|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Jak któraś chce to na tej stronie można zamówić torby z bonduella ja dziś dostałam: http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂.com/glosujnawarzywo/?ref=ts
wpiszcie na fb w wyszukiwarce bonduelle i tam będzie aplikacja do tej torby Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-14 o 17:25 |
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na biało u nas DŚ odpadł ze względów osobistych. Bo do lokalu, jedzonka i ceny nic nie mamy, ale jest pewna sprawa o której tutaj pisać nie chcę , a powoduje iż żadnej z moich imprez tam nie zrobię. Jak chcesz moge napisac na priv. Ale to z leksza głupie jest ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Na samym początku łączę sie z Tobą w bólu. Mój dziadek nie lepszy jest, ale na szczęście w końcu polubił TŻta i narazie jest cisza. To jest to. Oni nam wybierają facetów. A jak się kurka nie uda, to nie ich wina, tylko nasza. Bo przecież ten, czy tamten taki super był. Chociaż w oczach dziadka ja jeszcze na nikogo "godnego jego zaufania" nie trafiłam. Długo trwało zanim TŻ przekonał go do siebie. No ale dziadek ma swoje kryteria. Wielkie mniemanie o sobie, a słoma z butów wystaje... Ale i tak go kocham
|
|
#1984 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki,
nadrobiłam Was dopiero teraz, chociaż próbowałam w pracy, ale nie dałam rady któraś z Was pytała o moje krzesełka z winietkami, kupiłam na allegro, sprzedający nazywał się fontanessi (jakoś tak), gdyby coś, to mogę odszukać więcej szczegółów witam nowe PM-ki no i współczuje Wam przejść z rodzicami i teściami, moi przyszli teściowie są kochani, gdyby nie oni, nie byłoby ślubu w maju a moja mama? jest raczej obojętna, ucieszyła się że chcemy się pobrać i na tym się jej entuzjazm skończył ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- ale zpomniałam powiedzieć o najważniejszej osobie, która nam dopinguje to moja córka
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
dużo zdrówka
Cytat:
lecę gotować kalafiora dla TŻ-ta a sobie jajeczka na miękko |
|
|
|
|
#1986 | |||
|
Zadomowienie
|
I jus jestem znowu... prawda że się cieszycie ??
ale okropnie zmarzłam na dworze... ale juz pije goracą zieloną herbatkę i jest fajnie ![]() Cytat:
)... i też mam nadzieję że tak juz pozostanie... nie tylko do dnia ślubu, ale też później ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
A już myślałam, że przejdzie, żeby kuzynka stanęła sobie ze swoim TŻ... Ale mój na ten pomysł powiedział, że jemu sie to nie będzie podobać, że tamten miałby za nim stać na środku, bo go nie zna, nie lubi i nie polubi bo nie lubi takich ludzi... To może w takim razie ja wezmę sobie jeszcze jedną druhnę i druga para to będą dwie dziewczyny... Zobaczymy co powie na to...
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza mamy jednodniowe wesele
|
|
|
|
#1989 |
|
Rozeznanie
|
Witam was kobietki
![]() Nie było mnie kilka dni ale nadrobiłam zaleglości, tesciowie - nie wtracaja się do organizowania wesela, ale ja stram sie im wszystko relacjonowac na biezaco. Winko - my narazie kupilismy 24 butelki - 12 białego i 12 czerwonego. I zastanawiamy sie czy jescze nie dokupić jeszcze z 6. Wczoraj kupilismy z TZ "szampan" Dorato w Biedronce i nie wiemy czy wystarczy 6 butelej 1,5l - jak myślicie? Weeken spedziłam z TZ ![]() marylko suknia sliczna....a Ty taka dziewczeca w niej ![]() Talaaa87 - Twoja suknia równiez na urocza. A co do ozdoby za Parą Młodą - mam ten sam problem co Kicia... ostatnio pytałam się TŻ, co z tym zrobimy... i ma pomuślec nad tym - za co jestem mu wdzięczna bo nie mam pomysłu. A dzis przyszły spinki |
|
|
|
#1990 |
|
Raczkowanie
|
ja nie bede miec wcale druhen. jakos tak nie podoba mi sie ten pomysl,ale to moje zdanie
|
|
|
|
#1991 |
|
Rozeznanie
|
I witam nowe PMki
|
|
|
|
#1992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jamee dużo zdrówka
Cytat:
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
A to w sumie tam w tym rege az tak strasznie dużo nie wyjdzie nawet z napojami.
