|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Cytat:
![]() film fajny brutalny ale przyjemnie sie oglada jak lubi 300 to to tez mu sie spodoba mojemu sie bardzo podobalo a tez uwielbia 300
|
|
#2732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Cytat:
|
|
|
#2733 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zdrówka życzę Wiesz, że myślałam, że widziałam Cię wczoraj na dworcu w Tarnowie? Ale tak sobie pomyślałam, ze podejdę do dziewczyny, a jak to nie Ty to co jej powiem? ![]() Cytat:
Śniłaś mi się Cytat:
UUU i jak było I trzymam !Cytat:
Cytat:
więc jeśli macie ochotę to idźcie i bawcie się dobrze My będziemy najprawdopodobniej robić Sylwestra u nas dla kilku par, ale TŻ nie chce, bo mówi, ze będzie musiał zmywać gary i on chce zostać sam ze mną w domu, więc zobaczymy póki co, nie umawialiśmy się z nikim konkretnie, więc mamy wybór ![]() Cytat:
Mój TŻ też chwali tą pałacową i mówi, że będziemy wybierać między Luksusową, a właśnie tą Pałacową mój tata ma dojścia i nam załatwi ![]() Cytat:
oczywiście pochwalisz się zdjęciami? Cytat:
![]() Cytat:
chociaż kocham ją nad życie ![]() Cześć Dziewczynki ![]() Pogadaliśmy wczoraj z TŻ i wiecie co wypalił? tak nawija nawija nawija i nagle wyskakuje "ciekawe, czy damy radę przesunąć termin ślubu na teraz, bo chyba pasuje, nie?" myślałam, że mu krzywdę zrobię ![]() Poza tym, to dziś jest dzień testu, tylko nie chce mi się iść na zajęcia, ani do apteki... więc pewnie pójdę dopiero na 18.30 i wtedy kupię test i zrobię jutro rano
|
|||||||||
|
|
|
#2734 |
|
Uzależnienie
|
Widzę o wódeczce nawijacie, mój tata wybrał białą żubrówkę - butelka bardzo ładna a co do smaku to nie wiem, ja na weselu nie wypije nawet kropli szampana
|
#2735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Póki co Biała Żubrówka jest ok, z tego co mi wiadomo ale jest taki "system" - nie wiem jak to nazwać, brakuje mi słowa że wprowadzają nową wódkę, która jest bardzo dobra w smaku i jakości, a jak już ludzie się przyzwyczają to się psuje tak było np. z Krupnikiem czy teraz właśnie z Panem Tadeuszem chociaż Pan Tadeusz jest od dawna, więc może ktoś go przejął i spieprzył... pieron wie, tak naprawdę
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() W domowym zaciszu sobie wypije spokojnie, plamy schodzą po kilkunastu minutach.
|
|
#2737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to bardzo niefajnie nawet toastu wypić się nie da ale zawsze możecie poprosić o Picollo albo coś takiego Ja tam nie mam zamiaru pić za bardzo, wiadomo - szampana na toast, a na stole każę sobie podłożyć butelkę z wodą po północy się napiję i też będzie
|
|
|
|
|
#2738 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() po pierwsze skorzystajcie z zaproszenia my dalibyśmy się zabić chyba o takie coś. niestety nasi znajomi są inni, mają raczej kase na drogie wyjazdy nad morze etc. więc sami czegoś musimy szukać zapewne więc pojedziemy do jakiegoś klubu do katowic :pomarańcza albo teraz energy otwarli. może się załapiemy dokładnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() broń boziuniu nie przesuwajcie ślubu z resztą co to za radość ślub w ciąży no ja nie rozumiem... może kogoś to cieszy(?)Cytat:
Witam się z rana piękne. Za niecałą godzinę mam autobus na uczelnię, a ja totalnie w proszku Muszę te moje włosięta umyć i coś zjeść. No i powrót do szarej rzeczywistości. Nie wiem, ale wczoraj jak wracałam od tż, to mi tak cholernie żal było. Nie cieszy mnie w ogóle życie, jeśli chodzi o uczelnie.... Chciałabym już ten czas mieć za sobą, bo jestem tym rozczarowana gorzej chyba niż liceum Jeśli chodzi o ludzi, naukę, wszystko no Biało dziś u mnie, a u Was ? Nie ma śniegu, ale ostro wszystko zmrożone
