|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |||
sajkolidżist
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My wczoraj z TŻ pojechaliśmy do takiej knajpki, wypiliśmy gorącą czekoladę i zjedliśmy szarlotkę na gorąco z lodami ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzieeeń doberek ![]() wróciłam przed chwilą z rozmowy kwalifikacyjnej i baaaardzo mi się tam podoba ![]() ![]() No także czekam jak zawsze na info ![]() Za to ta druga pani napisała mi dziś rano smsa, że ma ogromne problemy prywatne i nie jest w stanie myśleć o moim zatrudnieniu także przeprasza i życzy powodzenia. No trudno. Może tu się uda.. ![]() miłej soboty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
mon
![]() ja sprzatam ![]()
#3664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że fajnie Wam dzień minął ![]() ![]() Co do filmu to niestety nie polecę nic- nie mam dziś głowy do myślenia, strasznie się zdenerwowałam rano ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3665 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na imprezie było super ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Fajnie, że się dobrze bawiliście ![]() ![]()
![]() |
#3667 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki
![]() ![]() Dalenko, fajnie, że się wybawiliście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wybaczam Wam śmiech w związku z moją reakcją na śmierć Hanny M. ![]() ![]() Tak w ogóle to ostatnio myślałam, że padnę, bo dwóch prowadzących w radio wygłosiło we wtorek mniej więcej taką przemowę: "Wszyscy nie mogą pozbierać się po tragicznej śmierci Hanny EM. Podejrzanymi w sprawie są Małogrzata KA, która nie chciała odgrywać roli bohaterki, oraz Ilona EŁ, reżyser serialu. W sprawę zamieszany jest również mąż Hanny EM, Marek EM, który dzień po śmierci żony zmienił status na fejsbuku na 'wolny'. Hanna EM zginęła śmiercią tragiczną, bo w zwolnionym tempie wjechała w stertę kartonowych pudeł. Teraz już nie będziemy mówić 'kopnąć w kalendarz', ale 'wjechać w kartony'. Szkoda, że nie możemy powiedzieć, że Hanna EM 'spudłowała'. Przyczynę zgonu badają również lekarze, którzy podejrzewają, że kobietę mógł wykończyć.... TASIEMIEC" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() myśmy w zeszłą sobotę jechali na disco, a w niedzielę jechałam na uczelnię i spałam tylko 3 godz. Byłam baardzo nieprzytomna. Na szczęscie dziś nie muszę sprzątać, bo już wszystko porobiła wczoraj. na dziś zostawiłam sobie naukę. Po południu przyjeżdza TŻ i będziemy robić pizzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |||||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja z trudem zjadłam też tę moją szarlotkę, była w dodatku udekorowana góóóórą bitej śmietany, po tym wszystkim tak nas zmuliło, że przytuliłam się do TŻ i prawie zasnęłam w tej knajpie ![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że impreza się udała! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i jeszcze tak Ci uwagę zwraca ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
zółwik
![]() Ale się wkurzyłam... myślałam, że sobie porobię parę rzeczy na seminarium, ale oczywiście książek nie ma :/ ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 | ||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O! Znam to skądś! Czyżby BŚ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robie sernik z brzoskwiniami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
sajkolidżist
|
Wiecie co? Oglądam te wszystkie relacje z wczorajszych wydarzeń w Warszawie i jestem przerażona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
Myślałam dziś o Tobie i Twoim TŻcie, jak oglądałam tv.... Masakra...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hej dziewczynki u mnie pada śnieg z deszcem jest zimno bonuro w ogole tak beee morsi no niestety zawód policjanta w naszych czasach nie należy do prostych al mam nadzieje że nie prędko Twojego TŻ wyślą na takie akcje w ogole mam nadzieje ze takie akcje nie będą się powtarzać to maskara jakaś ![]()
![]() |
#3679 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W dzisiejszych czasach bardzo ciężko jest piastować funkcję, która narażona może być na agresję. A policjant do takich należy. Trzymam więc kciuki, by Twojemu TŻ nigdy nic złego się nie stało! Cytat:
![]() Tak w ogóle to dziś TŻ był u mnie i ..... był nasz pierwszy raz ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie jem śniadanie - zajadam się pizzą, którą robiliśmy wczoraj , pycha! Zaraz zbieram się do kościoła, a potem jadę na obiadek do TŻ. Jupi, cały dzień spędzimy razem ![]() Miłej niedzieli! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my też niedługo lecimy do kościoła, potem jemy obiadek, a potem jedziemy do kina ![]() miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
Hej girls. Ja dziś dość długo pospałam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Ekhm... Coś mi się przypomniało ![]() ![]() ![]() Tak więc, Agula, życzę dużo szczęścia, radości, miłości męża, żeby Lilcia była zdrowa i grzeczna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- To znów ja :P. Teraz napiszę coś nt zdjęć :P. Oglądnęłam sobie właśnie zdjęcia Alonki na naszej poczcie- taaaakie są piękne (wiem, że już je oglądałam, ale co z tego :P) ![]() ![]() Druga sprawa- Almik dodała 2 (aż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Super, ze Wam się pizza udała, nasza też była boska ![]() Dalusia - udanych łowów ![]() My wczoraj obejrzeliśmy Gwiezdny Pył, piękny film, jeśli nie widziałyście to bardzo polecam ![]() ![]() A dziś mamy głupawę, TŻ ćwiczył na mnie pozycję boczną ustaloną, uśmialiśmy się jak debile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe, co jeszcze ćwiczyliście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Sprawdziłam trailer "Gwiezdnego pyłu" i to też widziałam :P. Faaaajne to było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agula ja też się przyłączam, do życzeń. Spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości, aby się Lilka zdrowo chowała i spełnienia wszystkich marzeń ![]() ![]()
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
agula - spoznione ale jak najbardziej szczerze zyczonka dla Ciebie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3687 |
sajkolidżist
|
Agula - spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego!
![]() Dalenka - nic więcej nie trenowaliśmy ![]() Aniqa - Twój tato jest policjantem? ![]() Przyjechałam niedawno do Kato i smutno mi bez TŻ ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agula, ode mnie też spóźnione, ale bardzo szczere życzenia urodzinowe! Wszystkiego co najlepsze kochana, dużo zdrówka, miłości, szczęścia i spełnienia marzeń ![]() wróciliśmy przed chwilą z kina i powiem Wam, że bardzo nam się podobał ten film "Listy do M." ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hej Wam! ![]() Ja dzisiaj miałam jakieś problemy z netem, to nie wpadłam do Was. To znaczy byłam, poczytałam, ale nic nie pisałam bo tak się mi coś net zwieszał, że więcej nerwów niż przyjemności dzisiaj z niego było. ![]() Jutro usg 3d ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.