|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() ja dziś zaczęłam 26tydzień... Jeszcze tydzień i IIItrymestr zacznę ![]() twardnieje mi dziś brzuch co chwilkę ![]() leżę cały dzień, nie wiem od czego to... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() własnie rzucalismy z TZ moneta ![]() ![]() na pewno będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten Giovanni był całkiem, całkiem, nawet cena nie odstraszająca ![]() Ale chyba się jednak zdecujemy na ten, który ogladaliśmy jako pierwszy, już dawno: http://tomas-wozki.pl/category.php?id_category=6 ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() Neska, bardzo fajny wózeczek ![]() Nie widziałam go jeszcze na żywo, ale może gdzieś upoluję bo jest podobny do tego, który nam się podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam jutro isć zaliczyć jeden egzamin ale nie mam siły, więc zaraz kładę się z mężusiem do wyrka i włączymy sobie jakies filmidło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Raczkowanie
|
Witam mamusie i brzusie!
Nie pisałam nic do Was cały weekend bo mój synuś kończył wczoraj 5lat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2557 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() Weekend mnie nie było ale na szczęście tylko 4 str. mam do nadrobienia ![]() Dzisiaj cały dzień byłam w pracy a wczoraj wzięliśmy się z tżtem a pokój szkraba. Komoda skręcona, łóżeczko, przewijak, zasłony już też powiesiliśmy i lampy ![]() ![]() Jeszcze poprałam nowe nabytki i jutro mogę poprasować wszystko bo jest już w końcu komoda ![]() Uskatylko coś doczytałam że miałaś silne bóle, jajnika chyba(nie wiem czy dobrze pamiętam bo z tel. wczoraj rano czytałam).Kurcze, mam nadzieję że przeszło i wczoraj już trochę pospałaś.... No nic lecę poczytać............
![]() |
#2558 |
Zadomowienie
|
Kasik sama nie wiem czy jajnik czy miednica czy rwa czy co.. ale dzis caly dzien lazilam i nie bolalo...
bylam najpierw u mamy wrocilismy do domu poszlismy na mecz z meczu znowu do wroclawia do kina bo bilety po 11 zl... ale okazalo sie ze na 16 juz nie ma wiec kupilismy na 18 w drugim rzedzie ![]() wiec zaliczylismy kfc i do domu;p extra dzien:P Agamili super wozio ![]()
#2559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fajny !! ![]() ![]() o my mamy TAKI WÓZEK ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaa właśnie się skapłam, że zaczęłam III trymestr !!! ![]()
Tomuś - 17.09.2007 ![]() Pierścionek - 14.02.2012 Sakramentalne TAK - 11.06.2011 Martynka- 23.02.2012 ![]() ...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic... Edytowane przez MartuNiunia87 Czas edycji: 2011-11-13 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A my skrecamy komode dla Marcelka ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() Gratki III trymestru. Ja juz za tydzien zaczynam 8. miesiac ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest strona producenta, model Bomble Bee ![]() http://tomas-wozki.pl/ Mam nadzieję, że zadziała ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aga, Zuzia i Ultra dla Was również ![]() ![]() Aga, wanienkę mamy taką samą ![]() ![]() Zuzia te okrycie ma taki śliczny kolor, mam nadzieję że się nie spierze po czasie ![]() Neska, normalnie masakra z tymi ludżmi, że też takie wredoty muszą się rodzić.....wrrrrr........ ... a wózio bardzo ładny ![]() Małgosia podobnych rzeczy nam brakuje ![]() Czubasek ja ogólnie też jestem tam trochę opuchnieta, kolor też jak by ciemniejszy ![]() ![]() Nawojka kciukasy za wizytę. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- To dobrze i oby tak zostało ![]() Aaaaaa.....a my dzisiaj skończyliśmy 33 tygodnie, jeszce tylko 7 pozostało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Coś się spierniczyło , nie wiem czemu
![]() Podałam już linka do strony, mam nadzieję, że zadziała.
![]() |
#2564 |
Wtajemniczenie
|
WITAM
![]() ale spokojny weekend na forum ![]() ![]() a ja dzisiaj poleniuchowałam miałam iść na zajęcia ale jakoś brak chęci było ![]() ![]() ![]() a my chyba zdecydujemy się na TAKO JUMPER z TZ któraś też planuje ?? jutro zaczynamy z Tuptusiem 30 tydzień ![]() ![]() ![]() czubasku też mam ten sam problem z opuchnięciem dopóki nic mnie nie ociera i nie mam za obcisło to jest ok ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-11-13 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję 26tc. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja czasem oglądam używane łóżeczka na allegro, bo nie zależy mi na nowym, poniewaz mamy turystyczne po synku ale tylko poziom najniższy, więc łóżeczko drewniane potrzebuję tak na 10 m-cy. Ale nic nie kupowałam bo: Teście powiedzieli że oni Nam mogą kupić łóżeczko. Dziś z rozmowy tak jakoś wyszło, (a TŻ wspomniał o Tym że jestem mistrzynią licytacji i okazji na allegro)że padł z ust teściowej tekst "No to pewnie uda Ci się kupić jakieś łóżeczko do 100 zł" ![]() ![]() No cóż, śmiać mi się chciało jak nie wiem co, bo chyba zapomniała co mówiła jeszcze 2m-ce temu. A szkoda bo bardzo fajna aukcja mi przepadła kilka dni temu i łóżeczko zostało sprzedane za 52 zł i to w moim mieście. A nie licytowałam specjalnie bo wiedziałam, że kilka razy oferowali się z kupnem łóżeczka i nie chciałam robić zamieszania, tylko pozwolić im kupić dla wnuka.... ![]() Dzięki Bogu mam już w sobie na tyle luzu i na tyle doświadczenia życiowego w takich sprawach, że nawet mnie to nie zdenerwowało tylko rozbawiło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a teraz bede ryczec..uwaga... ![]() na udzie mis ię rozstępy zrobiły.... bo ja głupi osioł, matoł jeden, tłumok ;D babydremamem na rozstepy tylko brzuch, posladki i biust smarowałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o rozstępy, to mi w pierwszej ciąży najgorsze zrobiły się... UWAGA - za kolanami.... na zgięciu nóg. Trochę na przodzie ud, na samej górze... No i piersi... ale tu miałam rozstępy tak wielkie, że rany rozstępowe mi się "ślimaczyły", i normalnie krwawiły. Ale piersi w ciągu tygodnia podskoczyły mi ponad 2 rozmiary. I to było w pierwszych tygodniach ciąży, więc do karmienia już były zagojone. I smarowanie ma tu znikome znaczenie, jak masz predyspozycje to i tak będziesz mieć, choćbyś używała kremów za 1000 zł. Jak nie to nie będziesz mieć. Teraz nie mam nowych rozstępów, ale za to naczynka mi na nogach strasznie popękały i mam pajączki wielkie, widoczne i zapewne nigdynieznikające... ![]() I smarowanie ma tu znikome znaczenie, jak masz predyspozycje to i tak będziesz mieć, choćbyś używała kremów za 1000 zł. Jak nie to nie będziesz mieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w ogole miło mi, ze wózio się podoba ![]() ![]() własnie moj kochany mąż czyta gazete i do mnie: "jest ogloszenie do dino-parku na mikołaja do wioski sw mikołaja...jakbys chciała bo brzuszek masz akurat" ...prosiak jeden ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, w razie gdyby link nie działał, wrzucam fotkę tego wózka, który nam się podoba:
![]() |
#2573 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej, Dziewczynki
![]() Alez mnie tu dawno nie bylo. Nawet nie bede probowala nadrobic, bo to chyba niemozliwe w mojej obecnej sytuacji. Pochorowalam sie po tych wszystkich zawirowaniach z tesciami i mieszkaniem. Do tego stopnia, ze tz caly czas byl na linii z moim "starym" prowadzacym i wpakowal mnie na kilka minut do wanny z zimna woda, zeby zbic temperature. Gdyby nie pomoglo, mialam jechac do szpitala, ale na szczescie udalo sie tego uniknac. Oczywiscie komentarz tesciowej: "ona sama jest sobie winna" i to nic, ze jej panicz - synalek chorowal i pewnie mnie zarazil, a kiedy moj tz jej o tym wspomnial, to stwierdzila, ze on na pewno nie ma wirusa i nie zaraza, ale ja to co innego, ze to na pewno wirus i teraz ja zaraze innych ![]() Jestem teraz we Wro, ale chyba bede musiala przyjechac tu jeszcze raz, bo na razie nic nie zalatwie. Przez to, ze wyjechalam niedoleczona, co chwila laduje w lozku i choroby ciag dalszy. A ze spie u znajomych, to tez nie czuje sie tak do konca jak u siebie i nie wypoczywam tyle, ile powinnam i kolko sie zamyka. Sporbuje jutro dorwac promotora, ustalic cos z terminem, zalatwic w dziekanacie upowaznienie, zeby kumepl mogl oddac za mnie prace i wracam do Warszawy urzadzac mieszkanie,ktorego juz nie lubie, pojsc na wizyte do gina,a pozniej przyjade do Wro na obrone. ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Nie zawsze tez mam dostep do netu, wiec mam ograniczony dostep do wizazu :/ Chcialam usciskac Was wszystkie i kazda z osobna, pogratulowac nowych tygodni, miesiecy, trymestrow, udanych wizyt,a za nadchodzace trzymam kciuki. Tak tylko jednym okiem zauwazylam, ze niektore z Was nabyly wozeczki ![]() ![]() Chyba bede zakladac je bez pieluszki ![]()
#2574 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie
![]() Chyba co raz bardziej zmęczone lub zalatane przygotowaniami na dzieciaczki nasze bo spokój na forum jak rzadko ![]() Wczoraj wróciłam z weekendu u rodziców, ale powiem Wam, że ostatnio po tych przeprowadzkach, jeżdżeniach w tą i z powrotem to bardziej mnie zmęczył ten wypad niż wypoczełam. Mam potrzebę posiedzenia w domu na tyłku przez najbliższy czas ![]() Wogóle jak wróciłam rozbolał mnie brzuch i się trochę wystraszyłam bo nie miałam takich bóli jeszcze, ale wziełam no-spę i aspargin i poszłam spać no i dziś jest ok ![]() Przywiozłam od rodziców moje wory z dzidziulową odzieżą więc dziś zaczynam pranie ![]() Po za tym mam moje 2 futra już ze sobą ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]() Pearl - nie zazdroszczę Ci tego co Cię spotkało ![]() ![]()
#2575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Raczkowanie
|
Ja tak was czytam od czasu do czasu.. ale nie nadążam za Waszym tempem
![]() ![]() Cytat:
![]() agawoo pytałaś gdzieś tam wcześniej czy jestem z Tarnowa. Tak jestem z Tarnowa ![]() ![]() Edytowane przez LoczeK83 Czas edycji: 2011-11-14 o 07:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
Ja to znowu jak sie w nocy przekęcam to mnie boli miednica. Czasem sie nie mogę w ogóle przekrecić. T kości chyba tak bolą. A najgorzej jak za długo się nastoje, np. przy myciu garów, gotowaniu. To wchodzi mi ból w dół kręgosłupa i prawy pośladek. Czasem to promieniuje na całą nogę. Tak,że nie mogę chodzić. Jak starsza babcia tak kuleje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |||||
Zadomowienie
|
Hej, witajcie w ten piękny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm ja ostatnio też przez palce spojrzałam na dwie kwestie dot. teściów, raz nam obiecali że dadzą kasę na wózek (mówili o tym w sobotę i niedzielę) i w poniedziałek robią przelew już natychmiast ..... i po miesiącu spytałam się tżta czy zrobili, to powiedział że nie ![]() Druga sprawa to moja Mam kiedyś spytała sie czy może kupić mi jakieś ubranka bo widziała mase ładnych np. w Pepco. Powiedziałam, ze oczywiście, że się ucieszę z tego prezentu - no i kupiła mi cały wielki wór, na co teściowa zareagowała że (było to 2 tyg temu) to za wcześnie, że ona będzie kupować jak się dziecko urodzi. A niech kupuje ale niech nie komentuje tego że moja Mama już kupiła... ![]() ![]() ![]() Założę się że nie chciałoby jej się pójśc do tego sklepu i wybrać coś - poczekamy zobaczymy jak jej kofffana córeczka zajdzie w ciążę czy też jej tak wręczy ostentacyjnie kasę 'masz i rób co chcesz z nią' ![]() Cytat:
![]() ![]() super, że się odezwałaś do nas. Trzymaj się w tym Wro i wracaj szybko do nas i do zdrowa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi np. jak leżę na boku strasznie cierpną biodra i ciągle podczas snu się przekręcam z jednego boku na drugi a na plecach nie umiem spać na płask, tylko leżę z podkulonymi nogami bo boje się że za bardzo spłaszczę powłokę brzucha i mały ma mało miejsca ![]() Mnie też wieczorem męczy zgaga i mi się odbija... takie uroki
![]() |
#2580 |
Zadomowienie
|
czesc mamuski
![]() Pearl wspolczuje Ci tesciowej, jak tak mozna kobiete w ciazy traktowac, ktora nosi jej wnuka/wnuczke... masakra ![]() Co do boli, nie przespanych nocy, zgagi, kulejacych babc to masz wszystko tak samo.. i jak ktos mi mowi ciesz sie ciaza bo to p[iekny stan a potem bedzie masakra... to nie chce myslec co mniue czeka?? ![]() ide zaraz smazyc nalesniki na obiad i pranie malego wstawic.. sil brak
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.