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Wysyłam TŻ do sklepu, bo mięsko szynka wieprzowa bez kości jest po 9,99 No ale on w kolejce pół godziny nie będzie stał, więc pewnie se pojem ![]() Ja przed 11 wyjeżdżam na uczelnie A wrócę dopiero koło 20 A w ten weekend koniec laby, w piątek i sobotę najprawdopodobniej na 13godzin. No ale wpadnie te 130zł. ![]() Ja dostanę teraz spóźniony urodzinowy prezent od TŻ, a urodziny miałam w marcu No, ale wtedy nie było kasy, więc sama powiedziałam, że ma olać ![]() Na Święta najprawdopodobniej pojedziemy do mamy TŻ. No chyba, że będą śnieżyce, to w taką trasę się nie wybierzemy ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() Ja też chcę jak najszybciej skończyć studia. Pocieszam się, że jeszcze tylko do czerwca Żołądkową gorzką, ale białą, nie? Czy nie? |
|
|
|
|
#2740 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żołądkowa gorzka nie jestem w stanie jej strawić No mrozik jest konkretny i mgła w sumie lubię śnieg, tylko nie lubię tych wiecznie mokrych spodni, które trzeba prać po jednym ubraniu ![]() Cytat:
Tez pracuję od czwartku do soboty, bo muszę godziny wyrobić a tak mi się nie chce po tych dniach wolnych, że szok Święta będziemy standardowo spędzać osobno - tzn. Wigilię każdy u siebie i pewnie w pierwszy dzień TŻ przyjedzie do mnie i na drugi wrócimy do Krakowa, bo pewnie będę pracować
|
||
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też się po tych dniach wolnych nie chce cholernie. A sama sobie kupię prezent Jakaś bluzeczkę, albo kolczyki Właśnie sobie uświadomiłam, że pół roku szkoły mi zostało Uciekam, papa miłęgo dnia
|
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, białą. Cytat:
![]() Jejulciu udało mi się zebrać głowa umyta, śniadanie prawie zjedzone. Nawet się ubrałam jak na 20minut to dobrze jest ;d
|
|
|
#2743 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Dobra jesteś też mi się to zdarza, o ile wyłączam komputer przy zbieraniu się, bo jak nie to 1,5 godziny to minimum :P
|
||
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ja lecę na autobus miłego dnia PMki
|
|
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
My idziemy z TŻ-tem na zabawe sywestrową ze znajomymi
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- W sumie banalny Było 20 wystawców, na środku urna i wrzucało się kupon wypełniony no i jak wylosowali to były banalne pytania, np. co to jest , takie ciągnące się za suknią? My mieliśmy z Tż-tem Co to jest zoom? no i wygraliśmy tą sesje Nagrody były super bo było : suknia ślubna, garnitur, obrączki, 2 x torty, bukiet dla PM i butonierka, dekoracja sali i kościoła, Nauka 1 tańca (w szkole tanca), 50 % zniżki na przejazd do ślubu (samochod mojego brata), fryzurka ślubna i makijaż , dzień w salonie odnowy biologicznej, -30% na kamerzyste, - 40% dj lub zespół .. dużo tego, chyba o niczym nie zapomaniałam... Ale targi były bardzo owocne,mój brat za te kilka godzin podpisał 5 umów na autko) A nagrody były super..![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- No pewnie że tak chociaż dopiero w przyszłym roku będzie ta sesja ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- 600 dni do ślubu
|
|
|
|
#2746 | |
|
Konto usunięte
|
Miłego dnia
Cytat:
czyli opłacało się iść Do przyszłego roku niedaleko ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Zazdraszczam ale mam tylko 7 tygodni więcej (tylko )
|
|
|
|
|
#2747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadzam się ![]() Ale ja za bardzo nie wierzę w te przypisy charakteru do znaku zodiaku bo moja siostra też jest Lwem a jesteśmy zupełnie inne ![]() Cytat:
![]() tak? a co Ci się sniło? ![]() a ja mam 614 ![]() Hej piękne Siostra była z bliźniakami na weekend i juz za nimi tęsknię ![]() Mam dzis 3h korków a tak mi sie nie chce...
