Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-13, 18:18   #3001
miucciaable
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Dziewczyny polecam Wam kosteczki do kapieli z Yves Rocher. Mi najbardziej spodobala sie jagodowa. Pachnie jak prawdziwy dzem, z tych owocow, a woda jest rozowiutka
Stary 2011-11-13, 18:21   #3002
nieidealna91
Raczkowanie

Ja wciąż się zbieram do kupienia ściereczki z mikrofibry albo szczoteczki do mycia twarzy z mikrofibry Ale wydaje mi się, że nie będzie mi się chciało tego używać i prać:P
Pomalowałam teraz paznokcie na ciemny granat z Essence i zastanawiam się czy zostawić czy zmyć, bo jakoś szczególnie nie jestem zadowolona z efektu mimo, że kolor piękny...
Zaraz pójdę pod prysznic się wypeelingować cała, nabalsamować, nałożyć maseczkę i zrobię pedicure
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 18:24   #3003
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecam Wam kosteczki do kapieli z Yves Rocher. Mi najbardziej spodobala sie jagodowa. Pachnie jak prawdziwy dzem, z tych owocow, a woda jest rozowiutka
hmmm brzmi kusząco ile takie cudo kosztuje?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 18:27   #3004
theoneandonly
Wtajemniczenie

Hej Już w domku nareszcie. 2 egzaminy dzisiaj, ale w drodze powrotnej zakupiłam jeszcze drobne kosmetyki-jutro będę testować w dziennym świetle

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja na począrku dawałam punktowo. Teraz smaruję nim całą twarz i lepsze efekty widzę

A co do bajkopisarstwa laska ode mnie z roku jest typem maszkary. Strasznie brzydka, zapuszczona, żeby się chociaz ubierała jakoś fajnie No to ona lubi opowiadac takie historię na pierwszym roku umarł jej narzeczony.. który nawet nie istniał ale ona znicze na gg, nk itp stawiała na czarno chodziła i cała taka szopka. Tylko szybko wpadła bo wspolni znajomi się trafili i dziewucha się zawstydziła. Zreszta teraz teraz nie jest lepsza bo była z takim małolatem 4 lata młodszym.. i w końcu zamiast z nim być była z kims innym jednoczesnie. Potem stwiierdziła, że małolat miał jakieś porachunki mafijne i musieli się rozstać żeby bo grozili ze ja zabija
Luubie takie fantazje;D Tylko kurcze.. Bajkopisarstwo bajkopisarstwem ale umiar trzeba mieć jakiś
Aaa dajcie spokój z takimi ludźmi. Ja to się staram od takich trzymać z daleka

Cytat:
My dzis z TZ wychodzimy na obiad do znajomych.
Takze umylam wlosy i make up
Juz nie moge sie doczekac, bo moj TZ ma za tydzien urlop i chcialabym pojechac do Ikei.
Po te drewniane komodki do kosmetykow.

jakie komodki? Też planuję zakupić jakieś duże kosmetyczki czy coś co by mi pomogło w uporządkowaniu kolorówki, bo nie mam gdzie jej trzymać już, a póki co w sklepach fajnych rozwiązań nie widzę

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
heej
wrocilam po milym weekendzie z TZtem.
dawno tak dobrze nie spedzilismy razem czasu, cieszy mnie to, bo odzylam od codziennych obowiazkow i czuje sie szczesliwa.

tak, angielski jest dla mnie priorytetem, chce dojsc do C2.
pozniej mysle o kontynuacji hiszpanskiego lub francuskiego, podstawy mam mocne, wiec nie chce tego zaprzepascic

dziekuje za bloga, zaraz poczytam
a Ciebie podziwiam za niemiecki, ja sie uczylam 6lat ale nienawidze mowic po niemiecku

nieee, mam dosc
pzt ang nie jest brany pod uwage, a na tym poziomie co ja zdalam, to nie jest jakos najgorzej i to mi wystarczy mysle, ze skoncze urbanistyke i studium, aby juz nie zaczynac czegos od nowa. za duzo lat mi pojdzie w plecy.

