|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
HEJ KOTKI GRAZIA TRZYMAMMMMMM Z CAŁYCH SIŁLŁŁŁ...już pewnie dojechałaś JOASI WIDzę że power jest teraz odliczanka przyspeszyła 5 dniA GRAZIA jaki power..hi hi.jak naćpana..faktycznie!! VANESITKO..O jejuuuuuuuuuu..ja trzymam kciuki by to jednak bocian był ![]() MAYU a ja tak się napracowałam że teraz się nie ruszam..mam lumbago czy rwę kulszową...wczoraj nie mogłam dojść do domu w pół zgięta..tragedia..w nocy nie spałam ,teraz po lekach i z plastrem przeciwbólowym leżę zamiast w pracy być..masakra jakaś,może to przygotowanie do bólu..................... .. pooperacyjnego . ..nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee....nie można spać,nie można chodzić...ból przeszywający-przypomina wam to coś???...ŻYĆ NIE UMIERAĆ ałaaaaa..buuuu!!: (KROKUS a ty masz załamkę??kurcze..bo uziemiona jesteś..jeszcze troszeczkę AGI 130g to jeden rozmiarek??łooo..to o 3rozm mi się powiększą czyli D-E???wow![]() dziewczyny a jak ja serio pomyślę ze za 2 tyg czeka mnie ból podobny tylko w klacie to mi słaboo..teraz jak wstaję to prawie mdleję..kur...a co to będzie po op??a wiem że mówicie że plery też napierdzielają po op..łoo matko ..ketonal będzie małoNADINKA 500 myślisz że grazia będzie miała!!ciekawa jestem ![]() idę leżeć,rodzice moi przyszli do dzieci a chłop za mnie do pracy poszedł także jakoś żyję..buźkA!
|
#1832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Chcialabym minimum 450 tak jak nasz Zabulek.W jej cyckach to ja sie A o bolu to ja staram sie nie myslec,zreszta zeby byc piekną to trzeba pocierpiec. Normalka.Zreszta nic nie przebije raczej mojego bolu porodowego(kleszczowe dwa podejscia)Masakra! Klaudeczko lez w lozeczku i odpoczywaj,herbatka i dobry film.Nie waz sie czegokolwiek robic!!!
|
|
#1833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro pojde do lekarza. Bo mnie boli przy przełykaniu i jakas taka ropa ... Ale nie spalam nawet przt oknie otwartym a wczoraj wieczorem zadnych objawów. Nie zmarzłam itp. Wg moich informacji 18.11 ma być u mnie 18 stopni i zachmurzenie. Wiec oprocz Grazi pogoda też chodzi naspidowana. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Krokus ja z kolei mam niski próg bólu a operacja mnie nie zaskoczyła. No bolało, ale lajtowo to przeszłam. Dlatego bede sie kładla na stół za te kilkanascie lat bez stresu. No poboleć musi - wiadomo. To chyba dużo zależy od nastawienia. Ja sie nastawiłam na total mega ultra HARDCORE.... To poźniej mi sie wydawało , że wcale nie jest tak źle. Ja sie nie skupiałam na bólu. A właściwie leki brałam. W domu już mnie nic tak bardzo nie bolało. Źle nie było. Teraz to zaczynam myśleć że to może dlatego że ja miałam małe implanty? a jakbym miala większe to by bardziej bolało? ale nie wiem, czy te mililitry dodatkowe tak zmieniaja postać rzeczy. Mya ma porównanie:P
|
|
#1834 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny w ta ciepla niedziele
![]() my dzisiaj juz po sklepach biegalismy za prezentami swiatecznymi dla naszych mlodych - masakra polowa listopada a juz trzeba to robic bo w grudniu w sklepach pustki, w internecie to samo to poprostu przegiecie - od poczatku listopada wszedzie choinki i dekoracje swiateczne - potem swieta i magia przedswiateczna ginie przez ta cala bieganine i otoczke marketingowa... grazia - powodzenia !!!!!!! powiedzcie mi dziewczyny - bo jestem troche oglupiala z tego wszystkiego... myslalam, ze implanty ktore sa teraz "montowane" maja dozywotnia gwarancje i nie trzeba ich wymieniac jak to bylo przed paroma latami. Natomiast pare z was pisze, ze za pare lat planuja je wymienic z tym ze nie wiem czy planujecie to zrobic ze wzgledow zdrowotnych lub takiej koniecznosci czy tylko ze wzgledow estetycznych?
