|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Dziewczyny polecam Wam kosteczki do kapieli z Yves Rocher. Mi najbardziej spodobala sie jagodowa. Pachnie jak prawdziwy dzem, z tych owocow, a woda jest rozowiutka
|
#3002 |
|
Raczkowanie
|
Ja wciąż się zbieram do kupienia ściereczki z mikrofibry albo szczoteczki do mycia twarzy z mikrofibry
Ale wydaje mi się, że nie będzie mi się chciało tego używać i prać:PPomalowałam teraz paznokcie na ciemny granat z Essence i zastanawiam się czy zostawić czy zmyć, bo jakoś szczególnie nie jestem zadowolona z efektu mimo, że kolor piękny... Zaraz pójdę pod prysznic się wypeelingować cała, nabalsamować, nałożyć maseczkę i zrobię pedicure
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile takie cudo kosztuje?
|
|
#3004 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Już w domku nareszcie. 2 egzaminy dzisiaj, ale w drodze powrotnej zakupiłam jeszcze drobne kosmetyki-jutro będę testować w dziennym świetleCytat:
Cytat:
jakie komodki? Też planuję zakupić jakieś duże kosmetyczki czy coś co by mi pomogło w uporządkowaniu kolorówki, bo nie mam gdzie jej trzymać już, a póki co w sklepach fajnych rozwiązań nie widzę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
Malutkie, ale jedna starczy na wanne pelna wody.
Chcialam dac dwie, ale bym przesadzila. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- jakie komodki? Też planuję zakupić jakieś duże kosmetyczki czy coś co by mi pomogło w uporządkowaniu kolorówki, bo nie mam gdzie jej trzymać już, a póki co w sklepach fajnych rozwiązań nie widzę Na yt rzadza i na blogach. Niby z Ikei, ale na stronie Ikei, chyba nie ma. Zobacz na kanal niesii25 na yt, ona ma taka, na jaka sie czaje od jakiegos czasu. Wkurza juz mnie to latanie 5 razy z cieniami i podkladami. Chcialabym, zeby wszystko bylo w jednym miejscu. W kazdym razie mam zamiar kupic cos na kosmetyki kolorowe i pedzle. I pudelko, przy lozku na swoje duperelki. ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Aaa! Wiadmomo kusza mnie kuferki, takie jak maja profesjonalistki, ale na razie nie potrzebuje chyba az tak bardzo, poza tym sa drooogie ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- We francji 50 centow, czyli jakies 2 zlote. Chyba. Ale sa wydajne i wiadomo, nie biore takiej dlugiej kapieli na codzien.
Zmiany, zmiany!!! Edytowane przez miucciaable Czas edycji: 2011-11-13 o 18:50 |
|
|
|
#3007 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do biustu zauwazylam tylko efekt nawilzenia i wygladzenia, po prostu skora wyglada lepiej. mily napis 'push-up' niestety pozostaje tylko napisem![]() Cytat:
Cytat:
po prostu, lubie miec kontrole nad swoim zyciemCytat:
a z TZtem, to zeby nie bylo, ze jest jakas moja odskocznia. mialam na mysli to, ze mi do relaksu wystarczy przytulenie, dotyk czy rozmowa z nim nawet przez tel, ucze sie wciaz rozdzielac dwa swiaty i nie przekladac z zycia codziennego zlych emocji, ktore jak kazdego mnie dotykaja, na zwiazek. tak mi sie lepiej zyje Cytat:
![]() mysle, ze kazdy kiedys odnojdzie i w tej kwestii swoje szczescie ![]() Cytat:
iii powidziwiac Cie za takie studia, mam kolezanke wlasnie na filologi ang i jak patrze ile ona tego ma, to wiem ze trzeba po prostu lubic ten ejzyk od dawien dawna i nie bac sie go, co w moim przypadku jest dosc abstrakcyjne![]() mialam o to samo zapytac
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-11-13 o 18:53 |
||||||
|
|
|
#3008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam na osiedlu sklep kosmetyczny.. zachodzę po zmywacz do paznokci nie ma, zapomniałam z domy pęstety idę tam nie ma pytałam ostatnio o coś to tez.. koleś nic nie wie zdziwionyCytat:
Kupiłam buty;p http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...damskie-kozaki
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a póki co dziś odbyłam długą kąpiel z żelem kokosowym joanny
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
A propos! Kokosowych tylko nie kupujcie tych kosteczek. Pachna jak proszek do prania. Reszta naprawde fajna.
|
#3011 |
|
Raczkowanie
|
Oglądałam przed chwilę Ugotowanych na tvn i jaka tam baba straszna była... nic do jedzenia bym jej nie dała
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
hej
Dzisiaj było: Włoski: Olej zwykły domowy na cały wieczór pod ręcznik.Zmywanie Odżywka herbal nie łam sie! Twarz: Regulacja brwi i na cały wieczór rycyna Punktowo maśc cynkowa Krem na usta i peeling ust Peeling twarzy Maseczka oczyszczajaco nawilżająca z Avonu Samoopalacz Ciało: Prysznic cieplutki Balsam brązujaco ujędrniajacy Body Prestige Oraz odzywka na paznokcie i gruba warstwa kremu na moje popękane dłonie maść z wit AWewnetrznie: Kubek pokrzywy
|
|
#3014 | ||
|
Wtajemniczenie
|
kobietasukcesu Ten lakier z Golden rose , który miałam sprawdzić to kolekcja z proteinami jakby co
![]() Cytat:
![]() Cytat:
caate co do studiów, to fakt, trzeba być świadomym tego co się będzie studiować , mieć jakąś pasję , to bardzo ważne szczególnie na tym kierunku. Nie mogłabym studiować dla samego studiowania czy dla zdobycia wyższego wykształcenia.. Nigdy w życiu. Co do Twoich zajęć to cudownie, że będziesz miała zajęcia z native speakerem |
||
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie mnie ta metoda przekonala do zajec, mam nadzieje, ze beda dobrze prowadzone, a nie, ze np czesc zajec z polskim lektorem (nie ujmujac nikomu), a czesc z native. chyba, ze to nie bedzie jakos specjalnie odczuwalne i stresujace, to nie bede marudzic, bo ja wlasnie baaardzo sie boje mowic
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja wrocilam po weekendzie u TZ, doscy pracowitym. Bylismy w kinie na immortals, bylo super ![]() z pielegnacji byla tylko podstawa, teraz mam masc ichtiolowa na syfkach, przed snem musze ja zetrzec. W najblizszych dniach bede farbowala Castingiem w koncu ciekawe co mi tam wyjdzie za kolorek...
|
#3017 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny.
Ostatnie dni były mega dołujące.... I tak oto podjęłam decyzję. Czas się przeprowadzić...Wybrałam miejsce oddalone o 400 km. Czyli Poznań. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. Ale będę walczyć. Bo mam dość życia tutaj. Tutaj, gdzie rodzice ranią. Gdzie z TŻ nie mogę się dogadać.Widać nie potrafię stworzyć związku. Najpierw rozpadło się małżeństwo, teraz roczny związek.
|
|
#3018 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc!
ide nadrabiac troche napisalyscie ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Cytat:
dziekuje Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma się co przejmować. Zauważyłam,że każdy się boi mówić po angielsku, nawet ci co spokojnie mają poziom komunikatywny. Dobrze, że powstają metody, które niwelizują ten strach i otwierają na mówienie, bo potem cała reszta idzie już z górki. Wytrwałości życzę i sukcesów w nauce ![]() Ja mykam się kąpać i spać, bo jutro rano trzeba wstać znowu ![]() ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ceść
Bylam dziś na "Wyjeździe integracyjnym" mimo że nie lubie komedii spodobał mi się film i nawet się pośmiałam Cytat:
bo mnie duża liczba zajęc na razie wykończyła i nie moge powstać ![]() Jak tylko bede mieć możliwość to zrobie zdjęcia i pokaże 'Cytat:
Ja dziś w CCC patrzyłam za butami, w każdym interesowało mnie tylko fajne ocieplenie i nic nie znalazłam
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
miala ktoras z was puder bambusowy? moze macie porownanie z jadwiga? bo jadwiga mi sie konczy i sie tak zastanawiam nad nowym pudrem
...
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
a jadwige mialas? ktory lepszy?
![]() to jakas wielka filozofia zeby nauczyc sie go nakladac
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Mi się sporo nazbierało, ale to było na zasadzie kilka tu, jeden tam. Pałam wielką miłością do EcoTools (mam zestaw do oczu, taki duży stojący pędzel do bronzera, zestaw standardowy -- podkład, korektor, cienie, grzebyczek). Mam też flat top z Everyday Minerals, kulkowy fioletowy z Essence i ostatnio kupiłam 3 z Sigmy -- baby kabuki do pudru (bo mój z inglota po 2 latach dosłownie sypie włosiem :/) i dwa ścięte na równo z krótkim włosiem, bo na takie polowałam od dawna. Mam dużo (z 5?) pędzelków do eyelinerów, bo wciąż szukam takiego, który będzie robił cienką kreskę...
|
#3026 |
|
zawsze mam racje
|
I jak udają, że nie wiedzą, że wiemy
![]() Czy któraś z was myła twarz metodą ocm? Bo widziałam wczoraj o tym filmik i zastanawiam się czy warto?
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się wydają na prawdę mega ciepłe. CO najważniejsze grubą podeszwe mają na której też jest futerko i podeszwa szyta. Mierzyłam jeszcze takie muszkieterki ale tak podeszwa cieniutka,na podeszwie nie ma nic zero. Cholewki "ocieplane" taka cieniutką gąbeczką .. i kosztowały 119 zł.. więc wolałam dołożyć te 20 i mieć porządne.powiedz mi Ty ten puder przesypywałaś;> Bo ja w końcu swoj mam i nie wiem jak zacząć przygodę z nim
|
|
#3028 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Czasami duże zmiany wpływają dobrze na życie. Powodzenia!
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

ile takie cudo kosztuje?

No to ona lubi opowiadac takie historię na pierwszym roku umarł jej narzeczony.. który nawet nie istniał

jak przeczytałam Twoj post to sie popłakałam. Tyle w nim pozywtywnych wibracji i duuuzo miłośći aż bije po oczach.

zachodzę po zmywacz do paznokci nie ma, zapomniałam z domy pęstety idę tam nie ma

troche napisalyscie