, tylko przeszłam jego kolejny etap
Stary 2011-11-12, 22:36   #3381
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tort Pokaż wiadomość
Nie mam ochoty na seriale

Mam 19 lat, w związku byłam 16 miesięcy, ale byliśmy zaręczeni ! Jeszcze w maju był w Urzędzie Stanu Cywilnego, chciał mieć ze mną ślub, dziecko

Chciałabym się wziąć w garść, ale ja nawet nie mogę jeść. Codziennie piję, palę, płaczę, zawalam szkołę, bo nie mam siły nawet iść na wykład, ani się pouczyć...
Stary 2011-11-12, 22:41   #3382
Tort
Rozeznanie

Cytat:
Nie mam ochoty na seriale

Mam 19 lat, w związku byłam 16 miesięcy, ale byliśmy zaręczeni ! Jeszcze w maju był w Urzędzie Stanu Cywilnego, chciał mieć ze mną ślub, dziecko

Chciałabym się wziąć w garść, ale ja nawet nie mogę jeść. Codziennie piję, palę, płaczę, zawalam szkołę, bo nie mam siły nawet iść na wykład, ani się pouczyć...
Mój powtarzał mi to samo, mówił że jestem idealna i najcudowniejsza na świecie, pomogłam mu podnieść się z depresji, anoreksji, opowiadał jak ułożymy sobie życie i snuliśmy plany, płakał mówiąc mi jaka jestem piękna, a jednak zerwał. I przez pierwszy tydzień pisałam, płakałam, wrócił, bo sam nie mógł wytrzymać. Ale teraz znowu i przez pierwsze dni znowu to samo, ale jeśli jakikolwiek facet mówi takie rzeczy, a potem się wycofuje, TO NIE JEST WART. Teraz w to nie wierzysz, ale to się zmieni, zobaczysz, po prostu musisz uwierzyć. To dopiero 19 lat, początek dorosłego życia, zobaczysz że życie będzie jeszcze niesamowicie piękne
+ Co do jedzenia, ja w tydzień schudłam 5kg, ale żyję. Moja mama po rozstaniu z ojcem nie jadła nic przez 2 tygodnie, aż zaczęły jej się ruszać wszystkie zęby - też żyje i nawet jest szczęśliwa

Edytowane przez Tort
Czas edycji: 2011-11-12 o 22:43
Stary 2011-11-13, 00:37   #3383
lily92920
Zakorzenienie

Hej
Ostatnio minelo by mi 3 lata z eksem, ale nie ma, nie bylo i nie bedzie, HAHA, nie bede juz za nim nigdy plakac, czuje sie wyleczona. Za kilka dni minie rok od rozstania, wystarczy wszelkiego patosu i łez. Nie mam czasu na myslenie o takim durniu. Zaczynam byc w koncu szczesliwa
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 01:24   #3384
justn2122
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Hej
Ostatnio minelo by mi 3 lata z eksem, ale nie ma, nie bylo i nie bedzie, HAHA, nie bede juz za nim nigdy plakac, czuje sie wyleczona. Za kilka dni minie rok od rozstania, wystarczy wszelkiego patosu i łez. Nie mam czasu na myslenie o takim durniu. Zaczynam byc w koncu szczesliwa
Gratuluje i życze powodzenia, aby kolejny związek i partner był taki jaki sobie wymarzyłaś i jaki powinien być
Stary 2011-11-13, 09:24   #3385
Carola16
Zadomowienie

GG do Carola16
Wink Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

witam w niedzielny poranek

kawka wypita, humor na poziomie dobrym - także dzień się zapowiada w miarę
Carola16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:12   #3386
trupiegi
Zadomowienie

Głupek ze mnie. Obmyślam, co bym zrobiła i jakbym się zachowała, gdybym się kiedyś z nim spotkała (przypadkiem w pociągu, w pubie, czy u siebie w mieszkaniu - moim współlokatorem jest jego dobry kumpel ze studiów). Już myślę nad seksownym tonem głosu, spojrzeniem, ubraniem. Wrr.
I co najgorsze - 2 razy byliśmy 'rozstani', a moja taktyka zawsze działała. Będąc już z nim, zapomninałam o tym wszystkim i byłam beksą, która chciała mieć "swojego misia" tylko dla siebie.
Dlaczego, gdy kocham, dostaję małpiego rozumu i zachowuję się jak niedotulone dziecko? On chce kobiety niezależnej, przebojowej...
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 10:23   #3387
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Stary skład A tyle było biadolenie. Żebym ja się z forum musiała dowiadywać co u Ciebie
Stary 2011-11-13, 10:36   #3388
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justn2122 Pokaż wiadomość
Gratuluje i życze powodzenia, aby kolejny związek i partner był taki jaki sobie wymarzyłaś i jaki powinien być
No właśnie ostatnio miałam w pociągu rozkmine, że nie wiem, czy kiedykolwiek się jeszcze zakocham...

