![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
mijalne, jak się pracę zmeni , albo co
dida lepiej nie, to zabawka na co najmniej 20 lat - znudzi ci się
#1742 |
Zakorzenienie
|
Przytulam przygnąbionych
![]() ![]() ![]() I tymczasem- na kolanach, włażąc z nogami na obraz, który ledwie mi się mieścił w pracowni/pokoju Gucia- dopracowywałam pierwszy plan. Żdźbła traw- ktoś zlośliwy powiedziałby, że to szczypiorek ![]() Co do nieba- zaszedł syndrom obrazka Spoory- znaczy chmury mają kształty jakby masek oraz, jak wspomniałam, są ryby na niebie- cztery sztuki ![]() Dwie same wyszły, pozostałe malowałam już z premedytacją, nooo...znaczy... nie dosłownie...tak jakby ![]() Teraz jeszcze parę efekciarskich szczególików i finito! ![]() Mam nadzieję, że rama mi dobrze pójdzie. Oraz popełniłam maly obrazek jesienny (listopada panującego nie przeskoczę) zupełnie Rozterkowy- w stylu Jej przepięknych zdjęć ![]() jak znajdę bateryjki, to wkleję I kupiłam książkę "Doktor Twardowski" Broszkiewicza- genialna, o tym, jak do psychiatryka ordynator przyjmuje asystenta w dość tajemniczych okolicznościach, sam zaczyna znikać, unika ludzi- nikt nie wie, czemu, podejrzewają jakąś straszną chorobę. Młody asystent zaczyna się coraz bardziej interesować, o co chodzi, atmosfera si ę zagęszcza, robi się coraz mroczniej... ...koniec mnie zawiódł, bo niczego nie wyjaśnił (nie znoszę nie dopowiedzianych zakończeń, niby zostawiających pole wyobraźni czytelnika) i co się okazało? Otóż przeczytałam pierwszą część, a są dwie, o czym dowiedziałam się na All i już kupiłam 2 tomy za 2 (!) złote! ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- A co do karmienia dzieci, Parabelka ma rację- moja babcia w kamienicy miała windę jeżdżącą w porach posiłków po godzinie góra- dół, a w windzie była matka i dziecko, wcale nie takie małe, które jadło tylko podczas jazdy w windzie. ![]() Inna historia- chłopczyk, który podczas karmienia trzymał rękę w cukiernicy, bo tylko wtedy jadł ![]()
#1743 | |
Zakorzenienie
|
![]() dlatego rozumiem ten stan - i zazdroszczę tym którzy mają komfort w pracy, nie mają stresu w domu z jej powodu jakoś myślałam ze inni mają lepiej, no cóż "trawa u sąsiada zawsze zieleńsza" wszedzie lepiej gdzie nas nie ma Cytat:
![]() ![]() to tylko dowodzi, że człwoiek do wszystkiego się przyzwyczaić może - skoro daje radę tak - da radę bez cukierncy ![]() przy historii z książką stwierdizłąm - szit jak mnie to też zawsze wkurfia ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-13 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() obrazek ![]() ![]() O! ![]() Albo na emeryturę przejdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Zamułę miałam, bo chciałabym coś porobić, wyjść gdzieś z kimś jakoś po coś - do kina, teatru, gdzieś, którędyś, a tu gówno, cytując Ju, obsrane gówno ![]() Ale, ale z tej zamuły wymyśliłam coś na co potrzeba chęci, dużo kasy, chęci, czasu, dużo kasy ![]() ![]() ![]() Idę czytać Kubusia, a i "zdobyłam sobie" e-booka Wiśniowy sad ![]() ![]() W ogóle mam "dylemat" ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-13 o 22:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A to całe robienie, to trudne czy łatwe jest? ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. dla niej tunior niezjadliwy, zrobiłam kurę z glutem, nawet dwa razy bo chrupki od wczoraj olane ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() posegreguję sobie, bo widzę że trochę jednak znam, części nie znam, a część ominę z daleka (poezję ![]() zdjęcie z blokami ![]() Cytat:
Służące? polecam Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi problemy robił tylko crack - kapryśny i nie chce pękać ![]() kiedyś zdobiłam różne gadżety do knajpy ![]() obecnie tylko jajka wielkanocne ozdabiam tą techniką ![]() w domu do wystroju mi kompletnie nie pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Obrazek i dawno Gucia nie było
![]() obr jesienne drzewa p Stasia 002.jpg Gucio w pracowni- łąka 001.jpg Gucio w pracowni- łąka 002.jpg
#1750 |
Zakorzenienie
|
OMG komu ja mówię o zdolnościach manualnych
![]() Karkki bez problemu sobie poradzisz A mój crack nazywa "crazy cracks" więc trudno oczekiwać żeby był przewidywalny ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-11-13 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie myślałam o "crazy cracks" ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
Oszalałaś
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- No co ty ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
no i zobaczyłam kolejną ulubioną tapetę -w filmie Wallander w złoto czarne trójkąty - no i ni ma na necie musze film ściągnąć i zapisać jakoś to lub narysować - a nacomito jak takiej ni ma w sprzedaży ?
