|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
joł
![]() odpoczęłam po pracy więc siadam do nauki, a potem znów do pracy... a jutro znienawidzony dentysta ;/ też narobiłyście mi smak na frytki, może jutro w nagrodę za odwagę sobie zrobię zmobilizowałam się też i zaczęłam pić pokrzywę- dziewczyna brata z którą widziałam się ze 3 tygodnie temu stwierdziła że mi sporo urosły włosy ![]() na koncie mam też powysyłane cv. jak na razie aż jeden odzew- ovb- ładnie podziękowałam, bo oferta miała dotyczyć czegoś innego... Carmi, pytałaś o okazywanie sobie czułości itp. przy rodzicach. U nas wygląda to tak że więcej okazujemy jej sobie przy jego rodzicach- jakieś zaczepki, cmoknięcie, przytulenie, trzymanie się za ręce, czy jak siedzimy obok siebie to jego ramię na oparciu mojego krzesła. U mnie w domu nie robimy tego, źle się z tym czujemy... Wolimy zostawić to dla mojego pokoju ![]() Rain, kuruj się ![]() Józia, denerwuje mnie D. , nie wie co traci! |
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
byou, właśnie wpierniczam masę szarlotkową, w sensie takie jabłka w słoiku
mmmmm![]()
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
No i ramach zimowego dbania o linię, informuję że piątek minął mi pod znakiem gofrów, sobotą -pizzy, a niedziela- sernikiem
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Robię dzisiaj frytki do obiadu ![]() Justyna, co z tym Twoim D.???????????? Mam silne postanowienie nadrobić, ale nim zacznę, to coś napiszę, bo Mrówka śpi - grzech nie skorzystać ![]() Otóż nie byliśmy w Zakopanym. 2,5h wyjeżdżaliśmy z Warszawy, a po 5h jazdy byliśmy w.... Radomiu..... Tam Mrówka dała popis swego nie zadowolenia i uznaliśmy, że nie opłaca nam się jechać, bo byśmy byli na miejscu koło 3 rano najwcześniej. Nim byśmy to odespali.... A w niedzielę rano trzeba by wyruszyć z powrotem, żeby robić przerwy w trasie dla dziecka. I tak zawróciliśmy i o 22.30 byliśmy z powrotem w domu.... Ja postanowiłam przez weekend nie zaglądać na forum, bo chcieliśmy ten czas spędzić jak najwięcej z sobą. I się udało W piątek nie pamiętam co robiliśmy nawet Pamiętam, że długo spaliśmy i byliśmy na spacerze. Więcej nie. Wyspaliśmy się mocno rano, wieczorem Mrówka odpadła szybko i w końcu mieliśmy czas dla siebie na poleżenie niegrzeczne w łóżeczku W sobotę pojechaliśmy do moich rodziców, zjedliśmy obiad i potem.... zostawiliśmy Młodą mamie i poszliśmy sobie do kina Byliśmy na "Listach do M." - bardzo nam się podobał Jak na polską komedię romantyczną, to w ogóle majstersztyk Porównania do "To właśnie miłość" chyba nie trafne, poza tym, że wątki bohaterów się przeplatają, to nic nie ma z tamtym filmem wspólnego, a powiedzmy sobie szczerze - w gatunku komedii romantycznych ciężko o nowatorski scenariusz W każdym razie nam się podobało, ja nawet łezkę uroniłam ![]() No i Warszawa pięknie pokazana - nie wiedziałam, ze Arkadia jest taka ładna I bardzo fajna muzyka ![]() A wczoraj pierwszy raz wzięliśmy Mrówkę do supermarketu A właściwie do CH M. kupił sobie płaszcz, ja kurtkę, a ona była dzielna jak nie wiem Podjęłam też decyzję - nie wracam do pracy zaraz po macierzyńskim. Ustaliliśmy, że zostaję w domu do końca marca, a co będzie potem - zobaczymy. Idę nadrabiać
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Witam chciałam Was nadrobić ale nie dałam rady .
