|
|
#2281 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
cześć
![]() tyle się napisałam i iskasowało ![]() Aleks suknia powalająca ![]() Naj przeczytałam wywiad ![]() Hawwa wszystko będzie dobrze Kochana ![]() Kawka ale sen ![]() Stef przytulam Zuz współczuję wizyty u Teściów Justyś nie dzwoń i nie pisz![]() Caprioszku szkoda, że to nie Ten weekend ale mam nadzieję wciąż że to już niedługo![]() Rain weź jeszcze l4 nie ma co się męczyćMagda a Ty już się lepiej czujesz? ![]() chyba przeoczyłam albo nie pisałaś:gdzie Wy nocujecie w Mielnie? ![]() ciekawe jak Gwizdaki i Frezyjka ![]() Carmi udało sięgranie wczoraj? Wrocławianki co ze zlotem? ![]() ![]() boli mnie brzuch-trochę, jakby okresowo:/wzięłam nospę i czekam aż przejdzie. |
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
By, znaczy że rośniesz w środku
bez stresu
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie właśnie -3 stopnie
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stefka, chodzi mi o to, że bez problemu dostaniecie kredyt na 200 tys. i wśród moich znajomych nie znam nikogo, kto miałby więcej na rękę niż 5 tys., a są wśród nich górnik, hutnik, szef działu IT w dużej firmie jeden kolega zarabia czasem więcej, ale to są premie uznaniowe + te za sprzedaż, a podstawę ma niższą niż ja, więc ekhm... Tak jak mówię - u nas za 5 tys. spokojnie utrzyma się dwuosobowa, może nawet trzyosobowa rodzina i to na niezłym poziomie, u Was to nie do pomyślenia, ale też - podejrzewam, bo żadnych danych na ten temat nie mam - zarobki macie "przeciętnie" wyższe. Pewnie jest masa osób, które zarabiają mniej, ale procentowo na pewno więcej młodych ludzi zarabia lepiej niż w moim mieście. Nie wierzę, że tak nie jest, bo po prostu te mieszkania by się nie sprzedawały. A przecież nie tylko gwiazdy telewizji i bogacze kupują mieszkania w Wawie. Masa jest młodych małżeństw, którzy kupić muszą, no i dostają tak wysoki kredyt, jakiego potrzebują. No chyba że u Was to tylko kierownicy dostają takie pieniądze...Poza tym nie wiem jak w Warszawie, ale u nas nie ma wielkiej przepaści między dobrze zarabiającymi, średnio, a nisko. Jak ktoś pracuje, to stać go na zakupy. I w Lidlu spotkam zarówno dziewczynę, która jest "bogata z domu", jak i sąsiadkę, która sprząta u nas klatkę schodową. Każda pewnie kupuje tam z innego powodu, ale jednak. Zresztą nie bez powodu u mnie nie ma tych "drogich" sklepów. Nie mamy Syfory, nie mamy luksusowych delikatesów, bo za mało jest ludzi, którzy by tam kupili. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-11-14 o 10:38 |
|
|
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chcę iść do pracy, jak tam jest tak zimno
|
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Naj, wiem, że to tak jest
. Tylko po prostu czasem mi się wydaje, że Ci z terenu myślą że u nas jest tak prosto i kolorowo. A naprawdę nie jest tak łatwo, ani z praca ani z zarobkami.I też mnie wkurza to zimno. I jeszcze się nie wzięłam za nic konkretnego
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
![]() całkiem fajnie, choć nei do końca tak jak miał wyglądać Rodzice zabrali mnie z krk w środę, w trakcie drogi okazało się, że moja suczka (która mieszka z rodzicami) wciąż ma cieczkę i mój psiak szalał. Ustaliliśmy, że muszę pójść z nim na "wygnanie" czyli będę u babci (parę osiedl dalej). Także w domu jako tako prawie nie byłam ![]() W czwartek byłam ze swoim psiakiem u fryzjera, potem poleciałam do chrześniaka (za miesiąc skończy roczek, jest przeuroczy i bardzo wesoły), a wieczorem spotkałam się z przyjaciółką (tą, która jest już ponad rok po ślubie, a jest w moim wieku), jak wróciłam do babci to juz późno było ![]() W piątek po południu przyjechali rodzice z suczką na kawę - mój pies znów wariował, więc o zabraniu go do domu nie było mowy. Potem rodzice mnie podwieźli i jeszcze raz poszłam do chrześniaka. Po odwiedzinach tata mojego Grzesia odwiózł mnie razem ze starszą córką, po drodze jeszcze na zapiekanki poszliśmy ![]() W sobotę rano byłam z mamą na zakupach, potem pojechałam do domu (pies został u babci), troche posiedziałam z mamą, napisałam artykuł i wieczorem mnie odwiozła do babci. W niedzielę jeszcze mama przyszła do mnie na trochę, a po południu wróciłam do krk Wieczór spędziłam z Tż, który mnie "witał" :P
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
ja absolutnie nie twierdzę, że u Was jest prosto i superaśnie, bo właśnie to, co zarobicie więcej, wydacie na droższą nieruchomość itp.
a jak jest u Was z pracą - nie mam pojęcia. Podejrzewam, że tak jak wszędzie - ciężko ![]() ja też jeszcze nic nie zrobiłam, więc spadam do sklepu, matko, ja zamarznę |
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
wrocławianki co do zlotu to nie ukrywam, że chciałabym już Was zobaczyć i coś czuję, że jak zacziemy przekładać to w tym roku się już na pewno nie zobaczymy :P ale jeżeli pasuje Wam lepiej inny termin to ok
|
|
|
|
#2292 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Góóód morning
Lubię jak świeci słońce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byou to chyba dobrze, że boli Tak podobno ma być. Granie wyszło super, świetnie się z mamą bawiliśmy
|
||||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to ja chcę na L4, ale nie jestem chora, a nie umiem ściemniać lekarzowi, że jestem, no i co ja mam zrobić, biedna?
Carmi, widziałaś GA? |
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) spodziewałam się, że będzie gorzej.
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
aleś ciekawskaciepło i namiętnie wyprzytulał i wypieścił a potem przytulił i uśpił
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i fajnieZbieram się zaraz na siłownię, po weekendzie chyba mi wróciło wszystko co zrzuciłam przez ostatnie 2 tygodnie
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf, zazdroszczę. mnie już tż nie przytula
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dotąd wygodnicko spaliśmy na samym początku Mielna w tych willach przy ul. 1 Maja (to tylko tak brzmi ).Czuję się ogólnie już lepiej, ale coś tam jeszcze mi troszkę w gardle zalega. Dokończę antybiotyk (zostało mi 3 dni) i mam nadzieję, że przejdzie całkowicie. A ja jestem napompowana jak balon, a @ brak ![]() A co do zlotu to aktualnie pertraktujemy na okoliczność zmiany terminu
|
|
#2302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno już wzrosło do -2 , szaleństwo ![]() Cytat:
![]() wiecie co, ja rozumiem chłopaka Justyny byłabym jako on wściekła i rozżalona gdyby po powiedzeniu jej o chorobie zaczęła wystawiać mnie na próbę pod tytułem kiedy zadzwonię. Może jest teraz zestresowany, myśli o tamtym i liczył że ona też się odezwie nie wiadomo czy teraz się nie obrazi i nie uzna że Józia uciekła kiedy się dało przepraszam ale trochę to dziwnie wyszło
|
||
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo liczyłam na to, że odzyskają zolę, no i jak henry umarł, a teddy nic nie wiedziała i opowiadała o nim, ech... poza tym bez sensu, że musimy czekać do stycznia ![]() jak to? |
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja, w przeciwieństwie do niego nie chce robić tego z własną matką :P
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- też mi się podobało, chyba muszę częściej wyjeżdżać :P
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda gadać. odkąd zamieszkaliśmy razem czuję się jak jakaś stara żona. zero czułości, przytulania. i to robi to tż, który zawsze był mega czuły w tych sprawach itd. ostatnio złapałam się na tym, że moje libido chyba tak wzrosło przez to, że podświadomie wiem, że przytulanie czy miłe słowo dostanę tylko podczas seksu
niestety tż nie widzi problemu, więc nie ma tematu |
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
eeee... nie przejdzie u mnie, widać, kiedy ściemniam totalnie... jeszcze lekarzowi mogę podkolorować, jak mam jakieś objawy, typu kaszlę, mam katar, dodam, że "ojej, miałam cała noc gorączkę", ale tak to nie umiem... jestem luzerem!
a muszę iść na L4... chyba dziś pójdę do pracy bez kurtki ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak ona się dowie? ![]() Jak to do stycznia??? Zawsze były jeszcze ze 2 odcinki w grudniu...jesteś pewna?
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