A jak rozegrała się spawa z Wasza niepewną godziną w kościele??? Juz wszystko ok??
|
#1994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to zdjęcie co dzis wstawaiałam to chodziło mi o ramiączka... bo chce cos takiego jak bylo na zdjeciu, ale jeszcze nie wiem do jakiej sukni![]() to jeszcze pochwal sie tymi spinkami ![]() a co do szampana to nie mam pojęcia jak sie liczy.... Edytowane przez Talaaa87 Czas edycji: 2011-11-14 o 18:48 |
|
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pisałyście wcześniej o koszuli to tylko i wyłącznie długi rękaw nie wyobrażam sobie Pana Młodego w krótkim rękawie
A co to teściów to ja mam na razie dobrze bo do niczego się nie wtrącają zobaczymy co będzie potem Cytat:
bo ja też się zastanawiam jak szampana kupować
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że jutro ma dyżur ksiądz-sąsiad TŻta
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Kliknęłam sobie w link bo koleżanka mi na gg wysłała minęły 2 tygodnie i dziś mi brat przyniósł bo w skrzynce leżało. Na początku nie wiedziałam co to jest ale przeczytałam, że to z fb.
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
jako to jest z tymi ocenami z religii? Tak serio, serio należy przynieść świadectwo i pokazać księdzu ??
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomóżcie bo mój mózg już nie pracuje po ostatnich trzech nocnych dyżurach (w ciągu 4 dni):/
http://allegro.pl/koperty-perlowe-br...html?source=oo chciałam zamówić 100 takich kopert, wiem, że 3zł to cena za 5 sztuk. Myli mnie to trochę okienko zamówienia bo tam widnieje "sztuk" a nie kompletów. Więc jak wpisać? 20? bo chyba nie sto...
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jamee trochę to dziwne, że na tyle przed ślubem chce Twoje papiery. No ale lepiej donieść i mieć spokój
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Cytuję sprzedawcę:
Kolor koperty: brązowy metalizowany Gramatura papieru: 110g Format: C6 (11,4x16,2cm) Sposób zaklejania koperty: NK (na mokro) 1 komplet = 5szt. kopert Czyli możesz spokojnie zamówić 100szt, lub 20 kompletów
|
#2004 |
|
Podróżniczka
|
Cześć dziewczyny
![]() Miałam strasznie intensywny weekend, nie dałam rady Was nadrobić Przeglądnęłam tylko kilka ostatnich stron ![]() Zamówiłam wczoraj wreszcie zaproszenia ślubne No i nie uwierzycie - wybrałam bordowe A chciałam różowe, no ale to szczegół - róż po prostu mi się nie spodobał i niestety zaproszenia nie będą w kolorze przewodnim - liczę, ze nikt się nie zorientuje ![]() Co do teściowych, to mam trochę jak Kindzia Co nie powiem, to mogłoby być "trochę" inaczej. Bo ona sobie wyobrażała to tak a to owak i tak w kółko, ale oczywiście ona się nie wtrąca - zostawia nam wolną rękę. Bedzie nawet z nami jeździć zapraszać gości ze swojej części rodziny. Nie to żeby teściowa była zła - na prawdę ją lubię. Jest ciepłą, pomocną sympatyczną osobą, ale niestety zachowuje się czasem jak typowa TEŚCIOWA Pozostaje mi tylko mieć nadzieje, że to tylko chwilowe. ![]() Jagata - macie bardzo fajną salę, a dekoracje na zdjęciach super No i witam nowe PMki Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-11-14 o 19:08 |
|
|
|
#2005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby skserować i nie pochodzę z dużego miasta
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-11-14 o 19:09 |
|
|
|
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to wiele nas łączy nie tylko maj takie życie i dawaj tu te zaproszenia bo z moich niestety wyszła
|
|
#2007 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() No coś ty, że Zamówiłam tą Honoratę http://allegro.pl/show_item.php?item=1888730788 w kolorze bordowym, oby nie były za ciemne
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam zamiaru pokazywać księdzu mojego świadectwa.. chyba pojdę do szkoly po wypis oceny
|
|
#2010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

Przeglądnęłam tylko kilka ostatnich stron
No i nie uwierzycie - wybrałam bordowe