|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Zdrowia i spokojnej nocki dla Laurki
![]()
#4652 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wymyśliłam, zrobiłam i wygląda zadziwiająco dobrze ![]() ![]() dziś dla odmiany zrobiłam Mississippi Mud Cake ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zuza już mam...teraz myślę czy dorabiać i co czy zostawić ![]() Zu też ma ze złymi pedałami...z dobranocnego ogrodu...ale nie jeździ zbyt często ![]() Cytat:
![]() ![]() ehhh to tak jak u Nas było ![]() ![]() Ada przyjmij spóźnione życzenia...STO LAT ![]() ![]() Dobry wieczór ![]() Jak tu dzisiaj cichutko...My wczoraj zaraz po "w" pojechałyśmy do Rodziców...miły czas spędziłyśmy a wieczorem wybyłam z przyjaciółką do kina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po drodze do kina miałyśmy smutną "przygodę"...w samochód jadnącej przed nami dziewczyny walnął tramwaj...wyglądało to tragicznie i całe szczęście że sama jechała, bo tylko tam gdzie siedziała samochód "jakoś" wyglądał...nawet nie chce myśleć co by było gdyby pasażer jechał - tam wbił się tramwaj albo nie daj Boże dziecko z tyłu gdzie znalazł się słup ![]() Dzisiejszy dzień za to wesoły i rodzinny, nie licząc kłótni z Rodzicami o metodach wychowawczych ![]() ![]() nooo... to by było tyle...teraz czekam tylko do piątku...Gość przyjeżdża ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-14 o 07:05 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstawać Śpiochy ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-14 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
![]() Karo odnośnie tego makaronu na choince to kupiłam w biedronce "falbanki"... ale ogólnie go nie polecam bo zabawy przy klejeniu strasznie dużo a efekt taki sobie... Zrobię później fotkę złotych choinek zrobionych z muszelek i to jest coś ![]() Zielone choinki były pierwszymi choinkami, najmniej mi się podobają... nawet ten makaron ciężko było spray'em wymalować... Jesli zaś chodzi o bombki... głowiłam się jak tu zrobić, żeby nie zostawał mi klej między sznurkami na balonie bo jak później balona wyciągam, to zostają takie błonki... ale jak psiknęłam bombkę złotym spray'em to bardzo fajnie to zaczęło wyglądać z tymi błonkami ![]() ![]() *** Moje dziecko ma manie bicia... usłyszy tylko słowo "nie" od razu jest chlast i to kilka razy... Tłumaczę mu i tłumaczę... że jest mi teraz bardzo smutno, że to boli, że ja go nie bije a on mnie tak, że biciem nic nie osiągnie... Powie za chwile "plasiam mamusiu" po czym idzie kombinować... ja to widzę, mówię "Przemek..." a on zaraz przylatuje i znowu bije... Brakuje mi już sił, cierpliwości... Nie mam pojęcia co robić i w ogóle w tych sprawach czuje się jak dziecko we mgle... a najbardziej mnie boli to, że on doskonale wie, że robi źle... a premedytacja, aż wylewa się z jego wzroku jak patrzy wtedy na mnie... a jak nie bije to rzuca zabawkami (na szczęście o podłogę) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bombka fajna ci wyszla. Napisz mi czym kleiłaś. Ja ostatnio klejem do tapet. No i nie wyszło. Maczałaś cały sznurek w kleju czy smarowałaś tylko jakoś. Musze zrobić jeszcze jedno podejście, moze tym razem wyjdzie. Cytat:
O to fajnie ze dzien się udał. Pomijając drobne incydenty. Ja w czwartek wybieram sie na listy do M, mialam z kolezanka isc, chociaz wolalabym z TZ, zobaczymy. Za to w piątek bylismy na "Wyjeździe integracyjnym" no i w zasadzie tylko muzyka mi się podobała ![]() Wypilam kawe ide sie troche z Oli pobawić. moze ulepimy coś z masy solnej, na choinke jakieś ozdoby. Zupe wczoraj wieczorem ugotowalam wiec mam spokój, nic wiecej na obiad nie planuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#4657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bombka podoba mi się...chyba też pomyślę nad takimi ![]() Cytat:
![]() ![]() myślałam o tym wyjeździe, ale przyjaciółka uparła się na listy ![]() ![]() ![]() co tam Pani?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Spróbujcie...super
![]() Popatrzcie na czerwony punkt przez 10 sekund po czym zamknijcie oczy,otwórzcie i patrząc na pustą ścianę mrugajcie powiekami ![]() 391206_304257796259036_179015548783262_1170425_1074013147_n.jpg
#4659 | |
Ola-Unhola
|
![]() Ada, spóźnione życzonka Wszystkiego Najlepszego ![]() ![]() Dziewczyny, przed wybraniem filmu, polecam zobaczyć ile gwiazdek ma on na filmwebie ![]() Pokrywa się naprawdę. Powyżej 6 juz jest nawet ok. 7 to juz całkiem całkiem. Listy do M. ma ponad 8, a wyjazd 4,9. Zresztą zjechali go od razu, ze taaaka kicha. Szkoda kasy.... Milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Całkiem niezła laska ![]()
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak dzisiaj?