|
|||
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
anuleczek gratuluję wygranej
![]() ![]() FlightlessBirdojjj ja uparta to jestem niesamowicie a jestem Baranem ![]() Ależ jestem niewyspana. od 5 na nogach... Do tego zmarzłam na wymianie opon, jak można opony godzinę wymieniać.... ![]() Znowu mam tyle czytania do nadrobienia ![]() Witajcie
|
|
|
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
hej
widzę, że gadacie o m.in. o wódce, my chyba weźmiemy stocka ostatnio jak byłam na kilku weselach to właśnie ta wódka była i nikt nie narzekał... ewentualnie żubrówka biała albo biały krupnik...Ale stock ma dozownik więc chyba wygodniej będzie jeśli chodzi o mnie to na własnym weselu planuje pić moje ulubione winko w małych ilościach oczywiście ![]() co do Sylwestra... w każdego sie kłócimy... większość roku jest spokój ale w Sylwestra zawsze awantura... rok temu wyszłam w środku imprezy ![]() znaki zodiaku.. oboje jesteśmy rakami.... podobno nie jest dobrze być z kimś spod tego samego znaku ale dajemy radę ![]() co do Świąt... w zeszłym roku wyjechaliśmy już w Wigilię wieczorem i był spokój.. w tym Roku najpierw chyba pójdziemy na Wigilię do M. bo jego mama z siostrą będą same, bo ojciec w pracy, później do mnie przyjdziemy bo dziadkowie też sami siedzą... a w 1 dzień Świąt mają 50 rocznicę ślubu więc będziemy musieli naszykować imprezę i zostać na niej... Anuleczek gratuluję ![]() Ja znowu nie mogłam sie obudzić ale to wina M. już sobie grzecznie usypiałam ale mnie obudził bo mu sie seksu zachciało Jeszcze pogoda jest do d*py.... szaro, brzydko.... |
|
|
|
#2750 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie nie pamiętam, ale jak się przebudziłam w nocy to pamiętałam pamiętam Twoją twarz i włosy bardzo dokładnie i o czymś gadałyśmy, ale o czym Cytat:
podobno totalnie do siebie nie pasujemy, ale skoro tyle ze sobą wytrzymujemy to nie jest tak źle, nie? ZBoczuchy Chyba skopciłam lapka biedny taki gorący, że nie mogę touchpada dotknąć, bo mnie parzy
|
||
|
|
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
Sayuri jak ja tak miałam z lapkiem to się okazało, że mam za dużo kurzu w środku w tym wentylatorze.. wyczyściłam i zaczął działać jak złoto
|
|
|
|
#2752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiem, kretyn ze mnie teraz przez chwilę było tak głośno słychać tą wentylację i już jest ok chyba się schłodził mówił mi kolega, który go zawsze naprawia, że tą wentylację powinno się czyścić co jakiś czas, ale mój musi tylko wytrzymać do wakacji, później kupię nowy
|
|
|
|
|
#2753 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
. Nadrobiłam zaległości z wczoraj . Dawno nie było kilku stron do nadrabiania po tak krótkim czasie ![]() Cytat:
![]() dostaliśmy zaproszenie, żeby jechać na sylwestrową imprezę (taki bal ) w ośrodku za miastem. Ale wybaczcie 200-250 zł (zależy od wariantu) od osoby , wybieramy pomiędzy dwoma, ale chłopacy są już bardziej napaleni na jeden )- a te dwie rzeczy są dla mnie ważniejsze niż jeden wieczór w jakimś ośrodku ![]() Cytat:
. Gratuluję ![]() Cytat:
![]() ja też Cytat:
Cytat:
a TŻ skorpion
|
|
#2754 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najwyżej byś głupa spaliła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My Sylwestra w tym roku to najprawdopodobniej po raz pierwszy spędzimy w domu... Jakoś mi umknęło że będziecie się z TŻem budować, pokaż projekty? może coś podpowiemy ![]() ![]() (uwielbiam projekty domków, oglądać, zmieniać i samemu wymyślać |
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i długo by opowiadać co i jak i na czym to polega. A z resztą tak na publicznym forum nie chce o tym opowiadać . W każdym bądź razie mamy się zdecydować na projekt. Miał być z poddaszem i już był, ale zrezygnowaliśmy i będzie parterowy.
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2011-11-14 o 12:18 |
|
|
|
|
#2757 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak nie masz ochoty to musisz dlatego my nie robimy jakichś bali, choć mam ochotę na przebieranki ![]() Gdybym miałam odrzucać każdą wódkę po której mam złe wspomnienia to nie wiem czy bym jakąś wybrała Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- wiecznie_pod_wiatr bardziej podoba mi się pierwszy
|
||
|
|
|
#2758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
, no i bardziej kształtem na działkę pasuje. Chłopacy są za drugim . Teraz ja muszę się określić
|
|
#2759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

brutalny ale przyjemnie sie oglada

!
oczywiście pochwalisz się zdjęciami? 

PM 2013
ale mam tylko 7 tygodni więcej