Tyle czasu nie miałam możliwości na kompa , że jak już usiadłam to musiałam nadrobić wszystkie zaległości ale z wątkiem już nie dałam rady . Dziś dostałam pierwszą wypłatę Chyba z TŻ przeżywamy na nową naszą miłość Mimo tego, że w pracy się widzimy to w weekend nie możemy się sobą nacieszyć . TŻ zrobił się taki czuły W tyg w firmie była epidemia jelitówki w szczególności w tym "oddziale" gdzie ja jestem..więc w środę i mnie dopadła ( znając mnie bym nie poszła do pracy przez te dwa dni ) a on mi daje taką wewnętrzną siłę .W domu też jest cudowny, kochany ...znów się wygłupiamy jak dawniej . Co do okazywania czułości przy rodzicach to wszystko z umiarem. U mnie w domu czujemy się raczej swobodnie więc nie ma problemu : często chodzimy razem za rękę , ganiamy się po domu, wygłupiamy się , przed telewizorem mnie obejmie , czy jak leżymy w łóżku przytuleni i rodzice coś chcą to nie odsuwamy się od siebie . U TŻ znowu jest troszkę inaczej w sumie rzadko tam bywamy ale jeśli chodzi o jakieś imprezy to nie mamy oporów co do delikatnych gestów. W ogóle moje libido w końcu podskoczyło w górę tak teraz mam za każdym razem i w ogóle każdy kolejny raz z TŻ jest coraz lepszy ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Gwizdak gratulację za podjęcie decyzji i super , że udało Wam się spędzić chodź trochę czasu we dwoje
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Ja dziś zjadłam domowe frytki ale malutko Gwizd, dobra decyzja w takim razie i jestem dumna z Mrówki, że tak dzielnie sobie poradziła na zakupach Anioł, super, że kwitnie miłość i przykro mi z powodu choroby ![]() aaa, my też czasem, oglądając tv na przykład, leżymy przytuleni przy rodzicach, zapomniałam o tym także chyba jak u Anioła - są delikatne gesty i wychodzą naturalnie właśnie do mnie dotarło, że P. ma w piątek urodziny. Stary kawaler
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Gwizdak, to sie weekend udał chociaz inaczej niz zaplanowałas Mrowka sie starzeje, spokojniejsza robi, to i na zakupy mozna z nia isc ![]() Anioł, gratuluję wypłaty, miłosci na nowo i libido ![]() a u nas listopad miesiacem chorob normalnie.... jak nie P. to ja. odnosnie slubu sobotniego, to powiem Wam, ze bardzo pozytywnie byłam zaskoczona Nastawienie miałam takie se jak tam szłam, ale wesele było bardzo udane i to jest swietny pomysł, zeby slub był w poludnie, bo na weselu nie jest sie nic a nic zmeczonym. Co prawda wesele skonczyło sie po 23, a mogłoby trwac jeszcze z godzinkę, ale naprawde było super- wszystko dopracowane. Gdybym miała brac slub jeszcze raz zmieniłabym napewno jedną rzecz- wziełabym wodzireja. Takze polecam dziewczynom, przed ktorymi organizacja wesela jest To drugie wesele na ktorym byłam i był wodzirej i naprawde, zabawa jest nieporównywalna! Fajne mieli prezenciki dla gosci- Pmka ulepiła aniołki z modeliny- personalizowane Tak wiec moj anioł miał blond włosy i słownik angielski, a P. miał czarne włosy, kule bilardowe i kij genialny pomysł Pan Młody ubierał sie u nas, bo ta dziewczyna wymowiła swoje wczesniejsze mieszkanie, wiec ubierała sie w ich wspolnej kawalerce. i w ogole pierwszy raz widziałam PM w wianku...
