|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
ale macie historie z basenem...
ja już się umówiłam z koleżanką, że jak jej "tura" basenowa się skończy to da mi znać i razem się zapiszemy na aquaaerobik, będzie mi raźniej, no i będę się ruszać.. bo biegania na razie nie widzę, mimo że gazetkę runers kupuję i czytam chętnie.. w tej ostatniej było jak się ubierać jak sie idze pobiegać.. te astronomiczne ceny.. i komentarz na samym końcu: ale dla osoby biegającej niewyczynowo wystarczy ubrać się ciepło i przewiewnie.. szkoda że nie podali zestawów w przystępnych cenach dla tych "niewyczynowców" ![]() dziś staram się myśleć cały czas o tym że " jak nie zjesz to zwolnisz metabolizm" i tak oto na pierwsze śniadanie zjadłem kromkę razowego z żółtym serem i poszłam się położyć i czytać w łóżku, a na 2gie śniad zjadłam jabłko i serek wiejski z kromką razowego.. doszłam też do wniosku że jak sobie zaplanuję co mniej więcej i o której godzinie to jakoś łatwiej mi się sięga po jedzenie.. a tak to zapominam... i kończy się na tym że zapijam głód i "lecę" dalej.. buziaki i miłego dnia |
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Przynajmniej wesolo
![]() bieganie zaliczone 2/2 30 minut. Teraz pije herbate z miodem i cytryna bo zapomnialam wziac szalika ![]() mmmm brawo za postepy oby tak dalej a co do tych ubran to dokladnie.. niby chcesz zaczac sie ruszac a tak naprawde na wszystko jest potrzebna kasa, bo to trzeba sie odpowiednio ubrac to kupic konkretne koszulki itp a jak zle sie ubierzesz to zaraz chora i takie bledne kolo... no ale trudno! My biegamy !ja dzis stwierdzilam ze biegajac chcialabym wygladac modniej bo wygladam strasznie
|
#2883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak miałam zabiegany dzień, więcv przynamniej miałam chwilę wolnego wieczorem. Na pewno z tygodnia na tydzień będziesz widzieć poprawę kondycji ![]() Cytat:
![]() W ogóle to mó TŻ się za siebie wziął Postanowił robić A6W No to go dzielnie wspieram i sama też ćwiczyłam brzuch dzisiaj Bo miałam iść biegać, ale wymarzłam w drodze do domu i już mi się nie chce na dwór wychodzić...---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Ja właśnie nie wiem jak się ubrać w taką pogodę, bo ostatnio jak biegałam to było ok 12 stopni, więc jeszcze ciepło W Gattcie jest seria termoaktywnej bielizny fajnej, moja mama ma bluzkę z długim rękawem stamtąd, ale jeszcze wg nich się zima nie zaczęła i nie ma tego w sprzedaży
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
gohs, dajesz mi nadzieję na poprawę mojej kondycji
![]() Ja na basenie byłam sama - TŻ nie umie pływać. A mam basen 2 minutki od niego, więc potem się widzimy i fajnie ![]() Plan mam taki, że w zimie będę chodzić na basen + hh + skakanka i poprawię sobie trochę kondycję, a na wiosnę zaczniemy biegać z powrotem i nie będzie mi już tak ciężko biegać, bo kondycha się poprawi, wydolność zwiększy i powinno mi się łatwiej biegać ![]() A TŻta za A6W podziwiam, kiedyś robiłam, ale nie dałam rady
|
|
|
|
#2885 |
|
Zadomowienie
|
dzis znowu nie bylam biegac..mialam duzo robotki w domu a po drugie szczeka jeszcze gorzej mnie boli niz wczoraj i chyba mam jakis stan zapalny bo w dziasle mam chyba rope:/
spuchlam na buzi jak bania..mam nadzieje ze za pare dni mi przejdzie
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Ew, Ty do dentysty idź po weekendzie, a nie czekaj aż Ci samo przejdzie, bo Ci się mogą bardzo niefajne rzeczy porobić jeśli spuchłaś i masz tam ropę. Mojej mamie ząb podszedł ropą i naprawdę nieciekawie się porobiło. KONIECZNIE dentysta i antybiotyk, a nie liczenie, że 'samo przejdzie'.