Edytowane przez szkocica Czas edycji: 2011-11-13 o 17:30 |
|
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
Na implanty jest dożywotnia gwarancja, ale na tkankę otaczająca implancik już niestety nie
Można po drodze być w ciązy lub skóra straci jędrość... takie historie sam implant nie wymaga wymiany. Chodzi o estetykę.
|
#1836 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny, ja też zastanawiam się nad powiększeniem piersi - mój naturalny rozmiar to 75C, nie mówię że jest aż tak fatalnie z ich wyglądem, ale marzą mi się żeby były takie ogrąglejsze, większe i pełniejsze
Rzecz w tym że mam 19 lat i nie mam jeszcze dzieci. Warto czy poczekac?
|
|
|
|
#1837 | |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczko, chyba masz rację, przez to że jestem uziemiona tak zaczęłam sobie marudzić. Ale druga połowa dnia jakoś tak przeleciała i nawet bez bólu- aż jestem zaskoczona. Mam nadzieję, że już teraz z górki. Bardzo mi przykro, że z kolei ty biedulku dziś cierpisz. Szybciutko wracaj do sił.
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Gwen- dziękuję za przyjęcie do grona znajomych. Byłam w Twoim albumiku- super te Twoje cycorki. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mam cos znowu jakas "faze" na ogladanie piersi
Już mówicie o swietach ja pamietam dokladnie rok temu od grudnia zaczelam czytac forum i juz tak szybko zlecialo
|
|
|
|
#1839 |
|
Raczkowanie
|
Witam cycolinki
![]() Dojechała ja cała i zdrowa miałam dobrego kierowcę moją psiapsiułkę . Od Kahankowej to jest okolo 30 km. Wjechałyśmy w jakieś ku.......a same góry i jechałyśmy w górę i górę i co patrzymy stoi majutki domek. Nie to nie dla nas spadamy. Doktorek uratował na dupeczki |
|
|
|
#1840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj sie kochana jutro!!! I czekamy na zdjecia!!! ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- AAAAAAAAAAAA dziewczyny SUKCES bedzie wymarzone 450cc ))))) Napisalam do doktorka i expresowa odpowiedz ) A moj kochany TZ jak sie ucieszył!!! Ja to mam od godziny takiego banana ide za to lampke winka wypic. OOOjjj jak sie ciesze.
|
|
#1841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc jest nieźle
Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2011-11-13 o 20:18 |
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
GRAZIA cudownie że dojechałaś fajnie macie..taki wypad babski!!!a jutro już cycory!!!matkoo daj zaraz znać słonko..normalnie jestem z tobą-czujesz?hiNADINKA nooo leżałam 80%dnia i lepiej mi trochę bo plecy rozluźnione były OLIVKA a ty myślałaś o okrągłych??!!a dlaczego taka decyzja że anatomy????a ty co preferujesz?