![]()
#4661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robie tak, że do miseczki wlewam klej typu wikol, odmierzam ze szpuli ilość sznurka którą potrzebuje i "wrzucam" go do miseczki z klejem na kilka minut... ale trzeba to robić powoli tak, żeby się później sznurek nie poplątał ![]() Dmucham balonik, zawiązuje go nitką, i naklejam... sznurek zanim trafi na balonika to najpierw przechodzi przez moje palce (kciuk i wskazujący) które ściągają do miseczki nadmiar kleju ![]() potem wieszam te bombki na suszarce przy kominku spróbuj tak ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję komedii romantycznej..napiszcie jaka jest Wasza ulubiona
![]() W wielu rankingach wygrywa...to właśnie miłość...nie widziałam ![]() dajcie inne pomysł ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-14 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
http://www.filmweb.pl/film/Och%2C+%C...ie-2010-527141 http://www.filmweb.pl/To.Wlasnie.Milosc najwyższa ocena http://www.filmweb.pl/film/Kobiety+p...ej-2009-453958 http://www.filmweb.pl/film/Narzeczon...li-2009-437710 http://www.filmweb.pl/film/Brzydka+prawda-2009-465494
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprawdzałam między innymi na filmwebie...bardzo lubię tę stronę, ale może wypatrzyłaś coś innego? co możecie polecić Dziewczyny? edit: teraz mi się otwierają ![]() TEN będzie w sobotę na TVNie ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-14 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Ola-Unhola
|
Leczo zobilam dla Małża
![]() Czekam na żelazko i sie doczekac nie mogę, a taką mam juz ochotę wywalić to stare rozwalone ![]()
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Nic ciekawego
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Przypomniały mi się dwie - zaraz poszukam tytułów.
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poproszę ![]()
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Jak stracić chłopaka w 10 dni
Polowanie na druhny - ten bardzo lubię, można się naprawdę pośmiać ![]()
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam oba ![]() ![]()
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
Źle się czuję
![]() ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-11-14 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz że starsi ludzie ![]() ![]() ![]() Przytulic Cię? ![]()
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
Karo
![]() ![]() a to na weekend potrzebujesz?? ![]() ![]() Jolu ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-11-14 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam ![]() ![]() na week potrzebuje...takie zadanie ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-14 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ulala ![]() ![]() ![]() kurcze nic mi do głowy nie przychodzi... ![]() ostatnio jakoś dramaty bardziej mi leżą... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może powinnam, muszę się zebrać w sobie, nie lubię chodzić do lekarzy ![]() ![]() Ja rozumiem, że Kuba ma gorszy dzień, tylko jego i mój się naszły i jest ciężko ![]() Poproszę ![]() ![]() Pewnie by się przydało ![]() O czym ta Wasza rozmowa była (poedytowana) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się w końcu udało mojego męża do lekarza wysłać, co uważam za nie lada sukces ![]() z tymi złymi dniami witaj w klubie... ja czuje się gorzej psychicznie a mój syn też mi nie pomaga od wczoraj... ![]() nazwałam naszą Karolke tak jak tylko Zuzia do niej mówi (mówi jeszcze tak do Ciebie Karo?) a ona chyba tego nie lubi za bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co lekarz powiedział na bolący kręgosłup? No takie prawa bycia dzieckiem, że nie trzeba pomagać ![]() Chyba chodzi o coś innego - Karo nie chce być rozpoznana.
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie od wczoraj ![]() ![]() a chyba, że tak... to nie wiedziałam ![]() no witamyyy ![]() dziewczyny... idę, chociaz mi się nie chce... pasuje makaron do rosołu ugotować i kluseczki leniwe zrobić na obiad... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() eee dramaty...trzeba sobie poprawiać humor a nie jeszcze dołować ![]() Cytat:
![]() ehhhh nawet jak powiesz Kubaskowi żeby inny dzień wybrał to wątpię by posłuchał ![]() na żywo chętnie bym to zrobiła...ale mocno Cię przytulam wirtualnie póki co ![]() ![]() o właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Ale najlepsza jest jak ja wołam moją Mamę...a ona od razu mnie łapie, pokazuje na mnie paliszkiem i "nie Mama! tu Zuzi Mama, tam Baba" ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-14 o 12:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.