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo nastepny u mnei mozliwy termin to 10 grudnia dopiero
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
błąd - nie poszłam nadrabiac, tylko przewijac
|
#2412 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co... dodzwoniłam się do babci: faktycznie wycofała mi przelew bez słowa uprzedzenia. A dopiero co byliśmy z Tżtem u nich... Ojciec zmarł wiec nie trzeba z nami utrzymywać kontaktu... za✂✂✂iście.
|
|
|
|
#2413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że fale po nocy zmieniają mi się w kołtuny ![]() Cytat:
strasznie mi przykro... mam nadzieję, że jakoś dacie radę teraz do końca miesiąca, a potem jakoś się ułoży... może faktycznie najmijcie pokój, jak Carmel radzila?
|
||
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
w końcu mam trochę czasu ![]() TŻ od dwóch dni jest odsyłany domu z pracy wrrr. weekend cudowny. Dużo miłości ![]() Zuzik boże współczuję. Jak można tak traktować własną rodzinę.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-11-14 o 17:39 |
|
|
|
#2415 |
|
Wtajemniczenie
|
Najka powiem Ci, że mi ulżyło. Przynajmniej wiem na czym stoję
Tż niedługo wróci z pracy, miał jeszcze gdzieś jechać, ale poprosiłam żeby wrócił więc pogadamy i coś wymyślimy. Oboje mamy takich zrytych ludzi w rodzinie, że mi się to w pale nie mieści! Mogę się zgłosić jako oczekująca do przyjęcia do klubu? ![]() Jechałam na uczelnię autobusem i zorientowałam się, że gapię na młode laski z obrączkami na palcu. Zazdraszczam! Croze widzisz jak fajnie było! A tak się na początku krzywo zapatrywałaś ![]() A co Wy myślicie w ogóle o dawaniu podziękowań gościom? Tak jak Croze pisała o tych aniołkach? Bo gdzieś na wizażu jest wątek o największych obciachach weselnych i laski strasznie po tym pomyśle jadą - że taki hamerykański. Piczko a co do poprzedniego tematu nieczułości Tżta to ja strzelam w to, że po prostu jak się zaczyna razem mieszkać to się wiele rzeczy zmienia i jest to swoistym szokiem. Ja się z Tżtem prawie przez rok docierałam, a teraz nauczyłam się jego, on nauczył się mnie. Jest lepiej. Wiem gdzie wyluzować, na co nie liczyć, co jest jego sposobem bycia, a co zwykłym lenistwem. Wszystko się unormuje nawet jak teraz jest tylko czarno, ciemno, zimno i ble. Kciukam za Cię
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Naj To chyba nie chciałabyś mnie zobaczyć po nocy ... rano jak wstaję (oczywiście muszę spać w rozpuszczonych włosach) to wszyscy się ze mnie śmieją TŻ wita mnie już " witaj czaku " ( czak mój pies który ma fryzurę też niezłą
) a już mam tak długie włosy , że mnie denerwują nie wiem czy jeszcze wytrzymam 10 miesięcy aby ich nie obciąć , albo jakoś fajnie wycieniować Zuzik tule mocno i trzymam aby jakoś się ułożyło
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
zuzik, na pewno masz rację
dziękuje ![]() babcia niezła akcję odwaliła... co do podziękowan to nie mam zdania bo nawet nie zagłębiam się w temat, ale właśnie miałam pisać crozee, że super pomysł z tymi aniołkami ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- aniołku, bardzo się cieszę, że między Wami super się układa
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-11-14 o 17:49 |
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
peach myślę, że jeszcze z pół roku leczenia i nie dałabym rady na szczęście jakoś rok przetrwaliśmy a teraz TŻ znów jest sobą ...ba nawet czasem jest jeszcze lepszy niż kiedyś.