nie dzwoń i nie pisz

posniej sie okazalo ze mam 4 minuty do slubu ale dojechalam i mialam paskudna kiecke i czarne baleriny z mega czubem
jeden kolega zarabia czasem więcej, ale to są premie uznaniowe + te za sprzedaż, a podstawę ma niższą niż ja, więc ekhm... Tak jak mówię - u nas za 5 tys. spokojnie utrzyma się dwuosobowa, może nawet trzyosobowa rodzina i to na niezłym poziomie, u Was to nie do pomyślenia, ale też - podejrzewam, bo żadnych danych na ten temat nie mam - zarobki macie "przeciętnie" wyższe. Pewnie jest masa osób, które zarabiają mniej, ale procentowo na pewno więcej młodych ludzi zarabia lepiej niż w moim mieście. Nie wierzę, że tak nie jest, bo po prostu te mieszkania by się nie sprzedawały. A przecież nie tylko gwiazdy telewizji i bogacze kupują mieszkania w Wawie. Masa jest młodych małżeństw, którzy kupić muszą, no i dostają tak wysoki kredyt, jakiego potrzebują. No chyba że u Was to tylko kierownicy dostają takie pieniądze...

branoc.

nie wiadomo czy teraz się nie obrazi i nie uzna że Józia uciekła kiedy się dało
13.03.2008