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka spac nie mozesz?:P
Gohs ostatnio w lidlu byla termoaktywna, koszulka z dlugim rekawem i spodnie (getry), nie wiem jak to dziala cos tam na pewno wiec ja sie moze skusze bo podobne ceny sa na allegro (tych tanich, 60zl za zestaw). A nie chcialabym przerywac biegania A powiedz jak waga? Widzisz jakies spadki odkad przestalas brac tabsy?Ew mysle ze nie ma na co czekac skoro tak boli to koniecznie do lekarza. Ja przyjechalam do rodzicow, do domu.. a tuu pelno sweets ! Nie ruszaja mnie ale wiecie co? Ja sie bardziej boje tego ze przez przypadek zjem niz tego ze mi sie zachce :P Ale juz 8 dni i jest fajnie
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj jest 74,6 ale wieczorem impreza i jutro też. Na szczęście przyszły weekend będzie spokojny
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
mischi, ano nie mogę
![]() Jak jest pełnia to coś zasnąć nie mogę, dzisiaj usnęłam po 5tej :/ |
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apropo moi rodzice dzis sobie zrobili dzien filmow i ogladali wszystkie czescie zmierchu, wkrecili sie w to, do kina chca isc na 4
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem
![]() Zawsze jak jest pełnia albo wieje halny to nie mogę spać ![]() Dużo ludzi tak ma. Nawet melisa mi nie pomogła. Na szczęście dzisiaj TŻ zostaje, to pewnie zasnę bez problemu ![]() Co do filmów, to my byliśmy dzisiaj na "Jeden dzień" - bardzo fajny, cholernie wzruszający, chwilami koszmarnie mi się chciało płakać, ba - nawet TŻtowi też. Bardzo ciepły, mądry film, polecam
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja myslalam o jednym z polskich, ale widzialam opinie na filmweb, wyjazd integracyjny tragedia ale listy do m bardzo dobrze oceniany wiec sie wybieramy z Tz we wtorek.
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Na listy do M też chcieliśmy iść, ale wyłączyli rezerwację on-line na wczoraj, bo były bilety po 11 zł it rzeba było osobiście w kinie kupować. A wierzcie mi, że takich kolejek to w ŻYCIU w kinie nie widziałam
Normalnie jakby za darmo coś dawali.
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My staramy sie chodzic na tanie wtorki do heliosa za 15zl cos takiego ![]() Dzis sie od rana zastanawialam jak traktowac placki, bo nie jem slodyczy ale nalesnikow nie zaliczam do slodyczy (no chyba ze to nalesnik z nutella i bita smietana
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2011-11-12 o 15:57 |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Placki są spoko, ale ja bym dżem sobie odpuściła jednak. Można smarować też serkiem homogenizowanym W ogóle mało się udzielałam przez weekend, bo nie było czasu w ogóle. W piątek byliśmy na działce, wieczorem mała imprezka (do 4 rano ), w sobotę spacer, trochę lenistwa i wieczorem znowu goście i znowu do czwartej Dzisiaj wstałam o 14:00 Ale zmobilizowałam się i poszłam biegać (6km) także dzień mimo wszystko owocny
|
|
|
#2896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihii ja się melduję, ale pewnie na dobre wpadnę do was po środzie.. dosłownie "kupa" nauki i obowiązków innych.. ale trzeba się wyspać i będzie ok. ja jak zwykle po weekendzie będę leczyć "opuchnięty" brzuch buziaki trzymajcie się ciepło, bo nadciąga zima
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznaję się bez bicia, że pogrzeszyłam w weekend.
Od dziś ma być ładnie i bez żadnego grzeszenia! W piątek się zważę i mam nadzieję, że nie zobaczę 6 z przodu.
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to dzemu to go uwielbiam, ale tylko malinowy niskoslodzony staram sie kupowac i np na kanapke na bialy serek (sniadanie lub II sniadanie)A to faktycznie mala imprezka do 4 rano a za bieganie mimo grzeszenia ![]() A ja to jakos sie nie moge zmobilizowac to konkretnej diety, niby bez tych slodyczy + bieganie ale moje jedzenie wyglada raczej normalnie szczegolnie od pt jak bylam w domu :/ musze wymyslec cos nowego ale w dalszym ciagu z jedzenia z domu.. zeby nie kupowac poza. Ale nas to nie rusza, i nie wiem po co to komu Mindless mam to samo, w pt sie waze i chce zobaczyc 69,9 conajwyzej! Bo ostatnio to byl szal ze widzialam te 70,6
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak już to jem taki domowej roboty tylko, pewnie ma więcej cukru, ale przynajmniej może zdrowszy trochę ![]() Co do diety to ja też trochę w cały świat. Za mało jedzenia sobie szykowałam na uczelnię/do pracy przez co dopadał mnie głodek i podjadałam No ale dopóki nie zejdę do 73 to staram się jeść ok 1100kcal co wcale nie jest proste
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi jest na zoladku naprawde, jeszcze te boki urosly
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także białko dobre, tylko żeby je jeszcze jeść
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie bede starala jesc wiecej bialka od dzis, moze to cos da i spadnie ten brzuch bo troche sobie pozwolilam i juz w brzuchu balon.