fak fak fak ![]() o tu widać skrawek z lewej strony monitora http://www.imdb.com/media/rm3187181568/tt1178618 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-13 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Słodki jak zawsze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te trójkąty takie piękne że na prawde byłam gotowa ... zlecać malowanko buuuuu ![]() ( ale tak serio to zła jestem zdeczko bo w sklepach nawet internetowych jest nic, jest tylko to co "trendy" wybór to jakaś kpina nawet jakbym miała w chój kasy to nic nie wybrałabym bo an rynku tego nie ma ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już wiem co będzie dla mnie najtrudniejsze. ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
Idę spać
![]() ![]() ![]() Dbrnoc ![]() ![]() ![]() Ziut ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A może ze zmywalnymi tapetami da się coś pokombinować? Chociaż nie wiem czy są gładkie czarne i złote tapety. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio abo kupię abo zamówię u kogoś jak meble na wymiar abo co inne jest czas dobrej all i e bay zmykam i ja pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Cześć śśpiochy!!!!
![]() Macham znad cudzej kawy ![]() I piosenka na rozpogodzenie http://www.youtube.com/watch?v=WkS169P_Eeo
#1762 |
Nindżopesz
|
To w trakcie klejenia się marszczy. Mam maluteńko kleju dać? Staram się rozprowadzać klej po pudełku np. i na to kłaść serwetkę bo klejenie po serwetce powoduje jej porwanie. Nie wiem sama...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cuuuuuuuudna ![]() chce jom ![]() ale mi wpasowałas tapetke w gust ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to fajnie ![]() już zapowiedź mi się spodobała ![]() Cytat:
![]() a Gucio jak zwykle ![]() Macham znad Frugo ![]() Muszę się jurnie wziąć do pracy, jakkolwiek mi się nie chce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałem dopiero i macham z nad niczego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Konto usunięte
|
To ja też se przyszedłem i se pomacham.
Urlopa mam to se mogę pozwolić c'nie ![]() Heja ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Chciałem sobie umówić wizytę u mojego dentysty w czasie urlopu, dzwonię, a tam mi mówią, że najbliższy wolny termin ma 28.11 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() No nie wiem nie wiem ![]() ![]() Dziecię dziś oczów nie mogło rano otworzyć ![]() ![]() ![]() I macham znad zielonej herbaty z melonem i trawą cytrynową (z Biedronki), średnio dobra ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30493313]To ja też se przyszedłem i se pomacham.
Urlopa mam to se mogę pozwolić c'nie ![]() Heja ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Chciałem sobie umówić wizytę u mojego dentysty w czasie urlopu, dzwonię, a tam mi mówią, że najbliższy wolny termin ma 28.11 ![]() Ad.1Jasne że możesz ![]() Ad.2 Cześć ![]() Ad.3 Niestety żeby się ludziom psują ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30493313]
Chciałem sobie umówić wizytę u mojego dentysty w czasie urlopu, dzwonię, a tam mi mówią, że najbliższy wolny termin ma 28.11 ![]() Ciesz się, że nie na 28.01 ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() ja nie zliczę od ilu lat tak mam? ale co ciekawe w poniedziałek ok. południa mija ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.