![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
wiem że nie jesteś Multipleksowa ![]() ![]() ad.2 fuksiara w rzeczy samej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam w takim na Rejsie ![]() zabierz swój popcorn ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Nindżopesz
|
Przeczytałam, że orgazmy przeżywasz
![]() Branoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Brnoc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
pamiętata moje dwa z rzędu sny króliczane
1. królik o czerwonym futerku co sie do mnie tulił w okolicznościach przyrody rodem z Alicji w krainie czarów 2. Króliczyca rodząca - naturalizm w "czystej" postaci następnego dnia idąc w Kauflandzie napotkałam kolesia z królikiem na ręku (beżowym ![]() ![]() niech mi kto powie że to zbieg okoliczności normalny i tyla bo nie kce wierzyć w sny ![]() ![]() bo w sumie może ludzie trafiają często na ludzi spacerujących w sklepie z królikami - ja pierwszy raz w sumie ![]() za mało bywam c'nie? branoc wsiem - i miłych snóf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam czytać wczoraj Kubusia ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Miałam coś napisać ale zapomniałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() fajny? ja się waham pomiędzy kolejny raz czytanym Wiedźminem, a którąś kolejny raz czytaną Chmielewską ![]()
![]() |
#1690 | |||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
jej w ogóle wszystko pasuje takich po całości nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a Ty z chłopem się już urządzasz? ![]()
![]() |
#1691 |
grozi wypollizowaniem
|
mialam straszny sen
![]() ![]() wiec jak nadszedł czas to odgrodzili tasmą kawałek sali i pojawił sie zespól...było to 2 dziadków i garniturach..jeden z okularami jak denka od butelek drugi o lasce i ledwo sie na nogach trzymał, do tego 2 laski jedna strasznie stara i ubrana jak pani z bazarku a druga młoda i nawet ok. I zaczeli spiewac Super Trooper, ale bez podkładu muzycznego, w ogole ledwo spiewali, nie do rytmu, zapominali słów i sie o siebie potykali. Choreografia była taka ze chodzili węzykiem w kólko. Jak zaczeła spiewac młoda laska to sie okazało ze ona w ogole nie potrafi spiewac, głos miala straszny i nie znala melodii ![]() strasznie mnie zbulwersował ten występ, sie wkokufiłam, pomyslalam ze to zenada i wyszłam ![]()
#1692 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() A ja nie mam nic na obiad ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
grozi wypollizowaniem
|
winter-Markiz juz chyba wybył- ale sprawdze dla pewności
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- co do ksiazek-chyba zaczneu czutac Faraona ![]()
#1694 |
Zakorzenienie
|
![]() a mi się śniło, ze jechałam z Pandą busem na cp 2012 ![]() ![]() a potem do mnie dotarło, że dopiero cała paskudna zima przede mną i trzeba raczej kozaki i puchowe kurtki szykować i się załamałam ![]() ![]() Nie mam siły, żeby przetrwać kolejną zimę... nawet nie mam siły, żeby pisać... ba, nawet nie mam nic do napisania ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-13 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
kufa kota prawie nie je
![]() przeze mnie chyba ![]() chyba pójdę po kurę i zrobię kurę z glutem siemieniowym... Cytat:
![]() moje ulubione kino w tym klimacie to było Paradiso, mała salka, trzeszczący projektor, zupełnie inny świat, ale muzeum niepodległości 2 lata temu stwierdziło że remont sali i likwidacja kina to dobry pomysł... Cytat:
będę twarda i się nie zniechęcę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałem przed chwilą i macham znad Schweppesa Tonica ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Kamena
![]() Długo nie je? Może weta jej trzeba? |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Polly- sen
![]() Kameno- głaski dla kotka ![]() ![]() No więc- NIEBO SKOŃCZONE!!!! ![]() ![]() ![]() Pamiętacie- niektórzy- pocztówki z lat 70tych, które traciły kolory i szczególnie niebieski stawał się taki specyficznie żółtawy? No to w tym- co tu dużo mówić- lekko dryndusowym- charakterze jest mój obraz ![]() Niby pogodny, ale w jakiś sposób melancholijny
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Ale pomorek jest w barze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
grozi wypollizowaniem
|
szukam w kraku klubu dla wapna na andrzejki
![]()
#1702 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ot taka gadaninka, ale czytam, coś przyciąga do niej na razie ![]() Ves a może przeczytać coś nowego, zamiast kolejny raz to samo? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mnie się śniła moja nielubiana koleżanka z liceum, że się spotkałyśmy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() ![]() 3. jeszcze nie - tak gdzieś wiosną do lata planowo ale to wszystko zalezy od kasy ale rozglądamy sie co jest bo nic nie ma ![]() jedziemy do jakiś salonoooow połobczajać choc tam pewno drozyzna z kolei a misie tak marzy coś z mieszkanka Hanka z Californication jakiś 60s 70s mebel i chyba ino allegro no ale sypialnia i kuchnia od zera ![]() Cytat:
![]() a reszta ![]() ![]() dzięki za potwierdzenie królicze - tego się trzymam Cytat:
![]() ![]() i sorry zapomłam o mailu na ament ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
No dobra,ciasto miętowe w piekarniku,zobaczymy co wyjdzie
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Juz po obiedzie,dziecko miało zupę pomidorową z ryżem i frytki
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.