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-11-13 o 21:32 |
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Grazia,
ale masz fajnie Nadinko, gratuluję decyzji co do rozmiarku Klaudeczko, Ty tez się skuś na 400 ... conajmniej Olivko, nie chcę się wcinać, ale... jeśli zapytałabyś mnie o zdanie, to ... definitywnie doradziłabym Tobie okrągłe u Agatau miałam rację... u Ciebie też to tak widzę ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Dziewczynki, proszę Was o namiar na Dr Polaka (chyba mail wystarczy na początek), koleżanka planuje zrobić biuścik i z kilku powodów zdecydowała się na niego
|
#1844 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadinko ja to się dziwię że Ci Polak przy tym wzroście tylko tyle zaproponował, on lubi duże cycki, mi walnął od razu 450 a mam 10 cm mniej tylko, że ja chce małe cycki a on o wielkości nie chciał dyskutować nawet mnie nie widząć na żywo, więc musiałam z niego zrezygnować
![]() Klaudeczko złotko a Ciebie jeszcze zmogło jakbyś mało na głowie miała biedactwo moje, tulkam Cie żeby lepiej było![]() Ty sie nad mniejszymi nawet nie zastanawiaj bo te wypychacze takie wielkie nosisz, że Ci po operacji powiedzą, że cycki coś zmalały będziesz piękna a tż jak widzę preferuje spore więc mu też pasować będzie![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- właśnie gdzie jest Agatka, jak ona się nie pokazuje to znaczy, że coś knuje zaczynam się martwić normalnie
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Grazia całym sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki za jutro
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Krokusiku głowa do góry i uśmiech na twarz, Ty to masz już z górki i z dnia na dzień tylko lepiej i piękniej będzie
|
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
Ja też sobie o Agatce naszej myślałam ostatnio...
Coś ani widu ani słychu... A Olivki wyjściowka to tajemnica poliszynela Nikt jej nie widział ( ja nie ) A wszyscy o niej mowia ![]() Na TVN - taniec z gwiazdami : Bliguun mój faworyt daje radę... A ja mam dzisiaj fazę na odchudzanie i smaruję cycki bo sobie myślę, że takie odchudzanie to wcale nie jest zdrowe dla skóry sobie smaruję Fissanem ...bo mi został
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
ojojoj nawet nie chce o tym myśleć, jak ostatnio się pojawiła pisała, że coś się źle goi ranka
![]() horo pytałaś o Gizell, ona mi na priva pisała, że wsadział 650 z rozsądku ale na 50 więcej to by się nie obraziła
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doczytałam ale bardziej byłam ciekawa projekcji i producenta... bo u każdego producenta 650 cc to implanty o różnych wymiarach
|
|
#1850 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwendolinko Olivka sie pokazywała w galerii
![]() smaruj sie smaruj nie zaszkodzi ale z tym odchudzaniem nie przesadzaj jak tam Twój kurz na włosach?
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj miałąm fazę na odchudzanie i... dzisiaj wszystko nadrobiłam ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Gwen, a jak usteczka?
|
|
#1852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Klaudeczko ciesze sie ze juz Ci lepiej Zgodze sie z Agą zebys nie brała mniejszych.Pomysl jeszcze raz,ja tez nie jestem za gigantami ale jesli juz robic piersi to przynajmniej 400 Ale Twoja decyzja kochana,jesli wybiezesz mniejsze i po op bedziesz zadowolona to super,gorzej bedzie jak uslyszymy ze moglybyc troszke wieksze,to wtedy przyjade i dam Ci w d...ę ))Buziole
|
|
#1853 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#1854 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Horo,tez sie ciesze i mysle ze to trafny rozmiarek
))Joasi ja tez nie wiem dlaczego,moze z moich zdjec tak mi zaproponowal,moze tak marnie wygladam i taki rozmiar na poczatek mi zaproponowal,ale nie wiadomo ,bo moze sie okaze ze wlozymy500
|
#1855 |
|
Wtajemniczenie
|
Dalmatynce o ile pamiętam taką niespodzianke zrobił, szkoda, że juz się nie pokazuje
|
|
#1856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I takie tam. Usta i tak 10.12 beda poprawiane. Kontur chce troche podnieść bo jak na moje to mam za niasko. Ogólnie kolor bardzo naturalny nic nie widać ale widać ze mam usta ...Kolor to nie wiem- pomyślę ale chyba w cholere rozjaśnię. Nie wiem gdzie się uchowałam, ale wszyscy ta ZUMBA i ZUMBA. Też się zapiszę Spodobała mi się, akurat w tej siłowni do której się wybieram mają te zajęcia m. in.