A od stycznia oboje zabieramy się za dążenie do dobrej formy na ślub czyli zapisujemy się na siłownie do tego czasu TŻ powinien wrócić do starej wagi . Więc mam nadzieję, że teraz już będzie dla nas tylko z górki
|
|
|
|
#2419 |
|
MBZ♥
|
Peach
na szczęści TŻ kupił mi jogurt jogobellowy z kawałkami jabłka i cynamonem i szarlotki mi się nie chce ale jutro zrobię dla Niego![]() chcę taki mus![]() Crozee ale fajny pomysł z tymi aniołkami cieszę się że dobrze się bawiłaś![]() a wianek aki z żywych kwiatów?Anioł o libido i jego wykorzystaniu proszę nie pisać głośno ![]() ![]() Gwizdak mądrze zrobiliście gratuluję udanego zakupowania a jak tam ząbkowanie?Zuz masakra co za rodzina ![]() idę nadrobić pocztę ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Aniołku będzie ![]()
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie zaręczyn to TŻ w weekend coś tam przekomarzał się ze swoim psem i mówi,że jestem jego dziewczyną, nie długo narzeczoną, a potem żoną, a jak zaczęłam dopytywać to powiedział nie długo to nie długo i koniec
![]() a potem coś o pierścionkach,że skąd wiem,że ona już pierścionka nie ma? ale wiem,że go nie ma
|
#2421 |
|
MBZ♥
|
my dawaliśmy na podziękowanie takie pudełeczka z migdałami w słodkiej polewie z karteczką:że dziekujemy za życzenia, za przybycie+nasze imiona i data ślubu
potem po ślubie rozsyłaliśmy nasze zdjęcie z Goścmi i dedykacją![]() Naj ależ Ci rosną te włosy |
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, dzięki
rosły szybko na poczatku, a teraz niespecjalnie ![]() co do podziękowań - nie przeszkadzają mi, wydają mi się miłym gestem, jeśli nie są ”przesadzone” (słyszałam o paczkach dla gości ), ale nie wiem, czy sami będziemy coś dawać gościom. Kasia, trzymam mocno kciuki |
|
|
|
#2423 |
|
MBZ♥
|
Naj bo Ty je widzisz codziennie
![]() moja teściowa chciała rozdawania ciasta i wódki ale my nie bylismy fanami tego pomysłu Kasia a jak po wizycie Twojego Brata Dziewczyny rodziców-uffff ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Choji kciukam za wizytę i za pracę
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
BYou ogólnie dobrze
spili się i lody przełamane. Tata dawno się tak nie ululał ![]() i TŻ zaczął się pytać kiedy się nasi poznają i moja mama też.
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik przykro mi, że babcia tak bez słowa zrezygnowała z pomagania Ci
Co do prezencików dla gości, to ja jestem za, pod warunkiem, że są gustowne. Raz dostaliśmy takie najtańsze cukiereczki "mini" w wymiętolonych woreczkach z organzy i to było średnio eleganckie. My planujemy dać migdały w ładnych pudełeczkach, np. takich http://allegro.pl/podziekowania-dla-...881052439.html. Co do klubu, to mamy pewne zasady. Jak przyjdzie czas, to na pewno dostaniesz zaproszenie Cierpliwości ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Upiekłam muffinki gruszkowe. Zła, niedobra Kama
|
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
ej o co chodzi na fb z tymi będę mieszkać gdzieś tam ileś tam?
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Choji - dentysta-sadysta, dentysta-sadysta
![]() a tak na serio to nie będzie tak źle Carmel takie pytanie do Ciebie mam zaczęłaś już brać nowe piguły?? z tego co doczytałam to przechodzisz na Kontracept, tak?? bo ja jestem w połowie pierwszego opakowania i nastawiłam się na plamienia itp a tu nic żadnej różnicy nie widzę między tymi a poprzednimi
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam ochote na naleśniki i chyba sobie zaraz zrobie może czekoladowe nawet a co !
W ogóle na pierwszy taniec chciałam abyśmy zatańczyli walca wiedeńskiego albo angielskiego .... no coś innego ale jak już namówię TŻ to będziemy musieli się sami tego nauczyć no i widzę , że w większości tańczą wszyscy do nocy i dni a mi ta piosenka taka smutna się wydaję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

( znając mnie bym nie poszła do pracy przez te dwa dni ) a on mi daje taką wewnętrzną siłę .
tak teraz mam za każdym razem
i w ogóle każdy kolejny raz z TŻ jest coraz lepszy 

strasznie mi przykro... mam nadzieję, że jakoś dacie radę teraz do końca miesiąca, a potem jakoś się ułoży... 

aby jakoś się ułożyło

zaczęłaś już brać nowe piguły??
z tego co doczytałam to przechodzisz na Kontracept, tak?? bo ja jestem w połowie pierwszego opakowania i nastawiłam się na plamienia itp a tu nic
żadnej różnicy nie widzę między tymi a poprzednimi