Wlasnie zjadlam owsianke i ide na uczelnie.
|
|
|
|
#2903 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewoszki!
Mischi niestety zerwalam nasza umowe, bo podczas tej imprezki rodzinnej zjadlam kawalek ciasta, calkowicie zapomnialam o naszej umowie dopiero wieczorem przy sprzataniu mi sie przypomnialo..wiec zaczne od dzis a do swiat bedzie rowno 40 dni wiec powinno tez byc dobrze..tylko nie bij naprawde wylecialo mi z glowyzab juz mnie nie boli, opuchlizna i ropa zeszla wiec juz wygladam jak czlowiek:P bylam dzis biegac imprezka byla fajna gdyby nie moj szwagier, skutecznie popsul mi humor i z mezem postanowilismy ze wiecej go zapraszac nie bedziemy, tylko szkoda mojej siorki
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję biegania Ja miałam iść, ale się wzięłam za prasowanie, potem oglądaliśmy olstatnią część Harrego Pottera no i nie wyszło Ale za to mam strój już na zimne dni - termoaktywne getry i bluzkę z długim rękawem
|
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
dziewuszki kochane.. nie wytrzymałam i jestem wcześniej..
nie mam chyba komu ponarzekać albo się wygadać.. jutro egzamin, nasłuchałam się od koleżanki z roku wyżej że było to ciężkie i ona robiła trzy podejścia.. martwi mnie jeszcze to że pierwszy raz będę zdawać ten egzamin nie na kartce (jak zawsze) tylko na komputerze.. i wynik zobaczę od razu jak nacisnę "zakończ".. okropne.. stresuję się przeogromnie.. ![]() ja z jedzeniem ładnie, a raczej bez szału - unikam zapychaczy, słodkości (dziś z bólem w sercu odmówiłam lodowego twixa, a uwielbiam to jeść) i niezdrowych różności.. jem jabłka i biorę błonnik - w końcu na to wesele chcę spłaszczyć brzuch, chociaż trochę.. pocieszam się tym że w nowej sukience i butach wyglądam jak milion dolarów, a moje nogi nogi wydają się jak stąd do nieba ![]() wypiłam kawę, a nadal oczy się zamykają, a czeka mnie noc pełna nauki.. chyba dłużej jak do 24 nie wytrzymam... |
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze te 40 mimo wszystko uda Ci sie osiagnac.Gohs jakiej firmy kupilas?? Ja tez myslalam o tym zeby kupic ale juz teraz przed swietami nie mam mozliwosci zaszalec i max za 60zl moge ten tani komplet kupic z allegro, moze nie bedzie taki zly? mmm Ty tak naprade nic nam nie mowisz ;P jaki egzamin? Z tego co wywnioskowalam na prawo jazdy? Test? Hejj, glowa do gory test jest latwy Zdasz na pewno, powodzenia
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Mischi, w Decathlonie masz za 70zł koszulkę + legginsy.
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
moglabys mi wrzucic link ? bo szukalam na ich stronie ale slabo mi to wychodzi
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje, wlasnie tam szukalam ale nie doczytalam ze one sa termoaktywne. Zaliczone bieganie 30 2/2
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

a co do tych ubran to dokladnie.. niby chcesz zaczac sie ruszac a tak naprawde na wszystko jest potrzebna kasa, bo to trzeba sie odpowiednio ubrac to kupic konkretne koszulki itp a jak zle sie ubierzesz to zaraz chora i takie bledne kolo... no ale trudno! My biegamy !

W Gattcie jest seria termoaktywnej bielizny fajnej, moja mama ma bluzkę z długim rękawem stamtąd, ale jeszcze wg nich się zima nie zaczęła i nie ma tego w sprzedaży
spuchlam na buzi jak bania..

Dzisiaj jest 74,6 ale wieczorem impreza i jutro też. Na szczęście przyszły weekend będzie spokojny 

Normalnie jakby za darmo coś dawali.
), w sobotę spacer, trochę lenistwa i wieczorem znowu goście i znowu do czwartej
mimo grzeszenia
naprawde wylecialo mi z glowy