Poznałam fajnego chłopaka, jest na serio świetny, w moim typie, dba o mnie i w ogóle często się widzimy, wszyscy mówią, że pasowalibyśmy do siebie, że fajnie jest... A ja się jakoś dziwacznie w tym wszystkim czuję. Tak jakby mi na niczym nie zależało...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 11:52   #3389
fajniejestfajnie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość
Głupek ze mnie. Obmyślam, co bym zrobiła i jakbym się zachowała, gdybym się kiedyś z nim spotkała (przypadkiem w pociągu, w pubie, czy u siebie w mieszkaniu - moim współlokatorem jest jego dobry kumpel ze studiów). Już myślę nad seksownym tonem głosu, spojrzeniem, ubraniem. Wrr.
I co najgorsze - 2 razy byliśmy 'rozstani', a moja taktyka zawsze działała. Będąc już z nim, zapomninałam o tym wszystkim i byłam beksą, która chciała mieć "swojego misia" tylko dla siebie.
Dlaczego, gdy kocham, dostaję małpiego rozumu i zachowuję się jak niedotulone dziecko? On chce kobiety niezależnej, przebojowej...
to chyba jakaś wada genetyczna u kobiet.. bo ja tak samo myślę, jak zrobić na nim wrażenie, żeby było mu przykro, że nie jestem już jego dziewczyną, żeby chciał zawalczyć..

Cytat:
Napisane przez Carola16 Pokaż wiadomość
witam w niedzielny poranek

kawka wypita, humor na poziomie dobrym - także dzień się zapowiada w miarę
u mnie właśnie gorąca czekolada.. a humor.. średni
Cytat:
No właśnie ostatnio miałam w pociągu rozkmine, że nie wiem, czy kiedykolwiek się jeszcze zakocham...

Poznałam fajnego chłopaka, jest na serio świetny, w moim typie, dba o mnie i w ogóle często się widzimy, wszyscy mówią, że pasowalibyśmy do siebie, że fajnie jest... A ja się jakoś dziwacznie w tym wszystkim czuję. Tak jakby mi na niczym nie zależało...
pewnie zostałaś bardzo zraniona albo nie wyleczyłaś się jeszcze z poprzedniego związku i boisz się ale na pewno nie ma czego. małymi kroczkami.. i będzie ok!
Stary 2011-11-13, 12:23   #3390
inez3
Rozeznanie

Witam szanowne Panie Widzę, że dużo się działo i że wracają "stare bywalczynie", ale na szczęście dla nas wyleczone - zjawiajcie się jak najczęściej i nas tu pionujcie

Ze mną dzieją się dziwne rzeczy, tzn. zazwyczaj byłam bardzo upprządkowana, ze spontanicznością słabo, rzadko piłam (nie mogłam również przez jakiś czas) itd. Teraz natomiast jakbym stała się kimś innym. Już nie mówię o tym, że poszłam do łóżka z gościem na drugim spotkaniu (to w ogóle do mnie nie podobne). Wczoraj np. odwiedziłam swoich znajomych (małżeństwo, u którego byłam świadkiem na ślubie), miała być kawa, skończyło się na wódce no i zostałam u nich na noc hehe. Wcześniej czy bym się tak zachowała? Wątpie, może to nie duża zmiana teoretycznie, ale dla mnie ogromna... W sumie to co raz bardziej mi się podoba ta nowa "ja", bardziej wyluzowana i nie przejmująca się tak wszystkim, nie kontrolująca wszystkiego dookoła...
Natomiast nadal mam problem z wolnym czasem, nie wiem co mam z nim robić. Najgorzej mi chyba jest samej w domu, więc staram się ciągle gdzieś chodzić, spotykać się z kimś, no ale przecież muszę się nauczyć być sama ze sobą.
O eksie myślę co raz rzadziej. Nie mam już obsesyjnych myśli, że on z nią jest i co z nią robi (a miałam taki okres). Oczywiście nadal chciałabym żeby wrócił, ale coraz częściej zastanawiam się jakby to miało być niby, zadzwoni i będzie tak jak kiedyś? W zasadzie to nie mam na co liczyć, tak na prawdę. On kompletnie zerwał ze mną kontakt, potraktował mnie okropnie, zniszczył moje poczucie własnej wartości, a ja wciąż kocham tego człowieka To jest paranoja!
inez3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości