![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bezrobociu się nie damy i plotkowanie zaczynamy!
Ja wczoraj byłam w pracy i na zajęciach w studium, dziś też miałam zajęcia w studium. Weekend zaczął się dla mnie dziś po 17 ehhh.. :/
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie marudzić, nadchodzi kolejny, długi weekend chociaż dziś dopiero poniedziałek
![]() Ja się tam cieszę bo zamówiłam razem z TŻ megaśne akwarium na allegro i będziemy hodować rybki ;-), a że to było marzenie TŻ z dzieciństwa to jest podwójnie miło. Teraz tylko czekać kiedy dotrze do nas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Udzielam się trochę w wątku dla bezrobotnych, teraz przyłaczam sie do was, bo ile mozna o tym szukaniu pracy rozmawiać.
guantanamera, a jakie rybki planujecie zakupić? ja miałam rybki jako dziecko, natomiast problem taki, że zimą u mnie w domu za zimno dla nich było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
a od czego są grzałki z termostatem? mamy akwarium o biotypie Ameryka południowa. W sumie 120 litrów, bo plany się troche pozmieniały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Co za tydzień! Siedziałam w robocie po 12 i więcej godzin! Masakra, na szczescie juz weekend a od przyszłego tygodnia znów zrobi sie normalnie
![]() ![]() ![]() Poza tym pożyczyłam mamie auto i mi porysowała cały bok ![]() a co tam u was dziewczyny?
![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w sumie nic nowego. Jestem jeszcze na stażu ale tylko do 24 listopada, później dostanę umowę zastępstwo na 2 tygodnie - do 7 grudnia (wtedy kończy się zwolnienie jednej terapeutki). Jeśli medycyna pracy ją przepuści to ona wraca do pracy a ja zostaję z niczym - a jeśli nie puści to dostanę umowę na zastępstwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynnyyy, na samym początku tutaj sie wypowiedziałam jakoś zniknęłam, aleee powracam do WAS
![]() ![]() Aktualnie na stałe pracuję, mam 1 dorywczą pracę, ale wkurzają mnie w niej niemiłosiernie i szukam czegoś nowego, oby się udało. No i koszmarny week się zapowiada bo właśnie pracuje i to dziś i jutro po 12 h. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ale najważniejsze iż nie jestem już BEZROBOTNA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Pytałam na wątku o prostownicach ale nikt tam chyba nie zaglada :/ Zmieniłam ostatnio fryzurkę i teraz mam prostą grzywkę... prostą... no właśnie, okazało się że grzywka kręci sie w jakieś okropne ślimaczki! Muszę na już kupić prostownicę żeby wygladać jak człowiek. Czy któraś z was mogłaby coś doradzić? wiem tylko ze powinnam wybrac ceramiczne płytki i wąską powierzchnie prasowania. poza tym nie znam sie natym sprzecie w ogóle. Proszę o podpowiedzi
![]() Antunka, gwiazdeczka pokazujcie ze wam zalezy i starajcie sie wykonywać swoja prace jak najlepiej. A wtedy beda starali się zostawić takiego pracownika w firmie, nawet jesli nie na obecnym stanowisku to może coś innego ci wynajdą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
u mnie mozna by powiedziec bardzo dobrze: chodze na fittness, jezdze czesto na spotkania ze znajomymi, wczoraj bylam w kinie na Zmierzchu.
![]()
2017 ![]() picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Konto usunięte
|
Cześć wszystkim
![]() Powróciłam do Was, znów jestem bezrobotna, bo ze studiów zrezygnowałam ![]() joanna_87 Skąd Ty bierzesz na to wszystko energię ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
No, to dzisiaj ostatni dzień stażu.
Byłam w PUP, podpisałam IPD, dostałam skierowanie do pracy. Szkoda, że póki co mogę liczyć na zatrudnienie do 8 grudnia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwonili do mojej pracy i dali mi dwa papiery: zgłoszenie oferty pracy i skierowanie. Wydrukowała mi to pośredniczka moja. A Ty już coś wiesz, że zostaniesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Generalnie nie poruszam tego tematu. Pracuję w małej firmie gdzie w biurze jest aż 6 osób
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-12-01 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Co u Was?
U mnie bardzo dobrze. Dostałam umowę po stażu ![]() ![]() ![]() Ariena waidomo coś o przedłużeniu Twojej umowy? Może rozkręcimy trochę wątek? "Bezrobotnego" nie da się już czytać przez niektóre osoby... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiście "Bezrobotny" to jakaś masakra ostatnimi czasy U mnie nic nowego. Praca, dom, praca dom... W domu bałagan upchnięty do szaf ![]() ![]() ![]() Za to w związku nie najlepiej się dzieje, no ale na sylwestra planujemy wypad w góry. Będziemy mieć dla siebie sporo czasu, może się dogadamy ![]() Ariena chwale sie swoim storczykiem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja niestety na bezrobociu... Jutro idę do moich podopiecznych na Wigilię, więc się bardzo ciesze ![]() Potem w czwartek i piątek z małą grupką idziemy razem śpiewać kolędy na Wigilii dla bezdomnych i samotnych oraz emerytów i rencistów ![]() Jutro też spotykam się z przyjaciółką i idziemy pobuszować po sklepach. Może uda mi się znaleźć jakieś prezenty, bo kurczę nie mam bladego pojęcia co kupić chociażby mojemu TŻtowi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Hej, no ja mam umowę do 2014 więc w dobie kryzysu..zle nie jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Ja też się cieszę, bo ile można mieć pod górkę. Z doświadczenia wiem, że można mieć długi i ciężko no ale póki co nie będę narzekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny. Bardzo się cieszę z tej umowy. Od razu chce się żyć choć jak wspominałam praca lekko stresująca.
A żeby odejść od tematu pracy to zamówiłam sobie po dłuugich namysłach próbki kosmetyków mineralnych. Nie mogę się doczekać kiedy przyjdą i się nimi wymaziam. Oczywiście oprócz próbek podkładu, pudru, korektoru i różu wzięłam 2 pędzle coby było bardziej profesjonalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to ostatnio łaziłam po sklepach w CH ale albo jestem wybredna, albo rzeczywiście nie mam nic ciekawego. Co porabiacie w Sylwestra? Ja się trochę złoszczę, bo chyba wyjdzie na to, że będziemy siedzieć w domu z moim TŻtem. Pewnie u mnie, z moimi rodzicami i wujostwem. Jakieś tam plany miałam, ale mój TŻ coś się nie kwapi i sie wkurzam. Nie będę już planować i się wiecznie pytać co robimy bo już mam dość słuchania: "nie wiem kochanie" bla bla bla ![]() Jakoś dużo wspólnych znajomych nie mamy więc też ciężko. U jednych urodziło się maleństwo, u drugich też jest maleństwo i lipa. Wiem, że generalnie to dzień jak co dzień, ale mam ochotę się zabawić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jeszcze nie mam planów na sylwestra ale szczerze mówiąc jest mi obojętne co będę robiła. Dla mnie to właśnie taki zwyczajny dzień, więc nawet jak spędzę go w domu to nic się nie stanie. Ale może domówka u znajomych wypali ![]() Święta też mnie nie cieszą. Pogoda wyjątkowo nie zimowa, święta wypadają w weekend więc już w ogóle lipa. Nawet mi się nie chce przygotowywać na to "wydarzenie". Ubiorę choinkę, upiekę ciasto i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
BAN stały
|
Święta teraz straciły urok, dawniej człowieka cieszyły, teraz placek mamy nie tylko od święta, ludzie rzadziej do siebie chodzą. Nie lubię świąt ostatnio. Najlepiej jakby by były w maju jak już ciepło jest. Byłam bym wtedy zadowolona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Święta w maju? Nie grzesz dziewczyno!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.