mysle, ze tak. po to ide na niego. ogolnie robi sie jeden poziom w jeden miesiac, wiec z jakas wiedza powinnam wyjsc. zdam relacje w grudniu, ciezko tak gdybac

to sie ciesze
a za farbe to

niestety to normalne w tej dzielnicy. moja ciocia pracuje w tamtym rejonie, wiec wiem cos o tym

witam nowe dziewczyny
Wow, jak chcesz dojść do C2 to bardzo ambitny plan. Koniecznie zdaj relację po kursie, ja jako przyszła anglistka tym bardziej jestem zainteresowana co to za metody i innowacje teraz na rynku nauczania

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
dziewczyny jakich uzywacie pędzli do makijażu i ile ich macie? chce zakupic sobie jakiś fajne pędzelki tylko nie wiem od czego zacząć, zastanawiam sie czy zebrać je oddzielniec czy kupić jakiś komplet ale te dobrej jakości to chyba kosztują;/
ja też najpiew miałam jakiś zestaw pędzli( nawet o dziwo bardzo porządny) a pojedyncze pędzle jeszcze potem dokupywałam . Teraz taki duży wybór na rynku -Sephora, Mac, The Body Shop, przez Internet można też domówić z dobrych firm. EDM podobno ma świetne pędzelki

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja zauważyłam, że im więcej ma się zajęć, tym więcej energii do działania. wie się, że nie ma czasu na leniuchowanie, nie rozleniwia się, tylko działa cały czas na pełnych obrotach
Też zauważywałam, że im więcej ma się do robienia tym bardziej człowiek jest zorganizowany chociaż ja np mam teraz też masę zajęć na głowie. Czasu prawie w ogóle, wolny dzień to dla mnie święto, a nie powiedziałabym, że jestem na pełnych obrotach i pełna energii cały czas
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 18:30   #3005
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
te takie małe?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 18:49   #3006
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
te takie małe?
Malutkie, ale jedna starczy na wanne pelna wody.
Chcialam dac dwie, ale bym przesadzila.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

jakie komodki? Też planuję zakupić jakieś duże kosmetyczki czy coś co by mi pomogło w uporządkowaniu kolorówki, bo nie mam gdzie jej trzymać już, a póki co w sklepach fajnych rozwiązań nie widzę

Na yt rzadza i na blogach. Niby z Ikei, ale na stronie Ikei, chyba nie ma. Zobacz na kanal niesii25 na yt, ona ma taka, na jaka sie czaje od jakiegos czasu.
Wkurza juz mnie to latanie 5 razy z cieniami i podkladami. Chcialabym, zeby wszystko bylo w jednym miejscu.
W kazdym razie mam zamiar kupic cos na kosmetyki kolorowe i pedzle. I pudelko, przy lozku na swoje duperelki.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Aaa! Wiadmomo kusza mnie kuferki, takie jak maja profesjonalistki, ale na razie nie potrzebuje chyba az tak bardzo, poza tym sa drooogie

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hmmm brzmi kusząco ile takie cudo kosztuje?
We francji 50 centow, czyli jakies 2 zlote. Chyba. Ale sa wydajne i wiadomo, nie biore takiej dlugiej kapieli na codzien.

Edytowane przez miucciaable
Czas edycji: 2011-11-13 o 18:50
miucciaable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 18:51   #3007
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Na szczęście ceny eveline ma bardzo przyjazne- to serum to chyba okolo 12-13 zł

Ja od tycia i chudnięcia z krągłej pupy miałam nieco spłaszczoną, a ostatnio to nie ćwiczę, siłe to mam tylko ew na spacer a i tak pomaga. Kształt mi się poprawił, nie wiem jak- czy to skórę napina czy coś, ale działa

Używam jeszcze takiego antycelluitowego fioletowego i jestem zadowolona także.

Obydwa te produkty polecone przez caate, za co dziękuje , bo wcześniej nie wierzyłam że sera mogą coś zdziałać

Jedynie do biustu nie do końca mi przypasowało, no ale niestety serum kształtu nie zmienię, to trzeba pod nóż iść Do biustu wybieram bielendę- to najlepsze serum jakie odkryłam.
ale te serum na posladki, czy wyszczuplajace naprawde daje efekty, moje kolezanki wszystkie widza skora jest bardzo nawilzona, ladnie napieta, dla mnie wlasnie to powinno spelniac dobre serum, bo tak jak piszesz, od reszty sa cwiczenia, jednak ja juz nie wyobrazam sobie nie balsamowac sie eveline do biustu zauwazylam tylko efekt nawilzenia i wygladzenia, po prostu skora wyglada lepiej. mily napis 'push-up' niestety pozostaje tylko napisem

Cytat:
ja zauważyłam, że im więcej ma się zajęć, tym więcej energii do działania. wie się, że nie ma czasu na leniuchowanie, nie rozleniwia się, tylko działa cały czas na pełnych obrotach
madre spostrzezenie, jednak to wszystko zalezy od osobowosci

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ja Cie normalnie wielbie i podziwiam

edit. przepraszam za post pod postem
milo mi bardzo, ale nie czuje sie jakas wybitnie..nawet nie wiem jak to nazwac po prostu, lubie miec kontrole nad swoim zyciem

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
No ale bez przesady w 2 stronę, nie wyobrażam sobie nie mieć wolnego chociaż umysłowo w weekend- bo znowu w weekend mam pełno sprzątania, zachciało mi się większej powierzchni to mam

Także podziwiam, bo dla mnie tyle to za dużo.

Inna kwestia, że ja nawet w wakacje psychicznie nie umiem odpocząć, bo nie mam tak, że 10 lipca na 2 tygodnie przerywam, tylko czasami muszę gdzieś zadzwonić, coś napisać.
Musiałabym chyba miesiąc wcześniej wszystko wygasić i nic nie zarobić w tym czasie.
A w tym roku znowu było popsute przez sprawy tżta i tak zawsze coś

Inna kwestia, że ja nie wysiedzę nawet pół godz na leżaku bez czegoś do czytania itd, bo mnie skręci.
Pamiętam jak wracaliśmy z sopotu sksem w tym roku i się okazało, że 30 min czekania, kupiłam grę za komórkę za dychę, żeby nie ześwirować od tępego patrzenia się przed siebie

Ale ogólnie się zgodzę, łatwiej mi się zabrać za np prasowanie po całym dniu pracy niż w wolny dzien

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

to zazdroszczę
Mnie tż też motywuje do życia, bo inaczej mnie by mi się chciało, no ale nie aż tak jak Twój Ciebie

buahhot: też lubię tę pędzelki z h&m za 4,90 niby tanie, ale moim zdaniem dobre. Ale i tak musze poszukać jeszcze czegoś innego. A ten pędzelek z catrice do eyelinera to był z limitowanki jakiejś czy nadal go dostanę?
no niestety, ja do stycznia nie mam ani jednego wolnego week. ale...nie doluje mnie to. wiem ze bedzie ciezko ale zepne sie i najwazniejsze, aby sesje zdac w pierwszym terminie i bedzie z gorki

a z TZtem, to zeby nie bylo, ze jest jakas moja odskocznia. mialam na mysli to, ze mi do relaksu wystarczy przytulenie, dotyk czy rozmowa z nim nawet przez tel, ucze sie wciaz rozdzielac dwa swiaty i nie przekladac z zycia codziennego zlych emocji, ktore jak kazdego mnie dotykaja, na zwiazek. tak mi sie lepiej zyje

Cytat:
gratuluje wspaniałego partnera jak ważne jest wsparcie drugiej osoby, ja niestety tego nie mam jak przeczytałam Twoj post to sie popłakałam. Tyle w nim pozywtywnych wibracji i duuuzo miłośći aż bije po oczach.
nie chcialam wzbudzic takich emocji, przykro mi
mysle, ze kazdy kiedys odnojdzie i w tej kwestii swoje szczescie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Hej Już w domku nareszcie. 2 egzaminy dzisiaj, ale w drodze powrotnej zakupiłam jeszcze drobne kosmetyki-jutro będę testować w dziennym świetle

Wow, jak chcesz dojść do C2 to bardzo ambitny plan. Koniecznie zdaj relację po kursie, ja jako przyszła anglistka tym bardziej jestem zainteresowana co to za metody i innowacje teraz na rynku nauczania

ja też najpiew miałam jakiś zestaw pędzli( nawet o dziwo bardzo porządny) a pojedyncze pędzle jeszcze potem dokupywałam . Teraz taki duży wybór na rynku -Sephora, Mac, The Body Shop, przez Internet można też domówić z dobrych firm. EDM podobno ma świetne pędzelki

Też zauważywałam, że im więcej ma się do robienia tym bardziej człowiek jest zorganizowany chociaż ja np mam teraz też masę zajęć na głowie. Czasu prawie w ogóle, wolny dzień to dla mnie święto, a nie powiedziałabym, że jestem na pełnych obrotach i pełna energii cały czas
to beda zajecia prowadzone z native speakerem, mam andzieje, ze bede zadowolona iii powidziwiac Cie za takie studia, mam kolezanke wlasnie na filologi ang i jak patrze ile ona tego ma, to wiem ze trzeba po prostu lubic ten ejzyk od dawien dawna i nie bac sie go, co w moim przypadku jest dosc abstrakcyjne

Cytat:
te takie małe?
mialam o to samo zapytac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-11-13 o 18:53
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 18:53   #3008
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Witaj

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Serum kupiłam w takiej małej osiedlowej drogerii w ... Zamościu
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja tez ja tez:P
bo lublin taki rozwinięty że trudno z dostępnością wielu produktów, w ogóle przeszkadza mi to że w lublinie są same natury, rossamany a takiej zwykłej drogerii z wszelkiego rodzaju produktami to juz nie ma, przynajmniej na moim osiedlu
o tak.. Lbn pod wzgledem małych drogerii jest do bani.
ja mam na osiedlu sklep kosmetyczny.. zachodzę po zmywacz do paznokci nie ma, zapomniałam z domy pęstety idę tam nie ma pytałam ostatnio o coś to tez.. koleś nic nie wie zdziwiony
Cytat:
Ja w sumie w Lublinie kilka takich drogerii spotkałam w okolicach dworca PKS, jedna jest też przy Wojciechowskiej...
gdzie koło pksa są;>

Kupiłam buty;p
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...damskie-kozaki
Stary 2011-11-13, 19:00   #3009
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Na yt rzadza i na blogach. Niby z Ikei, ale na stronie Ikei, chyba nie ma. Zobacz na kanal niesii25 na yt, ona ma taka, na jaka sie czaje od jakiegos czasu.
Wkurza juz mnie to latanie 5 razy z cieniami i podkladami. Chcialabym, zeby wszystko bylo w jednym miejscu.
W kazdym razie mam zamiar kupic cos na kosmetyki kolorowe i pedzle. I pudelko, przy lozku na swoje duperelki.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Aaa! Wiadmomo kusza mnie kuferki, takie jak maja profesjonalistki, ale na razie nie potrzebuje chyba az tak bardzo, poza tym sa drooogie

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

We francji 50 centow, czyli jakies 2 zlote. Chyba. Ale sa wydajne i wiadomo, nie biore takiej dlugiej kapieli na codzien.
dzieki, zapoluje w takim razie

a póki co dziś odbyłam długą kąpiel z żelem kokosowym joanny pięknie pachnie i super się pieni

Dbam o siebie

Stary 2011-11-13, 19:03   #3010
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
dzieki, zapoluje w takim razie

a póki co dziś odbyłam długą kąpiel z żelem kokosowym joanny pięknie pachnie i super się pieni
A propos! Kokosowych tylko nie kupujcie tych kosteczek. Pachna jak proszek do prania. Reszta naprawde fajna.
Stary 2011-11-13, 19:10   #3011
nieidealna91
Raczkowanie

Oglądałam przed chwilę Ugotowanych na tvn i jaka tam baba straszna była... nic do jedzenia bym jej nie dała
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 19:15   #3012
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
A propos! Kokosowych tylko nie kupujcie tych kosteczek. Pachna jak proszek do prania. Reszta naprawde fajna.
o jak dobrze, że piszesz, jako fanka kokosa pewnie najpierw właśnie kokos wpadłby w moje rączki

Dbam o siebie

Stary 2011-11-13, 19:31   #3013
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Dzisiaj było:

Włoski:
Olej zwykły domowy na cały wieczór pod ręcznik.
Zmywanie
Odżywka herbal nie łam sie!

Twarz:
Regulacja brwi i na cały wieczór rycyna
Punktowo maśc cynkowa
Krem na usta i peeling ust
Peeling twarzy
Maseczka oczyszczajaco nawilżająca z Avonu
Samoopalacz

Ciało:

Prysznic cieplutki
Balsam brązujaco ujędrniajacy Body Prestige

Oraz odzywka na paznokcie i gruba warstwa kremu na moje popękane dłonie maść z wit A

Wewnetrznie:
Kubek pokrzywy
Stary 2011-11-13, 19:38   #3014
theoneandonly
Wtajemniczenie

kobietasukcesu Ten lakier z Golden rose , który miałam sprawdzić to kolekcja z proteinami jakby co

Cytat:

Fajna ta komódka. Już obejrzałam chociaż ja chyba wolę coś bardziej przenośnego, bo ja to często latam z tymi kosmetykami wszędzie. fajnie by było gdybym znalazła jakieś śliczne duże kosmetyczki, kupiłabym wtedy kilka. W jednej miałabym np pudry i podkłady, w drugiej róże, w 3 produkty do oczu itd i byłby porządek, ale nigdzie takich fajnych kosmetyczek nie widzę, ale może nad tą komódką się jednak zastanowię

Cytat:
ale te serum na posladki, czy wyszczuplajace naprawde daje efekty, moje kolezanki wszystkie widza skora jest bardzo nawilzona, ladnie napieta, dla mnie wlasnie to powinno spelniac dobre serum, bo tak jak piszesz, od reszty sa cwiczenia, jednak ja juz nie wyobrazam sobie nie balsamowac sie eveline do biustu zauwazylam tylko efekt nawilzenia i wygladzenia, po prostu skora wyglada lepiej. mily napis 'push-up' niestety pozostaje tylko napisem

madre spostrzezenie, jednak to wszystko zalezy od osobowosci

milo mi bardzo, ale nie czuje sie jakas wybitnie..nawet nie wiem jak to nazwac po prostu, lubie miec kontrole nad swoim zyciem

no niestety, ja do stycznia nie mam ani jednego wolnego week. ale...nie doluje mnie to. wiem ze bedzie ciezko ale zepne sie i najwazniejsze, aby sesje zdac w pierwszym terminie i bedzie z gorki

a z TZtem, to zeby nie bylo, ze jest jakas moja odskocznia. mialam na mysli to, ze mi do relaksu wystarczy przytulenie, dotyk czy rozmowa z nim nawet przez tel, ucze sie wciaz rozdzielac dwa swiaty i nie przekladac z zycia codziennego zlych emocji, ktore jak kazdego mnie dotykaja, na zwiazek. tak mi sie lepiej zyje

nie chcialam wzbudzic takich emocji, przykro mi
mysle, ze kazdy kiedys odnojdzie i w tej kwestii swoje szczescie

to beda zajecia prowadzone z native speakerem, mam andzieje, ze bede zadowolona iii powidziwiac Cie za takie studia, mam kolezanke wlasnie na filologi ang i jak patrze ile ona tego ma, to wiem ze trzeba po prostu lubic ten ejzyk od dawien dawna i nie bac sie go, co w moim przypadku jest dosc abstrakcyjne

mialam o to samo zapytac
Co do serum do biustu to muszę przyznać, że na sobie też specjalnego efektu nie zaobserwowałam pomimo świetnych opinii jakie ma to serum , tego modelującego do pośladków nie używałam, ale spróbuję skoro tak entuzjastycznie polecacie.
caate co do studiów, to fakt, trzeba być świadomym tego co się będzie studiować , mieć jakąś pasję , to bardzo ważne szczególnie na tym kierunku. Nie mogłabym studiować dla samego studiowania czy dla zdobycia wyższego wykształcenia.. Nigdy w życiu. Co do Twoich zajęć to cudownie, że będziesz miała zajęcia z native speakerem Poprawę zauważysz na pewno już na samym początku. Otworzysz się na konwersację, przestaniesz bać się mówić. Ja to często jestem świadkiem takich sytuacji , że ludzie, którzy uczyli się języka przez kilkanaście lat życia na widok nativa uciekają gdzie pieprz rośnie, bo boją się konfrontacji, rozmowy, bycia zapytanym o cokolwiek. Dlatego takie konwersacje, obcowanie z żywym językiem, native speakerem to świetna rzecz w procesie nauki i jak zajęcia będą do tego mądrze poprowadzone to na pewno zauważysz poprawę.
Stary 2011-11-13, 20:13   #3015
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
kobietasukcesu Ten lakier z Golden rose , który miałam sprawdzić to kolekcja z proteinami jakby co

Fajna ta komódka. Już obejrzałam chociaż ja chyba wolę coś bardziej przenośnego, bo ja to często latam z tymi kosmetykami wszędzie. fajnie by było gdybym znalazła jakieś śliczne duże kosmetyczki, kupiłabym wtedy kilka. W jednej miałabym np pudry i podkłady, w drugiej róże, w 3 produkty do oczu itd i byłby porządek, ale nigdzie takich fajnych kosmetyczek nie widzę, ale może nad tą komódką się jednak zastanowię

Co do serum do biustu to muszę przyznać, że na sobie też specjalnego efektu nie zaobserwowałam pomimo świetnych opinii jakie ma to serum , tego modelującego do pośladków nie używałam, ale spróbuję skoro tak entuzjastycznie polecacie.
caate co do studiów, to fakt, trzeba być świadomym tego co się będzie studiować , mieć jakąś pasję , to bardzo ważne szczególnie na tym kierunku. Nie mogłabym studiować dla samego studiowania czy dla zdobycia wyższego wykształcenia.. Nigdy w życiu. Co do Twoich zajęć to cudownie, że będziesz miała zajęcia z native speakerem Poprawę zauważysz na pewno już na samym początku. Otworzysz się na konwersację, przestaniesz bać się mówić. Ja to często jestem świadkiem takich sytuacji , że ludzie, którzy uczyli się języka przez kilkanaście lat życia na widok nativa uciekają gdzie pieprz rośnie, bo boją się konfrontacji, rozmowy, bycia zapytanym o cokolwiek. Dlatego takie konwersacje, obcowanie z żywym językiem, native speakerem to świetna rzecz w procesie nauki i jak zajęcia będą do tego mądrze poprowadzone to na pewno zauważysz poprawę.
ale mnie nastawilas poztywyniej niz jeszcze bylam wlasnie mnie ta metoda przekonala do zajec, mam nadzieje, ze beda dobrze prowadzone, a nie, ze np czesc zajec z polskim lektorem (nie ujmujac nikomu), a czesc z native. chyba, ze to nie bedzie jakos specjalnie odczuwalne i stresujace, to nie bede marudzic, bo ja wlasnie baaardzo sie boje mowic
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 20:47   #3016
party_girl7
Zakorzenienie

hej
ja wrocilam po weekendzie u TZ, doscy pracowitym. Bylismy w kinie na immortals, bylo super bardzo lubie ogolnie mity wiec tym bardziej chcialam zobaczyc ten film, piekni aktorzy, niezle sceny walki no i Ci bogowie

z pielegnacji byla tylko podstawa, teraz mam masc ichtiolowa na syfkach, przed snem musze ja zetrzec. W najblizszych dniach bede farbowala Castingiem w koncu ciekawe co mi tam wyjdzie za kolorek...
Stary 2011-11-13, 20:49   #3017
Prymulkaaa
Rozeznanie

cześć dziewczyny.
Ostatnie dni były mega dołujące.... I tak oto podjęłam decyzję. Czas się przeprowadzić...Wybrałam miejsce oddalone o 400 km. Czyli Poznań. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. Ale będę walczyć. Bo mam dość życia tutaj. Tutaj, gdzie rodzice ranią. Gdzie z TŻ nie mogę się dogadać.Widać nie potrafię stworzyć związku. Najpierw rozpadło się małżeństwo, teraz roczny związek.
Stary 2011-11-13, 21:13   #3018
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc!

ide nadrabiac troche napisalyscie

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
w życiu pełno takich ludzi można spotkać a na wizażu to już w ogóle. jak co niektóre panny na każdym wątku piszą inna historie o swoim życie
niezle co
Cytat:
Miałam być z Wami na bieżąco, a tu znów znikłam na ponad tydzień i mam ponad 20 stron do nadrabiania
Ja ostatnio poczyniłam duże zakupy kosmetyczne
Do włosów:
-olejek rycynowy
-nafta kosmetyczna
-serum termoochronne https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ry.html&next=1 (co do tego serum, to jak dam na włosy to serum, mleczko https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1 i jedwab https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lk.html&next=1 to włosy prostują mi się błyskawicznie, a po prostowaniu nie wywijają się nawet jak wieje lub jest wilgotne powietrze, są miłe w dotyku, takie gładziutkie)
-jedwab do mycia i pielęgnacji włosów Bingo http://kosmetykibingospa.pl/opis/249...sow-300ml.html, bo kolagen https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oo.html&next=1 już mi się skończył
Do twarzy:
- acnefan
- dwa podkłady https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...up.html&next=1 i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...up.html&next=1 ale cały czas szukam podkładu w bardzo jasnym kolorze, ale w różowawym odcieniu, polećcie coś
- żel peelingujący z biedronki
- krem do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1
- peeling enzymatyczny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ai.html&next=1
- zapas maseczek z ziaji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ta.html&next=1 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...na.html&next=1 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-570946 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa.html&next=1
- puder https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nt.html&next=1
Do ciała
- żel pod prysznic
- 3 balsamy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ej.html&next=1 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ej.html&next=1
- szklany pilnik, bo mój stary się już zużył
- kilka lakierów do paznokci
- serum na pośladki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...up.html&next=1 nie wiem, czy to działanie tego serum, czy moja podświadomość, ale moje pośladki zrobiły się fajniejsze
- dezodorant https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ce.html&next=1
I to chyba wszystko co ostatnio kupiłam, jak sobie o czymś jeszcze przypomnę to dopiszę, ale kasy mi poszło ostatnio na kosmatyki, to fakt
jaaaakie zakupy
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
tylko pogratulowac narzeczonego! super niespodzianka
dziekuje
Cytat:
ja mam aż 3 pędzle kabuki to pudru, flat topa do podkładu i pędzel z elfa do konturowania
najlepiej zbierać oddzielnie, bo najważniejsza jest jakość i przydatność a nie ilość
zgadzam sie z tym
Cytat:
buahhot: też lubię tę pędzelki z h&m za 4,90 niby tanie, ale moim zdaniem dobre. Ale i tak musze poszukać jeszcze czegoś innego. A ten pędzelek z catrice do eyelinera to był z limitowanki jakiejś czy nadal go dostanę?
dostaniesz, on jest w stalej ofercie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:27   #3019
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
ale mnie nastawilas poztywyniej niz jeszcze bylam wlasnie mnie ta metoda przekonala do zajec, mam nadzieje, ze beda dobrze prowadzone, a nie, ze np czesc zajec z polskim lektorem (nie ujmujac nikomu), a czesc z native. chyba, ze to nie bedzie jakos specjalnie odczuwalne i stresujace, to nie bede marudzic, bo ja wlasnie baaardzo sie boje mowic
Cieszę się bardzo
Nie ma się co przejmować. Zauważyłam,że każdy się boi mówić po angielsku, nawet ci co spokojnie mają poziom komunikatywny. Dobrze, że powstają metody, które niwelizują ten strach i otwierają na mówienie, bo potem cała reszta idzie już z górki.
Wytrwałości życzę i sukcesów w nauce

Ja mykam się kąpać i spać, bo jutro rano trzeba wstać znowu
Dobranoc
Stary 2011-11-13, 21:28   #3020
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ceść Bylam dziś na "Wyjeździe integracyjnym" mimo że nie lubie komedii spodobał mi się film i nawet się pośmiałam

Cytat:
Nie koniecznie bo mnie duża liczba zajęc na razie wykończyła i nie moge powstać

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

pooooooooookaż się
Jak tylko bede mieć możliwość to zrobie zdjęcia i pokaże '

Cytat:
Skorzane? jakie ocieplenie mają w środku?
Ja dziś w CCC patrzyłam za butami, w każdym interesowało mnie tylko fajne ocieplenie i nic nie znalazłam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:29   #3021
party_girl7
Zakorzenienie

miala ktoras z was puder bambusowy? moze macie porownanie z jadwiga? bo jadwiga mi sie konczy i sie tak zastanawiam nad nowym pudrem...
Stary 2011-11-13, 21:30   #3022
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
miala ktoras z was puder bambusowy? moze macie porownanie z jadwiga? bo jadwiga mi sie konczy i sie tak zastanawiam nad nowym pudrem...
ja mam, nauczyłam się nakładać tak żeby nie pylił i jest ok

