|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |||
|
sajkolidżist
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
A to coś przy samochodach, a to przy drewnie na opał...Cytat:
Cytat:
My wczoraj z TŻ pojechaliśmy do takiej knajpki, wypiliśmy gorącą czekoladę i zjedliśmy szarlotkę na gorąco z lodami Dziś będziemy oglądać film, ale jeszcze nie wiemy jaki, TŻ powiedział, że może być romantyczny, ale jeśli już taki, to coś w stylu "Dumy i uprzedzenia" - kostiumowy, z dawnych lat, polecicie coś?
|
|||
|
|
|
#3662 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
dzieeeń doberek ![]() wróciłam przed chwilą z rozmowy kwalifikacyjnej i baaaardzo mi się tam podoba warunki jak na początek też by mnie satysfakcjonowały.No także czekam jak zawsze na info ![]() Za to ta druga pani napisała mi dziś rano smsa, że ma ogromne problemy prywatne i nie jest w stanie myśleć o moim zatrudnieniu także przeprasza i życzy powodzenia. No trudno. Może tu się uda.. ![]() miłej soboty
|
||
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
mon
zeby sie udałoja sprzatam
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że fajnie Wam dzień minął Ja ostatnio szarlotkę z ladami jadłam na weselu siostry ciotecznej Tż-ta, ale szarlotka była strasznie słodka i tylko połowę zjadłam ![]() Co do filmu to niestety nie polecę nic- nie mam dziś głowy do myślenia, strasznie się zdenerwowałam rano napiszę więcej w klubie.Cytat:
![]()
|
|
#3665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
!Cytat:
Cytat:
...Cytat:
Na imprezie było super . Wytańczyliśmy się, wybawiliśmy, fajnie było . Tylko jestem cholernie śpiąca, bo spałam 4 godziny . Narobiłyście mi smaka na szarlotkę i chyba zrobię .
|
|||||
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Fajnie, że się dobrze bawiliście Nie dziwię się, że jesteś zmęczona-też bym była
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki
mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie.. ![]() Dalenko, fajnie, że się wybawiliście w ogóle faktycznie świetny salon skoro takie imprezy organizuje
|
|
|
|
#3668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wybaczam Wam śmiech w związku z moją reakcją na śmierć Hanny M. Bo sama się teraz z tego nabijam. Ale wtedy to do śmiechu mi nie było ![]() Tak w ogóle to ostatnio myślałam, że padnę, bo dwóch prowadzących w radio wygłosiło we wtorek mniej więcej taką przemowę: "Wszyscy nie mogą pozbierać się po tragicznej śmierci Hanny EM. Podejrzanymi w sprawie są Małogrzata KA, która nie chciała odgrywać roli bohaterki, oraz Ilona EŁ, reżyser serialu. W sprawę zamieszany jest również mąż Hanny EM, Marek EM, który dzień po śmierci żony zmienił status na fejsbuku na 'wolny'. Hanna EM zginęła śmiercią tragiczną, bo w zwolnionym tempie wjechała w stertę kartonowych pudeł. Teraz już nie będziemy mówić 'kopnąć w kalendarz', ale 'wjechać w kartony'. Szkoda, że nie możemy powiedzieć, że Hanna EM 'spudłowała'. Przyczynę zgonu badają również lekarze, którzy podejrzewają, że kobietę mógł wykończyć.... TASIEMIEC" Cytat:
![]() Cytat:
i ![]() Cytat:
. nie dziwię się, że jesteś słaba. 4 godz to baardzo mało.myśmy w zeszłą sobotę jechali na disco, a w niedzielę jechałam na uczelnię i spałam tylko 3 godz. Byłam baardzo nieprzytomna. Na szczęscie dziś nie muszę sprzątać, bo już wszystko porobiła wczoraj. na dziś zostawiłam sobie naukę. Po południu przyjeżdza TŻ i będziemy robić pizzę
|
|||
|
|
|
#3669 | |||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
żebyś dostała tę pracę!Cytat:
Ja z trudem zjadłam też tę moją szarlotkę, była w dodatku udekorowana góóóórą bitej śmietany, po tym wszystkim tak nas zmuliło, że przytuliłam się do TŻ i prawie zasnęłam w tej knajpie Cytat:
![]() Super, że impreza się udała! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i jeszcze tak Ci uwagę zwraca
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
zółwik
![]() Ale się wkurzyłam... myślałam, że sobie porobię parę rzeczy na seminarium, ale oczywiście książek nie ma :/ |
|
|
|
#3672 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O! Znam to skądś! Czyżby BŚ?
|
||
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nieraz robię się senna jak jesteśmy w jakiejś knajpie
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robie sernik z brzoskwiniami
|
|
|
#3676 |
|
sajkolidżist
|
Wiecie co? Oglądam te wszystkie relacje z wczorajszych wydarzeń w Warszawie i jestem przerażona
Boję się o TŻ, o to, że niedługo to on będzie musiał stawiać czoła takim wandalom i jestem zaniepokojona brakiem szacunku do policji...
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam dziś o Tobie i Twoim TŻcie, jak oglądałam tv.... Masakra...