|
|
#1857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NADIK mi lekarka nie da mniejszych,już wam pisałam kiedys..chciałam małe to 340 zaproponowała z podwieszaniem..czyli trochę skórki chciała mi ciachać...a jak za 2razem się zdecydowałam że chcę takie bez dodatkowych cięć to pukała się w głowę i mówi że 390 najmniej nawet 420 mówiła..ale ja max to 390..chociaż jak mnie tam naćpają przed operacją to moze na 500 się zgodzę,.hi hi hi![]() HORO are you sure??? że 400najmniej??ja tylko 5cm niższa jestem od ciebie..a kurka myślałam że ty min 175cm masz,,serioooo..tak na zdjęciu wyszłaśJOASI KOCHANIE dziękuję za przytulanie i kurcze już się stresuje twoją operacją no ja myślęAGATAU A TY GDZIE??FAKTYCZNIE.zaginęł a??daj znaka chociaż że wsio ok PAMIĘTACIE co wam mówiłam o moim byłym w ugotowanych ??za tydz będzie....ja pierrrrrrrrdziuuuuuuuu
|
|
#1858 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Od jakiegoś czasu czytam wasze wypowiedzi i widzę ,że jesteście bardzo zżyte ze sobą i jedna drugiej bardzo pomaga, dodaje otuchy...Bardzo mnie to ujeło. Ja dopiero sie zarejestrowałam i jestem bardzo zielona na forum. Mam nadzieje że doradzicie mi co nieco Mam zamiar powiększyć sobie piersi .Szukam dobrego lekarza z woj. dolośląskiego . Byłam na konsultacji wPolanicy u dok .Wójcickiego .Czy któraś z dziewczyn miała u niego operację, czy macie jakies info na jego temat. Dzięki z góry. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudeczko oglądałam dziś a za tydzień to zobaczymy w jakim będę stanie, nie mówie nawet fizycznym ale jak coś by było nie tak z efektem to chyba sie pociacham
![]() a 5cm wzrostu to dużo, moje psiapsiuła jest tyle wyzsza odemnie a jak stoimi koło siebie to maleńka się czuje ja to kurde jakaś pokopana jestem, wszystkie chcecie wiecej i wiecej a mi moje mało i tak wiele się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- witaj moniqa ![]() to najlepsze i najbardziej wspierające się forum na jakim byłam kiedykolwiek ![]() doradzimy co będziemy w stanie, dawaj swoje wymiary i najlepiej zdjęcie tego co nosisz w staniczku ![]() ja mam w czwartek operacje we Wrocławiu u dr Węgrzyna to będziesz mogła ocenić efekty i o wszystkim opowiem tego dr o którego pytasz nie znam niestety napisz co mówił i doradzał?
|
|
#1860 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze troszkę i będzie lżejCytat:
Gdzie wtedy ten stolik był zaklepany- to już nie pamiętam,wiem tylko że trudno tam o wolny stolik. I wiem jak jeszcze można złapać anginę ropną no ale Ty grzeczna dziewczynka jesteś Cytat:
Cytat:
75C to fajny rozmiarek, do tego jesteś młodą osobą Naprawdę wielkość w piersiach to nie wszystkoCytat:
Nie mam pojęcia kiedy to się stało.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

teraz odliczanka przyspeszyła 5 dni
. ..nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee....nie można spać,nie można chodzić...ból przeszywający-przypomina wam to coś???...ŻYĆ NIE UMIERAĆ
ałaaaaa..buuuu!!: (
..ketonal będzie mało

)

fajnie macie..taki wypad babski!!!a jutro już cycory!!!matkoo daj zaraz znać słonko..normalnie jestem z tobą-czujesz?hi

sobie smaruję Fissanem ...bo mi został
no ale Ty grzeczna dziewczynka jesteś