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:37   #3023
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
a jadwige mialas? ktory lepszy?
to jakas wielka filozofia zeby nauczyc sie go nakladac
Stary 2011-11-13, 21:41   #3024
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny jakich uzywacie pędzli do makijażu i ile ich macie? chce zakupic sobie jakiś fajne pędzelki tylko nie wiem od czego zacząć, zastanawiam sie czy zebrać je oddzielniec czy kupić jakiś komplet ale te dobrej jakości to chyba kosztują;/
Mi się sporo nazbierało, ale to było na zasadzie kilka tu, jeden tam. Pałam wielką miłością do EcoTools (mam zestaw do oczu, taki duży stojący pędzel do bronzera, zestaw standardowy -- podkład, korektor, cienie, grzebyczek). Mam też flat top z Everyday Minerals, kulkowy fioletowy z Essence i ostatnio kupiłam 3 z Sigmy -- baby kabuki do pudru (bo mój z inglota po 2 latach dosłownie sypie włosiem :/) i dwa ścięte na równo z krótkim włosiem, bo na takie polowałam od dawna. Mam dużo (z 5?) pędzelków do eyelinerów, bo wciąż szukam takiego, który będzie robił cienką kreskę...

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:44   #3025
buahhot
Marcelover ♥♥♥

to tylko ja jestem jakas dziwna, bo mi sie ten film nie podobal

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:44   #3026
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

niezle co
I jak udają, że nie wiedzą, że wiemy

Czy któraś z was myła twarz metodą ocm? Bo widziałam wczoraj o tym filmik i zastanawiam się czy warto?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:47   #3027
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Skorzane? jakie ocieplenie mają w środku?
Ja dziś w CCC patrzyłam za butami, w każdym interesowało mnie tylko fajne ocieplenie i nic nie znalazłam
nie są skórzane. A w środku maja takie futerko i się wydają na prawdę mega ciepłe. CO najważniejsze grubą podeszwe mają na której też jest futerko i podeszwa szyta. Mierzyłam jeszcze takie muszkieterki ale tak podeszwa cieniutka,na podeszwie nie ma nic zero. Cholewki "ocieplane" taka cieniutką gąbeczką.. i kosztowały 119 zł.. więc wolałam dołożyć te 20 i mieć porządne.
Cytat:
powiedz mi Ty ten puder przesypywałaś;>
Bo ja w końcu swoj mam i nie wiem jak zacząć przygodę z nim
Stary 2011-11-13, 21:51   #3028
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ja wciąż się zbieram do kupienia ściereczki z mikrofibry albo szczoteczki do mycia twarzy z mikrofibry Ale wydaje mi się, że nie będzie mi się chciało tego używać i prać:P
Coś o tym wiem. Kupiłam dwie ściereczki z muślinu i teraz leżą w szufladzie . Czasem używam ich do zdjęcia maseczki z twarzy.

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.
Ostatnie dni były mega dołujące.... I tak oto podjęłam decyzję. Czas się przeprowadzić...Wybrałam miejsce oddalone o 400 km. Czyli Poznań. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. Ale będę walczyć. Bo mam dość życia tutaj. Tutaj, gdzie rodzice ranią. Gdzie z TŻ nie mogę się dogadać.Widać nie potrafię stworzyć związku. Najpierw rozpadło się małżeństwo, teraz roczny związek.

Czasami duże zmiany wpływają dobrze na życie. Powodzenia!

Stary 2011-11-13, 21:53   #3029
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
nie są skórzane. A w środku maja takie futerko i się wydają na prawdę mega ciepłe. CO najważniejsze grubą podeszwe mają na której też jest futerko i podeszwa szyta. Mierzyłam jeszcze takie muszkieterki ale tak podeszwa cieniutka,na podeszwie nie ma nic zero. Cholewki "ocieplane" taka cieniutką gąbeczką.. i kosztowały 119 zł.. więc wolałam dołożyć te 20 i mieć porządne.
Dziękuję

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:55   #3030
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was myła twarz metodą ocm? Bo widziałam wczoraj o tym filmik i zastanawiam się czy warto?
Mnie wysypało alergią na całej twarzy, ewidentnie olej rycynowy .

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości