|
|
#3391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
a mnie eks zaprosil dzis do kina
, najlepsze w tym wszystkim jest to, ze w tym CH sa targi slubne
|
|
|
|
#3392 |
|
Rozeznanie
|
Ech, ja zaczynam się martwić, że nie dostanę się na asp, bo w sumie nie mam większych szans. Boję się, że nawet jak teraz wezmę się w garść, to i tak nic to nie da, bo mój jedyny model mnie porzucił
|
|
|
|
#3393 |
|
Zadomowienie
|
dzień jakoś mija, tylko ta brzydka pogoda mnie zniechęca do wszystkiego
pouczyłam się z historii prawa i mam jeszcze zaplanowane na dziś prawoznawstwo także trzymajcie kciuki żeby moje lenistwo się nie włączyło zrobiłam porządek w kosmetykach i jestem w szoku bo uzbierała cała reklamówka rzeczy których nie używam ( będzie dla przyjaciółki ) ![]() i już wiem gdzie przepadają moje pieniądze |
|
|
|
#3394 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Witam w klubie, ale wnioskuję po przedmiotach, że I rok Ja właśnie staram się ryć administracyjne ciężko mi idzie bo wizaż i mało dziś spałam, gdyż TŻ mnie trochę wymęczył ![]() Haha, ja mam całe pudło kremów, których baardzo rzadko używam, a jak mnie najdzie na coś w sklepie to i tak kupię
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2011-11-13 o 13:50 |
|
|
|
|
#3395 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() kurcze, poczułam się staro... wszyscy tu studiują lub się uczą, a ja mam już studia za sobą...
Edytowane przez inez3 Czas edycji: 2011-11-13 o 13:58 |
||
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
ehh dziewczyny jak wy sobie radzicie, z ta utrata faceta?.
na powracajace wspomnienia i swiadomosc tego, ze juz go nie ma i nie bedzie ?
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny...
był dziś u mnie.... bez słowa zaczął mnie przytulać... ale nic nie mówił... więc ja to zrobiłam za niego i powiedziąłam że to definitywny koniec,że mam dosyć, że mam racje że ma kogoś, bo facet który nie ma alibi w postaci innej dziewczyny to sie tak nie zachowuje, ze zaluje ze dałam sie nabrać na jakiego piekne słówka.. on sie ironicznie śmiał, po czym stwierdził: "tak, ty zawsze masz racje i twoja racja jest najbardziej sluszna i innych racji do siebie nei dopuszczasz". Powiedzialam ze jak widać, nie ma z nim nawet rozmowy i że ten pierścionek to moze co najwyzej sprzedać, bedzie miał na kilkanascie czteropaków. Kazał mi oddać certyfikat od pierścionka. Wyszedł. Mając gdzieś mnie. Po czym mi napisał "Kocham Cie", odpisalam "Nie kłam". On: "Nie kłamie", Ja: "Licza sie slowa, nie czyny. Ty mi pokazujesz od dawna ze mnie nie kochasz i masz mnie gdzieś". Cisza.....
|
#3398 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.Ja 2 miesiące od ostatecznego rozstania.Zerwałam po 2,5 roku,bo nadużył bardzo mojego zaufania ( 5 miesięcy temu się dowiedziałam i przez 3 się schodziliśmy i rozchodziliśmy na zmianę).Niby jest o wiele lepiej,ale mam wrażenie ,że stoję w miejscu.
Nie płaczę już,jakoś sobie żyję dalej,ale myślę cały czas(niby już bez emocji - przynajmniej takich jakie były 4 miesiące temu ,czyli płacze cały dzień i leżenie w łóżku,ale nadal myślę), i coś mi ciąży na sercu.Może to już obsesja?? Niby jest lepiej,ale jednak jeszcze jest to ALe.Miałyście tak może?Decyzji na pewno nie żałuję,bo życie z lękiem ,że mnie zdradzi byłoby straszne,wiem co mówię (a już widać,że ma do tego predyspozycje po tym co robił). Niedziele są straszne ,zawsze dół mnie dopada właśnie w ten dzień :\ Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2011-11-13 o 15:32 |
|
|
|
#3399 |
|
Raczkowanie
|
rozstałam się dzisiaj z facetem, co prawda krótki kilkumiesięczny związek, ale zakończył się tak nagle, że nie potrafię sobie z tym poradzić. Nie umiem sobie znaleźć miejsca, nawet na płacz już nie mam siły, obie przyjaciółki wyjechały, nie ma się nawet komu wyżalić, jak Wy dziewczyny sobie radzicie z takimi dniami?
|
|
|
|
#3400 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3401 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skoro czujesz się bardziej wyluzowana to moim zdaniem właśnie bardzo dobrze. Korzystaj z młodości, póki możesz. Potem będziesz żałowała, że byłaś sztywniarą ![]() Będę bezczelna i spytam wprost: jakie to uczucie być w łóżku z facetem, którego się niewiele zna? Powiedz mi, bo jestem straaasznie ciekawa To jest taki luz, że go nie znasz i Ci szczególnie nie zależy, czy raczej stres? Ale widzisz, dobrze myślisz - ja też nad tym się zastanawiałam: jakby to było, gdyby nagle eks się otrząsnął - a ja nie wiem, co musiałby zrobić, żebym ponownie mu zaufała. Jestem na takim etapie, że nie wyobrażam sobie, żebyśmy znowu byli razem. Dlatego przestaję mieć opry przez randką z moim sympatiowym ![]() Cytat:
Więc jesteśmy dwie staruszki tutajCytat:
|
|||
|
|
|
#3402 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na świadomość że już Go nie ma,to tłumaczenie sobie,że tak miało być i już.Czasami jeszcze tylko taka jakby panika mnie ogarnia jak sobie uświadomię to,że już nigdy Go mogę nie zobaczyć,ale nie zasłużył na mnie i muszę sobie jakoś poradzić z tym. Cytat:
|
||
|
|
|
#3403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na poczatku trzymalam sie dobrze, plakalam tylko podczas naszego spotkania gdy nasze drogi sie rozchodzily, ale za to od piatku odbijam chyba caly smutek ktory w sobie dusilam. ![]() tydzien temu do mnie dzwonil... po czym ja do tej pory "zapadlam sie pod ziemie"
|
||
|
|
|
#3404 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz,co jeszcze jedna rada.Uciąć całkowicie kontakt,lub jeśli to były go nawiązuje,uciąć Mu drogę do kontaktu. Ja zmieniłam całkowicie nr,bo do mnie pisał i dzwonił,przez co zamiast się z nim rozstać od razu,to się jeszcze ciągnęło 3 miesiące ,bo się uginałam i strasznie wtedy cierpiałam.O wiele bardziej niż teraz ( od miesiąca zero kontaktu). |
|
|
|
|
#3406 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Brutalne, ale albo będziesz w tym tkwić albo pójdziesz do przodu. Żyć Ci się zachcę jak olejesz tego Pana. Cytat:
Cytat:
Na poradzenie sobie nie ma jednej recepty, ale banał pt. zajmij się sobą, zajmij się czymkoklwiek innym działa... Nie masz nikogo z kim mogłabyś pogadać w tej chwili, ale zawsze możesz się wyżalić tu. My cierpliwe wysłuchujemy, a raczej wyczytujemy Cytat:
![]() No niby dobrze myślę, ale jak tak czasami do mnie dojdzie, że jeszcze niedawno moje życie było zupełnie inne to aż mną trzącha i marzę żeby jakimś cudem wrócił... Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że jak będę miala jakiś problem to mogę na nim polegać... rozstaliśmy się w tzw. " pokoju " nikt, nikogo nie zdradzil czy tego podobne rzeczy, tylko niestety inny był czynnik |
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Życie w zawieszeniu,ale lepsze to , niż cierpienie zaraz po dowiedzeniu się o tych zdradach.Cytat:
Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2011-11-13 o 19:10 |
||
|
|
|
#3409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byliśmy razem prawie 7 lat, tez mnie nie zdradził, stwierdził, że coś się wypaliło... Mimo tego, że chciałabym być z nim (o ironio) to zgadzam się z tym, że kontaktu byc nie powinno, bo powoduje to większy bó. Cytat:
|
||
|
|
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale a razem mnie okropnie ciekawi co u niego slychac... a jeszcze gorsze jest to ze sie zareczyny po drodze szykowaly... poki co raz na jakis czas (rzadko) moge z nim pogadac... bo do normalnego kontaktu jestem zdecydowanie NIE GOTOWA. co ma byc to bedzie... moze bylo takie przeznaczenie ze sie rozejdziemy?. a jezeli jestesmy sobie przeznaczeni to jeszcze kiedys nasze drogi sie polacza, a jezeli nie, to i on i ja w przyszlosci ulozymy sobie zycie przy boku innej osoby. od jutra zaczynaja sie znow zajecia, to pol dnia z glowy mam czyli mniej myslenia o tym wszystkim
|
||
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-11-13 o 19:35 |
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze |
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się strasznie bo nie będę tutaj, gdzie wszystko mi go przypomina...mam zamiar być szczęśliwa i zapomnieć o nim całkowicie.
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie dawno pofarbowalam sobie wlosy a ponoc jest takie powiedzenie ze to oznacza nowy etap w zyciu
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3417 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny , długi weekend przezyłam całkiem spoko. Bałam się ,że będe miała dużo czasu na myślenie i wszystko wróci , ale na szczęście zajęłam się nauką . Jakoś sobie trzeba radzić , oczywiście wracają myśli jak było kiedyś itd, ale staram się je odganiać . Pozdrawiam ;*
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na randce z chłopakiem z portalu na S.
Wrażenia: - starszy o rok od eksa, ode mnie o 5 lat - przystojny - elegancki - mówił o swojej byłej i o koleżankach które mu się podobały - podziękował za miły wieczór Wiecie, poszłam raczej żeby się rozerwać, to wyszło spontanicznie, zjedliśmy pizzę. Pocałował mnie w policzek na pożegnanie. Nie nastawiam się na nic.... Chcę swojego TŻ ukochanego!!
|
#3419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba jeszcze nie ten etap, ja sobie nie wyobrażam teraz kogoś innego ,chyba ciągle bym porównywała -zresztą nie wiem czy kogoś pokocham tak jak eksa / jaka ja jestem głupia,jakby teraz stanał w drzwiach to zapomniałabym o tych przepłakanych miesiacach i wszystko bym mu wybaczyła;( Chociaż wiem ,że było by ciezko odbdowac to co było bo pewne granice zostały przekroczone. Czekam z utęsknieniem na sylwestra aby się skończył ten straszny rok i zaczął nowy , mam nadzieje że lepszy |
|
|
|
|
#3420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

, najlepsze w tym wszystkim jest to, ze w tym CH sa targi slubne

i mam jeszcze zaplanowane na dziś prawoznawstwo także trzymajcie kciuki żeby moje lenistwo się nie włączyło 

Niby jest lepiej,ale jednak jeszcze jest to ALe.Miałyście tak może?
Więc jesteśmy dwie staruszki tutaj