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej dziewczynki u mnie pada śnieg z deszcem jest zimno bonuro w ogole tak beee morsi no niestety zawód policjanta w naszych czasach nie należy do prostych al mam nadzieje że nie prędko Twojego TŻ wyślą na takie akcje w ogole mam nadzieje ze takie akcje nie będą się powtarzać to maskara jakaś
|
|
#3679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W dzisiejszych czasach bardzo ciężko jest piastować funkcję, która narażona może być na agresję. A policjant do takich należy. Trzymam więc kciuki, by Twojemu TŻ nigdy nic złego się nie stało! Cytat:
![]() Tak w ogóle to dziś TŻ był u mnie i ..... był nasz pierwszy raz .... jeśli chodzi o robienie pizzy Dwie i pół godz. kucharzyliśmy, ale się opłacało! Pyychotka. Jedynie trochę za mocno ciasto rozwałkowaliśmy i za cienkie wyszło, na przyszłość już będziemy mądrzejsi
|
|||
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie jem śniadanie - zajadam się pizzą, którą robiliśmy wczoraj , pycha! Zaraz zbieram się do kościoła, a potem jadę na obiadek do TŻ. Jupi, cały dzień spędzimy razem ![]() Miłej niedzieli! |
|
|
|
#3681 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my też niedługo lecimy do kościoła, potem jemy obiadek, a potem jedziemy do kina ![]() miłego dnia
|
||
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Hej girls. Ja dziś dość długo pospałam
. Zjadłam śniadanie, po obiedzie (pieczony cały kurczak ) jedziemy do centrum handlowego w poszukiwaniu butów na zimę dla mnie i męża i spodni dla męża. Mam nadzieję, że coś znajdziemy .---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Ekhm... Coś mi się przypomniało ... Że Agula miała urodziny 3 dni temu ! A my zapomniałyśmy . Tak więc, Agula, życzę dużo szczęścia, radości, miłości męża, żeby Lilcia była zdrowa i grzeczna . Spełnienia marzeń. Spóźnione, ale szczere .---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- To znów ja :P. Teraz napiszę coś nt zdjęć :P. Oglądnęłam sobie właśnie zdjęcia Alonki na naszej poczcie- taaaakie są piękne (wiem, że już je oglądałam, ale co z tego :P) .Druga sprawa- Almik dodała 2 (aż ) zdjęcia ze ślubu na nk. A co z nami?!
|
|
|
|
#3683 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Super, ze Wam się pizza udała, nasza też była boska ![]() Dalusia - udanych łowów My wczoraj obejrzeliśmy Gwiezdny Pył, piękny film, jeśli nie widziałyście to bardzo polecam A później jeszcze obejrzeliśmy Kochanice Króla ![]() A dziś mamy głupawę, TŻ ćwiczył na mnie pozycję boczną ustaloną, uśmialiśmy się jak debile |
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ciekawe, co jeszcze ćwiczyliście .---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Sprawdziłam trailer "Gwiezdnego pyłu" i to też widziałam :P. Faaaajne to było !
|
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agula ja też się przyłączam, do życzeń. Spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości, aby się Lilka zdrowo chowała i spełnienia wszystkich marzeń
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
agula - spoznione ale jak najbardziej szczerze zyczonka dla Ciebie
|
|
#3687 |
|
sajkolidżist
|
Agula - spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego!
Dalenka - nic więcej nie trenowaliśmy Aniqa - Twój tato jest policjantem? ![]() Przyjechałam niedawno do Kato i smutno mi bez TŻ
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agula, ode mnie też spóźnione, ale bardzo szczere życzenia urodzinowe! Wszystkiego co najlepsze kochana, dużo zdrówka, miłości, szczęścia i spełnienia marzeń ![]() wróciliśmy przed chwilą z kina i powiem Wam, że bardzo nam się podobał ten film "Listy do M." ![]() miłego wieczorku
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Wam! ![]() Ja dzisiaj miałam jakieś problemy z netem, to nie wpadłam do Was. To znaczy byłam, poczytałam, ale nic nie pisałam bo tak się mi coś net zwieszał, że więcej nerwów niż przyjemności dzisiaj z niego było. ![]() Jutro usg 3d cieszę się, ale trochę się martwię, czy wszystko dobrze.... Trzymajcie kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

ja też się wkurzam jak mój tata znajduje dla TŻ tysiące rzeczy do zrobienia zwłaszcza jak się długo nie widzimy, ale w sumie zazwyczaj są to rzeczy, które da się szybko wykonać
A to coś przy samochodach, a to przy drewnie na opał...
Dziś będziemy oglądać film, ale jeszcze nie wiemy jaki, TŻ powiedział, że może być romantyczny, ale jeśli już taki, to coś w stylu "Dumy i uprzedzenia" - kostiumowy, z dawnych lat, polecicie coś?

oglądamy "Gladiatora", jeszcze musze spakować prace żeby ich nie zapomnieć.... nadrobię Was jak będę miała chwilkę 

warunki jak na początek też by mnie satysfakcjonowały.

zeby sie udało
napiszę więcej w klubie.
Postaram się wygospodarować choć trochę czasu dla Was.
.
mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie.. 

i 

:P.
Boję się o TŻ, o to, że niedługo to on będzie musiał stawiać czoła takim wandalom i jestem zaniepokojona brakiem szacunku do policji...